Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
A friss híreink között mindent megtalálsz. >>
Latest topics
» Lucius Malfoy
by Voldemort Szomb. Aug. 11, 2018 10:16 pm

» Fogadj el!
by Lucius Malfoy Szomb. Aug. 11, 2018 9:53 pm

» Diák / Felnőtt keresettek
by Viktor A. Sergeyev Szomb. Aug. 11, 2018 9:41 pm

» Felnőtt keresettek
by Viktor A. Sergeyev Szomb. Aug. 11, 2018 9:20 pm

» Viktor Alexander Sergeyev
by Albus Dumbledore Szomb. Aug. 11, 2018 7:22 pm

» Dzsinn
by Charlotte Amelia Meyer Pént. Aug. 10, 2018 8:39 pm

» Charlotte Amelia Meyer
by Charlotte Amelia Meyer Pént. Aug. 10, 2018 8:35 pm

» Gerrard Avery
by Voldemort Pént. Aug. 10, 2018 8:06 pm

» Sirius Black
by Albus Dumbledore Vas. Aug. 05, 2018 7:56 pm

» Ellie Nixon
by Ellie Nixon Vas. Aug. 05, 2018 12:16 am

Statisztika
DIÁK (17)
Griffendél 6
Hollóhát 1
Hugrabug 1
Mardekár 4
Beauxbatons 4
Durmstrang 1
FELNŐTT (16)
A falka 0
Civil 6
Halálfaló 4
Minisztériumi dolgozó 2
Rendtag 4
Nemek
13
20
Aktív User 14

Share | 
 

 Narcissa Malfoy

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar

Kor : 22
Hivatás : -
Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Narcissa Malfoy   Csüt. Aug. 02, 2018 6:44 pm


Narcissa Malfoy

Adatok
Születési név: Narcissa Black
Megszólítás: Cissy --> Bellának. Narcissa
Születési dátum, hely: 1955. Február 20. Anglia
Vér: Aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort, Mardekár
Hivatás: -
Tevékenység: A férjemet támogatom
Csoport: Civil
Play by: Amanda Seyfried

Készségek

Erősségek •
- Okklumencia
- Párbajozás
- Fekete Mágia
- Megjelenés
- Szerelem
Gyengeségek •
- pálca nélküli varázslás
- küzdősportJellem

Edevis tükre: A férjével egy kis családot terveznek alapítani.
Mumus: Dementor
Patrónus: Holló
Pálca: 12 hüvelyk ében, sárkánymaggal


Cissyt, egy erős személyiségnek tudnám mondani. Igazi nő, mert soha semmilyen módon nem alázkodik meg senki előtt.  A tekintete jéghideg és hűvös. Mindig és mindenben a tökéletesre törekszik nem szeret hibázni és nem is szokott. Szétárad belőle a büszkeség. A legtöbb embert mindig hidegen fogadja. Érzelem kimutatása, nem igazán jellemző rá kivétel, ha a férjéről van szó. Alsóbb rendűekkel sosem barátkozik, mindig lenézi őket. Akit ténylegesen és őszintén szeret, az Bella és akit szerelemmel és mindig hűséges hozzá ő nem más mint a férje Lucius.


Külső
Narcissa ő maga a tökéletesség, hiszen magas, karcsú, vékony alkata van. Megjelenése arrogáns és sötét. Hosszú szőke haja általában kiengedve szokott lenni vagy esetleg, olyan alkalomhoz illően össze tűzve, ami megfelelően kiemeli a sápadt bőrét és arc formáját.  Szemei kékek, és aki belenéz. a tekintetében rögtön látja, hogy jéghideg és hűvös. Ruházata ezüst, fekete vagy fehér élénkebb színekkel összekombinálva. Ajkára általában szájfényt szokott tenni, vagy a kimondottan feltűnő piros rúzs, ami igazán illik hozzá. Fülbevalót szokott gyártani kimondottan pók alakúakat. Gyűrűt vagy egyéb hasonló ékszert nem igazán szokott viselni.  

Előtörténet
1955-ben született, egy Februári napon Londonban. Narcissa Black volt Cygnus és Druella Black Rosier legfiatalabb lánya. Pár évvel korábban született meg a két nővére Andromeda Tonks és Bellatrix Black Lestrange. Cissy és Bella mind a ketten tanultak a vér tisztaságról nyilván így nőttek fel, ám tudták, hogy Andromeda, egy szép napon elfogja őket árulni. Bellával nagyon szoros testvéri kapcsolatot álpoltak és ápolnak egymással. Szinte Cissy csalódott a legjobban a saját nővérében Andromedaban, hogy így elárulta őket és így véglegesen megszakították vele a kapcsolatot, így már számára csak egyetlen, egy nővére létezik a világon és az Bellatrix. Egyedül neki mutatja ki az érzéseit, hogy mennyire elárulták. Bellával gyerekkoruk óta jóba vannak egymással, és a lehető legjobb kapcsolatot ápolják egymással. Mindig megtudnak beszélni úgy, hogy bíznak a másikban eddig, ez így is volt csak, hogy Bella is megházasodott és így nehezen tartják a kapcsolatot és hiányoznak a régi szép idők amikor mindent megbeszéltek egymással. Ekkor kapta meg első igazi Roxfortos levelét. Nagyon örült, hogy oda került és izgatottan várta, hogy kik lesznek az osztálytársai. Hiszen nem volt kérdés, hogy Cissyt a Mardekárba osszák. Megérkeztek az Abszol útra, ahol beszerezték a többi csecsebecsés dolgait amire szüksége volt. Felült a Roxfort Expresse és irány a Roxfort. Ahol éppen ült a vonaton, ott össze ismerkedett Lucius Malfoyyal.  Később a Roxfortban  többet jártak egymással beszélgettek és végül kiderült, hogy ő is aranyvérű családból származik mint Cissy.  Később Lucius elvette Narcissát feleségül és a nevezetes Whiltsire kastélyban élvezték tovább az életüket. A férje bevitte magával a halálfalók közé, bár Narcissa soha nem volt az, de még is mindig a férje mellett volt és támogatta. Részt vett az első varázslós csatában, de igazából a férjét támogatta és meg sem lepődött, amikor a nővérét Bellatrixot megpillantotta a Halálfalók között. Valahogy mindig is sejtette, hogy egyszer ő nem fogja cserben hagyni a Black családot és hozzá ment Rodolphus Lestrangehez. Legalább a családból valaki ott volt mellette. A férjét egyedül csak ő szerette szerelemmel ez látszódott is rajta, ha csak ketten vannak. Amikor a férjének nagy szűksége van a szerelmére néha- néha rá vet egy- egy pillantást és megnyugszik. Pár nap a varázsló háború után vissza térnek a Whiltsire kastélyban és tovább tervezgetik a jövőjüket. Megbeszélik, hogyan és mit csinálnának másképp és persze ne maradjon még el a gyermek tervezés. Igaz csak tervezik, de ez még nagyon messze áll mind a kettőjüktől, de szeretnek ilyenről beszélni. Lényegében ahogy csak tudja Cissy minden szeretetével beborítja a férjét, hogy csodás házasságuk legyen. Mind minden aranyvérű ők is tiszta vérrel házasodtak a hagyományoknak megfelelően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Narcissa Malfoy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Félkész/elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: