Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Zurie & Vance

Go down 
SzerzőÜzenet

Anthony Vance
Civilian

Kor : 39
Hivatás : Bájitaltan tanár
Hozzászólások száma : 15
Zurie & Vance Tumblr_lnu6tgcmvQ1qk0imvo1_500

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeVas. Júl. 29, 2018 1:09 amZurie & Vance
"Soha nem növünk fel igazán, csak megtanulunk viselkedni."Alig negyed órája kezdődött el az óra, de már a fejemet fogom. Igaz, hogy nem épp egy könnyű bájitalt kell elkészíteni, de azon felül, hogy már tanultuk a különböző felfedő bájitalok természetét és fajtáit, előre szóltam, hogy mára ezt a részt nézzék át, ha nem akarnak a mai munkára kedvezőtlen osztályzatot kapni. Persze én voltam a naiv.

Örülök, hogy ezt nélkülem is tudod.

- Noah az ég áldjon meg fiam, utoljára mondom, hogy tedd le azt a nyamvadt szárított csalánt! - emelem meg a hangom, most már egészen felpaprikázott hangulatban. Az idiótája még a végén beledobja az üstbe és az egész termet küldhetem duzzanatot kezeltetni.  
Sokat készültem a mai órára. A hetedévesek bájitaltanja ebben az évben különösen nagy kihívás, hiszen nem csak fel kell készítenem őket az év végi vizsgákra, de ebben az évben a saját lányom is ebben az évfolyamban tanul. A korábbi években valamiért nem voltam ilyen stresszes, hiszen tudtam, hogy előttünk van még több év, hogy ily módon együtt legyünk. Ez viszont az utolsó év. Az utolsó lehetőségek arra, hogy beszéljek hozzá, hogy megdicsérjem, vagy megszidjam. És ez a tudat mindent sokkal nehezebbé tesz.

Minden megoldódna, ha elmondanánk neki, hogy kik vagyunk. Miért nem teszed? Nem lehet olyan boldog annál a családnál! Nem lehet boldogabb, mint velünk lenne!

Lenne pár keresetlen szavam Silashoz, de inkább nem válaszolok a vádaskodására. Sokszor megbeszéltük már ezt, és nem vagyok hajlandó most folytatni ezt a vitát. Veszek egy mély levegőt és lassan tudatom peremére szorítom őt, hogy enyhe suttogásként halljam csak hangját. Pár erőtlen panaszkodás után teljesen elhall a hangja. Hiába, túl messze még a telihold, hogy tovább harcolhasson velem. Arról nem beszélve, hogy tudja most igazam van. Nem inoghat meg a koncentrációm, amikor ilyen kényes bájitalt kell elkészítettnem a diákokkal. A vérségfelfedő bájitalt könnyű elrontani, de ha túljutottak az alapanyagok helyes kiválasztásán és szeletelésén, már csak a túlfőzést kell elkerülni és kész is.
- Aki elkészült a válogatással, hozzáláthat az előkészítéshez. Még 45 percetek van - mondom, miközben felállok az asztalomtól. Ideje az első körnek a teremben.
Mivel még korai stádiumban van a főzet, nem árt, ha most még ellenőrzöm Zurie-t is. Csak később kell vigyáznom, hogy a lehető legtávolabb elkerüljem a terem azon felét. Miközben lányom felé közelítek, alig bírom visszafogni a büszkeségem, ahogy precíz mozdulatait figyelem. Tökéletes darabolás, határozott préselés. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.
- Nagyon szép - mondom neki, amikor megállok egy pillanatra felette, de már indulok is tovább. Egy napra ennyit engedhetek meg magamnak, de ennyi is elég, amíg biztonságban van és boldog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Zurie & Vance Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeVas. Júl. 29, 2018 2:07 pm

Anthony & Zurie

- Ezt meg hogy csináltad? - hallom a hátam mögül Sasha dühös suttogását, mire ajkaim elégedett mosolyra húzódnak. Épp csak annyira fordulok hátra hozzá, hogy a számhoz emelve a kést ráfújjak egyet, akár egy frissen elsütött pisztoly csövére, mielőtt folytatnám a főzet elkészítését.
Mióta kihagytam a Bájitaltan órák egyikét, él bennem a késztetés, hogy felkészülten jelenjek meg az órákon - ma például azalatt olvastam végig a szükséges részt, hogy elsétáltam a tanteremig. Mit mondhatnék? Időszűkében vagyok és adott egy fiú, aki őrzi az utam, nehogy hasra essek valamelyik alsóévesben - bolond lennék, ha nem élnék a lehetőséggel.
Más kérdés, hogy nem szívesen készítek ehhez hasonló bájitalt. Mintha attól tartanék, a kis főzetem nekiáll majd sipítozni, hogy mugliszületésű, mugliszületésű! Abból kiindulva, mennyi kapocs fűzi össze az aranyvérű családokat (állítólag), talán nem is olyan alaptalan az aggodalmam.
Még csak azt sem mondhatnám, hogy engem különösebben érdekelne a származásom vagy a múltam más részletei. Bármi is volt, lezárult: a vér szerinti szüleim vagy lemondtak rólam, vagy már nem is élnek. Felesleges ilyesmin törnöm a fejemet. Ha 16 év évig kibírtam mindennemű információ nélkül, kibírom az életem hátralevő részében is. Érthető, hogy ezek függvényében azt sem akarom látni, van-e kapcsolat köztem és bármelyik osztálytársam között.
Hogy kiküszöböljem a lebukásomat veszélyeztető problémát, már akkor lefoglaltam magamnak Jert, mikor kiderült a mai óra feladata. Ő olasz felmenőkkel rendelkezik, így hát az esély, hogy a legminimálisabb rokoni kapcsolat is van köztünk, nagyjából a nullával egyenlő.
Azonban ennek ellenére is befészkeli magát a fejembe a nyugtalanság. Habár mozdulataim precízek maradnak, olyannyira erőteljessé válnak, hogy mire végzek a darabolással, kénytelen vagyok megtornáztatni a görcsbe állt ujjaimat.
Ezt a pillanatot választja Vance professzor, hogy megálljon mellettem. Épp szóra nyitnám a számat, hogy megköszönjem a dicséretet, mikor továbbhalad. Fura. Egyre inkább olyan érzésem van, mintha szándékosan töltené a lehető legkevesebb időt a közelemben. Talán hallott rólam valami pletykát, ami nem nyerte el a tetszését? Lenne tippem, ki volt a forrás. Vagy az ellógott óra lenne az oka?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Anthony Vance
Civilian

Kor : 39
Hivatás : Bájitaltan tanár
Hozzászólások száma : 15
Zurie & Vance Tumblr_lnu6tgcmvQ1qk0imvo1_500

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeVas. Júl. 29, 2018 3:13 pmZurie & Vance
"Soha nem növünk fel igazán, csak megtanulunk viselkedni."Az óra lassan a végéhez közeledett. Szerencsére Noah sem robbantotta ránk a termet, bár ez nem rajta múlott. A gyerek mindent megtett, hogy kinyírja osztálytársait.
- Lassan mindenki az utolsó fázisba lép. Gondos odafigyeléssel adják hozzá az utolsó összetevőt. A végterméket réz mérő kanállal merjék az üvegcsékbe. Mivel lesz rá időnk, ki is próbálhatják a készítményeket a maguk mellett ülőkön. Bizonyára olvasták a könyvükben, hogy ha nincs önök között vérségi kapcsolat, átlátszó, vagy fehér füst száll fel. A rózsaszín különböző árnyalatai távoli rokonságot, a piros színek közelebbit feltételeznek. A legközelebbi rokonságot a vérszínű, már-már bordó füst jelzi. Mivel a tesztet egy cseppel végzik, jól figyeljenek oda. A füst kicsi lesz és gyorsan elillan. A napokig megmaradó seb és fájdalom miatt, amit okoz, nem jó érzés megismételni a tesztet. Ne kínozzák egymást feleslegesen.
Már a beszéd közben is felfigyeltem rá, hogy Noah valamit nagyon keres. Rosszat sejtve, arra vettem lépteimet. Miután végre megszűnt a késztetése, hogy mindenképp szárított csalánnal hintse meg a már félkész főzetét, most úgy tűnt újabb módot talált ki arra, hogyan tegye tönkre a napomat. Legnagyobb rémületemre ugyanis a denevér szárnyak felé tévedt a keze. Gyors reflexeimnek hála pillanatok alatt ott termettem mellette, és egy kicsit sem gyenge mozdulattal, kicsavartam kezéből a határozottan rossz hozzávalót.

Minek belé az élet, ha ilyen húgyagyú?


Mivel kivételesen osztottam a halkan motyogó Silas nézeteit, haragtól villámló szemeimet Noahra szegeztem.
- Az órai munkája elégtelen Scudéry! - szűrtem fogaim közt. - Szedje a holmiját és menjen! - utasítottam, majd egy pálcaintéssel eltűntettem a kotyvalékát. A következő másodpercben azonban a terem másik végéből vészjósló sistergés ütötte meg a fülem.
Tekintetemmel a másodperc tört része alatt találtam meg a forrást. A Zurie előtt ülő Mathilde kétségbeesetten kapkodta a fejét a könyve és az üst között, miközben abból mérgező füstfelhő kezdett pöfékelni.

Emmeline!

Silas hangja a fejemben azonnal mozgásra bírt.
- Mindenki bukjon le! Azonnal! - kiáltottam el magam, miközben átugorva a padokat Zuriehoz siettem. Miközben lerántottam lányomat a pad alá, még épp sikerült pajzsot vonni Mathilde köré, amikor megtörtént a robbanás. A hirtelen jött adrenalintól alig éreztem meg a kis szúrást a karomon.
Döbbenten néztem le a bordó füstre. Ó ne!

Ó igen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Zurie & Vance Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeSzer. Aug. 01, 2018 7:21 pm

Anthony & Zurie

Voilá, a legrosszabb részhez is elérkeztünk. Ha nem hangzana önmagában is épp elég rosszul a vérségfelfedő bájital, mint órai munka, most tudatosul csak bennem, hogy sebet kell ejtenem a világ legdögösebb férfikarján. (A női természetesen az enyém.) Olyan megszeppenten nézek Jerre, majd a bőrére, majd vissza rá, mintha legalábbis egy hatalmas vágásra utasítana a prof - nem is érzem sokkal különbnek a feladatot. Nagyon remélem, hogy vérezni nem fog, elég cinkes lenne kidőlni mindenki előtt, akár egy kivágott fa.
Minden esetre eleget teszek az utasításnak és óvatos precizitással hozzáadom az utolsó összetevőt, arról ábrándozva, milyen jó lenne, ha nem maradna időnk a tesztelésre. Amíg Vance Noah-val hadakozik, megengedek magunknak egy alig hallható csevejt, hátha Jerome eltereli a figyelmemet a feszültségemről, azonban bárhogy is próbálkozok nyugodtabb mederbe terelni a gondolataimat, a rossz előérzetem egyre csak erősödni látszik.
Az ingerült szidás hallatán enyhén összerezzenek, nagyon remélem, hogy én nem adok majd rá okot, ha... ha... Nos, igazából most már nincs mit elrontanom, a főzetem több, mint tökéletes. Hát most nézd a kis buborékolását! El lehet tőle olvadni.
Nem úgy attól az izétől, ami Mathilde felől jön.
- Hé, szerintem... - Inkább hagyd magára, tanácsolnám, ha nem szakítana félbe a prof kiáltása. Ösztönösen kapok Jer felé, hogy a pad alá tuszkoljam, mikor megérzem, hogy valaki engem húz lefelé. Ez ám a csapatmunka!
BUMM! Szinte élvezettel tölt el a pillanatnyi adrenalin, rég történt már ilyen érdekes dolog a Bájitaltan óra alatt. Elvégre Noah sem lehet mindig olyan jó formában, hogy egy egész órára lefoglalja a tanár urat, ráadásul épp az egyik legnehezebb főzet elkészítésekor.
A tanár urat, aki történetesen itt kuksol mellettem. Alig fogom fel, hogy ő volt az, aki lerántott a pad alá, mígnem a detonáció hatására látványosan elbillen az üstököm. Még idejében húzom elő a pálcámat, hogy megállítsam, egy csepp azonban így is folytatja útját a levegőben, és egyenesen Vance bőrén landol... bordó füstöt hagyva maga után.
Elkerekedett szemekkel pillantok fel rá, egyenesen a kék szempárba, ami ismerősebb számomra, mint valaha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Anthony Vance
Civilian

Kor : 39
Hivatás : Bájitaltan tanár
Hozzászólások száma : 15
Zurie & Vance Tumblr_lnu6tgcmvQ1qk0imvo1_500

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeCsüt. Aug. 02, 2018 7:25 pmZurie & Vance
"Soha nem növünk fel igazán, csak megtanulunk viselkedni."


Egy pillanat kell csupán, hogy felemelve pálcámat Zurie szeme elé tartsam a pálcámat, amiből még mindig előtör egy bordó varázspajzs. Azt nem kell tudnia, hogy milyen erőlködéssel változtatom az egyébként lila színt erre az árnyalatra. Talán elhiszi, hogy a varázslat fénye változtatta a füst színét is bordóra. Kevés az esélye, de így sikerülhet egy kissé összezavarom. Nincs több időm azonban, hogy ezzel foglalkozzak. Azonnal felállok és elengedve a pajzsot, egy szívó bűbájjal begyűjtöm a füstöt, majd eltüntetem a még mindig pöfékelő üstöt.
- Megsérült valaki? - kérdezem emelt hangon. Mathilde láthatóan a pajzs ellenére is beverte a fejét a hátsó padba a lökés erejének köszönhetően. A lányhoz lépek és jobban megnézem a fejét, miközben a gyerekek lassan felébrednek a sokkból és elkezdik sorolni a problémákat. Eltört pennák és kifolyt bájital okozta felszínes sebeken kívül csak Mathilde sebesült meg igazán.
- Az órának vége. Aki szükségét érzi, kövessen minket a gyengélkedőbe - mondom, miközben felsegítem a kislányt.

Szép volt "tanár úr"! Meg is sérülhetett volna a kölykünk!

Silasnak igaza van. Miközben végig nézem, hogyan kötözik be a diákom sebét, hálát adok az égnek, hogy nem Zurie-t kellett idehoznom. Figyelmetlen voltam és emiatt majdnem megsérült a lányom, megint. Már a saját osztálytermemben sem tudom őt megvédeni? Milyen apa vagyok én? Arról nem beszélve, hogy talán az álcámnak is lőttek.

Tényleg azt hitted, hogy azzal a pajzs trükkel félrevezetheted? Hisz ő a mi lányunk! Lehet, hogy baromira félre nevelték, de az eszét és a makacsságát tőled örökölte.

Nem derülhet ki, hogy az apja vagyok. Ki tudja, hogy reagálna? Bár amennyire ismerem, dühöngene, de legalábbis gyűlölne. Eddig is tökéletesen meg volt nélkülem és nincs rám szüksége. Soha nem is volt. Ő egy erős, önálló, érett, felnőtt hölgy, aki tudja, mit akar.

Ezt a baromságot! Még hogy tudja mit akar? Kis ostoba liba, akinek a legnagyobb problémája, hogy kivel feküdjön össze legközelebb. Te meg csak be akarod mesélni magadnak, hogy nem gyávaságból rejtőzködsz, hanem azért, mert nincs rád szüksége. Hát tudd meg te agyatlan homo sapiens, nagyobb szüksége lenne rád, mint valaha!  

Az irodám felé tartva igyekszem kizárni Silas hosszú monológját. Mióta megtanult rendesen beszélni, ezek a szónoklatok akár órákig is eltarthattak, ha a téma kellően felspanolta őt. Emmeline ezen témák vezető helyét foglalta el, megelőzve az erdők kiirtását, de még a háziasított, rabszolga lelkű, tyúkeszű kutyák témáját is. Belépve az ajtómon, sóhajtva vetem hátam az ajtónak. Túl sokat aggódom, hisz ugyan már! Hogy vehetné komolyan Zurie azt a kis füstöt? Abban a káoszban nehéz volt megállapítani a színét, és egyébként is, én csak egy tanár vagyok. Nem gondolhatja komolyan, hogy tényleg rokonságban állunk!
De bármi is legyen Silas véleménye, egyet biztosan tudok. Mostantól, sokkal távolabb kell tartanom Zuriet magamtól, mint eddig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Zurie & Vance Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeHétf. Aug. 06, 2018 7:50 pm

Anthony & Zurie

Nagyon megüthettem a fejemet a tegnapi edzésen, igaz? Az nem lehetséges, hogy jól láttam, amit láttam. Minden bizonnyal csak a pajzs fényének a visszatükröződése a ludas - így logikus. Hogy bármilyen rokoni kapcsolat legyen köztem és a Bájitaltan tanár között? Hahahaha, kizárt. Nem-nem-nem. Nem! Annyi éve volt rá, hogy félrevonjon és szembesítsen vele, meg egyébként is, Vance professzor jó ember, nem olyasvalaki, aki csak úgy elhagyná a lányát. Biztosan felismertem volna a kettőnk közötti hasonlóságot, vagy azt, ha máshogy bánt volna velem. Például, ha került volna? - ötlik az eszembe, a hisztérikus nevetés pedig máris a torkomat csiklandozza.
Csak bebeszélem magamnak. A kék szempárt, ami annyira emlékeztet a tükörképemre, a bordó színben játszó füstöt és minden mást is.
És ha ő sem tud róla? Nem, hiába várok, semmi sem utal rá, hogy hasonló sokk érte volna, márpedig…
Nem hagyhatom, hogy eltűnjön a szemeim elől.
Habozás nélkül követem őket a gyengélkedőre, és anélkül török utat magamnak, hogy akárcsak egy pillantást is vetnék az osztály bármely tagjára, Jert is beleértve.
Kizárt-kizárt-kizárt. Mégsem fordulok vissza.
Amint Vance kilép a gyengélkedőről, nemes egyszerűséggel faképnél hagyom az értetlenül hápogó gyógyítót és követem őt.
- Professzor! - szólok utána. Mivel mindössze pár méter választ el tőle, hamar a nyomába szegődök. - Biztosan jól érzi magát? - Micsoda fantáziadús indítás! - A gyógyító küldött, hogy megbizonyosodjak az épsége felől, mert nem hagyta magát megvizsgálni - teszem hozzá higgadtan. A szemrebbenés nélküli hazudozás a szakterületem, igaz, ez esetben a jelenlegi állapotomat akár nyugdíjnak is hívhatnám. Hacsak nem látta, amit én, nem merülhet fel kétsége az állításom kapcsán, így hát igyekszem nem túl feltűnően analizálni a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Anthony Vance
Civilian

Kor : 39
Hivatás : Bájitaltan tanár
Hozzászólások száma : 15
Zurie & Vance Tumblr_lnu6tgcmvQ1qk0imvo1_500

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeCsüt. Aug. 09, 2018 9:14 pmZurie & Vance
"Néha csak egyvalaki hiányzik, mégis az egész világ néptelennek tűnik."


Nem elég, hogy Silas fájdítja a fejem, de még Zurie is utánam jön. Ostobaságokat hord össze mögöttem, miközben alig bírom visszafogni magam, hogy el ne fussak. Gondolkodj higgadtan Anthony! Nem szabad elvesztened a fejed!

Jó vicc! Én a kölykünknek szurkolok. Remélem rád tapad, és nem enged amíg ki nem…

Hirtelen torpanok meg, amit Zurie minden bizonnyal a mondandójára tett reakcióként fog megítélni, miközben rövid koncentrációval teljesen elhallgattatom Silast. Eközben teljesen rendezett arccal fordulok diákom felé, mert igen, ő most jelen pillanatban nem több, mint egy kotnyeles diák. Nem szabad elfelejtenem és kimutatnom a bűntudatot, ami a szívemet mardossa. - Amint látja Chapelle, semmi bajom. Mennyire szándékszik alapos vizsgálat alá venni a bájitaltan tanárát, hogy megnyugtassa a gyógyítót? - kérdezem felhúzott szemöldökkel. Ebből talán észreveszi mennyire átlépett egy határt. Soha nem voltunk puszi pajtások. A tanórán kívül elvétve vettük észre egymást. Legalábbis ő engem. Én természetesen mindig tudtam merre jár, de neki erről nem kell tudnia.
- Ha most megbocsájt, visszatérek a termembe. Önnek is azt javaslom menjen órára, mivel láthatóan semmi baja nem esett a sajnálatos incidens során. További szép napot - köszönök el, és sarkon fordulok.

Annyi hazugság van már a hátam mögött, azt sem tudom hol kezdődnek, mégis kimondani ezeket a hideg és kemény szavakat, most jobban fájt, mint eddig bármikor. Most itt volt az esély, hogy színt valljak. Az esély, hogy elmondjak mindent, de én elszalasztottam. Sosem hittem, hogy tud még így fájni a szívem. Hányszor kell még átélnem Emmeline elvesztését? Hányszor kell még megszenvednem a döntésem súlyát?  

Soha nem fog véget érni. Örökké szenvedned kell és ezt te is tudod.

Silas suttogó hangja megforgatja a tőrt a szívemben és egy magányos könnycseppet csal a szemembe.

Igen Silas, tudom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Zurie & Vance Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Zurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitimeSzomb. Aug. 11, 2018 11:23 pm

Anthony & Zurie

.
Olyan hirtelen torpan meg, hogy kis híján nekiütközök a hátának. Nem mintha annyira tartanom kellene ettől a végkimeneteltől: a pehely súlyommal valószínűleg automatikusan lepattannék a ruháján keresztül is jól észrevehető, tömör izomzatáról. Hányszor néztem már meg magamnak! Elfog a rosszullét, ha arra gondolok, hogy talán mindvégig az apámat - az apámat kóstoltam fel a pillantásaimmal. Eddig is tudtam, hogy a sorsnak beteges a humorérzéke, de belegondolva, hogy nem is olyan rég ízleltem meg a Mágiatörténet tanárom ajkait, most pedig egy másik professzor után kajtatok a varázsló-féle apasági teszt miatt, a párhuzam szinte falhoz vág. Persze, Mathys egészen más korcsoport, szinte frissen végzett, alig lehet köztünk pár év, ez viszont önmagában nem elég ahhoz, hogy megállítsa a gyomrom kavargását.
- Mindössze egy kérdés erejéig szándékoztam, tanár úr, ahogy azt a gyógyító kérte tőlem - válaszolom higgadtan. Túlságosan ismerős már számomra ez a bánásmód ahhoz, hogy megingasson vagy habozásra késztessen. Hiába akar lerázni a ridegségével, tudom, mit láttam!
- Maradt még a főzetemből a tanteremben - szólok utána, és ha erre sem torpan meg, ismét a nyomába szegődök. - Vajon mit látnánk, ha ismét a bőrére csöppenne belőle?
Fogalmam sincs, honnan jött ez a rengeteg bátorság, ha az egyáltalán. Sajnos vagy nem sajnos, sokkalta valószínűbb, hogy kizárólag a pánik csalta ki belőlem ezeket a merész szavakat. Amint felteszem a kérdésemet, minden levegő kiszorul a mellkasomból és olyan szárazzá válik a torkom, hogy el kell fojtanom a köhintésre sarkalló késztetésemet. Nem hagyhat itt csak úgy, addig nem, amíg nem ismeri el a látottakat vagy oszlatja el a kétségeimet, miszerint hatalmas tévedés történt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomZurie & Vance Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Vance   Zurie & Vance Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Zurie & Vance
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: 1977-
Ugrás: