Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Lily & Dorcas

Go down 
SzerzőÜzenet

Dorcas Meadowes
Gryffindor

Kor : 18
Hozzászólások száma : 91
Lily & Dorcas Tumblr_otzimnJOxq1s9hm1ro2_400

Lily & Dorcas Empty
TémanyitásTárgy: Lily & Dorcas   Lily & Dorcas Icon_minitimeVas. Júl. 29, 2018 8:57 pm

Hippogriff és a Vörösök

Hagrid olyan lelkes már egy-két hete, szinte mindenkinek A Nagy Eseményről beszél - képtelenség nem átvenni az izgatottságát.
Nem szólok senkinek, hogy kimegyek sötétedés után, nem akarom Remust és Xenót sem bajba keverni. Meg egyébként is, csak egy pillantást szeretnék a madárkára, olyan gyönyörű! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a kicsi, hogy Hagrid megengedi-e majd egyáltalán, hogy lássuk vagy csak mesélni fog róla... Kettleburn is tett említést, de abban egyáltalán nem hiszek, hogy ő fog majd minket a Rengetegbe vezetni, hogy megnézzük az apróságot. Egyelőre viszont azzal is beérem, ha az anyukája állapotát megleshetem.
Minden felesleges cócmók nélkül indulok kifelé vacsora után. Az embertömegből senkinek sem tűnik fel, hogy én éppen más irányba kanyarodok - olyan észrevétlenül surranok ki az főkapun, hogy megfordul a fejemben, kém legyek, ha felnövök. Az is lehet, hogy a legendás lényekkel szeretnék foglalkozni! Ki tudja azt még előre.
Fekete taláromba burkolózok, és lassan osonok lefelé. Habár nem tervezem bajba sodorni magam, mégsem szabályos már ilyenkor idekint tartózkodni, főleg nem egyedül, és nem szeretném, ha elkapnának.
Minél hamarabb a fák közé szeretnék érni, amikor is valami reccsen-nyekken mögöttem, én pedig kővé dermedek. Követett valaki? Beszaladok az erdőbe, és az egyik fa mögé bújok - elég béna rejtekhely, de remélem, hogyha mégis volt valaki a nyomomban, inkább szem elől veszít, mint hogy ide kövessen.
Nem kifejezetten félek az erdőtől és a sötéttől, mégis elfog valami borzongás, hiszen ez az első alkalom, hogy egyedül vagyok itt... és mégiscsak a sötét mélység van mögöttem, ki tudja milyen lényekkel.
Talán mégsem volt olyan jó ötlet a magányos szabályszegés?

______________________________

it's gotta get easier
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lily Evans
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : head girl
Hozzászólások száma : 53
Lily & Dorcas BcfT1Y

Lily & Dorcas Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Dorcas   Lily & Dorcas Icon_minitimeKedd Aug. 28, 2018 1:31 am

hippogriff bébik nyomában


- Le a pálcával, kisasszony…
- Cshh!
Tekintetek, rosszalló tekintetek mindenhol. Ezek a fényérzékeny festmények szívjóságból beszéltek össze. Már a Dámát se hagyhatom hátra anélkül, hogy magam mögé ne pillantanék legalább kétszer, és évről évre rosszabbak! Akinek a járása egy sunyi macskáé, az nem lehet paranoiás, ugye? Az esélytelenek nyugalmával, és egy kivont pálcával vagyok felvértezve egy váratlan pisszenéssel szemben... Képes lennék kiugrani a taláromból, csak, kérem, mindenki maradjon a helyén, a kedves lépcsők is!
Bezzeg a hugrásoknak milyen könnyű dolguk van, én előbb barátkoznék össze egy hordóomlással, semmint ezekkel a szakállas urakkal, akik azóta sem értik az üzletemet. Vagy nem hajlandóak megérteni az üzletet... Vagy bele menni. Talán, az is lehet, hogy rám sem bagóznak.

A talpig páncélozott szobor előtt surranok be a valamivel derengőbb folyosó szakaszra, ahol a katonásan lángokba vont célegyenes beugróiban már egyáltalán nem portyázhat prefektus sem: kiértem! Nyomás, közel, s távol senki fia borja, aki kifigyelhetne, a tökélyre csiszolt képességeimre hallgatva csukott szemmel is idetaláltam volna. Na jó, nem.
Zsebem mélyére süllyesztem a pálcámat. Az esti fények, meg az árnyékom együtt, nem is tudom: körös körül a nagy csend, sötétkékes-zöldes birtokkal, mint valami hatalmas alvó tenger, arra emlékeztet. Csak a magasra nőtt fű csiklandozza a lábszáram, de ott lesznek, a kunyhó szinte egy köpésre, mégis meg kell kerülni a karámokhoz, a bébikért mindent, Hagrid, innen már senki kedvéért sem fordulok vissza! Nem ám, ha meg még olyanok is, mint amilyennek meséled...
Ó, a Rengeteg, miért hittem, hogy csupán érinteni kell? Basszus, az északi karám bent van, szóval szaporán, sose szabad hátra nézni, csak menj előre, mindjárt itt lesz egy kis kitaposott---
- Au!
Hideg föld, gyökerek láncolata és csípni kezd a tenyerem, de felpattanok, mintha bárki is látta volna. Tök ciki. Körbenézek, ám csak az égig érő törzsek vesznek körbe, most... mégis elakad a lélegzetem.
Motoszkál valami mellettem. És nem merek elfordulni.
- Hahó...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Dorcas Meadowes
Gryffindor

Kor : 18
Hozzászólások száma : 91
Lily & Dorcas Tumblr_otzimnJOxq1s9hm1ro2_400

Lily & Dorcas Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Dorcas   Lily & Dorcas Icon_minitimeSzer. Aug. 29, 2018 6:37 pm

Hippogriff és a Vörösök

Izgatott és lelkes vagyok, amikor kilépek a főkapun és szaporán szedem a lábaim. Pontosan tudom, hogy merre kell mennem, és minél hamarabb biztos takarásba szeretnék kerülni. A Rengeteg legkülső részén nem veselkedhet rám különösebb veszély, emiatt nem is aggódom, amíg valaki meg nem zavar, és arra nem kényszerülök, hogy egy fa mögé vessem magam.
Mi van, ha bekerítenek?
Egy kentaur alakját persze látnám, vagyis ő látna, levadászna felségterületsértésért... De hát még alig értem be az erdőbe!
Kíváncsian pislogok ki a fa mögül. Mintha az alak éppen a lábára kászálódna... Ha elesett volna, az megmagyarázná a furcsa a hangot. Teszek hát egy tétova lépést a hang felé és a szememet meresztgetem a sötétségbe, de éppen csak a sziluettet sikerül kivennem. Eléggé besötétedett, és enyhén remegek is a feszültségtől. Magammal kellett volna hozni Xenót, mindenhová együtt megyünk, most miért nem kértem meg... Biztosan nem beszélt volna le az ötletről!
- Ki az? - kérdezek vissza, mert azt tisztán hallom, hogy nem egy tanár talált rám, hiszen egyikük sem hahózna, és így talán nem olyan nagy a kockázat. Sőt, azt hiszem, jobban is érezném magam, ha nem lennék tovább egyedül. Jó ötlet, jó ötlet, még mindig érdekelnek a kicsi hippogriffek, de egy kicsit azért csak megilletődtem.

______________________________

it's gotta get easier
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomLily & Dorcas Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Dorcas   Lily & Dorcas Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Dorcas
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Babnyerő-
Ugrás: