Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Pandora Nixon [Lovegood]

Go down 
SzerzőÜzenet

Pandora Nixon
Ravenclaw

Kor : 17
Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Pandora Nixon [Lovegood]   Vas. Aug. 05, 2018 12:16 am


Pandora Ellie Nixon

Adatok
Születési név: Pandora Ellie Nixon
Megszólítás: Dory, Nix
Születési dátum, hely: 1960.08.08., London
Vér: félvér
Család: Marcus Nixon (apa - rendtag, auror), Annabeth Nixon (anya - táncos, tánctanár), Daniel Nixon (öcs, 2 éves)
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort, Hollóhát, 7. évfolyam
Tevékenység: a rend zöldfülűje
Csoport: Diák
Play by: Lily James

Készségek
Erősségek:

 • Könnyen tanulja és használja a különböző bűbájokat, átkokat
 • Ügyes bájitalkotyvasztó
 • Kommunikatív, jó a beszélőkéje
 • A tánciskolának köszönhetően jó a fizikuma, elképesztően sokat mozog
 • Kreatív és szereti a szépet, magára és a környezetére is igényes
 • Szereti a gyerekeket és az állatokat, mindig kiáll a kisebbekért (és a nagyobbakért is, ha piszkálják őket az erősebbek) és ápolja a sérülteket.


Gyengeségek:

 • Nehezen koncentrál hosszú ideig
 • Nem bírja a szabályokat, a kötött, kreativitást nem igénylő tevékenységeket
 • Ha csendben kell maradnia, biztos, hogy nem bírja megállni. Ha nem a szája jár, akkor izeg-mozog.
 • Egyáltalán nincs nyelvérzéke, évekig tanult franciául, de inkább úgy tesz, mintha sosem történt volna ilyesmi.
 • A magolós, elméleti tárgyakból nagyon gyenge
 • Sokszor nem tudja felmérni az erőviszonyokat és ezzel bajba sodorja magát.


Jellem

Edevis tükre: saját magát látja menyasszonyi ruhában, virágkoszorúval a fején és gyerekek rohangálnak körülötte macskákat kergetve
Mumus: sötétség, ami lassan magába szippantja és többet nem lát és nem hall
Patrónus: Alaszkai klee kai (mini husky), megidézéséhez arra a pillanatra gondol, amikor először találkozott a kisöccsével
Pálca: ciprus, főnixtoll, rugalmas, 10 hüvelyk
Sokféle jelzővel illették már az évek alatt. Aranyos, jó csaj, nagyképű, kibírhatatlan és hasonló szépségek. Ő nem tudná bekategorizálni magát. Túl sok dolog érdekli, szeret képben lenni a világgal és a történésekkel, szereti megélni az összes jó pillanatot. Halmozza az élvezeteket.
Könnyedén szót tud érteni bárkivel, legyen szó kisgyerekről, vagy idős emberről, érdeklődik mások iránt és szereti, ha mások is viszonozzák ezt. Ugyanis imád beszélni, magáról, az életről, a csillagokról, bármiről, csak járhasson a szája. Néha úgy tűnhet, hogy össze-vissza beszél, de javarészt megfontolt, okos gondolatok fordulnak meg a fejében és kiáll a véleménye mellett - szeret vitába bonyolódni.
Semmiben sem más, mint az átlag. Nincs különleges képessége, sem hatalmas ereje. Jobban mennek neki a bájitalok, pálcás varázslatok, mint az elméleti dolgok, szerelmes a varázsvilágba attól a pillanattól fogva, hogy belecsöppent.
Mindig is az a gyerek volt, aki az iskolában is odébb lökte azt, aki indokolatlanul kötekedett másokkal. Ez a védelmi mechanizmus, anyatigrisség a mai napig fontos meghatározója, büszkén áll ki magáért és társaiért. Ez egyébként nagy hibája is, mert képes olyanokkal is harcolni, akik ellen még párbajban sincs sok esélye.
Nem olyan régen, pár hónapja csapódott a rendhez apja révén. Marcus kénytelen magával vinni a gyűlésekre és bár egyelőre nem a rend tagja, Dory harcol érte, hogy az lehessen, hisz mindenkire szükség van, hogy le tudják győzni a halálfalókat. Amolyan céljául tűzte ki, hogy a rend tagja lesz, még ha ez borzalmas halállal is járhat. Vagy bármi egyébbel.


Külső
Bájos és barátságos pofival néz szembe az, aki megpillantja Doryt. Visszanézve mosolyog, szemei az aktuális hangulatát tükrözik. Sokszor csillognak barna lélektükrei úgy, hogy abban el lehet veszni, de van, hogy ez a csillogás a benne tomboló vihart mutatja. Első látásra megállapítható, hogy vadóc, de magabiztos teremtés a lányka.
Nagyon odafigyel arra, hogy a sport és az étkezési bakik jó aránya megmaradjon, mert nincsenek olyan génjei, amiktől tömhet egész nap palacsintát és mégis csak fogyni tud. Látszik a vonalain és a mozgásán is, hogy gyerekkora nagy részét anyja táncstúdiójában töltötte.
Az iskolai egyenruhán túl rengeteg különböző színű, szabású, méretű ruhával büszkélkedhet, melyekből nem rest minden napra egy tökéletes outfitet összerakni. Törekszik rá, hogy egyszerre kifejezze magát és mégis stílusos legyen.
Testén mindössze anyajegyek és egy vágás található. Utóbbi a bal csuklóján van és a feltételezésekkel ellentétben nem vagdosta magát, egyszerűen csak egyszerre akart beszélni, olvasni, táncolni és felaprítani a bájitalba szükséges rovarokat.

Előtörténet
Marcus, Pandora édesapja akkor ismerte meg a mugli Annabeth-t, amikor még kisiskolás volt. Ő maga is félvér, gyermekkorának elejét varázstalanok között töltötte. Mikor bekerült a Roxfortba, évekig nem látta a lányt, a nyári szünetekben ő tánctáborban volt, az idő pedig véges. Hat év elteltével találtak újra egymásra, de ekkor már nem csak barátként viszonyulva a másikhoz. A férfi hamar beavatta párját a varázsvilág rejtelmeibe, majd évekkel később családot alapítottak.
Tizenhét évvel ezelőtt, egy forró nyári napon jött világra hangos sírással Pandora, aki a szülei kicsi kincse lett. Ekkor még nem tudták, mennyi vidám és bosszúságos pillanatot fog okozni a lányuk furcsa természetével.
Az nyilvánvalóvá vált egészen korán, hogy édesanyja szépségét és tánctehetségét örökölte, arra azonban csak később derült fény, hogy apjától megkapta a mágiára való érzékenységet. Talán nyolcéves volt, amikor a ház udvarán majdnem keresztülszaladt az üvegházuk ablakán, ám mielőtt baj történt volna, az üveg köddé vált előtte és Dory az egyik hatalmas cserépbe borult.
A lány szülei a mai napig szeretik egymást, de a munkájuk miatt már jóval kevesebb időt töltenek együtt. Míg Annabeth tánciskolát működtet és oktatja a tehetséges fiatalokat, addig Marcus aurorként azon van, hogy a tőle telhető maximummal óvja a varázsvilág jó oldalát. A megalakult rend tagjaként minisztériumi információkkal látja el társait, melyekből építkezhetnek és minden erejükkel azon vannak, hogy elérjék céljukat; megvédjék az ártatlanokat.
Nem olyan régen, néhány hónappal korábban könyörögte ki a lánya, hogy vele tarthasson egy megbeszélésre, onnantól pedig ki sem lehet robbantani a felnőttek közül. Kitűzte céljául, hogy idővel tagja lesz a Rendnek és apjához hasonlóan aurorként megállítja a sötétséget. Ám mielőtt még ez megtörténne, nézzük, mi is történt vele...

Tizenegy évesen megkapta a levelét a Roxfortból, melyhez csatolták a beszerzendő könyvek és eszközök listáját is. Ujjongott, az egész város hallhatta, milyen boldog lett a felvételtől. Ezidáig nem lehetett benne biztos, nagy kő esett le a szívéről. Ebből adódóan nem meglepő, hogy azonnal elrángatta apját, az Abszol útra, ahol beszerezhettek mindent a beköltözésre. Már a boltok között sétálgatva is alig bírt magával, úgy négyszer kellett üzletről üzletre keresgélnie Marcusnak a kis szőkéjét, mert folyton előre szaladt.
Nem ő volt a leghangosabb az elsősök közül, így az arcát nem valószínű, hogy megjegyezték, de elég lelkes volt ahhoz, hogy barátokra leljen. A beosztási ceremónián izgatottan várta, míg a süveg kimondja; Hollóhát. Az újonnan szerzett barátnője mellé ült le, aztán az évek során kiderült, hogy talán a süveg egy picit tévedett, Dory pedig leginkább a griffendéles diáktársaival teremtett kapcsolatot, akikkel nem kellett olyan sokat csendben lennie.
Félreértés ne essék, a tévedés valóban kicsi, a néha előtörő hiperaktivitás és hősködés ellenére gyakran lehet látni a lányt itt-ott olvasni, ha elfogy a lendület, csak a saját társaságában érzi jól magát, de nem a csendes megfigyelő típus. A könyvei csak ritka esetben tankönyvek, hisz messze áll tőle az unalmas szövegek bemagolása, a kitartása inkább a gyakorlati tárgyakra összpontosul. Ő az a lány, aki maga készíti a gyógyító bájitalokat, melyekkel az éjszaka közepén kiszökik és ellátja a sérült állatokat, illetve vicces főzetekkel bosszulja meg a társai ellen elkövetett tetteit egyes nem kívánt személyeknek.
Az évek során rengeteg barátot és ellenséget szerzett. Megosztó személyiség, viszont nem lehet azt mondani, hogy őt ez nem érdekli. Szereti, ha szeretik, abban az esetben, ha a másik nem indít rosszul, Dory kedvesen viszonyul az emberekhez. Van, akit éppen ez zavar benne.

Nem hirtelen felindulásból választotta tehát az aurorságot, hisz benne, hogy apja nyomdokaiba lépve erősíteni tudja a jó oldalt. Ám nem csak ez az álma, Edevis tükrében a legnagyobb vágyát látja. Alig várja azt a pillanatot, amikor majd rátalál a nagy szerelem és hisz benne, hogy azt tudni fogja, az első csóktól halálukig szerelmes, boldog pár lesznek. Mert amellett, hogy két lábbal a földön jár, van egy kis álomvilága.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Voldemort
Death Eater

Kor : 51
Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Pandora Nixon [Lovegood]   Hétf. Aug. 27, 2018 5:35 pm


Kedves Pandora!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Ha valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.

PS:
Úgy örülök, hogy végül Pandorát hoztad! hop Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus játékokban lesz részetek Xenoval, ám mielőtt hozzáfognátok, had dicsérjelek még. *-*
Tetszik, ahogy írsz, olvastatja magát - de nem csak a megfogalmazás, maga a tartalom is. Bár nem tudunk sokat Pandoráról, úgy érzem, a lehető legkarakterhűbb vonásokkal ruháztad fel őt.
A "rend zöldfülűje" először gyanakvásra késztetett, ezt a félreértést viszont hamar korrigáltad is, így nincs már olyasmi, amibe bele kéne kötnöm.
Jó játékot, szöszi! pompom

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Pandora Nixon [Lovegood]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: