Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Imogen Bones

Go down 
SzerzőÜzenet

Imogen Bones
The Order

Kor : 26
Hozzászólások száma : 66

TémanyitásTárgy: Imogen Bones   Hétf. Júl. 23, 2018 9:53 pm


Imogen Bones

Adatok
Születési név: Imogen Letitia Fawley
Megszólítás: Imo, Mo, Flawley, Mrs Bones
Születési dátum, hely: 1951. július 2., Totton UK
Vér: félvér
Iskola & ház: Roxfort & Hugrabug
Hivatás: BMM, Varázsbűn-üldözési Főosztály: Tárgybűvölésügyi Ellenőrző és Nyilvántartó Hivatal
Tevékenység: feleség + anya + kémecske a Rendnek
Csoport: Rendtag
Play by: Imogen Poots

Készségek
+ átváltoztatás
+ gyógynövénytan
+ bájitaltan
+ bűbájtan
+ a költözés terve óta norvégul tanul: kitartóan és rendszeresen, ezért szépen halad
+ SVK
+ repülés

- okklumencia
- legilimencia
- tájékozódás
- legendás lények: egyszerűen tart tőlük
- fizikai erőnlét: a két gyerkőc bár folyamatos edzés alatt tartja, nagyobb fizikai megpróbáltatást nem viselne jól.

Jellem

Edevis tükre: Önmagát látná, mivel jelenében minden megvan, amire valaha vágyott.
Mumus: családtagjainak holtteste, romos otthona + Voldemort
Patrónus: kacsa - Több emléket is felidéz, de mindegyik ahhoz a gyomorszorítóan kellemes érzéshez kapcsolódik, amikor Edgar teljesen közel engedi magához. A pillanat, amikor először mosolygott rá; az idegesség a férfi szemében, amíg nem mondott igent; a beszélgetés, amikor elárulta neki, gyermeket vár.
Pálca: 9½'', vörös berkenye, sárkányszívizomhúr mag
~ Sun is shining and so are you. ~
Csupaszív, kedves lány volt mindig, és ezt nem változtathatja meg benne semmi sem. Mindenkivel kedves, érdeklődő, barátságos, távol állnak tőle az előítéletek, de még az utóítéletek is. Mindenkiben meg tudja találni azt a jót, amit szerethet, mindemellett belátja, hogy nem lehet mindenkit megmenteni a saját döntéseitől.
Tisztességes, precíz, megbízható és büszke ezekre a tulajdonságaira.
Nagyon nehéz felbosszantani, elnéző természete van, azonban ha valaki alaptalanul bántja, a fent említett jellemzőiben keres hibát vagy ok nélkül tapló, képes bárkit lekapni a tíz körméről. A származásával kapcsolatos rágalmak azonban szinte odafigyelés nélkül pörögnek le róla, egyáltalán nem veszi őket magára.
Vállalja a konfliktusokat, néha építő jelleggel is hasznos ám a vita, azonban nem szereti az értelmetlen, bántó veszekedéseket. Mindig belátja, ha tévedett.
Gondoskodó, kicsit mindenlébenkanál. Nem arról van szó, hogy azt gondolná, mindenhez ő ért a legjobban, sőt, elismeri, ha valaki nála tehetségesebb vagy okosabb, mégis úgy érezhetik az emberek, hogy mindenhol ott van és mindenhez van egy-két szava. Ha viszont megkérik, hogy hallgasson, nagy erőfeszítések árán, de képes nyugodtabb maradni.
Kissé naiv, de ezt tudja magáról, ezért nagyban támaszkodik a párja, szülei és barátai véleményére. Fontos, hogy ezeket mindig a saját érzéseivel egyezteti, sosem tudna valaki más szemén át rendes döntést hozni, de a tanácsokat megjegyzi, magában érlelgeti a végeredményig.
Nagyszerű hallgatóság, és bár gyakran tűnik kicsit szórakozottnak, komoly tanácsokat is képes adni. Könnyen beleéli magát mások helyzetébe, jellemző rá az empátia.
Talpraesett, könnyen feltalálja magát a legkülönbözőbb helyzetekben is. Nem szégyell segítséget kérni, szeret újat tanulni, de nem örül, ha kioktatják vagy alábecsülik.
Nem vág fel tudásával, de szívesen segít másokon. Nem szereti a túl sok figyelmet, de azt is nehezen viseli, ha teljesen levegőnek nézik.
Szókimondó és őszinte, de sosem tiporna mások érzéseibe. Tud hazudni, ha szükséges (főleg a Rend érdekében), de magánéletében sosem folyamodna ilyen megoldáshoz.
Ha ideges, vagy a karját vagy a nyakát dörzsölgeti, és észre sem veszi, de nagyobb hangerővel kezd beszélni.


Külső
Nem telhet el nap mosoly nélkül - ez lehetne a mottója is. Nem számít ki vagy, ez az első, amit megpillantasz rajta. Kék szemei kíváncsian ragyognak mindenkire, és nagyon szereti, ha valaki hasonló lelkesedéssel viseltet irányába.
Iskolás évei alatt szerette a sötét sminket, szórakoztatónak találta, hogy még világosabbnak tűntek tőle a szemei. Megjelenése az évek alatt sokat változott: amint tizennyolc évesen bekerült a Minisztériumba, elhagyta a fekete foltokat, ruhatára is egyre kifinomultabb lett. Munkán kívül szereti a színes, kényelmes darabokat - és amióta több időt tölt otthon a gyerekekkel, szinte csak Edgar hatalmas pólóiban mászkál. Pontosan emiatt, ha valami különleges alkalomról van szó (legyen az munkával vagy családdal kapcsolatos, esetleg egy évforduló), hatalmas feneket kerít a készülődésnek, és meg sem mondaná senki, hogy a hét többi napján kócos-koszos anyuka szerepben rohangál.

Előtörténet
Lehetnék szomorú, amiért édesapám megtörve a családi hagyományt egy félvér lányt vett feleségül. Sajnálhatnám, hogy nem hívhatom magam aranyvérűnek, hogy éveken át a Yaxley-k és Selwyn-ék céltáblája voltam, mégsem teszem. Távol áll tőlem a másokon való ítélkezés és a múlton való siránkozás.
Mindig is teljes volt az életem. Apa sokat mesélt a családunk történelméről, a 28 "szent" aranyvérű família szoros kapcsolatáról, és a szerelemről, ami miatt kitaszította ez a közösség. Végtelenül romantikus ember az apám, és ha nem is ismerhettem a nagyszüleimet vagy bármelyik másik rokonomat, nem fogom helyette bánni a választását.

Mindezek ellenére igazi Fawley-nak tartom magam, sőt, a családi megszokáshoz híven a Hugrabugba osztott a Süveg is. Hamar tettem szert viszonylag sok barátra, nem csak a saját évemben és házamban, hanem ahol értem. A legkülönfélébb helyzetekben kötött ismeretségeim maradtak meg leginkább a későbbiekben is, hiszen egy jó első történet az egész kapcsolat sziklája lehet.
Egy évig még fogó is voltam! Nem mondhatom, hogy kitűnő játékosként, de minden tőlem telhetőt megtettem, madárcsontjaimmal és a legmenőbb seprűvel pedig egyértelműen én voltam a leggyorsabb abban az idényben! Egy percnyi dicsőség, többre nem áhítoztam.
Többek között gyógynövénytanból, bájitaltanból, átváltoztatástanból és bűbájtanból sikerült RAVASZ-szinten zárni a Roxfortot, de ezzel is csak átlagos tanuló voltam az évemben.

Mindig is olyan munkára vágytam, ami változatos, kihívásokkal teli és igényli a mágia aktív használatát. Nem szeretem a monoton és unalmas dolgokat. Sprout professzorral sokat tanakodtunk a jövőmön, a gyógyítás állt volna szívemhez a legközelebb, mégis minisztériumi munka mellett döntöttünk. Az elbűvölt tárgyak hordoznak magukban veszélyt és izgalmat bőven, így már az első napon megbizonyosodtam afelől, hogy tökéletes eredményre jutottunk.
A beilleszkedéssel nem akadtak különösebb gondjaim: a családom nevét majdnem mindenki ismeri, még ha a vélemény vegyes is rólunk, én megdolgozom a saját hírnevemért. Volt viszont, ami nem ment zökkenőmentesen...

Tizennyolc évesen azt gondoltam, Joshua Wickham életem értelme. A mugliszületésű hugrabugos fiú hét évig koptatta mellettem a padot, és sosem kérdőjeleztem meg, hogy egy napon majd gyűrűt húz az ujjamra. Tökéletesek voltunk, és fel sem tűnt, hogy ezt túlzásba is lehet vinni, amíg egy mogorva munkatárs fel nem nyitotta a szemem.
Joshua Wickham volt a Sötét Nagyúr egyik legelső áldozata 1970 elején, nagyjából egy héttel azután, hogy a kapcsolatunk véget ért.
1970 júliusában Bones közbenjárásával csatlakoztam a frissen megalapult Főnix Rendjéhez. Mindig is csodáltam Dumbledore-t, és még mindig hiszek benne, hogy az ő vezetésével megállíthatjuk... Tudjukkit és elvakult követőit.

Sosem hittem azoknak, akik szerint Josh-sal nem volt jövőnk, elvégre a legjobb barátaim egyike volt, és nem titkolóztunk egymás előtt - már akkoriban is ezt tartottam a legfontosabbnak. Azt mondták, túlságosan hasonlítunk, és ez nem működhet, én pedig kinevettem őket. Nem ajánlotta fel senki, hogy tálcán kínál majd egész lényem ellentétének, végül mégis hozzá sodort az élet.
Edgar Bones akkoriban fejezte be aurori gyakornokságát, amikor a Minisztériumba kerültem. Ugyanazon az emeleten, ugyanazon az osztályon dolgoztunk, de ha véletlenül nem éppen olyan ügyet kap, amiben segédkezhetek talán a nevét sem tudtam volna meg soha.
Pedig sokat láttam, láttam bosszankodni és maga elé meredni, milliószor mentem el mellette nap mint nap, de sosem jöttem rá, mi bántja. Az értetlenségem bizonyos szempontból a közös munkánkra is rányomta a bélyegét - addig próbálkoztam, amíg meg nem kaptam az első igazi mosolyt... Az más kérdés, hogy azóta sem tudtam betelni vele.
Szerencsés vagyok, minden nappal egyre szerencsésebb.

Pillanatnyilag elég korlátozott helyzetből ténykedem, azonban így is próbálom a legtöbbet megtenni a Rendért. Szigorúan biztonságos módszerekkel, mielőtt még kiprovokálnék egy második Nagy Veszekedést.
Túloznék, ha azt mondanám, az otthonunk hátrahagyása és a költözés a két aprósággal a bakancslistám része volt, mégsem merült fel a lehetősége sem annak, hogy engedném Edgart egyedül menni, és hagynám, hogy a gyerekeink elfelejtsék az arcát... Azt a komor képét.
Amióta megkapta az elfogadást, mindennek utánajártam. Dumbledore segítségével kerestünk házat, nyugodt környéket, elindítottam az áthelyezésemet a Norvég Mágiaügyi Minisztériumba és minden létező szabadidőmet a nyelvtanulásra fordítom. Még szerencse, hogy a hároméveseim is imádják, mikor anyu norvégül karattyol, különben sokkal nehezebb dolgom lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Voldemort
Death Eater

Kor : 51
Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Imogen Bones   Hétf. Júl. 23, 2018 10:10 pm


Kedves Imogen!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló


PS:
*virágszirmokat tépked* Hagyjam életben... Ne hagyjam életben. Hagyjam... Vagy ne. *eljön az utolsó szirom* Hagyjam.
Sajnos, nincs más választásom, Mrs Bones. white flag De ne aggódjon, 81-ben még visszatérünk erre! Imogen valóságos napfényként érkezett közénk, de elég korai dátumot írunk még ahhoz, hogy tetsszenek nekem ezek a napszemüvegek... sup?
Viccet félretéve, fantasztikus lett! Öröm volt olvasni, mint mindig. De biztos vagy benne, hogy a kémecske szót akartad használni? Razz
Fuss foglalózni, mielőtt újabb virágot találok! mwhahaha

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Imogen Bones
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Felnőtt-
Ugrás: