Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Théo Garçon

Go down 
SzerzőÜzenet

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 41
Théo Garçon Tumblr_inline_nuefv9iUnU1qlt39u_250

Théo Garçon Empty
TémanyitásTárgy: Théo Garçon   Théo Garçon Icon_minitimeHétf. Júl. 09, 2018 4:19 pm


Théo Garçon

Adatok
Születési név: Théodore Garçon
Megszólítás: Théo
Születési dátum, hely: 1950. január 7. Párizs, Franciaország
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Beauxbatons (végzett: 1967.)
Hivatás: Mágiaügyi Minisztérium (Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet)
Tevékenység: A franciaországi mágusok érdekképviselete a Minisztériumban, a Beauxbatons és a többi iskola közti jó kapcsolat fenntartása, ápolása, nemzetközi mágusesemények szervezése, diplomáciai problémák rendezése, elsimítása
Csoport: Minisztériumi dolgozó
Play by: Sam Claflin

Készségek
Erősségek:
+ Nyelvtudás: francia (anyanyelv), angol (folyékonyan), német, spanyol (társalgási), orosz, kínai (kézzel-lábbal)
+ Jó fizikum (egykori kviddics-kapitány, hajtó és őrző poszton játszott)
+ Varázsigék: védekezésre épülő bűbájok, pajzsok felvonása, támadások elhárítása, mentális támadások megtörése-kivédése, illúziókeltés
+ Kiemelkedő diplomáciai készségek, konfliktusrendezés, jó politikai érzék
+ Magasfokú elsősegélyismeretek, gyógyítás
+ Mugli jogosítvánnyal rendelkezik

Gyengeségek:
- Farkasvakság: félhomályban, sötétben jelentősen romlik a látása, ezzel együtt gyenge immunrendszer jár
- Varázsigék: támadásra, sebzésre építő varázslatok, pálca nélküli varázslás
- Közelharc
- Transzformáció, animágia, legendás lények kezelése
- Befolyásolhatóság, fogékonyság a sötét varázslatokra


Jellem

Edevis tükre: Egy pici trónörökös (mindegy, csak egészséges legyen (de azért inkább fiú))
Mumus: Tudjukki (és minden, ami vele jár)
Patrónus: sas. Az egyik legerősebb emlékei közé tartozik második kisöccse születése. A mai napig élénken él benne a boldogság és az izgatottság, ami akkor átjárta őt és Mathys-t.

"A jó hírem az, hogy mindnyájan fel vagyunk szerelve erkölcsi iránytűvel. A rossz pedig az, hogy nem számíthatunk arra, hogy a lelkiismeretünk könnyen és mindig megvéd bennünket."

Bárki, aki ismeri, egyet értene abban, hogy Théo szilárd erkölcsű, becsületes, magabiztos, megfontolt személyiség, pedig valójában sokkal inkább az érzelmei, mintsem a racionalitás vezeti. Hajlamos túlgondolni és túlidegeskedni a dolgokat, elég feszült, ideges típus, nem az a tipikus béke szigete, inkább az örök agyalás, kattogás és nyüzsgés. Borzasztóan családcentrikus, a szerettei jelentik számára az életet, épp ezért könnyen befolyásolható általuk; sokat ad a véleményükre, és az erkölcsi iránytűje is mindig feléjük mutat. Idegenekkel, kollégákkal szemben képes távolságtartón, határozottan fellépni - bár mindenkivel a kedves, humoros, előzékeny és jó kapcsolat ápolására törekszik -, de családja körében öltönyével együtt személyisége felsőbb rétegeit is levedli. Olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek, aki folyamatos szeretetéhsége mellett agyba-főbe kényezteti a családját is, támogatja és becsben tartja őket. Megbízható, felelősségteljes bátyja négy testvérének, szilárd, hűséges férj és tökéletes jövendőbeli apa-alapanyag, ám pont ezért túlságosan vak és elfogult a szerettei irányába. Az ő szemében mindannyian tökéletesek, így még ha látja is, hogy rossz irányba haladnak, nem az a fajta, aki foggal-körömmel visszarángatná őket a helyes útra - ez persze nem menthet meg senkit kéretlen tanácsaitól és megjegyzéseitől, melyeket előszeretettel osztogat...


Külső
Puha, örökké kócos, szőkésbarna fürtök - jó sok, hogy legyen mit túrni. Enyhe, pár napos borosta, meg egy kis bajusz, úgy férfiasabb. Kisfiús, bugyiszaggató mosoly, mellyel minden bűne megbocsáttatik. Ne feledkezzünk meg igéző, smaragdzöld szeméről sem, mellyel kirí a családja kék-szem-sorából. Magas, vállas, sportos alkat, aki nem csak a genetikát áldhatja szikár testfelépítéséért, hanem aktív sportolással töltött diákéveit, felesége finom főztjét és a sok-sok futással töltött, magányos, esti óráit is. Szereti az elegáns ruhákat, munkája miatt amúgy is köteles öltönyt és nyakkendőt hordani, de neki sikerült előnyére formálni a munkaruháját; fess, jó kiállású fickó. Szabadidejében is a minőségi, márkás ruhadarabok és az elegancia híve. Sokan irigylik nagy kezét és hosszú, zongorista ujjait is - főként a felesége... Az egész megjelenéséhez mély hang és férfias illat (dohány és menta) társul, megkoronázva az összképet.

Előtörténet
Hét év hosszú idő egy fivérpár egyeduralmához, főleg, ha alig néhány év van köztük csupán. Nem csak Franciaországban, de talán az egész világon nem akadt Théonál boldogabb kisfiú, amikor megszületett az öccse, Mathys. Ketten együtt az egész rokonságot és a varázsvilágot is felforgatták; Théo imádta a testvérét, benne volt minden kalandban, már amibe nem épp ő maga rángatta bele a kisebbet. Kapcsolatuk csak akkor lazult kissé, amikor Théo felvételt nyert a Beauxbatonsba. Később további három testvér, egy kisöcs és két húg büszke bátyja lett, noha ahogy pottyantották a szülők a srácokat, Théo úgy lett egyre idősebb, egyre elfoglaltabb, és bár igyekezett minden testvérével szoros kapcsolatot kialakítani, mégis Math volt az, aki koruknál fogva a legközelebb nőtt hozzá. Őt tekinti legjobb barátjának a mai napig.

Tipikusan az a fajta fiú volt, aki a beauxbatonsos éveit is a testvérei fotóinak mutogatásával töltötte, és akit karácsonykor otthonról küldött, nagy csomagok vártak a fa alatt, a baglyok pedig csak úgy záporoztak hozzá minden héten. Emellett jó kiállású, lányok kedvence típus volt, noha soha nem élt vissza sármjával, és persze, randizgatott, meg több barátnője is volt, de csak azokkal jött össze, akikbe bele is szeretett - más kérdés, hogy kiskamaszként majdnem minden második héten másba volt őrülten és végzetesen szerelmes. A jó tanulmányi eredményeinek köszönhetően még prefektus is lett belőle, emellett elsős korától kezdve kviddicsezett, az ötödik évben pedig megválasztották a csapat kapitányának is. Tehát igazán sikeres és népszerű diákéveket tudhatott maga mögött, habár mélyebb barátságokat nem igazán alakított ki. Számára a családja jelentett mindent, a testvéreihez viszonyítva inkább csak felszínes érdekkapcsolatok fűzték a Beauxbatonshoz.

Az iskola elvégzése után a Mágiaügyi Minisztériumban kezdett el dolgozni. Az utolsó diákévei alatt egyre inkább kirajzolódott számára az út, amit követni szeretne: a diáktársai felnézték rá, a tanárok szerették, mindenkivel hamar megtalálta a közös hangot és sikerült jó kapcsolatot kialakítania a legkülönfélébb diákokkal is. Théo-t mindig is izgatta a másik nagyobb iskola, a Roxfort, és az elképzelés, hogy mennyi mindent tanulhatnának egymástól, ha megosztanák a tudást. A külkapcsolatok akkor még igencsak gyerekcipőben jártak, pedig a fejlődés és az egymás iránti nyitottság, összefogás egyre inkább kulcskérdéssé nőtte ki magát, így nem volt kérdés, hogy a nemzetközi diplomácia felé fordult az iskola elvégzése után. Gyakornoki éveit a Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályán töltötte, sokáig a Varázskereskedelmi részlegen dolgozott, később pedig sikerült feltornáznia magát nagykövetté. Jelenleg nem csak egykori iskoláját, hanem a szülőhelye összes mágusát is képviseli a Minisztériumban, segít a nemzetközi kapcsolatok fenntartásában és a mágusesemények szervezésében.
Itt ismerte meg jelenlegi feleségét is, akinek két év együtt töltött idő után kérte meg a kezét, és már több mint egy éve élnek boldog házasságban. A családalapítást tervezgetik.

Bár már elballagott, hűsége a Beauxbatons mindenkori igazgatójához és a Minisztériumhoz köti. Minden erejével igyekszik fellépni Tudjukki és a csatlósai ellen, habár lehet, hogy ez nem sokáig marad így, miután feleségéről sötét titkok derülnek ki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

Théo Garçon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Théo Garçon   Théo Garçon Icon_minitimeHétf. Júl. 09, 2018 7:17 pm


Kedves Théodore!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

PS:
Amióta elfogadtam Bellát, csak a saját hűséges követőimre tudok gondolni, és be kell valljam, nagyon tetszik, hogy Ön ilyen erős ambíciókkal rendelkezik az internacionális diplomáciával kapcsolatban, Mr Garçon! Remélem, hogy a jövőben lesz majd alkalmunk megvitatni ezt a fontos kérdést, hátha elfogadná néhány javaslatomat... Még mielőtt valaki más tanácsait hallaná meg tisztábban!

A többit pedig tudod, így hát, tiéd a pálya! Very Happy

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Théo Garçon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Felnőtt-
Ugrás: