Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Suzanne Garçon

Go down 
SzerzőÜzenet

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22
Suzanne Garçon Tumblr_nju8sxuOU01r7eta3o1_500

Suzanne Garçon Empty
TémanyitásTárgy: Suzanne Garçon   Suzanne Garçon Icon_minitimeKedd Júl. 10, 2018 3:33 pm


Suzanne Garçon

Adatok
Születési név: Suzanne Clafline
Megszólítás: Suzie, Sue, Anne, Annie
Születési dátum, hely: 1950.04.25. Manchester
Vér: félvér
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort & Griffendél
Hivatás: Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; Nemzetközi Varázsjogász
Tevékenység: Halálfalóként az országba érkező varázslókra nyomkövető bűbájt kell tennie, valamint a fontosabb személyekről és történésekről jelenteni.
Csoport: Halálfaló/Minisztériumi dolgozó
Play by: Lily Collins

Készségek

ERŐSSÉGEK

Nonverbális varázslatok, támadó varázslatok, transzformáció
Angol (anyanyelv), francia nyelv (folyékonyan), bolgár (társalgási szint)
Alapos jogi ismeretek és remek tájékozódás a bürokrácia világában
Nagyon jó előadói készség (korábban a Wizengamot ügyvitelére készült)


GYENGESÉGEK

Tériszony
Okklumencia
Nehezen rejti el az érzéseit
Hirtelen haragú


Jellem

Edevis tükre: A tükörben családja körében látja magát. Theót, két rohangáló gyereküket, az édesanyját amint unokáira nevet és Theó testvéreit épségben és egészségesen.  
Mumus: Egy magas partszakaszt lát.
Patrónus: Pillangó
Legerősebb boldog emléke, épp annyira boldog mint amennyire szomorú. Az a pillanat, amikor beteg édesanyja feladta rá a fátylat és azt suttogta "Minden rendben lesz".  
Suzanne Garçon Lily-collins
„Jó vagyok, de nem egy angyal, követek el bűnt, de nem vagyok ördög. Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki talált valakit, akit szerethet.”
Suziet gyerekként mindenki, az őszinte, csupaszív lánynak ismerte, aki túl gyakran és vehemensen állt ki olyan dolgok mellett, amiről vajmi keveset tudott. „Már pedig lapos a Föld!” Ez a mondat váltotta ki az egyik legerősebb gyerekkori traumáját, amikor az egész társaság csúnyán kinevette a nyolc éves kis pukkancsot.
Akkor még úgy hitte az igazáért mindig ki fog állni, de később, amikor már a Roxfortban is csúfolták és „Naív Anne”-nek nevezték, elhatározta, hogy megváltozik, és gondolkodik mielőtt cselekszik. Ezután, ha véleményt kellett nyilvánítani, csakis olyan témában tette, aminek utána nézett. Ha vita alakult ki, elemezte a helyzetet és mindig a nyertest kereste, hogy mellé álljon. Többé nem akart közröhej tárgya lenni.  
Ezen kívül Sueról minden barátja tudja milyen segítőkész, tapintatos és rokonszenves. Kedvelik humorát és barátaihoz, családjához való hűségét. Bármit megtenne azokért, akiket szeret.


Külső

Suzie mosolya ragadós. Iskola társai legalábbis mindig ezt mondták neki. A huncut mosolya és a boldogságtól felcsillanó szemei a legkomorabb gazfickót is pépes masszává változtatják.
Ami a szívén, az az arcán. Ha valaki, akkor Suzie nehezen rejti el azt, amit gondol. Sokan úgy hiszik, ezért képtelen jól hazudni, de ez nem igaz. A fontos dolgokat távol tartja magától érzelmileg, így hogyha szüksége van rá, igenis sikerül az a pókerarc. Ilyenkor csak egy dolog segít bűntudatán, ha keres magának egy helyet, ahol senki sem látja vagy hallja és szabadon sírhat.
Barna szemei melegséget árasztanak és megvan az a különös tulajdonsága, hogyha mérges, zöld színt öltenek. Ez tökéletes előjele annak, mikor kell visszavonulót fújni a házisárkány tüze elől.

Előtörténet

Tudni, hogy rosszat teszel, mégis jó cél vezérel, vajon milyen emberré tesz?

Bátorság és a hűség, ez jellemzi a Griffendélt, de hogy lehettem volna bátor, ha a hűségem az egyetlen élő rokonomhoz kötött?
Ez a kérdés naponta a szívembe mar, amikor elküldöm a baglyot. A jelentés tényszerű, csupa olyan adat, ami nem fontos és bizonyára rajtam kívül még sokan ugyanazt küldik neki, mégsem hagyhatok ki egy alkalmat sem. Nem lehet.

Voldemort 1969. október hatodikán támadta meg az otthonunkat. Hétfői nap volt. Aznap délután ötig dolgoztam a Minisztériumban. Alig egy hónapja kezdtem a gyakornokoskodást és örültem neki, ha hasznos lehettem. Édesapám auror volt és egy küldetés során halt meg, amikor én négy éves voltam. Azóta csak én voltam és anya. Ketten együtt a világban, mindig a másikra támaszkodva a nehéz időkben. Ő volt számomra a legfontosabb ember a világon, így természetesen olyan büszkévé akartam tenni őt, amennyire csak lehet. Ezért mentem a minisztériumba és mindig azt hangoztattam, hogy a Wizengamot élére fogok állni és bebörtönzöm majd az olyan bűnözőket, mint akik apát elvették tőlünk.

Aznap tehát fáradtan, de mosolyogva léptem be a lakásba, tudván hogy anya milyen büszkén fogad majd. A bejárati ajtó kitárult és szörnyű kép tárult elém. A lakásban káosz várt. Átkok és harc jelei, felborult és összetört bútorok mutatták, hogy bármi is történt, édesanyám nem hagyta magát. A konyhában találtam rá az eszméletlen anyámra és magára Voldemortra. Ő az egyik széken ült, keresztbe tett lábbal rám várt.
Én természetesen azonnal átkot akartam indítani felé, de megállított, amikor anyámra fogta a pálcáját. Ezen a napon született meg az egyességünk. Ő magával vitte az anyámat, mint egy biztosítékot, hogy tartom a szavam és megígérte, hogy minden elmaradt levelet, vagy gyenge információt rajta torolnak majd meg.

Szenvedtem döntésem súlyától, de tettem, amire utasítottak és rendszeresen jelentettem Voldemortnak a minisztériumból. Néha, ha jutalmat érdemeltem találkozhattam anyával. Ilyenkor láttam, hogy a rabságban töltött évei alatt lassan lefogyott és a miattam kapott átkok miatt gyenge és beteg lett. Bárhogy próbálkoztam, túl alacsony pozícióban voltam ahhoz, hogy érdemi információkat küldjek és felszabadítsam őt.

Idő közben megismerkedtem Theóval, aki olyan bájos és elragadó volt, hogy nem tudtam sokáig visszautasítani. Pedig tudtam, milyen veszély fenyegetné, ha velem lenne. Hiszen, ha édesanyámat sem vagyok képes megmenteni, akkor Theó még nagyobb veszélyben lesz miattam. A szerelem ellen viszont nincs orvosság és legyőzte a bennem tobzódó kételyeket és félelmeket. Ezért döntöttem úgy, hogy ha már ebbe a helyzetbe kerültem, megteszek mindent, ami tőlem telik.

Édesanyám végül hat évet töltött fogságban, amikor végre elnyertem annyira a Nagyúr bizalmát, hogy elengedte őt. Így még láthatta az esküvőnket, mielőtt fél évvel ezelőtt meghalt.

Jól tudom, hogyha Voldemort nem lesz velem megelégedve, az egyetlen megmaradt szerettemet fogja tőlem elvenni, a férjemet. Ezért döntöttem úgy, hogy kitálalok Theónak és elmondom neki a legsötétebb titkomat. Közlöm vele, hogy édesanyám nem külföldön volt szanatóriumban, és hogy nem kellett volna meghalnia olyan hamar. Elmondom neki, hogyan álltam be hét évvel ezelőtt halálfalónak, és hogyan rettegtem át minden napot, miután megkérte a kezem.

Tudnia kell mennyire szeretem, és hogyha lenne választásom az a nő lennék, akibe beleszeretett. Merlin bocsássa meg nekem, amiért azt remélem nem fog elhagyni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Voldemort
Death Eater

Kor : 51
Hozzászólások száma : 106
Suzanne Garçon Tumblr_p4rgxwBny51s0gcaio2_500

Suzanne Garçon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Suzanne Garçon   Suzanne Garçon Icon_minitimeKedd Júl. 10, 2018 4:10 pm


Kedves Suzanne!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

PS:
Úgy örülök, hogy sikerült elhagynunk az ekkor és ekkor, egy szép nyári napon születtem stílust! Embarassed Olyan szép a készséges rész is... megmelengetted a szívemet.
Ó, hogy a lényeg!
Gyönyörű példáját mutattad be annak, hogyan válhat a legártatlanabb emberből is halálfaló, és külön hízelgő, hogy személyesen is megjelenhettem a történetedben. Megkínálhatlak egy teával? Wink
Mindig olyan drámát csinálsz itt, és én még imádom is! Ráadásul nem is büntethetem, minden rendben van. Eee, kénytelen leszek elfogadni téged, mi?
Intézd el a foglalóidat, aztán irány meglágyítani a lovag szívét! Alig várom, hogy olvashassalak titeket. heart2

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Suzanne Garçon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Felnőtt-
Ugrás: