Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Marlene McKinnon

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Gryffindor

Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Marlene McKinnon   Vas. Júl. 15, 2018 6:26 pm


Marlene McKinnon
[You must be registered and logged in to see this image.]
Adatok
Születési név: Marlene McKinnon
Megszólítás: Mae, Lena, Marlene Monroe
Születési dátum, hely: 1961. május 29. & London
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort & Griffendél & 6. évfolyam
Tevékenység: Slug Club tag, kviddics csapatkapitány és őrző
Csoport: Diák
Play by: Rocio Crusset

Készségek
Erősségek
• Kviddics - Kiváló egyensúlyérzék és reflexek, gyorsaság, edzettség
• Remek döntéshozókészség, találékonyság
• SVK, LLG, Átváltoztatástan
• Nonverbális varázslás
• Patrónus idézés
• Spanyol nyelvismeret

Gyengeségek
• Asztronómia
• Klausztrofóbia
• A részletek felett való elsiklás
• Precizitás hiánya

Jellem

Edevis tükre: A családját látná, épségben
Mumus: Az imperiusszal irányított önmaga, támadásra készen
Patrónus: hippogriff - Azt az emlékét idézi fel, mikor először ült motoron

Love cures people - both the ones who give it and the ones who receive it.
Nem mondható végletesnek a személyisége, mégis lehetetlennek tűnik, hogy bárki is semleges érzésekkel viseltessen iránta. Nincs az az évfolyam, sem pedig ház, ahonnan ne lenne minimum egy barátja vagy ellensége, így ritka számba megy az is, hogy valaki ne ismerje legalább arc alapján, ha a nevét nem is tudja. Mióta megválasztották a kviddics csapat kapitányának, ez az arány csak növekedni látszik.
Bizalmatlannak tűnik, holott hamar a szívébe engedi az embereket és sokszor akkor is hisz bennük, mikor más mindennemű szófecsérlést nélkülözve továbbállna. Ugyan meggyőződése, hogy mindenkiben van jóság, ez korántsem jelenti azt, hogy bárki szabadon a bolondját járathatja vele, mi több, kegyetlenül megtorolja, ha visszaélnek a jóhiszeműségével vagy a nagylelkűségével. Legyen azonban bármilyen könnyű a barátjává válni, a hűsége, a törődése csak azé lehet, aki valóban rászolgált.
Erős igazságérzettel rendelkezik, és azonnal ott terem, ha valakinek segítségre van szüksége. Sokan nehezményezik ezt a szokását, hiszen kérés nélkül beleüti az orrát olyasmibe is, ami a legkevésbé sem tartozik rá, mégsem hajlandó felhagyni vele, mondván, utólag meg fogják köszönni.
Hajlamos meggondolatlanul, a pillanatnyi érzelmei alapján cselekedni, de képes rá, hogy belássa és elismerje a hibáit. Más kérdés, hogy mennyi idő alatt teszi ezt. Veszélyérzete, ha van is, ritkán mutatkozik meg, legtöbbször azután, hogy a körülötte lévők hatszor szívinfarktust kaptak a vakmerőségétől.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Külső
Magasabb a korabeli lányoknál, alkata karcsú, atletikus. Vonásain, bőrszínén könnyen fellelhetőek édesanyja spanyol származásának nyomai; ha sok időt töltenek a rokonoknál, előfordul, hogy a beszédén is megmutatkozik egy alig észrevehető akcentus, ám nem tart tovább egy-két napnál. Tekintete egészen az első, leghalványabb mosolyáig rendkívüli szigort kölcsönöz arcának, onnantól kezdve azonban valósággal felragyog, hogy szívből jövő kedvességnek és vidámságnak adja át a helyét. Kevesen tudnak olyan jóízűen nevetni, ahogyan ő teszi a legborzalmasabb napjain is, ám ennél is kevesebben képesek megállni, hogy átvegyék a hangulatát.
Ballonkabát mániás, de ugyanígy imád minden hosszított pulóvert és kardigánt is. Egyéb tekintetben követhetetlenül sajátos az ízlésvilága, hisz előszeretettel vegyíti a boszorkányok szokványos öltözeteit a mugli ruhákkal, a kényelmét azonban minden esetben szem előtt tartja a folyamatos tettre készség jegyében. A legflancosabb, legnőiesebb ruhákban is érződik rajta valami fiús vagányság, ezért kevésbé is állnak jól neki.

Előtörténet
Leopold és Virginia (Castellano) McKinnon a Beauxbatonsban ismerkedtek meg Leopold cserediákként töltött évében. Történetük irigylésre méltó: amint végeztek a tanulmányaikkal, összekötötték az életüket és a házasságukat követő években sem kopott meg a kettejük közti harmónia, kiváltképp Marlene, majd húga, Joanna születése után. Leopold megkapta vágyott pozícióját a Rejtély- és Misztériumügyi Főosztályon, míg Virginia családanyaként állt helyt.
Csakhogy minél erősebbé vált Voldemort, annál nehezebb volt fenntartani ezt a békés állapotot. A McKinnon család sosem félt hangot adni a véleményének, ami a legkevésbé sem bizonyult összeegyeztethetőnek a halálfalók elveivel - annál szorosabb kapcsolatot ápoltak azonban a hozzájuk hasonló aranyvérűekkel és Albus Dumbledore-ral, akik nem követték megrögzötten a vér tisztasága által keltett őrületet. Marlene gyerekként keveset észlelt ebből, utólag visszagondolva azonban gyakran jutnak eszébe alkalmak, mikor a szülei ráparancsoltak, hogy bújjon el Joannával, vagy a hátuk mögé parancsolva őt vitatkoztak számára ismeretlen személyekkel.
Eleinte működött. Marlene gyermekkora felhőtlenül telt és tökéletesen előrevetítette az iskolás éveit. Cserfes kislány lévén mindenkivel szóba elegyedett, aki csak szembejött vele az utcán, éles eszét pedig kizárólag a csintalansága szárnyalhatta túl. Csak akkor lehetett pihenésen kapni, mikor álomba merült, esetenként a csokibékája kibontásának folyamatában, hisz ha nem ugrált el magától a csokoládé lény, ő maga késztette erre. Persze, szülei legnagyobb örömére mindig a lehető legalkalmatlanabb pillanatban csillogtatta meg mágikus képességeit.
Igen korán elkezdett érdeklődni a kviddics iránt, főként, mivel Leopold hatalmas Montrose Magpies rajongó volt. A havi egy meccsnézés állandó apa-lánya programmá vált, ahogy az otthoni játék is. Míg a mugli gyerekeket kocsikázni viszik, hogy elaludjanak, Marlene-t csakis seprűháton utazva lehetett elszenderíteni (lényegében szerencse, hogy manapság nem alszik el egy-egy összecsapás közepette).
Az iskolai tananyag már kevésbé foglalta le. Mindig is kíváncsi természetű volt, azonban sokkal inkább vonzotta a veszély és az izgalom, mint néhány bájital, amit sosem használna vagy azok a varázslatok, amiket már ismert. Kellett egy év, mire benőtt a feje lágya, ám a végső csapást McGonagall professzor vitte be: mikor megfenyegette, hogy nem kerülhet be a kviddics csapatba, ha nem tartja be a szabályokat, egyszeriben száznyolcvan fokos fordulatot vett a viselkedése... azaz elsajátította a titkos-csínytevés művészetét.
A harmadik évében csatlakozott hozzá Joanna, ám a család öröme nem tartott sokáig. A téli szünetet megelőző héten értesültek róla, hogy Leopold kórházba került, így mind a négyen a Mungoban töltötték a karácsonyt. Marlene számára akkor már nem volt kérdéses, miféle "munkahelyi balesetről" van szó.
Nem sokkal azután, hogy a lányok visszatértek a Roxfort falai közé, Leopold szervezete feladta a küzdelmet a halálfalóktól kapott átkokkal szemben. Azóta Virginia és a testvérek egymásra vannak utalva. Marlene igyekszik támogatni az anyját, amennyire csak tőle telik, de az iskolából keveset tehet érte, emellett a család barátai sem lehetnek mindig jelen, hogy megvédjék őt. A biztonsága érdekében egy évvel ezelőtt Spanyolországba költözött, ezért Joanna és Marlene a legtöbb szünetet ott töltik, míg a családi ház üresen porosodik.
Marlene az apja halálakor elhatározta, hogy beszáll a Voldemort elleni küzdelembe - már csak az a kérdés, miként valósítja meg a célját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Marlene McKinnon   Vas. Júl. 15, 2018 7:14 pm


Kedves Marlene!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

Játék előtt még fusd át az [You must be registered and logged in to see this link.] és a [You must be registered and logged in to see this link.] is, ha még nem tetted volna.

Egyéb észrevételeink:
Miss McKinnon, alig várom, hogy a "seregem" tagja legyen! Nagyon tetszett minden, amit olvastam, bármilyen nehezen is született meg a végleges forma, szerintem nagyszerű karaktert sikerült alkotnod - megint. És mivel tudom, hogy várnak is rád, futás, te cserfes kislány! Very Happy

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com
 
Marlene McKinnon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Karakterlapok-
Ugrás: