Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Gaute & Saffron

Go down 
SzerzőÜzenet

Saffron Haugen
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Gaute & Saffron   Szer. Júl. 11, 2018 1:14 am
Gaute & SaffronSzámítottam rá, hogy valamilyen úton-módon megkeres majd a történtek kapcsán, mégis összeszorul a gyomrom, mikor egy számomra ismeretlen bagoly tűnik fel velem szemben a reggelinél. Szükségtelen sokáig haboznom rajta, lemondjak-e a rántottámról avagy sem, az egyébként is csekély étvágyam immáron a nulla felé tendál. Nem mintha kifejezetten szükségem lett volna bármilyen ráhatásra, hogy újra lepörögjenek előttem a tegnapi nap eseményei.
Azonnal elköszönök az évfolyamtársaimtól, hogy a professzor irodája felé vegyem az irányt.

Igazából kizárólag arra vártam, hogy magától jelentkezzen. Abból, amit a diáktársaim leszidásából hallottam, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem lenne bölcs dolog idő előtt felkeresni őt (nos, leginkább utána sem). Minden bizonnyal nem lát bennem mást, mint egy ostoba, felelőtlen diáklányt, aki nem gondol bele a tettei következményeibe, ezzel őt is bajba keverve az igazgató előtt, majd vígan továbblép a rokonságból fakadó előzékenység miatt. Kezd az a benyomásom támadni, hogy nem is állna olyan messze az igazságtól ez a megállapítás, mint szeretném, ugyanakkor az önsajnálat az utolsó, amit jelenleg megengedhetek magamnak; sokkal fontosabb, hogy lecsillapítsam a dühét és a saját oldalamra állítsam.
Mély levegőt veszek, mielőtt kopogtatnék az ajtón.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Szer. Júl. 11, 2018 1:34 am

Haugen & Kolbein
Egész éjszaka alig aludtam valamit, így a mai napom már előre láthatóan is borzalmas lesz, de ha már késő aludtam el, forgolódtam, szenvedtem, majd korán ébredtem, kapva kapok az alkalmon, hogy végre megbeszéljük a tegnapiakat. Leülök hát az asztalomhoz, és egy szelet pergament előhalászva, majd pennát és tintát kerítve néhány sort firkantok le, hogy várom a reggeli után minél hamarabb, természetesen az irodámban. Hol máshol?
Amint ezt a levelet elküldöm a baglyommal, úgy döntök, hozok fel a konyháról reggelit. Mégiscsak ennem kell valamit. Nem lehet üres a gyomrom.
Gyorsan megkapom, amit kérek - néhány szelet camembert, vékonyra szelt sonka, salátalevelek, valamint kenyér és vaj. Azért az is eszembe jut, hogy ha esetleg hamar érkezne a lány, őt is megkínálom, így mindenből kérek még a tányérra, és megfogok pár szem szilvát és két almát is. Neki is ennie kell, bár azért remélem, hogy ezt megtette. Mire visszaérek az irodámhoz, Haugen kisasszony már az ajtóm előtt áll láthatólag tanácstalanul.
- Menjen csak be. - szólalok meg mögötte, de biztosra veszem, hogy hallotta a lépteimet. Direkt hangosabban kopogtam a cipőmmel, hogy a hangom már ne ijessze meg annyira.
Ha benyit, akkor követem, leteszem az asztalra a tányért és a gyümölcsöket, majd becsukom magunk után az ajtót. Remélem, ettől nem illetődik meg. Nem szeretné szerintem egyikünk sem, ha valaki hallgatózna, az ajtóm pedig tökéletesen hangszigetelt, így ettől nem kell tartanunk. Ahogyan mástól sem.
- Foglaljon csak helyet, reggelizett már? - megvárom, míg leül, és csak őt követve foglalom el az asztal mögötti széket. Nem akarok sietni, szóval akár meg is etetem, ha eddig ez kimaradt. Nem véletlenül írtam neki, hogy reggeli után jöjjön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Saffron Haugen
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Hétf. Júl. 16, 2018 3:04 pm
Gaute & SaffronMiután a kopogásom válasz nélkül marad, az útból ellépve, szinte vigyázzállásban kezdem el kémlelni a folyosót a professzor után. Zaklatottságom jele, hogy ennyire elkapkodtam az indulást, de nem fogok bánkódni ezért a pár percért; egyébként is puszta időpocséklás lenne bármibe is belefognom úgy, hogy teljesen máshol járnak a gondolataim.
Mindazonáltal örömmel tölt el, hogy nem kell sokáig várakoznom. Amint megpillantom a felém közeledő Kolbein professzort és a rengeteg ételt, a pálcám után nyúlok.
- Jó reggelt, professzor! Kérem, engedje meg, hogy segítsek! - Ha nem utasítja vissza az ajánlatomat, egyetlen suhintással "átveszem" tőle a tányérokat, amik így békésen lebegnek a levegőben ahelyett, hogy zsonglőrködnie kellene velük. Más esetben előremegyek és kitárom előtte az ajtót, majd őt megelőzve csukom be magunk után. Azt hiszem, ez a folyosó még reggeli időben is túl forgalmasnak bizonyul ahhoz, hogy szabadon beszélgethessünk - a kérésemhez legalábbis mindenképpen.
- Köszönöm, professzor úr - mondom, mialatt helyet foglalok vele szemben. - Igen, reggeliztem. - Éppen egyel több falatot annál, mint amennyihez étvágyam lett volna. - Önnek viszont jó étvágyat! Remélem, nem zavarom? Később is visszajöhetek. - Nem szeretnék tolakodó lenni, egyébként is rengeteg idő van még hátra az első óráig.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Hétf. Júl. 16, 2018 3:45 pm

Haugen & Kolbein
Mindenképpen megkönnyebbülök így, hogy tudom, egyáltalán eljött, akar róla beszélni - mert kizártnak tartom, hogy ne tudta volna előre beszélgetésünk témáját. Egyszerűen tudni akkarom, hogy miért tette, és miért csinálta felügyelet nélkül? Bár, még ez is sokkal előnyösebb helyzet, mintha teljesen egyedül lett volna...
- Ugyan, hagyja csak, boldogulok. - küldök felé egy kedves mosolyt, de azért az egy jó pont, hogy kinyitotta az ajtót. - Köszönöm. - azzal a tányérok már az asztalon is vannak, még ha én nem is fogok most enni. Kizárt, hogy pont előtte, pont egy diákom előtt egyek. Bár a tegnapi eset óta egészen... bensőséges kapcsolatot ápolunk ahhoz képest, hogy előtte mi volt.
Így, hogy becsukta az ajtót, nincs sok dolgom, és az, hogy még helyet is foglalt, különösen megnyugtató tényező számomra. Elvégre, így számíthatok az együttműködésére.
- Nos, Mrs. Haugen, köszöntöm a birodalmamban! Kérem, érezze magát otthon. - első mondatomnál még fel is emelem a kezeimet, afféle igen, ez itt az enyém, nyugodtan nézd meg módon. Nem egy nagy dolog ez az iroda, de szerencsére össze van kötve a termemmel, és még ágy is van itt. Nem is átlagos, hanem valamiért szélesebb, mint amilyenben eddig valaha aludtam. De igazából nem zavar, hogy nem esek le róla, de ha éppen kellene, két fő is könnyedén elférne benne még úgy is, hogy nem franciaágy. (Két vékonyabb személy...)
- Korán felért, biztosan rendesen evett? - hátradlök a székben, hogy rendesen láthassam az arcát, testtartását, tudjak olvasni róla. Ellenben nem bámulom meg feltűnően, mert nem akarom, hogy kényelmetlenül érezze magát. Csakis az arcát pásztázom. - Köszönöm, de a reggelivel ráérek. Ön viszont vegyen csak nyugodtan, ha valamit megkívánna. - nem kimondottan hiszem, hogy evett volna, szóval remélem, hogy legalább szemez valamelyik tányérral.
- Nyilván tudja, miről szeretnék beszélni magával. Elsődlegesen szeretném megkérdezni, hogy érzi magát? És kérem, legyen velem őszinte. Semmiféle következménye nem lesz. Ígérem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Saffron Haugen
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Hétf. Júl. 16, 2018 10:58 pm
Gaute & SaffronKöszönetére csupán egy néma biccentéssel válaszolok, mielőtt követném őt az irodájába. Egyenlőre nem nézek szét tüzetesebben - ami nálam annyit tesz, nem veszek szemügyre minden egyes millimétert, megelégszem a centiméterekkel -, sokkal inkább lefoglal, hogy gördülékenyebbé tegyem az útját. Bízom benne, hogy nem veszi lekenyerezésnek az előzékenységemet, ugyanis kizárólag az udvariasságom vezérel.
- Megtisztel - mosolyodom el.
Egyenes háttal foglalok helyet vele szemben, kezeimet kényelmesen a combjaimra ejtve. Egészen különlegesnek tartom a fogadtatását, még ha tőle nem is lep meg ez a barátságosság. A legtöbb tanár valószínűleg előbb hasítana szíjat a hátamon, minthogy reggelivel kínáljon egy ehhez hasonló incidens után, annak ellenére is, hogy az igazgató a nagynéném.
- Biztosan - hazudom szemrebbenés nélkül. Minek is untatnám azzal, hogy a rendes reggeli relatív, vagy hogy valójában sosem eszek rendesen? - Reggelizne, ha elfogadnék egy almát? - kérdezem változatlan komolysággal, tekintetemben azonban mosoly csillan. Mindkettőnknek kellemetlen lenne, ha a beszélgetés kellős közepén kezdene korogni a gyomra, ám ettől eltekintve sem szeretném, ha miattam éheztetné magát.
- Bevallom, kissé megviseltek a látottak - válaszolom rövid mérlegelést követően. - De jól vagyok. Köszönöm a figyelmességét, professzor úr. - Csak térjünk rá a lényegre, folytatom gondolatban.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Szer. Júl. 18, 2018 11:47 pm

Haugen & Kolbein
Megtisztelem, hát persze. Nos, ez az, amit nem fogok elhinni, de nem is fontos annyira, hogy felháborodjak rajta. Nem háborgok, nem vagyok tenger, még ha a vizek errefelé elég vadak mind sebességben, mind hőmérsékletben. Egyébként is csak viccelődök, nem kell itt semmit sem komolyan venni, amihez gesztikulálok. Persze a többire nem árt, ha figyel az ember. Ritkán lehet felhúzni, de ha elindítottak az úton, másodpercek alatt végigjárom az utat, és megállok a végén, hogy ott maradva kitombolhassam magam. Ezt nem kellemes végignézni, végighallgatni, ám annál felszabadítóbb végigcsinálni.
- Nem eszek, de ettől még elfogadhat egy almát. - azzal nemlegest választ nem tűrvén intek a gyümölcsnek pálcámmal, mire tizenkét vékony szeletre bomlik, s szétesik a lányhoz közelebbi tányéron. Igazából, én nem fogok addig egy falatot sem lenyomni a torkomon, míg nem vagyok egyedül, szóval kár erőlködnie, de azért értékelem a kedvességét, és ennek köszönhetően mosolyom nem veszít ívéből.
- Ezt megértem, én nem is erőltetném a témát, de ha esetleg szeretne róla beszélni… - ugyan már, erről miért akarna beszélni bárki is? - Számíthat rám, én meghallgatom, és igyekszem segíteni, ha tudok. - halványodik a mosolyom, elvégre ez nem olyan felhőtlen téma, mint a reggeli, érzem a súlyát. Nem vagyok annyira érzéketlen, hogy ezt akár elpoénkodjam.
- A miértet megkérdezzem, vagy inkább nem osztaná meg velem? - ugyan, miért erőltessem, ha nem akar beszélni róla. Talán nem is ma kellett volna ide hívnom. Talán várnom kellett volna még pár napot...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Saffron Haugen
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Csüt. Júl. 19, 2018 5:42 pm
Gaute & SaffronBár meglehetősen különösnek tartom a viselkedését, ügyelek rá, hogy egyetlen pillantásom se árulkodjon erről, miközben egy szelet almáért nyúlok. Már túl késő, hogy visszakozzak.
- Köszönöm.
Nem látom értelmét, hogy hazudjak, főként, mivel látogatásom elsődleges és egyetlen célja hatást gyakorolni a professzorra, amit az empátiája megnyerése nélkül sokkal nehezebben érhetnék el.
- Valóban lenne valami, amiben a segítségét kérném, professzor úr - kezdek bele mellébeszélés nélkül, egyenesen Kolbein szemébe nézve. - Bevallom, a próbálkozásom pusztán gyermeteg bizonyítási vágyból eredt, és ezúton is szeretnék elnézést kérni Öntől, amiért kellemetlenséget okoztam a felelőtlenségemmel.
Mély levegőt veszek, hogy ezzel is nyerjek magunknak pár másodpercet, mielőtt bedobnám a bombát.
- Viszont amit láttam, indokolttá teszi, hogy ne hagyjam ennyiben a próbálkozást. Ehhez azonban szükségem van valakire, aki jóváhagyja a szándékomat és minimalizálja a transzállapottal járó kockázatokat, nem utolsó sorban pedig segíteni tud a fejlődésemben. Ön szemtanúja volt annak, ami a jövőben fogadott, és nem is szeretnék beavatni mást... kiváltképp az igazgatónőt. Ebből kifolyólag tehát szükségem van Önre, professzor úr.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Vas. Júl. 22, 2018 11:58 pm

Haugen & Kolbein
Elégedetten, ám ezt ki nem mutatva nézem, ahogyan elvesz egy almaszeletet, majd a köszönetnyilvánításra csak biccentek egyet. Feleslegesnek tartom, de azért lázom, hogy illedelmes lány. Meg tudom js róla, hogy az, nem lehet rá panasz, á ez most kicsit feldúlta a róla alkotott képemet…
- Ugyan, nem kell szabadkoznia. Az a dolgom, hogy mindent megtegyek a diákok biztonságáért és oktatásáért. Ennél se többet, se kevesebbet nem tehettem volna a szabályok illetve az erkölcsi morálom miatt sem. - talán untatja, hogy ezt kifejtettem, de mindenképp tudnia kell, hogy nem a személye miatt tettem. Bárkin segítenék, ha ilyen helyzetbe kerülne.
- Mondja, miért kellene részt vennem az ön „akciójában”? - arcom komorrá válik, ahogy véget ér a lány mondandója. Eszem azt üvölti hevesen, ellentmondást nem tűrően, hogy Kizárt dolog! Meg ne tedd!, ám a szívem még hezitál. És most lehetőséget adtam arra, hogy meggyőzze. Az eszemet nem fogja, ellenben szeretnék segíteni rajta. Borzalmas felnőtt vagyok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Saffron Haugen
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Kedd Júl. 24, 2018 5:41 pm
Gaute & SaffronVálaszára némán bólintok, hisz tisztában vagyok a kötelességeivel, mint ahogyan a sajátjaimmal is, melyek között egyebek mellett a szabályok betartása is szerepel. Sosem voltam szent ezen a téren, de nem is bántam, amíg senki sem szerzett róla tudomást. Ezúttal viszont nem csak magamat, de a társaimat és a professzort is bajba kevertem, emiatt pedig van miért szabadkoznom.
Mély levegőt veszek és egyetlen, vékony vonallá préselem az ajkaimat, mielőtt válaszolnék.
- Azért, mert ha nem járok sikerrel, az valakinek az életébe kerülhet. - Nem szándékozom megosztani vele a kilétét, amíg van más választásom. Lehet, hogy elősegítené az ügyet, azonban egyenlőre nem bízom meg benne eléggé ahhoz, hogy beavassam a részletekbe - ha eljön az idő, különben is elkerülhetetlen lesz, hogy tudomást szerezzen róluk. Addigra viszont jó eséllyel nem kockáztatja meg, hogy említést tegyen róla Fridának.
- Könnyen lehet, hogy a sajátomba is - teszem hozzá az igazságnak megfelelően, hiszen nem értem el a látomásom azon pontjára, ahol kiderült volna, velem mit szándékozik tenni a nagynéném gyilkosa. Ez a lehetőség egyébként akkor sem és most gyakorol rám különösebb hatást, sokkal fontosabb Frida sorsa. Amíg a legelső problémát sem küszöbölöm ki, felesleges foglalkoznom a másodikkal. Afelől viszont kétségem sincs, hogy Kolbein professzort jobban szíven üti az egyik diákja halálának a lehetősége - még ha nincs is vele közvetlen kapcsolatban -, mint egy névtelen idegen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Vas. Aug. 26, 2018 6:55 pm

Haugen & Kolbein
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer részt kell vennem abban, ami tegnap történt. Persze az eddigiekben is tisztában voltam azzal, hogy vigyáznom kell a diákokra, és mindent megtenni azért, hogy biztonságban érezzék magukat, de azt legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ki kell valakit rántanom egy transzállapotból. Mindenesetre nem volt feledhetetlen élmény, ezt biztosra állíthatom.
- Kérem, erről több információra van szükségem... - persze valahol mélyen, ahol az eszem még ellenkezik, már tudom, hogy segíteni fogok neki, mert én ilyen kedves, okos, szeretetreméltó, bátor és szerény vagyok, de azért örülnék, ha beavatna a részletekbe, mielőtt belemennék egy ismeretlen kis akciózásba. Nem szándékozom csak úgy veszélyeztetni az életemet, ugyanakkor azt sem hagyhatom, hogy bárkinek is baja essen. És egyébként sem tagadtam még meg soha senkitől a segítséget, ha kérte. Nem vall rám. Ha tudok, segítek, ha pedig nem... Nos, akkor is szoktam próbálkozni. Bár a transzállapotokat sosem kedveltem igazán, szóval kiváltképp örülnék, ha megkímélne az álmatlan éjszakáktól. Ellenben, ha a segítségemmel az ő éjszakái lesznek nyugodtabbak, akkor mindenképp megéri az alvásmentes életmód. Majd megoldom...
- Senki sem fog idő előtt meghalni, de ahhoz tudnom kell, hogy mit is tehetek érted... értetek? - idegesen a hajamba túrok, mert ez még mindig elég hihetetlennek tűnik, és abszolút nem fűlik hozzá a fogam, de csak természetes, hogy segítek. A francba is, hogy a szívem erősebb, mint az eszem!
- A tegnap történteknek, felteszem, nagy szerepe van a... a halálotokhoz... - nem gondolom, hogy ennyire súlyos lenne az ügy, de a halál szót akkor sem ejtem ki szívesen, és ez látszik is rajtam. - Hogy segíthessek, tudnom kell minden részlet jelentőségét. Hogy te mit gondolsz róluk, és hogy a tudomásod szerint mi a látottak alapján a szituáció. - ma tudtommal ráérünk, így kezembe veszem az asztalon nyugvó pálcámat, és bezárom az ajtót, hogy senki se zavarhasson bennünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Saffron Haugen
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Vas. Szept. 02, 2018 12:11 pm
Gaute & SaffronHallatlanul merész lehetőség fogalmazódik meg bennem, miközben a férfi arcát tanulmányozom. Talán mégis lenne rá mód, hogy nyugodt lélekkel osszam meg vele a látomásban megbúvó titkokat. Ugyan minden bizonnyal nem nyerné el a professzor tetszését, tudnom kell, hogy maximálisan bízhatok benne - csak hátráltatná az igyekezeteinket, ha folyton arra kéne ügyelnem, hogy elrejtsem előle Frida kilétét.
- Meg fogja kapni - ígérem határozottan, egyenlőre nem téve említést az árról, melyet ez megkíván.
- Nem kérek mást, minthogy felügyelje a kísérleteimet és segítsen, ha elakadnék, ahogyan tegnap is tette. - A többit megoldom egyedül, csupán koncentráció és gyakorlat kérdése. Tudom, hogy hamar rá fogok érezni az ízére, onnantól kezdve pedig kinyílnak előttem a kapuk.
Reméltem, hogy nem érkezünk el ilyen hamar ehhez a részhez. Egészen addig várok a válasszal, amíg be nem zárja az ajtót, kihasználva minden rendelkezésemre álló időt ahhoz, hogy a lehető legfinomabb formába öntsem a mondandóm.
- Mielőtt beavatnám, meg kell győződnöm róla, hogy senkinek sem beszél arról, ami kettőnk között elhangzik vagy a látomásaimban történik. Bízom Önben, professzor úr, más esetben nem kérném a segítségét, azonban ebben a kérdésben ez önmagában nem elegendő... épp ezért lenne még valami, amit meg kéne tennie értem, mielőtt bármit is elárulnék. - Elhallgatok egy pillanatra, majd árnyalatnyit halkabban folytatom. - Minden bizonnyal hallott már a megszeghetetlen esküről.
Tartok tőle, hogy ezzel túl messzire megyek, de nem látok ésszerűbb megoldást a probléma kezelésére. Ha ez már nem fér bele, jobb, ha egyedül vágok neki a folytatásnak.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   Szer. Dec. 12, 2018 11:08 pm

Haugen & Kolbein
Várok. Csendben hallgatom, hogy mi is fog kisülni ebből a szituációból, mert abban teljes mértékig biztos vagyok, hogy nem egyszerű eset ez a lány. Nem vártam, hogy az lesz, nem vártam én tőle semmi könnyebbséget, szó sincs erről. Ellenben az igazmondás késleltetése kellemetlenül érint. Ezek szerint mégsem bízik bennem annyira, mint eddig hittem.
Bólintok, de meg nem szólalok. Még nem. Ráérünk és bizonyára rátérünk erre is hamarosan. Majd segítek, persze. Úgy, ahogy tegnap. Sőt, még tréninget is kap tőlem, ha igényli, de…
De nem így. Így semmiképpen sem. Nem fogom letenni a megszeghetetlen esküt, elvégre az egyikünknek sem lenne előnyös. Legfőképpen neki nem. Rólam inkább ne beszéljünk. Egy kínzás, egy Imperius-átok rövid úton halálos ítélet lenne számomra, de ez nem is fontos, ellenben az ő élete az. Bármit is mondjon nekem vagy akár magának. Vigyáznom kell a diákjaimra, és a megszeghetetlen eskü erre nem megoldás. Soha, semmilyen szituációban.
- Bizonyára te nem ismered ennek az eskünek a menetét. - aggódok miatta. Valami igazán súlyos probléma, teher nehezedett rá, és ez meggátolja mindenféle bizalomban. És félreértés ne essék, engem nem zavar, hogy bennem nem bízik, de talán maga miatt akarja az esküt. Hogy ő se mondjon erről senkinek semmit. - Az eskühöz három ember kell. - gondolja át ezek után, hogy mit szeretne. Én nem tudok helyette dönteni, de inkább nem erőltetném ezt a „hatékony” technikát. A helyében inkább elengedném a gyakorlást, minthogy még egy embert bevonjak a saját privát kis történetembe.
- Gondold át, hogy ennek tudatában hogyan szeretnéd folytatni az ügyet. Az én támogatásomra mindenképp számíthatsz. - történjék bármi. És még véletlen sem azért, mert az igazgató rokona. Ez engem nem érdekel a kelleténél jobban. De akkor is a diákom, és én is felelek érte. Mindenképp segíteni szeretnél, de jelenleg csak a bizalmába kapaszkodhatok, és ez egy gyenge fűszál utolsónak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Gaute & Saffron   

Vissza az elejére Go down
 
Gaute & Saffron
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: 1977-
Ugrás: