Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Suzie & Théo ~ Az igazság

Go down 
SzerzőÜzenet

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szer. Júl. 11, 2018 12:47 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeA lakás csillog-villog. A vacsora készen, és én már csak kapaszkodom a portörlőbe. Pár perc és megérkezik. Pár perc és minden eldől.

Napok óta tervezem a mai napot. Ezer forgatókönyvet pörgettem le magamban és milliószor próbáltam el, hogyan fogom elmondani Théonak a titkomat. A rémálmaimban annyi féleképpen reagált már. Gyűlölet, csalódottság és undor keveredett az arcán, miközben könyörögtem neki, hogy bocsásson meg. Megütött, belém rúgott és elhagyott. Én pedig csak kértem és kértem őt. Töltse ki rajtam a dühét, engedje, hogy távozzon belőle a sok frusztráció és harag, csak bocsásson meg nekem. Csak legyen minden rendben.
Ha tehetném, visszamennék arra a napra. Nem mennék dolgozni, vagy hamarabb, sokkal hamarabb hazaérnék. Nem kötnék alkut az ördöggel, nem adnám el neki a lelkem. Belopódznék a kertbe és az ablakon keresztül küldeném Voldemortot a másvilágra.

Mint megannyiszor, amikor erre gondolok, rosszul lét fog el. A hányinger, ami napok óta kínoz, talán annak a jele, hogy egyre többször gondolok arra, mit kellett volna másként csinálnom. Kezemet a szám elé téve várom, hogy elmúljon az érzés, bár talán hiába.

Olyan sok mindent megbántam! Az alkut, anyát, azt hogy nem tudtam hamarabb kiszabadítani. Megbántam, hogy nem mondtam el Théonak mindent már az elején. Joga lett volna tudni róla, de anya még fogságban volt és nem tudtam, hogy reagálna a Nagyúr. Talán még jobban megkínozta volna. Nem, azt nem engedhettem. Így is miattam szenvedett annyit. Mennyi fájdalmat kellett átélnie miattam! Mert nem voltam elég gyors, elég jó.
Hogy mondhatnám el mindezt Théonak? Hogy érthetném meg vele, hogy amíg ő boldogan aludt mellettem és tervezte a jövőnket, én addig rémálmokkal küzdöttem és próbáltam a lehető legkevesebbet gondolni a másnapra. Két külön világban éltünk. Egymás mellett, mégis olyan távol a másiktól.
Mégsem kellene elmondanom neki. Hagyhatnám ebben az édes tudatlanságban. Élhetne tovább boldogan!
Ó, bárcsak lehetne, de ő engem vett el és ezzel veszélybe sodorta magát. És talán nem csak magát, de az egész családját. Nem, tudnia kell róla. Tudnia kell, milyen rémes nő él vele. Tudnia kell mindenről. Eldöntöttem, és véghez kell vigyem. Évek óta ez az első helyes döntésem. Elég volt a titkokból, most mindenre fény derül.

A kulcs fordul a zárban, kinyílik az ajtó és meglátom Théot az ajtóban. Felállok a kanapéról és tétován teszek felé egy lépést. A szívem gyors ütemre vált, szinte megszoktam már. Mindig ilyen leszek a közelében. Egy ostoba szerelmes lányka, aki csak arra vár, hogy végre a karjába zárjon, és ne eresszen el. Ő a legtökéletesebb férfi a világon és én annyira szeretem. Théo a napfény az életemben, most mégis arra készülök, hogy sötét felhőkkel árnyékoljam be a fényét.

Tényleg én vagyok a legrémesebb feleség a világon!

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szer. Júl. 11, 2018 4:05 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Újabb feleslegesen és értelmetlenül hosszú nap a Minisztériumban. Mindenki csak pörög a fején, én viszont képtelen vagyok koncentrálni, csak az jár a fejemben, mikor telik le a kötelező munkaidő és mikor csaphatom össze az aktatáskám, elsőként viharozva ki az irodából. Mióta megnősültem, elnézik nekem, hisz jól tudják, milyen az, amikor hazavárják az embert. Milyen érzés megállni egy pillanatra és távolról gyönyörködni a ház ablakain kiszűrődő fényekben; milyen érzés, amikor a küszöbről megcsap az otthon melege, a vacsora illata; milyen érzés megpillantani őt, álomszépen, mint minden egyes nap, ugyanazzal a gyengéd mosollyal az arcán, amelybe annak idején beleszerettem.
Noël szerint túlságosan csöpögős lettem, de ő még nem érti, nem értheti, hisz olyan fiatal. Sosem láttam, hogy úgy nézett volna egyetlen lányra is, mint ahogy én Sue-ra annak idején, és amíg nem találja meg a hiányzó darabkát, a lelke másik felét, addig nem is fogja megérteni, miért beszélek olyan sokat és olyan szeretettel életem nőjéről, és miért rohanok haza hozzá minden egyes este. Miért ő az egyetlen.
- Megjöttem! - eszmélek fel a küszöbön, mert talán percekig ott álldogálni néma csendben, bazsalyogva még tőlem is sok. Plusz bejön kintről a meleg, amit szintén szerencsés lenne elkerülni, szóval bezárom magam után az ajtót, ledobom a táskámat a szokott helyre, és a nyakkendőmet lazítgatva indulok meg Sue felé. - Finom illatokat érzek. Időben jöttem? - A konyha felé sandítok, hátha elcsípek valamit, amiből kikövetkeztethetek a mai vacsorára. Ám az étel nem vonja el teljesen a figyelmem, meg sem állok a nőig, és ahogy végre odaérek hozzá, már át is karolom a derekát, hogy közelebb húzhassam magamhoz, gyengéd, szerelmes csókkal üdvözölve, ha nem utasít el. De miért is tenné?
- Szia, édes! - duruzsolom halkan, épp csak annyira húzódva el, hogy orrommal végigbújhassam az arcélét, puha csókkal kóstolva bele a nyakába. - Hogy telt a napod? - Úgy ölelem, mintha sosem akarnám elengedni. Nem is tervezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Csüt. Júl. 12, 2018 9:11 am

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeVajon minden nő ennyire szerelmes a férjébe? Annyira tökéletesnek látják a kiválasztottat, mint én Théot? Persze, amikor elvándorol az a pár zokni én is frusztráltan sóhajtok és nem mindig szeretem azt sem, hogy képes minden kis problémát órákig boncolgatni. Mindenkinek vannak rigolyái, de olyan ritkán klappolnak ennyire össze a hibák. Nálam a villák maradnak a mosogatóban. A kis szúrósok valamiért mindig elfelejtődnek és olyankor hallom, hogy Théo sóhajtozik. Amíg ő túl agyalja a dolgokat, addig én elbagatellizálok mindent. A kettő együtt tökéletes egyensúlyt alkot, és így segítünk egymásnak kitalálni mi az, amivel tényleg érdemes foglalkozni. Nincs nála tökéletesebb férfi ezen a világon. Egészen biztosan belehalok, ha elveszítem őt.
- Még hogy időben? Nem érkezhetsz elég hamar - mosolygok rá, és amikor mindent tudó, édes vigyorával válaszol, el is felejtem mit akartam. Végre hazaért, éhesen és fáradtan, nem támadhatom le most. Először ki kell pihennie magát és ennie kell. Ez most a legfontosabb, minden ezenkívül másodlagos.
A csókja mámorító, és amikor eltávolodik az ajkaimtól, pihegve veszek levegőt. Egyszerre imádom és utálom, amikor a nyakamat csókolja, mert az a legérzékenyebb ponton mind közül és ő ezt mindig élvezettel használja ki. Alig tudok koncentrálni a kérdésre.
- Nélküled? Szóra sem érdemes - sóhajtom, miközben beletúrok a hajába. Imádom a puha, kusza fürtöket, amiket csak arra teremtettek, hogy én játszak velük.
- Hiányoztál - suttogom nyakába, amikor megölel.
Így állunk a nappaliban egy röpke pillanatig, összeölelkezve, békésen. Ezek a meghitt másodpercek éltetnek. Ezek adnak erőt a mindennapokhoz, és ahhoz, hogy küzdjek. Ilyenkor csak mi ketten vagyunk a világon, és semmi más nem számít. Bárcsak így maradhatnánk örökre!
A perc viszont elmúlik és kibontakozunk az ölelésből.
- A kedvencedet készítettem - mosolygok rá, miközben megfogom a kezét és a konyhába húzom. Ha hagyja, akkor leültetem a szokásos helyére, az asztalfőre és tálalom az ételt.
Bármi is legyen a beszélgetésünk vége, azt akarom, hogy ma még nyugodtan és boldogan megvacsorázzon.
- Hogy telt a napod? - kérdezem, miközben neki látunk az ételnek.
Nagyon nehéz most hétköznapi témáról beszélnem, de amíg nem vagyok benne biztos, hogy elláttam házastársi kötelezettségeimet, nem akarok olyanról beszélni, ami kockáztatja, hogy létezzenek ezek a kötelezettségek.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Kedd Júl. 17, 2018 1:14 am

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Talán csak képzelődöm, de mintha Sue gondterheltebbnek tűnne a szokottnál. Ahogy a karomba zárom, a feszültségnek, amit látni véltem, nyoma vész, és magával viszi a kétségeimet is. A feleségemről van szó, talán csak nem úgy sikerült a vacsora, ahogy eltervezte, vagy meggyűlt a baja az egyik makacs folttal az ingemben. Azt a kávét a legutóbbi munkanapomon sikerült jó alaposan beledörgölnöm a fehér anyagba... Így aztán nem is foglalkozom tovább a balsejtelmemmel, hanem újult erővel vetem bele magam a csókba, az ölelésébe, az ajka puhaságába.
- Te is nekem... - motyogom bele a nyakába, jóleső sóhajjal behunyva a szemem. Szeretem, ahogy a hajammal játszik, megnyugtat és segít elengedni a minisztériumi stresszt, segít rázárni az ajtót a munkára, hogy ne cipeljem tovább magammal. Végre itthon vagyok.
- Tényleg? Mivel érdemeltem ki? - Meglepetten pislogok rá, amikor a kedvencemet említi, és bármiféle tiltakozás nélkül követem őt a konyhába. A szokott helyemre huppanok le, de közben kíváncsian várom a válaszát, noha kinézem belőle, hogy bármiféle különleges ok nélkül akarjon kedveskedni nekem. Sue azon jólelkű és meglehetősen ritka nők egyike, akiknek nem kell bármiféle ürügy a szeretethez; nem tudom, hogy ezt tőlem tanulta-e, vagy pont én vagyok az, aki ellestem tőle a trükköt, de elképesztően szerencsésnek érzem magam, amiért egy ilyen nőt szerethetek.
Egy kicsit azért felkelti a gyanakvásom, de ezt igyekszem betudni a munka utóhatásának.
- Borzasztó unalmasan... - felelem a kérdésére, és hagyom, hogy az új téma magával sodorjon. Még a villámra tűzött falattal is felindultan gesztikulálok közben. - Semmi értelme nem volt bent lennem. A londoni kviddics bajnokság szervezése egyszerűen semmit nem halad... A kreatív csapatunk még mindig a szórólapok felett ül, a vendég csapat kéréseiről pedig nem érkezett meg a lista. Ezek a belgák imádnak mindent az utolsó pillanatra hagyni, aztán majd kapkodhatunk... - A puffogásom talán kissé gyerekes, de könnyen beleélem magam a munkámba, pont ezért szeretek annyira más emberekkel dolgozni. Könnyen megtalálom velük a közös hangot, ám emiatt túlságosan is hatással vannak rám.
- Ez isteni... Nagyon finom lett. - Hangom egészen ellágyul néhány falat után, és nem bírom ki, hogy ennél tovább távolabb maradjak tőle. Az asztal felett kezem az övét keresi, hogy összekulcsolhassam ujjainkat. - Meg sem érdemlem, hogy rám pazarold a tehetséged. - bókolok, ajkamhoz emelve a kézfejét, majd gyengéd csókot nyomok a tenyerére. Önhatalmúlag az arcomra simítom a kezét, az érintése melegén élvezkedve.
Villám hamarosan a tányérban landol, és az asztal felett áthajolva - mellkasomra simítva a nyakkendőt, hogy ne lógjon bele az ételbe - csókért kuncsorgok. Bármilyen finom is a vacsora, a nő, aki főzte, sokkal inkább lefoglal.
- Együtt fürdünk? - Bár kérdésnek hangzik, egyfajta vágyódó javaslat is részemről ez. A kedvenc ételem után már csak egy közös fürdés és a paplan alatti összebújás éltet. Fogalmam sincs, mivel érdemeltem ki ekkora boldogságot, de kész vagyok maximálisan kihasználni minden percét.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szer. Júl. 18, 2018 11:28 am

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeKérdésére csak mosolyogva vállat vonok. Amikor elterveztem a mai napot, úgy éreztem mindent meg kell tennem, hogy a lehető legboldogabbá tegyem, hiszen hamarosan már semmit sem tehetek meg ezért.
Szórakozott mosollyal figyelem gesztikulálását, miközben beszél. Szeretem a lelkesedését és elkötelezettségét a munkája iránt, de főleg a módot, ahogy ezt kimutatja.  
- Örülök, hogy ízlik - mosolygok rá gyengéden.
Amikor odahúzza kezem, végig simítok arcán, el egészen a füléig és a halántékánál kezdek játszani egy tinccsel. Nem lep meg, hogy nehezen tartja távol magát tőlem és újabb csókot kér. Ez így megy, mióta összeházasodtunk. Korábban sem volt gondunk a szeretet kimutatásával, de azóta, mintha minden akadály elhárult volna és újra szerelmes tiniként csüngünk egymáson, mint az első hónapokban. Erre szoktak mások legyinteni és csak annyit mondani "Friss házasok!".
Kérdésére felkuncogok, és egy enyhe nyomással visszaültetem a székébe. Felállok az asztaltól és mögé lépve bontogatni kezdem a nyakkendőjét, miközben füléhez hajolok, és úgy suttogom.
- Ejnye, Mr. Garçon, hát szabad így csábítgatni a feleségét? Mit szólnának hozzá a kollégák? - kérdezem, és a mondat végén kihúzom a gallér alól a nyakkendőt, miközben fogammal óvatosan ráharapok a fülcimpájára.
Imádom az évődésünket, és szívesen folytatom egész vacsora alatt, de a fürdő helyett utunk ezután a nappaliba vezet majd, hogy ott beszéljünk. Annyira szívesen hagynám magam elcsábítani arra a fürdésre és aztán az ágyba, de ez sajnos ma nem lehetséges. Csak reménykedni merek, hogy talán lesz még alkalmunk bepótolni.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Csüt. Júl. 19, 2018 12:24 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Hiába vagyunk már egy ideje házasok, Suzie mellett mintha minden nap az első lenne. Kicsit talán minden reggel újra és újra beleszeretek, és hiába tudom, hogy a világ nem így működik, hiába mondogatják az idősek folyton, hogy a tűz idővel majd kialszik, mégis úgy érzem, életem végéig képes lennék ekkora lángon égni a feleségem mellett. Nem tudom elképzelni, hogy egy nap úgy ébredjek mellette, hogy ne ejtsen ámulatba a szépsége, vagy egy nap úgy érjek haza, hogy a legnagyobb vágyam ne ő legyen.
- Sárgulnának az irigységtől... Talán még ki is pukkadna némelyikük. - Pillantásom követi őt, ahogy mögém húzódik, s közben komolyan bólogatok, bár a hangom mosolygós. Hagyom, hogy a nyakkendőmmel matasson, és ahogy megérzem ajkait a fülemnél, lehunyom a szemem. Képes lennék gondolkodás és ellenkezés nélkül átadni magam neki, a fürdő helyett mégis a nappali felé vesszük az irányt. Értetlenkedve ugyan, de követem, s közben a korábban elhessegetett balsejtelem érzem, hogy lassan, alattomosan visszakúszik a gyomromba.
- Mi történt? Rég nem üldögéltünk a "beszélnünk kell" kanapén... - igyekszem elvicceskedni a dolgot, miközben helyet foglalok, ám ha Suzie engedi, kezét a tenyerem közt melengetem tovább, nem eresztem el. Tekintetem és teljes figyelmem az övé, és ha biztatásra szorulna, bátorítón megszorongatom a kezét.
- Miről szeretnél beszélgetni? - Azt mantrázom magamban, hogy biztosan csak valami apróság, semmi komoly... Igyekszem feleslegesen és előre nem pánikolni, mégsem vagyok képes lemosni magamról a kellemetlen érzést, hogy a következő percek talán mindent megváltoztatnak.

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Hétf. Júl. 23, 2018 3:37 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeCsak a kanapéig vezető úton háromszor meggondolom magam. Tudom, hogy most cselekszem helyesen, de ezt sokkal korábban kellett volna megtennem. Sokkal, sokkal korábban! Elfog hagyni, gyűlölni fog és nem tudom majd hibáztatni. Álmaim rémképei kergetnek, én mégis a lehető leglassabban ülök le a kanapéra. Úgy kapaszkodom a kezébe, mint az utolsó szalmaszálba. Pedig talán okosabb lenne, ha távolságot tartanék. Igen, okosabb lenne, de fizikai fájdalom ér már a gondolatra is. Egy másodperc is órának tűnik. Talán ezek az utolsók együtt. Talán nem is baj, ha megáll most a világ.
- El kell mondanom valamit - nyögöm ki nehezen, de hangom idegen számomra. Ez nem én vagyok. Nem én ülök szemben a szerelememmel és teszem tönkre egy életre a kapcsolatunkat. Nem én vagyok az, aki most egy újabb reszketeg levegőt véve kimondja azokat a szörnyű szavakat. - Halálfaló vagyok.
A világ némaságba borul, ahogy megáll az idő. Most újra csak mi vagyunk ketten, egy rémes, megdermedt világban, ahol nincs más csak az árulás, a kétségbeesés és az elkeseredetten elsuttogott fohász.


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Pént. Júl. 27, 2018 7:59 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Érzem, hogy Suzie ideges, mert hirtelen én is azzá válok. A gyomrom diónyira szűkül, a feszültség szinte tapintható lesz körülöttünk. Az édes kis aura, ami körbelengte a házat, egyetlen szavára eltűnik, még jóval azelőtt, hogy egyáltalán belekezdene. A vesémben érzem, hogy amit mondani fog, az megváltoztatja majd az életünket, szóval nyitom a szám, hogy megállítsam, hogy arra kérjem, inkább maradjon csendben, inkább tartsa meg magának, bármi is az, és színleljük tovább a boldog, gondtalan életünket. Nem szeretem a változásokat, nehezen viselem őket, és hajlandó lennék bármilyen hazugságba belemenni, ha azzal elkerülhetném a rideg igazságot. Sue azonban beelőz, és a kijelentésével egy sötét jégverem legmélyére taszít.
Elsőre fel sem igazán fogom a szavai értelmét. Túl szürreálisak ahhoz, hogy elhiggyem. Mármint annak az esélye, hogy a feleségem titokban Halálfaló legyen, egyenlő a nullával; talán még mínuszba is átcsap! Előbb hinném el, hogy ő az álruhás Dumbledore, vagy a Mikulás. Bármit előbb akarnék elhinni, mint azt, hogy Tudjukkinek kémkedik.
- Most csak viccelsz. - Tényként közlöm vele, nem kérdést teszek fel. Hiszen ennek semmi értelme. Nem lehet Halálfaló, arról azért csak tudtam volna... A légynek sem képes ártani, nem hogy más embereknek! Sosem hangoztatta, hogy egyet értene a mugliellenes nézetekkel, ráadásul a Minisztérium embere. Ez biztos valami félreértés, egy otromba tréfa...
- Nem... Édesem, nem. - közelebb fészkelek hozzá a kanapén, mozdulataimon meglátszik az idegességem. A kezéért kapok, jobban szorongatom, mint az előbb, két tenyerem közt melengetem. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez igaz; de még ha az is, nem fogadom el... Ha úgy teszünk, mintha nem mondott volna semmit, talán még menthetjük ezt az egészet. - Mondd, hogy ez nem igaz. Kérlek... Csak mondd, hogy nem. - Azt sem bánom, ha hazudik, csak vonja vissza ezt az egészet. Tagadja, és megoldjuk. Együtt megoldjuk. Könyörögve szuggerálom, két kezét az ajkaimhoz emelve, apró, kétségbeesett nemeket csókolva az ujjaira.

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szomb. Júl. 28, 2018 3:01 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeReakciójára könny gyűlik szemembe. Bárcsak eleget tehetnék a kérésének és letagadhatnám. "Igen, ez csak egy kis vicc volt, bocsi édes, de jól beugrottál. Jöhet akkor a közös fürdő?" Mindennél jobban szeretném kimondani ezeket a szavakat, és elkergetni ezt a feszültséggel teli légkört a nappaliból, de nem tehetem. Végig kell csinálnom, mert ez az igazság pillanata. Enyhén megmozdítom egyik kezem, hogy kiszabaduljon szoros fogásából, és amikor elenged, kezemmel végig simítok arcán. Annyira fáj, hogy ilyennek látom. Mintha kést döfnének a szívembe.   
- Sajnálom Théo, de igaz - mondom reszketeg hanggal. Alig bírom visszafogni a könnyeimet, amik még az erőlködésem ellenére is kicsordulnak. - Bár nem önszántamból, akkor sincs mentség a tetteimre. Minisztériumi kémnek használ, ezért nincs jegyem.
Hirtelen nem tudom hogy folytassam. Folytassam-e egyáltalán. Tudom, hogy bármelyik pillanatban jöhet a jogos dühe, amit rettegve várok. Innen már nincs visszaút.


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Csüt. Aug. 02, 2018 12:19 am

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Azt kéne mondanom, hogy olyan ez, mint valami rossz álom, pedig ez nem igaz. Köze sincs hozzá. Az álmokból bármikor felébredhetünk, de ez itt a valóság. A szavai lassan tudatosulnak bennem, és ahogy az arcomat simítja, idegennek hat az érintése. Látom a könnyeit, de a sokk, a harag és az árulás fájdalma érzéketlenné bénítja a lelkem, falat von köré és Suzie meggyötört ábrázata nem ér el. Nem hat meg.
Elhúzódom tőle és felpattanok a kanapéról. Muszáj járkálnom, hogy jobban forogjon az agyam, hogy könnyebben feldolgozhassam és megérthessem, hogyan. És miért. Mi vette rá, hogy tönkretegye a saját életét? A miénket?
- Mi az, hogy nem önszántadból... Hogyan... Mikor... És mégis miért... - szegezem neki a kérdéseket, bár inkább tűnök kétségbeesettnek, mint dühösnek. Hiszen az is vagyok, hiszen szeretem és nem akarom elveszíteni őt. Ezzel azonban képtelen vagyok azonosulni.
- Nem... Nem, várj, nem. Ne mondj többet. Egy szót se többet. - idegesen hátat fordítok neki, muszáj távolabb kerülnöm tőle, hogy ha beszélni kezd, akkor se halljam. Nem tehetem. Most jöttem csak rá, mivel járnak még a szavai: nem csak engem árult el, hanem az egész Minisztériumot.
Vagyis jelentenem kell.
Képtelen vagyok megtenni, képtelen vagyok feladni a saját feleségemet, pedig tudom, hogy ezt kéne tennem. Fogalmam sincs, mihez kezdjek, úgyhogy időre van szükségem, távol tőle, távol a szavaitól, melyekkel talán még jobban összekavar majd. Le kell hűtenem a fejem, szóval a konyhába veszem az irányt, hogy kicsit magamra legyek. Tudom, hogy minél többet árulna el erről az egészről, annál inkább a bűne részévé tenne engem is. Viszont... Hogy adhatnám fel őt, ha még az esélyt sem adom meg számára, hogy magyarázkodjon?
Édes istenem, Suz, mit tettél?

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szomb. Aug. 04, 2018 11:53 am

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeA kérdéseire már nyitnám is a számat. Talán van remény és megmagyarázhatom. Még ha tudom is, hogy a körülmények sem jelentenek mentséget a számomra. Az elutasítása azonban megállít. Amikor hátat fordít, egy világ dől össze bennem. Már nem bírom visszafogni a könnyeimet, megállíthatatlanul törnek elő. A konyha felé indul, és én utána akarok nyúlni, megszólítani és könyörögni neki, hogy hallgasson meg, de hangom elárul és az én parancsom helyett, férjemét követi.
Fejemet a kezeimbe hajtom, ahogy minden erőmmel azon vagyok, hogy ne hallja meg kétségbeesett zokogásom hangját. Mindennek vége.
Percek, talán órák telnek el, magam sem tudom. Már nem folynak a könnyeim. Üres tekintettel bámulok magam elé. A férjem gyűlöl és tönkre tettem a bizalmat, amire a házasságunk épül. Csakhogy ezt már régen tudtam. Még mielőtt randizni kezdtünk, tudtam, hogy minden alkalommal, amikor nem mondok igazat, elárulom őt. Felkészültem rá és most, hogy már ő is tudja milyen rémes vagyok, csak magamat sajnálom, ha még egy könnycseppet ejtek. Nem lehetek most is ilyen önző. A múlton nem tudok változtatni, ezért meg kell magyaráznom Théonak, akkor is, ha nem akarja. Házasok vagyunk és bármit is tettem, az rá is kihatással van. Tudnia kell mindent, mielőtt át ad az auroroknak. Makacs elhatározással állok fel a kanapéról.
- Meg kell hallgatnod Théo - lépek be a konyhába nagy lendülettel. Nem érdekel mi történik velem, de őt biztonságban kell tudnom. Ez az egyetlen, amit megtehetek érte. - Tudnod kell miért tettem.  
Határozottnak kell maradnom és tisztáznom mindent, amíg még képes egy tető alatt maradni velem. Ha menekül, utána menni, ha akadályt állít, túl lépni azon és a cél érdekében bármit bevetni. Nem fogom harc nélkül feladni. Nem hagyom a Nagyurat győzni!

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Pént. Aug. 10, 2018 11:57 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Fel-alá járkálok a konyhában. Képtelen vagyok feldolgozni a hallottakat, képtelen vagyok uralni megvadult gondolataimat. Érvek és ellenérvek cikáznak a fejemben, őrült felvetések és összeesküvés-elméletek cibálnak a pro és a kontra között. Fogalmam sincs, melyik oldalra álljak; itt már nem csak a szívem és az eszem nézeteltéréséről van szó. Sokkal komolyabb harcok dúlnak bennem.
Hallom Sue sírását és szívem szerint visszamennék megvigasztalni. Megbocsátani. Felejteni. De nem tehetem. Sokkal több emberért felelek jelenleg, mint saját magam; egy ilyen titok megóvása az egész családomat veszélyeztetheti, nem csak kettőnket, és Merlin nevére mondom, őket semmilyen körülmények közt nem sodornám veszélybe.
Suzie hangjára megfeszülnek az izmaim. Az ablaknál állok, neki háttal, a tarkómon összefűzött ujjakkal, és igyekszem csitítani azt az érzelmi katyvaszt, ami bennem tombol: harag, csalódottság, féltés, árulás... Tudom, hogy igaza van és muszáj őt meghallgatnom, mégis nehezemre esik szembefordulni vele; de megteszem, és a látványa gyomron üt. Gyűlölöm, hogy szenvedni látom.
Szótlanul az asztalhoz sétálok, minél távolabb tőle, kihúzom az egyik széket és helyet foglalok. Enyhén megdöntöm a törzsem, a térdemre támaszkodva, és a padlóra szegezem a pillantásom.
- Hallgatlak. - Csak ennyit vagyok képes kinyögni, ám ez igaz. A figyelmem az övé, még ha nem is látja, mert képtelen vagyok ránézni. Elgyengülnék...
Nem tehetem.

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szomb. Aug. 11, 2018 5:54 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeLendületemet megtöri, amikor meglátom őt. Csak egy pillanatra néz a szemembe, de a fájdalom, ami ott tükröződik, elszorítja a torkomat. Nehezen bent tartott sóhajjal ülök le az asztalhoz. Tudom, hogy direkt választotta a tőlem legtávolabbi széket, és bár fáj, amiért ennyire nem bírja elviselni a jelenlétem, hálát adok érte, hogy egyáltalán meghallgat.
- Akkor még nem ismertük egymást - kezdek bele, tekintetem mereven az asztallapon tartva. Talán így könnyebb lesz elmondani. Mindent, egyszerre. - Alig egy hónapja kezdtem gyakornokként a Minisztériumban. A Nagyúr megtámadta a házunkat. Anya harcolt, nem hagyta magát, de én még nem voltam otthon és ő egyedül kevés volt ellenük. A konyhában találtam rá. Eszméletlen volt és ott volt felette a Nagyúr. Harcolni akartam vele, de sakkban tartott. Anyám életéért cserébe azt akarta, hogy kémkedjek. Azt mondta megkíméli az életét és elengedi, ha olyan információval szolgálok, ami elősegíti az ő győzelmét. Máig sem tudok úrra lenni a bűntudatomon, de belementem. Ő magával vitte anyát, és azzal hagyott ott, hogy minden elmaradt levelet, vagy gyenge információt rajta torol majd meg - ömlenek belőlem a szavak. Egy pillanatra sem állok meg, nehogy belekérdezzen. Nem biztos, hogy akkor képes lennék folytatni. - El sem tudod képzelni, mennyire szenvedtem a döntésem súlyától, de tettem, amire utasítottak és rendszeresen jelentettem Voldemortnak a minisztériumból. Néha, ha jutalmat érdemeltem találkozhattam anyával. Ilyenkor láttam, hogy a rabságban töltött évei alatt mennyire lefogyott és a miattam kapott átkok miatt egyre gyengébb és betegebb lett. Én pedig bárhogy próbálkoztam, túl alacsony pozícióban voltam ahhoz, hogy érdemi információkat küldjek és felszabadítsam őt. - Megállok egy pillanatra, hogy összeszedjem a gondolataimat. Bár régóta készülök rá, nehezebb erről beszélni, mint hittem. - Akkoriban ismerkedtünk meg. Emlékszel hányszor utasítottam vissza a meghívásaidat? Soha nem volt igaz, hogy nem tetszettél, vagy hogy nőcsábásznak gondoltalak. Már az első pillanatban éreztem, hogy ha közel engedlek, azonnal beléd szeretek és épp ezért nem akartam, hogy egy olyannal állj össze, mint én. Aztán nem tudtam többé ellenállni neked - mosolyodom el az emlékre. - Tudom, azt hazudtam, hogy anyát külföldön kezelik, de féltem elmondani az igazat. Féltem, hogy feladsz engem, és amiért elbuktam, megölik őt. Hat évet töltött rabságban, amikor tavaly elengedték - újra könnyek gyűlnek a szemembe, ha vissza gondolok milyen öregnek és gyengének látszott, amikor hazahoztam őt. Járni sem volt képes, ezért a haláláig tolószékbe kényszerült. Még nincs fél éve, hogy meghalt és én csak magamat tudom hibáztatni érte. - Az én hibám volt. Minden az én hibám. Sajnálom Théo. Annyira sajnálom, hogy hazudtam neked! - nézek rá kétségbeesetten, miközben kitörnek belőlem az önző szavak. Nem akarok könyörögni neki, hiszen tudom, hogy nincs számomra megbocsájtás, de mégsem tudom visszafogni magam. Még nem beszéltem neki arról, hogy miért most mondom el neki mindezt és azt, hogy miért dolgozom még mindig a Nagyúrnak. Pedig talán ez a legfontosabb része a történetnek. A jelen.
Mégis még előtte tudnom kell mennyi esélyem van folytatni. Elhagy-e most azonnal, vagy van-e még remény a számunkra. Tudnom kell, szeret-e.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Szomb. Aug. 11, 2018 6:31 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Erőt kell vennem magamon, hogy ne szóljak közbe, ne kérdezzek vissza, hanem csak hagyjam Sue-t beszélni. Ez mindig is így működött nálunk: az egyik mesél, a másik figyel, most azonban mégis nehezemre esik tartani magam a kimondatlan szabályokhoz. Túl sok a kérdésem és túl sok indulat fortyog bennem. A karikagyűrűt tekergetem az ujjamon és a talajt pásztázom, igyekszem érzéketlen, szoborszerű váznak mutatni magam, de alig egy percig megy. Szörnyű dolgokat mesél, és mélységesen megráz a tudat, hogy ezek szerint anyósom, Isten nyugosztalja, ezért került olyan szörnyű állapotba. Végig Tudjukki rabja volt.
Ahogy szünetet tart, a szemem sarkából felé pillantok. Látnom kell, milyen állapotban van, muszáj tudnom, mennyire szenved, miközben mesél. Elég egyetlen lopott oldalpillantás, hogy minden kérdésemre választ kapjak. Összeszorul a szívem, és a haragon és neheztelésen túl egy egészen új érzelem furakszik be a mellkasomba a többi közé: bűntudat. Hiszen hol voltam én mindeközben? Miért érezte úgy, hogy mindezzel egymaga kell megbirkózzon, amikor rám is támaszkodhatott volna? Hogy nem vettem észre semmit?
A szavaival minden egyes apró puzzle darabot a helyére tesz, fényesre csiszolja a homályos részeket. Így már mindent értek, a folyamatos visszautasításait, az anyja távolléte és betegsége körüli gyanús körülményeket, azokat a rövid, furcsa félmondatokat, melyeket az utolsó hónapokban elejtett nekem. Sue állandó idegeskedését, az eltűnéseit. Valahogy minden értelmet nyer, több évi emlékek játszódnak le visszafelé a fejemben, felsorakozva a megfelelő sorrendben a megfelelő polcra. Rend lesz odabent, mégsem éreztem még soha ekkora káoszt.
- Miért nem mondtad el? Segíthettem volna... - Tény, hogy nem vagyok az évezred varázslója, de mindig is képes voltam megvédeni magam. A védekezés az erősségem, és soha, egyetlen percig sem haboztam volna elhagyni a munkámat és a szülővárosomat, ha Sue arra kért volna, meneküljünk. Persze a családom bonyolítja a helyzetet, de akkor is... Valamit csak tehettem volna érte! - Suzie... - felkelek a székemről, hirtelen elhatározással, mégis lassú léptekkel sétálok oda hozzá. Letérdelek elé, néhány szívdobbanásig csak néma megértéssel fürkészve őt, majd széttárom a karom, jelezve, nem fordultam el tőle. Bármit is tett, bármennyire is haragszom, képtelen vagyok hátat fordítani neki. Ha ő nem ölelne meg, én hajolok oda, hogy átkarolva őt szorosan a karomba zárjam.
- Suz... Ezt abba kell hagynod. Azonnal. Szólnunk kell a Minisztériumnak. Megmondjuk, hogy kényszerített, és ők majd segítenek... - Képtelen lennék abban a tudatban tovább élni, hogy a feleségem ekkora veszélynek teszi ki magát. Ki kell szállnia ebből az egész halálfaló dologból, mégpedig amilyen gyorsan csak lehet. - Teljesítetted az alkut, szóval... - Bár nem ismerem Voldemortot, de sejtem, hogy a helyzet mégsem ilyen egyszerű, és a küldetés nem ért véget az anyósom halálával.

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Vas. Aug. 12, 2018 10:38 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeSzámonkérő hangja egy kis reményt ad, de miközben tovább várok, egy könnycsepp mégis kiszabadul. Amikor száján a nevemmel feláll, szívem új ritmusba kezd, és azt veri: ’van még remény’ ’van még remény’ ’van még remény’. Amikor kitárja karjait, egy pillanatra nem hiszem el, hogy megbocsájt nekem. Talán csak álmodom, hogy a legnagyobb bűnöm megbocsájtást nyer. Felemelem kezem és megérintem Théo arcát. Nem, ez nem álom. Rekedten nevetek fel, miközben karjaiba vetem magam és elveszek a melegségben. Tudom, hogy nem telt volt olyan sok, mégis napoknak, heteknek érzem az időt, amit félelemben töltöttem el a nappaliban. Aztán rájövök, hogy az igazság, még ennél is több idő. Hiszen soha, egy pillanatra sem nyerhettem megnyugvást ebben az ölelésben, mint most, ebben a pillanatban a hazugságok nélkül. Végre felszabadultam a titkok alól és úgy lehetek a felesége, ahogy megérdemli.
Hallom, hogy beszél, de nem jutnak el hozzám a szavai. Még egy áldott pillanatig nem, de aztán a csend tovább húzódik és én is feleszmélek.  
- Nem lehet - suttogom válaszul, majd nagy levegőt véve megismétlem. - Nem lehet. Nem tehetem Théo. Folytatnom kell, úgy ahogy eddig.
Tudom, hogy ez kevés, mégis megvárom a kérdést. Behunyt szemmel ingatom a fejem. Még nincs vége a problémáknak. Csak a felén vagyunk túl. Csak a múltat bocsájtotta meg, a jelent még nem. Tudom és tudtam akkor is, amikor megálltam a beszédben, mégis szükségem volt erre a szünetre, hogy folytatni tudjam. Ha rettegnem kellett volna a múltam miatt, most nem lennék képes összeszedni magam és szigorú tekintettel ránézve válaszolni.
- Anya halála után a Nagyúr világosan közölte velem, hogy te és a családod csak azért éltek még, mert én ugyanott vagyok, ahol eddig, és mert a nyáron igen hasznos információval segítettem őt - jelentem ki. Nem vagyok benne biztos, hogy érti, mit akarok mondani. - Théo, számomra most már csak te létezel, de a Nagyúr nem csak téged, hanem a családodat is fenyegeti. Nem engedhetem, hogy bajuk essen. Nem engedhetjük - csuklik el a hangom a végére. Igazából két lehetősége van. Vagy elhagy engem, vagy velem marad. Ha elhagyna, megszabadulna minden tehertől és a családja is biztonságban lenne. Ezt kellene tennie. Ez lenne a helyes döntés és biztos vagyok benne, hogy ezt ő is tudja.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Vas. Aug. 26, 2018 3:35 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Abba a hiú ábrándba ringatom magam, hogy minden rendben lesz. A titkok felszínre kerültek, a számonkérésen, a neheztelésen tovább lendültünk együtt. A karomban tartom, szorosan öleljük egymást, ő sír, én belül zokogok, mégis egyetlen pillanatra elönt a megnyugvás illúziója, a csalóka tudat, hogy együtt megoldjuk a helyzetet.
Körme a lelkembe fáj az éles, jéghideg pofonnal, melyet következő szavai jelentenek. Talán fizikailag nem üt meg, de lelkileg jobban megvisel, mikor eloszlatja minden optimista jövőképem. Érzem, hogyan kúszik be közénk a hideg, a tartózkodás, és karjaim ösztönösen lazulnak el körülötte, ahogy hátrébb húzódom. A múltat megbocsátom, nem hibáztathatom a helyzetért, melyben nem volt választása; ám nincs olyan nyomós érv, mely képes lenne megmagyarázni a jelenbéli döntését. Elhúzódom hát tőle, értetlenkedve, hitetlenkedve rázom meg a fejem, már azelőtt feltéve a kérdést, hogy ajkaim szót formálnának.
- Miért?
Hallgatom a magyarázatát, értem a szavait, mégsem akarom. Nem akarom felfogni, mivel jár ez együtt, de kénytelen vagyok befogadni a valóságot, és vele együtt a haragot. Magam sem tudom, kire vagy mire haragszom pontosan; nyilván elsősorban Voldemortra, amiért a családomat fenyegeti. Sue-ra, még ha nem is tehet róla, és áldozat csupán a történetben. Magamra, amiért kézen fogva hoztam be a veszélyt a családba; és magamra, mert kérdés sem kéne, hogy legyen, hogy kit választok, mégsem tudom meghozni a döntést.
Tudom, Suz mit vár tőlem. Látom rajta a lemondást, a beletörődést a szerinte helyesnek vélt döntésbe, és ez csak még jobban dühít. Szerinte ez lenne a könnyebb út, a biztonságosabb, de ez rögtön azt jelenti, hogy a helyes is? Nos, valószínűleg igen, mégsem vagyok képes elfogadni.
- Akkor harcolunk. Túljárunk az eszén. Kitalálunk valamit, amivel legyőzhetjük. - felegyenesedem mellőle, nem csak azért, hogy távolságot tartsak tőle, hanem mert járkálnom is kell, muszáj levezetnem a bennem növekvő feszültséget. - Nem tudja, hogy elmondtad nekem, és ez az előnyünkre válhat... Lehetsz amolyan kettős ügynök. El kell mondanunk a Minisztériumnak, mi történt, és az információid talán segíthetnek elkapni őt. - Minél jobban belemegyek a gondolatmenetbe, annál inkább sikerül meggyőznöm magam arról, hogy ez egy jó terv. Meggyőzőn bólogatok.
- Igen, el kell mondanunk. Le kell zárnunk ezt az egészet, egyszer s mindenkorra. - Azzal nyugtatom magam, hogy a Minisztérium meg fogja érteni; meg kell érteniük, hogy Sue ártatlan, és csak azt tette, amit kellett, hogy megvédje a családját. Egész eddig másokra vigyázott; itt az idő, hogy ezúttal én védjem meg őt. - Egyedül nem fog menni, Sue. Segítséget kell kérnünk. Harcolnunk kell. - Nem fogom őt elhagyni, nem akarom elhagyni, de azt sem akarom, hogy a Nagyúr ekkora veszélyt jelentsen a családomra. Az az egyetlen megoldás, ha leszámolunk vele.

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Vas. Szept. 02, 2018 1:06 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeElhúzódik, de ha ő nem tette volna meg, én megteszem. Nem bírom elviselni a meleget, mert fáj, hogy tudom, nem sokáig élvezhetem már. Amit mond, megmelengeti a szívem. Nem akar elveszíteni, nem akar elhagyni. Helyette inkább harcolna, inkább vállalná a veszélyt, csak hogy velem maradhasson.
El sem tudja képzelni, mennyire szeretem őt. És minden ostobán naiv mondata után csak egyre jobban erősödik ez az érzés. Nehéz visszatartanom magam attól, hogy el ne gyengüljek és hagyjam, hogy optimizmusa elragadjon. Olyan jó lenne, ha igaza lehetne. Ha a minisztérium negyede ne lenne már így is Voldemort kezében. Ha a nagyobb része nem akarná minden halálfaló fejét karón látni a bejárati csarnok előtt.
Halvány mosollyal figyelem, ahogy fel-alá járkál, miközben beszél. Ez annyira jellemző rá. Képtelen nyugodtan ülni, amikor ideges, de aztán amikor meggyőzi magát, hogy az egyetlen esély, ha elmondjuk az egészet a minisztériumnak, csalódott idegesség lesz úrrá rajtam. Ennyire nem lehet naív!
- Meg sem hallgatnának minket Théo! – szólalok meg ökölbe szorított kézzel. - Kérdés nélkül elítélnének és azkabanba zárnának. Ezt akarod? Így akarsz megszabadulni tőlem?
Hiába tudom, hogy nem így gondolja, a szavak már logikátlanul törnek ki belőlem, dühből.
- Hogy lehetsz ennyire naiv? Azt hiszed, hogy a Nagyúr nem tudná meg azonnal? És mi lesz akkor velünk? A testvéreiddel? Gondolkozz már egy kicsit!

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Pént. Szept. 14, 2018 7:02 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Persze, hogy ostobaság a Minisztériumhoz fordulni, de az első dolog, ami a Minisztérium dolgozója lévén eszembe jut, nyilván ez. Hiszen ők az erő és a hatalom a jó oldalon, legalábbis elviekben annak kéne lenniük, és ismerem ugyan a gyakorlatot, de bepánikoltam...
- Ne tégy úgy, mintha nem tudnád te is, hogy rászolgáltál! - Bár nem akartam ennyire durva lenni vele, de a hangjából kicsendülő harag fellobbantja bennem a lángot. Mintha tükröt tartanánk egymáshoz, a dühe hevíti az enyémet is. - Önszántadból vagy sem, attól még... - Képtelen vagyok kimondani. Képtelen vagyok megbélyegezni. Szeretem őt, de ez még nem változtat a tényen, hogy rossz dolgokat tett, sem pedig azon, hogy haragszom rá a titkolózásért.
- Én legalább megoldást keresek ahelyett, hogy elmenekülnék a gondok elől! Próbállak kiszedni onnét. Vagy ennyire jó velük lenni? Meg sem próbálsz tenni ellene valamit? - kifogy a szavaimból a józan ész és a logika, szimplán csak ráeresztem Sue-ra a dühömet és a frusztrációmat. Tudom, hogy egy szó sem igaz az egészből, de jobban érzem magam, hogy a fejéhez vághatok mindent és kiabálhatok. - Szólj, ha tovább hazudoznál inkább, és nem teszek semmit.. Sőt, talán nekem is be kéne lépnem. Lehetne családi biznisz!

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Suzanne Garçon
Death Eater

Kor : 26
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya; Nemzetközi Varázsjogi Hivatal; nemzetközi varázsjogász
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Vas. Nov. 25, 2018 4:00 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Théo, életem szerelmeRászolgáltam. Ez az egy szó olyan, mint a pofon. Felpattanok és így kezdek kiabálni férjemmel.  
- Megoldást? Milyen megoldást?! Azt hiszed én nem próbálkoztam az első években? Azt hiszed csak beletörődtem a sorsomba és annyiban hagytam? Kik vagyunk mi ketten a Nagyúrhoz képest? Ne nevettess! Röhögve fogja kiátkozni belőlünk a lelket! – fogyok ki az első levegőből. Ahogy a friss oxigén eltelít, lassan a józanész is visszatér belém. - Tudom, hogy megakarod oldani a helyzetet, de nem lehet. És erre minél hamarabb rájössz, annál hamarabb dönthetsz arról, hogyan tovább.
Elegem van a reményből és abból, hogy megjátsszuk magunkat. Évekig hittem, hogy valami majd történni fog, de hiú ábránd volt és most Théo-n a sor, hogy erre magától rájöjjön. Addig viszont nem tudok tettetni.
- Azt hiszem jobb, ha most szünetet tartunk. Én szeretlek és veled akarok lenni, de nem így. Nem úgy, hogy egymás mellett élünk, de nem állunk egy oldalon. El kell döntened, hogy mit akarsz, mert az én véleményem nem fog változni.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Théo Garçon
Member of the Ministry

Kor : 28
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya: francia nagykövet (Mágiaügyi Minisztérium)
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   Hétf. Dec. 10, 2018 9:30 pm

Suzie, édes egyetlenem
[You must be registered and logged in to see this image.]Még ha igaza is van, a düh elvakít. A visszadobott kérdésekre csak mérges fintorral tárom szét a karom, jelezve, feleljen ő: próbált menekülni? Próbált küzdeni ellene? Kiszállni? Én jelét sem láttam, hiszen nem avatott be, úgyhogy miért kéne nekem válaszolnom? A combom mellé zuhan a kezem, de a továbbiakra csak a fejem rázom. Nem tudok mihez kezdeni azzal, hogy feladta. Talán számára ez az egyetlen kiút, hogy nincs semmiféle kiút, hiszen évek óta vergődik ebben a helyzetben... De én nem. Csak most kerültem bele, és eszem ágában sincs ilyen könnyen veszni hagyni kettőnket.
Mély levegőt veszek, a harag elpárolog belőlem, már csak keserűséget és csalódottságot érzek. A düh csendben fortyog bennem, elég mélyen ahhoz, hogy ne akarjak semmit kezdeni vele.
- Igazad van. Jobb lesz kicsit távol egymástól. - felelem végül, bármennyire is nehéz kiejtenem ezeket a szavakat. Muszáj. Nem tudnék így mellette maradni, úgy nem, hogy ne rontsam el, amit mindennél jobban meg szeretnék óvni. - Szívok egy kis friss levegőt. - dörmögöm végül, pálcám intésével akasztva le a kabátot a fogasról. A levegőben kanyarítom magamra, feltételezvén és remélvén, hogy Sue nem fog megállítani.
A bejárati ajtó halkan csukódik be mögöttem, dörrenése magába foglalja az ígéretet, hogy ma a kanapén alszom...

- [You must be registered and logged in to see this link.] -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Suzie & Théo ~ Az igazság   

Vissza az elejére Go down
 
Suzie & Théo ~ Az igazság
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Franciaország :: Merveille des Sorcières-
Ugrás: