Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 borzköpetesen lényegtelen baromság

Go down 
SzerzőÜzenet

Sirius Black
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : bajkeverő
Hozzászólások száma : 19
sirius

TémanyitásTárgy: borzköpetesen lényegtelen baromság   Kedd Aug. 07, 2018 10:16 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dorcas & Sirius

Szerelmi bájital! Hatodikos tananyag, de ugyan már, kit érdekel? Mindketten a tantárgy királyai vagyunk, szóval úgyis meg tudjuk könnyűszerrel oldani a feladatot. Egyébként sem tűnik nehéznek, és a hozzávalók sem nagyon különlegesek. gyorsan össze is szedtük mindet, az ötödéves tudással is, szóval Lumpinak nem lehet kivetnivalója. Már előre látom, hogy miénk lesz a győzelem. A nyeremények közül pedig bármelyik hasznos lehet számomra, szóval nyugodt szívvel fogom hagyni, hogy Cascas válasszon először.
- Ashwinder tojásaival vigyázz. Lassan kell belerakni, másképp az arcodba robban. - mondjuk, ha más állna ott, még akár meg is nézném a jelenetet, de Cast nem akarom, hogy bármi baj érje. Így is elég rizikós, hogy hatodéves bájitalt, és annak ellenszerét készítjük el. Én csinálom magát a bájitalt, ha már én fogom meginni demonstráció végett, Dorcas meg majd felszabadít a hatása alól. Remélem... Bár, ha mégsem teszi, remélem nem veszi zokon, hogy rámászok. Merthogy a főzet nyilvánvalóan működni fog, és ez így van jól. Működnie kell, és punk-tum! Nem ronthatjuk el!
Lassan, az óramutató járásával megegyező irányba keverem az előttem lévő üstben bugyborékoló rózsaszín löttyöt, és fél perc után elégedetten nézek rá. Kész, sikerült! Már csak meg kell inni. Óvatosan töltök belőle egy pohár vízbe, és elkeverem, majd oldalra nézve konstatálom, hogy Dorcas most rakja bele a tojásokat utolsó lépésként az üstjébe. Fel is hajtom a poharam tartalmát egy bezoárkövet szorongatva szabad kezemmel, hogyha esetleg valami mégsem sikerült volna, akkor se legyen nagy bajom. De semmi sem sikerült félre, így egy pislantás után ismét a mellettem álló lányra nézek, aki éppen... BUMM!
Baszki, baszki, baszki! Biztos beleejtette, vagy nem tudom, nálam viszont már hat a bájital. Nem lesz ez így jó, nagyon nem, pedig most annyira megcsókolnám. Ehhez képest azt sem tudom, hogy mi van vele. A nagy robajra természetesen odasietek hozzá, de a sűrű, sötétrózsaszín füstfelhőtől semmit sem látok. Francba már az egésszel!
- Cassy kedves, mondj valamit! Mi történt? Jól vagy? - szólalj már meg, Merlin szerelmére! Gyerünk! Nem hagyhatsz cserben! Szólalj meg, és megteszek bármit, hogy jobban érezd magad. Te vagy a legfontosabb az életemben. Nem is értem, hogy ezt eddig miért nem vallottam be magamnak. Vagy neked...
353
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Dorcas Meadowes
Gryffindor

Kor : 18
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   Szer. Aug. 08, 2018 10:12 am

Bajkeverők

Elég volt összenéznünk, ez pedig már önmagában elárulja, mennyire ismerjük egymás képességeit és mennyire szeretnénk elsők lenni ebben a versenyben. A hatodikos főzet csak kínálta magát - miért is ne tudnánk elkészíteni egy egyszerű szerelmi főzetet?
Naná, hogy menni fog!
Felosztjuk a két főzetet, mindkettő egyformán fontos, mert Sirius lesz a tesztalany, és nem eshet bántódása.
-Figyelni fogok - vágom rá azonnal, mert bár értékelem a segítségét, azért csak nem gondolja, hogy elrontom, én is tudom, hogy a maximumot kell nyújtanunk.
Szigorúan betartom az utasításokat, mindent kétszer is elolvasok, és elégedett vagyok a részleges eredményekkel, az ellenszer tökéletesen alakul.
Éppen az emlegetett tojást tartom a kezemben, amikor James valamin felnevet, én pedig kíváncsian pillantok feléjük, Remusra, mert bár Sirius is nagyszerű partner, most mindketten egy kicsit kimaradunk valamiből.. bár ő nyilván jobban, hiszen az ő barátairól van szó. Remus talán megérzi, hogy nézem, mert felpillant, ujjaim pedig elgyengülnek és a tojás az üstben zuhan.
Még marad egy pillanatom, hogy ijedten nézzek utána, mielőtt BUMM. Nagy robajjal füstölni kezd az egész, teljesen elvéve a látásom...
És az egyensúlyom is. Elesek, érzem, hogyan koppan a fejem a padlón, hallok hangokat, de legerősebben az aggódó fiúé jut el hozzám. Érte nyújtom a kezeimet, hogy felsegítsen, bár erősen szédülök, és amint talpra próbál állítani, megroggyannak a térdeim. Muszáj a nyakába kapaszkodnom, de még mindig könnyezik a szemem, alig látok, a szavak is összefolynak...

______________________________

it's gotta get easier
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sirius Black
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : bajkeverő
Hozzászólások száma : 19
sirius

TémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   Vas. Szept. 02, 2018 2:24 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dorcas & Sirius

BUMM
Csak ennyit hallok, mégis azonnal tudom, hogy mi történt. A többiek biztosan nem valasztottak felsőbb évfolyamos bájitalt, hisz csak mi vagyunk ilyen... felelőtlenek…? merészek…? idióták…? Talán mind egyszerre. De nagyot kell álmodni, nem? Be kell robbanni a köztudatba, és azt nem az átlagossal lehet elérni. Na de nem is mondtam, hogy szó szerint kell venni az ilyet…
Ahogy meghallom a robbanást, már ugrok is Dorcashoz, hogy segíthessek neki, és ebben a bájital is nagyban ösztönöz, ahogy egyre több idő telik el a szervezetbe juttatás óta. Meg kell mondjam, felettébb gyorsra sikeredett, de én ezt természetesen nem bánom. Miért is bánnám? Így legalább észreveszem azt, ami eddig is a szemem erőtt volt. Így legalább meglátom azt, akiért eddig minden követ meg kellett volna mozdítanom. Mert nem tudom, hogy eddig mi vokt velem, de én valahogy sosem néztem Casra úgy, ahogy most végre valahára sikerült. Mindig csak egy barát volt, de most… Hamarabb kellett volna ez a bájital. Mert er szerintem nem szerelmi ital, sokkal inkább valóságot felfedő.
Amint megtalálom a halványlila füstfelhőben Dorcas kezét, már igyekszem is rögtön felsegíteni, de érzem, hogy ez nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy én azt eddig gondoltam. Nem bírja tartani magát, ellenben miért vagyok itt mellette, ha nem azért, hogy segítsek neki? Ezt a sors akarta így, én pedig nem ellenkezek. Nem ellenkezek, és semmi, valamint senki sem tud kizökkenteni a mentőakcióból. Nem hallom, hogy körülöttünk mi is folyik. Csakis a nyakamban lógó lányra koncentrálok, hogy még véletlenül se essen vissza a hideg padlóra. Pont ezért egyik kezemmel átölelem a derekát, másikkal pedig a lábai alá nyúlok, amint a lassan eloszló füsttől látom, hogy hová kell tennem a kezemet a biztonságos emelés érdekében. Ölembe veszem Dorcast, majd egy bocsánatkérő fintorral nézel Lumpsluckra, aki erre int, hogy menjünk gyorsan a gyengélkedőre.
Habozás nélkül indulok meg az ajtó felé, még Jamesre vagy Remusra sem nézek, mert előttem csakis egy arc lebeg, és az nem másé, mint Cascasé. Csak őt látom magam előtt, csak ő a fontos most. De ő igazából eddig is fontos volt, és mindig is fontos lesz. A lehető legfontosabb…
- Ne félj, minden rendben lesz! Veled maradok, ameddig csak tehetem.
356
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Dorcas Meadowes
Gryffindor

Kor : 18
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   Csüt. Szept. 06, 2018 12:20 pm

Bajkeverők

Forog a világ. Nem is.. szétesik. Atomjaira hullik körülöttem, és ahogy igyekszem kipislogni a homályt, mintha rosszul állnának össze az apró darabok. Sosem szerettem a kirakóst, nem voltam elég nyugodt és türelmes hozzá, most viszont hiába is kalimpálok, nem tudom a helyére tenni a részeket.
Hallom a Fiú hangját, hallom, hogy aggodalom csendül benne, de mintha ez is egy másik világból érkezne, vastag falon túlról. Szorosan kapaszkodom belé, minél közelebb bújva hozzá, ő legalább egyben van, benne nem okoztam kárt... Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Belehaltam volna, ha bármi baja esik!
Hirtelen emelkedik el a lábamtól a talaj, én pedig arcom a Fiú nyakához bújtatom. Éppen csak egy pislantást engedek meg magamnak a torz világra, mégis meglepő élességgel találom szembe magam: a barna szempár pislogás nélkül figyel, én pedig beleszédülök a távolodásba.
Vele kellene maradnom, nem?
- Mi történt? - kérdezem halkan, immár újra csukott szemmel. Lassan ringatózok, a fejem pedig sajog, de most már sejtem, mit ronthattam el. - Hiszen szóltál is... Kérlek, ne haragudj! - Egy kicsit szorosabban ölelem át a nyakát bocsánatkérésem jeleként. - Nem esett bajod? Senki másnak sem? - Az ijedt pillantás anélkül is felidéződik bennem, hogy újra ki kellene nyitnom a szemem. Nem akarok a gyengélkedőre kerülni, hogy ott valamivel eltompítsák az így is rosszul működő gondolataimat.
- Menjünk ki inkább az udvarra, lehet?

______________________________

it's gotta get easier
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sirius Black
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : bajkeverő
Hozzászólások száma : 19
sirius

TémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   Vas. Okt. 07, 2018 5:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dorcas & Sirius

Sosem csináltam még szerelmi bájitalt, és igazán sosem volt szüklségem ilyesfajta italokra, elvégre... Nézz csak rám, és inkább nem is magyarázom, miért. De igazándiból, ha jobban belegondolok, elég érdekes elkészíteni egy ilyet, még akkor is, ha soha sem adok ilyet senkinek. Úgy gondolom, elég lesz az is, ha életemben először és utoljára én kortyolok belőle valamennyit, nem hiányzik, hogy valaki rajtam lógjon órákat, vagy esetleg napokat. Borzalmas lehet!
Az viszont még elviselhetetlenebb, ami az imént történt. Hiba volt ezt választani. Hiba volt rávennem erre Dorcast, és hiba volt pusztán a gondolat is, hogy ezt csináljuk. Ezzel csak veszélybe sodortam őt, most meg... Most meg itt tartom őt a karjaimban, és azt látom, hogy csak fekszik. Talán jobban szenved, mint azt én látom. Talán meg sem érdemlem, hogy segítsek neki! Elvégre én sodortam bajba. Csakis én... Legszívesebben elbőgném magam, de erősnek kell mutatnom magam. Legalább belőlem erőt tud így meríteni.
- Beleejtetted a tojást, de nyugi... - most már minden rendben van. Megvédelek. Nem bánthat senki, nem zaklathat senki, és nyugalomban fogsz felépülni, ha addig élek is... De ezt persze nem mondhatom ki, hisz... Miért is nem? Elvégre ezt érzem! Szeretem őt, és kész vagyok mindenben mellette állni, amiben csak kell. Amiben csak szeretné, hogy mellette legyek.
- Nyugi, senkinek sem esett semmi baja. - rajtad kívül. - Csakis az a fontos, hogy pihenj. Téged talált telibe a gőz és az üst tartalma, nem mást... - mikor szorosabbra veszi ölelését, mintha átjárna valami különleges melegség, de nem igazán találok rá értelmes magyarázatot. Ilyen lenne a szerelem?
Az udvar felé veszem az irányt, és egyenesen az ajtóig meg sem állok. Szerencsére egy elsőéves pont kiment rajta, és nem csukta be, így akadálytalanul lépek ki a hűvös, friss levegőre.
- Meg fogsz így fázni... - leülök a kőkörnél egy letört tetejű szikla tövébe, és úgy helyezkedek, hogy Dorcas félig rám dőlhessen. Így talán kényelmesebb neki, az pedig nem igazán érdekel, hogy az én hátamat töri a kőoszlop. Sokkal fontosabb az ő kényelme. - Így jó? - kibújok talárom alatt a farmerdzsekimből, és betakarom vele a lányt, hogy ne fázzon, és magamhoz ölelem. Mostmár minden rendben lesz.
353
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Dorcas Meadowes
Gryffindor

Kor : 18
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   Csüt. Okt. 18, 2018 8:03 pm

Bajkeverők

A tojás. Vigyázz a tojásra, ezt mondta, én pedig azt, hogy tudom, mit csinálok. Tudtam, mit csinálok? Hogyan bakizhattam ilyen hatalmasat és hogyan lehet bármi ilyen veszélyes, amit az ötödikesek keverni tudnak..? Miért kezdtünk bele egy későbbi bájitalba, miért vagyunk ilyen nagyravágyóak, csak senkinek se essen baja miattunk!
Úgy bújok a nyakához, mintha ez lenne az egyetlen biztos pont a világon, és jelenleg ez is áll a legközelebb az igazsághoz. Minden forog, de ha erősen kapaszkodom, legalább együtt forgunk, úgy pedig nem eshet akkora bajom. Tudom, hogy vigyáz rám, most is vigyáz, hiszen...
Várjunk csak, kortyolt a bájitalból?
Hiszen még el sem készült!
Nem, biztosan nem, nem lenne ilyen felelőtlen.
- Biztosan? - kérdezem kételkedve, és óvatosan kinyitom a szemem, majd újra vissza kell csuknom, mert még mindig nem jobb a helyzet. Mintha örvény rántaná le a hajót, amin eddig nyugalomban utaztam. - Úgy sajnálom. - Már hallom is a szavait, hogy milyen felelőtlenek voltunk, hogy rávettem Siriust is, veszélybe sodortam mindenkit és ő prefektus, mégis hogyan gondolhatom, hogy ő egy ilyen felelőtlen személlyel...
Muszáj levegőre jutnom!
- Köszönöm - mondom neki halkan, amikor betakar a dzsekijével, és kicsit hátradöntöm a fejem, hogy a tavasziasan kellemes levegő átjárhassa a fejem. Igyekszem megnyugtatni a légzésem, hátha elmúlik majd a szédülés is, de nem igazán válik be a tervem. - Nem tudjuk, milyen mellékhatásai vannak így, igaz? - Újra behunyom a szemem, majd kinyitom, de semmi sem segít. Gyengének érzem a gyomrom, és bármit megtennék azért, hogy visszaforgassam az idő kerekét... - Ugye, te nem ittál belőle?
Összeszorítom a számat és egyelőre arra koncentrálok, hogy bent tartsam az ebédem, majd később próbálom meg jóvá tenni a hibámat.

______________________________

it's gotta get easier
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sirius Black
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : bajkeverő
Hozzászólások száma : 19
sirius

TémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   Vas. Márc. 03, 2019 7:53 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dorcas & Sirius

Én igazából nem is tudom, hogy valaha történt-e velem valami hasonló, ami miatt ennyire aggódtam, mint most. Fogalmam sincs, de komolyan, és ez annyira idegesít, mert tehetetlen vagyok mind vele kapcsolatban, mind pedig a saját érzelmeimmel. Sosem történt még szerintem ilyesmi, és bármekkora arc is vagyok, meg bármekkora is az arcom, ez most igazán, de tényleg nagyon lesokkolt. Pedig én csak azt akartam, hogy bizonyíthassunk Slughornnak. Én csak... Bizonyítani akartam mindenkinek ezen a büdös, szutykos világon, hogy igenis képes vagyok a magasabb szintű tananyag elsajátítására, mert nem vagyok egy idióta. Mert bármilyen menő vagyok, és omlanak utánam a lányok, és dobálják a fehérneműiket, ha kettesben vagyunk, nem vagyok egy mindig a szexre gondoló, arrogáns idióta, aki semmit sem tud. Igenis tehetséges vagyok ám bizonyos dolgokban, még ha ez nem is mindig olyan népszerű, mint az, hogy James kviddicsezik. Bájitaltanból szinte ász vagyok...
- Biztosan. - vágom rá egyből, és egy kis jókedvet is viszek a hangomba, hogy ne érezze úgy, hogy hazudok neki, mert egyébként tényleg nem lett senkinek sem baj rajta kívül. És ez a legszörnyűbb... Inkább robbant volna fel a fél osztály, minthogy pont Dorcassal történjen egy ilyen szerencsétlenség! - Nem a te hibád, baleset volt.
Csak ölelem, és érzem, hogy soha többé nem szeretném elengedni, és tudom, hogy szeretnem kell örökkön-örökké, mert ez a nekem rendelt feladat, nem pedig az, hogy híres meg sztár legyek. Az másodlagos. Csakis az most a fontos, hogy Ő rendben legyen, és ne érezze magát rosszul, amiért beleejtette azt a tojást. Nem az ő hibája, én erőltettem, hogy csináljunk felsőbbéves anyagot.
- De tudjuk. Miközben csináltam a főzetet, írtak erről is a receptben. Nem veszélyes, csak átmeneti émelygést okoz, néha esetleg lázat. - azzal homlokára teszem az egyik kezemet, hogy ellenőrizhessem az állapotát, de úgy tűnik nem lázas, vagy csak nekem is nagyon forró a kezem. Nem tudom. Remélem, az előbbi az igazság, mert nem szeretném, hogy ennél is nagyobb baja essen az idióta, magamutogató ötletem miatt, amit önző módon saját fényezésem miatt javasoltam. Akkora egy barom vagyok!
- Nem, vártam, hogy kész legyél te is. - hazudok szemrebbenés nélkül, holott tudom, hogy nem kellene. Mégis megteszem, mert félek, hogy a kedvességemet csak a bájitalnak tulajdonítaná, nem pedig a színtiszta érzelmeknek, amiket iránta érzek, pedig tényleg szeretem teljes szívemből.
Finoman és lassan simogatni kezdem az arcát, és néha megigazítom a lassan lecsúszó kabátot. Szeretném, ha biztonságban érezné magát mellettem, és nem csak barátként tekintene rám, de... De ehhez az is kellene, hogy Remus ne létezzen, ezt pedig mégsem kívánhatom az egyik legjobb barátomnak. De talán... Áh, mindegy, inkább csak kihasználom az imént adódó alkalmat, hogy együtt lehessünk, ha már ez nem lehetséges annyiszor, mint szeretném.
- Emlékszel arra, hogy mi zavart meg?
450
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: borzköpetesen lényegtelen baromság   

Vissza az elejére Go down
 
borzköpetesen lényegtelen baromság
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort-
Ugrás: