Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Viktor Alexander Sergeyev

Go down 
SzerzőÜzenet

Viktor A. Sergeyev
Civilian

Kor : 41
Hivatás : Küzdősportok tanára
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Viktor Alexander Sergeyev   Szomb. Aug. 11, 2018 3:12 pm


Viktor Alexander Sergeyev
[You must be registered and logged in to see this image.]
Adatok
Születési név: Viktor Alexander Sergeyev
Megszólítás: Tanár úr
Születési dátum, hely: 1937. február 1., egy moszkvai árvaház lépcsőjén találtak rá
Vér: mugliszületésű
Iskola & ház & évfolyam: Durmstrang
Hivatás: Tanár a Durmstrangban
Tevékenység: Küzdősportokat tanít
Csoport: Civil
Play by: Michael Fassbender

Készségek

+ Kiemelkedő fizikai erősségek:
- a skandináv (han mú do, glima, sztav stb.), az orosz (pusztakezes harc), a közel-keleti (krav maga) és az ázsiai (aikido, hakkó-rjú, dzsúdó, karate stb.) harcművészetek magas szintű művelője és szakértője
- jó állóképesség, erős fizikum
+ Sötét varázslatok gyakorlása
+ Repüléstan
+ Démonológia
+ Párbajozás (olykor pálca nélkül is, puszta kézzel)

Gyengeségek, hiányosságok:
- nyelvismeret
- átváltozás/átváltoztatás
- a fentebb felsoroltakon kívül minden elméleti és gyakorlati tárgy

Jellem

Edevis tükre: ha mások is látnák, mit ő lát a tükörben, egyből felismernék az éjszín fürtök keretezte, finom vonású, szoborszerű arcot és a lélekig hatoló, jégkék szempárt
Mumus: legnagyobb félelme a szerettei halála
Patrónus: nem képes a varázslatra
Pálca: 11½" mogyoró, sárkány maggal
"Whoa, just another lonely night
Are you willing to sacrifice your life?"

Azt mondják, ha sokáig mondogatnak neked valamit, egy idő után elhiszed. Nem csak a nagybátyja, vagy az iskolája, de a világ nagyobb részének meggyőződése szerint sem méltó rá, hogy pálcát fogjon és varázslónak nevezze magát, így aztán már fiatalon elkezdett felkészülni rá, hogy varázslat nélkül is meg tudja védeni magát. Az intézetben töltött évek alaposan megedzették, s miután felvételt nyert a Durmstrangba, tovább folytatta a küzdősportok lelkes tanulmányozását, ám mindegy, milyen keményen küzdött, tanulóévei alatt végig az iskola szégyenfoltjának érezte magát. Ha épp nem a varázsláshoz való jogát kérdőjelezték meg, akkor a szerelmi életét, ugyanis a nő, akibe beleszeretett, aranyvérű volt. Frida családja tovább erősítette benne az érzést, hogy semmire sem jó, semmihez és senkihez sem elég jó és sosem lesz másokkal egyenrangú - noha a fizikai támadásoktól megtanulta megvédeni magát, a lelki sérüléseket nem tudta kivédeni. Ezek a sebek nem csak önbizalomhiányossá és instabillá tették, hanem gondoskodtak az alacsony önbecsüléséről, önértékelési zavarairól, dühkezelési problémáiról is. Mára már egész szépen megnőtt az önbizalma, fiatalkori sérelmeit pimasz modorával, nagy szájával és fizikai erőnlétével takarja. A bizonyítási vágya, a megfelelési kényszere jóval magasabb másokénál, ám felnőttként megtanulta, hogyan uralkodhat mesterien az érzelmein és hogyan kapcsolhatja ki teljes mértékben őket. Emiatt sokan érzéketlennek, szívtelennek tartják, pedig csak jó hazudozó; ha tettekre kerül a sor, ő az első, aki példát mutat önzetlenségből és önfeláldozásból.
Nagy a felelősségtudata, kötelességének érzi, hogy vigyázzon a tanítványaira, a kollégáira, az egész iskolára. Kész a szárnyai alá venni, pátyolgatni és megvédeni bárkit, még ha csak akkor látta először is. A hűsége mások iránt borzasztó erős; ha egyszer elköteleződik valaki felé, önszántából sosem töri meg a kapcsot, pont ettől olyan megbízható tanár, kolléga, barát - ám azt ne várd, hogy kedveljen! Elég kevés embert képes elviselni maga körül, úgyhogy ha ridegen bánik veled, vagy azt érezteti, szar vagy, ne vedd magadra. Vele is folyton ezt éreztették, így aztán nem vár sokat a környezetétől. Azt viszont ne feledd, hogy attól még, mert levegőnek néz, igenis ott lesz, ha szükséged lenne rá.
A maszkok és álarcok embere, olyan sok pajzs és védőfal veszi körül, hogy nehéz tudni, éppen mire gondol, vagy mit érez. Nem igazán mestere a szavaknak, sokkal inkább tettekkel fejezi ki magát. A nyers erő élteti; már nem hagyja, hogy semmibe vegyék és félresöpörjék. Senkinek sem. Soha többé.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Külső
Ha valaha olyan szerencsés (vagy épp szerencsétlen) helyzetbe keverednél, hogy szemtől szemben állj vele, az első, ami feltűnhet, hogy nagydarab - nagyobb, mint amilyennek elsőre tűnik. Magas, a vállai szélesek, bármilyen felsőt is hord, biztosan feszül az izmain, hasfalán pedig szöggel lehetne mérni a geometriai formákat (persze rengeteget is edz értük). Tartása, kiállása ezzel szemben laza, noha aurája egyfajta hűvös távolságtartást üzen, mintha a nyakában lógna a "ne gyere túl közel" tábla. Nem mestere a lopakodásnak, ha közeledik, azt méterekről hallani fogod, és érezni is, köszönhetően a kellemes, mentolos-dohányszagú illategyvelegnek, mi körbelengi. Nagy valószínűséggel épp dohányzik, akkor is, ha olyan helyen tartózkodik, ahol tilos; a nikotinfüggőségéről nem tudod lenevelni. Vöröses haját - melybe jócskán vegyülnek már ősz szálak - olyan rövidre nyírta, hogy csak hanyagul beletúrni lehessen, az pedig, hogy több napos borostáját meddig engedi nőni, teljesen hangulatfüggő. Ha mosolyog, a kor ráncokat fest az arcára és szarkalábakat a szeme köré, ám megjelenése így is fess és fiatalos. Szereti a kiegészítőket, nyakláncokat, napszemüveget és az egyszerű, kényelmes holmikat. Gyakran láthatod méregdrága márkákat villogtatni, de ne hibáztasd érte, hadd élvezze, hogy végre megengedheti magának a tehetősebb holmikat!

Előtörténet
Viktornak nem lett volna szabad a moszkvai árvaház lépcsőjén kikötnie, ám édesanyja egyszerű mugli asszony volt, apja pedig a Durmstrang akkori igazgatójának fivére. Házasságon kívül, egy tiltott és titkos viszony fattyaként jött világra, és bár apja vállalta, hogy gondoskodik róla, miután az anyja belehalt a szülésbe, mégsem vehette csak úgy magához Viktort. Túlságosan nagy szégyenfolt lett volna a család számára. Így hát Moszkvába küldte és a távolból figyelemmel követte a fiú cseperedését. A halála előtt csak egyetlen kívánsága volt: amint a gyermek iskolaéretté válik, hadd tanulhasson a Durmstrangban. Bár a szabályzat és az iskola alapelve is egyértelműen tiltja, az igazgató képtelen volt nemet mondani testvérének a halálos ágyán: amint Viktor betöltötte a tizenegyedik életévét, megjelent Moszkvában és magához vette.
Nehéz gyerekkora volt. Magányban és bizonytalanságban nőtt fel, a nevén kívül semmit sem tudott a származásáról. Affinitása már fiatalon megmutatkozott, ám képtelen volt összerakni a jeleket. Az életét egyszerű mugliként élte az intézet falain belül, míg nagybátyja meg nem jelent, hogy magához vegye.
Viktor nem igazán volt elragadtatva az új családjától. Az igazgatóhoz fűződő viszonyát természetesen titokban kellett tartaniuk, s noha felvételt nyerhetett általa a Durmstrangba, amint a származása kiderült, az élete épp olyan nehézzé vált, mint a falakon kívül volt.
Itt ismerte meg élete nagy szerelmét, Fridát. Bár a lány családja ellenezte, hogy egy hozzá hasonlóval kösse össze az életét, így a kapcsolatukat titokban kellett tartaniuk, Viktor megkérte a kezét, és Frida igent mondott. Az együtt töltött éveik alatt a fiú minden erejével azon volt, hogy megfeleljen a lánynak és kivívja mások elismerését, így egy nap talán majd Frida büszkén fel tudja vállalni őt.
Már a diákévei tavaszán elkezdett vonzódni a sötét varázslatokhoz, amit az akkori igazgató meglehetősen rossz szemmel nézett. Nem akarta, hogy egy mugliivadék, ráadásul a fivére fattya olyan erőkkel játszadozzon, melyekhez semmi joga, így hát amennyire csak lehetett, a Durmstrangban töltött hét év alatt megpróbálta minimálisra csökkenteni Viktor pálcahasználatát. Ez az egyik oka annak, hogy néhány tárgyat kivéve a fiú nem zárta túl jó eredménnyel az iskolát, és egyik gyakorlati tárgyból sem sajátított el túl sokat; ellenben a küzdősportok, a kickbox, a pusztakezes harc lelkes művelőjévé vált. A sötét varázslatok iránti érdeklődését azonban nagybátyja nem tudta kiölni belőle.
Az iskola után, hogy behozza lemaradását a pálcakezelésben, csatlakozott egy varázslóhoz, aki Grindelwald követőjének vallotta magát. Azt ígérte, a sötét varázslatok olyan magasságára tanítja meg, amellyel kivívhatja minden aranyvérű elismerését; ám az okításnak ára volt, és mint később kiderült, sokkal több mindent vett el Viktortól, mint kellett volna. Alkut kötöttek: megszeghetetlen esküt, melynek nyomát még ma is a bőrén viseli.
A fiú naiv volt és fiatal, annyira szomjazott a tudásra és olyan mohón be akarta bizonyítani másoknak, mennyit ér - hogy aztán elvehesse feleségül Fridát -, hogy észre sem vette, a varázsló az orránál fogva vezeti. A férfi átverte és kihasználta őt, és alig pár hónap alatt Viktor teljesen nincstelenül az utcán találta magát. Hiába kapta sorra a leveleket Fridától, a kudarc és a szégyen túl erős volt benne, a büszkesége nem engedte, hogy válaszoljon. Hiszen mit tudott volna nyújtani így számára? Eddig sem volt méltó hozzá, de így még azt a kevés pénzét is elverte, ami maradt. Nem merte elmondani Fridának, mibe keveredett, nehogy őt is bajba sodorja, ezért úgy döntött, jobb lesz, ha felszívódik.
A következő néhány évben módokat keresett az eskü biztonságos megtörésére, illetve kénytelen volt teljesíteni a ráeső részt, ha a mágus úgy kívánta. Bejárta a különböző skandináv országokat és a Távol-Keletet, sötét ügyletekbe keveredve. Közel két évtized múltán, nagybátyja hívására tért csak vissza, aki - beismerve, mennyit fejlődött - arra akarta használni, hogy segítse az új igazgató hivatalba lépését, óvja meg őt és az eddig fenntartott irányelveket és értékeket. Mivel a nagybátyja azt ígérte, segít neki az eskü megtörésében, elfogadta a tanári állást. A Sötét varázslatok gyakorlása oktatását kérte cserébe, de az egykori igazgató nem volt hajlandó megadni neki - azt akarta, hogy Viktor érezze, hol a helye, így a Küzdősportokhoz tette be, hogy véletlenül se kelljen a pálcáját használnia. Végül Viktor csak azért nem hagyta ott a Durmstrangot, mert megtudta, ki az új igazgató. Innentől pedig az is egyértelművé vált, hogy a hűsége többé már nem a nagybátyjához köti, hanem hozzá - feltéve, hogy sikerül rendezniük az elmúlt húsz évet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

TémanyitásTárgy: Re: Viktor Alexander Sergeyev   Szomb. Aug. 11, 2018 7:22 pm


Kedves Viktor!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

Ha valamilyen külön titulusra vágysz, azt [You must be registered and logged in to see this link.] nekünk.

PS:
Huhuuu! Őszinte leszek, elfogult vagyok veled kapcsolatban, de most is adtad az ívet (és ezt a kifejezést direkt azért használom, mert Albus sosem ejtené ki a száján) Very Happy
Bár biztos vagyok benne, hogy nem hív mindenki tanár úrnak, ebbe nem kötök bele Razz
Viktor teljesen kerek lett számomra (na, nem külsőleg, mert ott kicsitsemduckó couple ), a jellem szépen követi a történetében leírt sérelmeket, és több szálat is megnyitottál, ami fájdíthatja még a negyvenes buksiját: a titokzatos kötelezettség, a nagybácsi ígérete, na meg a nő! Remélem, hogy legalább az egyiken nyeremény várja majd! sup?
Engem megnyertél, megint, úgyhogy futás játszaniii!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Viktor Alexander Sergeyev
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Karakterlapok-
Ugrás: