Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Zurie & Mathys | Mathys & Mayra

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:17 pm


Chapelle

Kiszabadul ma az a hibbant liba, hacsak nem csinált valami hihetetlenül nagy butaságot a majdnem egészséges szervezete.
Vegyes érzéseim vannak. Habár az elmúlt korrepetálásaink sokkal inkább felcsigáztak, mint elbizonytalanítottak, ez nem jelenti, hogy rendben is van így. Csípősebb voltam ma mindenkivel, mint általában, de nem hiszem, hogy ezt rajtam kívül bárki is észrevette volna. Mondjuk, ha már nekem is feltűnt... Még szerencse, hogy a lelkiismeretfurdalás távol áll tőlem.
Még mindig van pár dobozom, amiket nemes egyszerűséggel a sarokba tolok és kiábrándítom az egész kupacot. Benne van a pakliban, hogy furcsállni fogja, hogy rendet talál, mégis ez a leggyorsabb megoldás. Nem tudom, miért számítok rá egyáltalán, hogy ide jön - ez az első napja szabadlábon, találhat jobb elfoglaltságot, mint hogy... Kinek próbálok szerénykedni, csak remélem, hogy nem a legelső útja vezet majd ide. Nem lehet olyan eszetlen, igaz?
Feszült vagyok.
Letusolok, még a hajamat is megmosom (teljes hosszában), és éppen az alig pár napos borostámtól szabadítom meg az arcom, amikor kopognak, a kezemben pedig megszalad a penge. Elfojtok egy hosszú és cifra káromkodást a tehetségtelen időzítésről, de szinte azonnal ajtót is nyitok.
A vállamon átvetett törölközőbe törlöm az arcom. Szerencse, hogy már húztam magamra nadrágot, míg a felsőtestem csupán az említett törölköző takarja. Egy kicsit. Egyébként is a csuklómban van az a laza mozdulat, amivel bárki orrára csaphatom az ajtót.
- Segítehetek.. - Félbemarad az udvariaskodás, ahogy a lányra emelem a pillantásom. - Chapelle? Nem feküdnie kellene? - Az arcom jó szokásához híven semmilyen érzelmet nem tükröz, viszont a pillantásomban játékosság csillan.
Nem jellemző rám, hogy elcsúszok az idővel, ezért biztos vagyok benne, hogy ő dumálta ki magát hamarabbra. Csak egy futó pillantást vetek a háta mögött a folyosóra, de nem állok azonnal félre.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:23 pm

Már kora reggel a beágyazott ágyamon ülve, összecsomagolt holmikkal vártam a gyógyítót. Igaz, hogy egy órába is beletelt, míg meggyőztem róla, hogy ne csak estére engedjen el, de megérte egy egész hátralevő napért cserébe, amit különlegesebben terveztem eltölteni, mint valaha.
Első utam természetesen a szobámba vezetett. Órákat töltöttem el a fürdőszobában, ennek is legnagyobb részét a tükör előtt, majd már öltözés közben tájékozódtam a legújabb pletykákról és a szobatársaim aktuális szerelmi életéről, igyekezve elhárítani a kérdéseket a Jerrel való szakításommal kapcsolatban. Alig tudtam palástolni az elégedettségemet, mikor a kviddics meccs történéseit hozták szóba. Azt hittem, bő egy hét elteltével már lejárt lemez lesz, de úgy tűnik, örök időkre beírtam magamat a történelembe - még ha senki nem is fogja tudni, hogy én voltam a felelős.
Mivel nem akartam lefárasztani magamat, “csak” Merveille-be ugrottam be, hogy ne üres kézzel állítsak be Mathyshez.
- Remélem, éhes, professzor. - Én egy, a csupasz felsőtestére vetett pillantásommal elárulom, hogy az vagyok. Minden képzeletemet felülmúlja. Egyre szélesedő mosollyal nézek vissza a szemébe, miközben meglengetem a kezemben tartott, alaposan becsomagolt ételt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:27 pm


Chapelle

Elégedettség suhint meg, ahogy végigfut rajta a pillantásom. Tény, hogy még nem tűnt el a balesetének minden nyoma, de nagyon igyekezhetett mindet elpalástolni. A szabadon hagyott szőke tincsek még inkább incselkednek a fantáziámmal, a kezében tartott valami pedig kíváncsisággal tölt el.
Arra számított talán, hogy egyáltalán nem készülök fel a fogadására? Egészen jól tippelt.
- És én még azt hittem, csak jó diák akar lenni… - morgom az orrom alatt szórakozottan, de félreállok az útjából, hogy beléphessen, és a pillantásom is őt követi, ahogy becsukom mögötte az ajtót. Éhes, hogyne. Kíváncsian figyelem, hol találja meg a helyét, ha én nem kínálom külön semmivel.
- Egy pillanat, és itt vagyok. - Magára kell hagynom, amíg befejezem a borotválkozást. Bár nem utasítom rá, hogy maradjon nyugton, felesleges lenne követnie. Gyors vagyok, ezúttal már óvatosabb, bár a gondolataim nem nyugszanak egy pillanatra sem. Fognom kellene a kaját és kipenderítenem a lányt; hívni Morelt, hogy tartsa meg az órát; vagy inkább csak megfeledkezni az éhségről, és csakis az éhségünkkel foglalkozni. Egyik okosabb lenne, mint a másik.
Az aftershave mentolos illatába is vegyül valami csípős, de Merlin a megmondója, hogy az apró vágást bal oldalt az állkapcsom alatt annyira égeti, hogy muszáj összeszorítanom a fogam.
Csapot-papot hátrahagyva térek vissza az iroda-részbe.
Mivel a könyvespolcokon kívül még mindig csak a két asztal próbálja kitölteni a teret, nem volt temérdek lehetősége válogatni. Arra számítok, hogy az íróasztalom mögött találom majd meg, sőt, azzal is számolok, hogy éppen olyasmibe próbálja ütni az orrát, amihez semmi köze. Megjegyzem, a történelemkönyveimben nincs semmi titok és csak örömömre szolgálna, ha lapozgatná őket. Minden személyes holmim a hálószobában van, elzárva a kíváncsi diáklányoktól.
Az asztalra tenyerelek hát, még mindig közöttünk tartva a bútort, de egy kicsit közelebb hajolva hozzá.
- Ha jól sejtem, le szeretnél fizetni, hogy elmaradjon a mai korrep. - Az étel felé bökök, de még mindig fapofával folytatom: - Desszert is van?

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:28 pm

- Ekkorát sosem tévedne - válaszolom szórakozottan, miközben ellépek mellette. Az ételt az asztalra pakolom, én magam pedig mellette foglalok helyet, ahogy Mathys tette az első óránkon. Lábaimat keresztezem, majd gondosan megigazítom a szoknyámat, mielőtt még összegyűrődne. Lesz még rá alkalma.
Miután Mathys eltűnik a fürdőben, a biztonság kedvéért előhúzom a pálcámat, hogy egy gyors bűbájjal bezárjam az ajtót. Kellemetlen lenne, ha bárki is itt találna.
Épphogy visszahuppanok a jól kiszemelt helyemre, mikor hallani vélem a kilincs lenyomását jelző, tompa zajt. Eleinte selymes tincseimet csavargatva várok a házigazdára, ám amint közeledni kezd hozzám, azonnal megfeledkezek a hajamról.
Nem támasztom alá a sejtéseit - legalábbis nem szavakkal. Finom mozdulattal lefejtem az ujjait az asztallapról, hogy a szoknyám alá, a combomra simítsam. Épp kézre esik.
- Még előétel is - nézek a szemébe.
Ekkor veszem észre az állkapcsa környékén éktelenkedő, vörös foltot.
Mathys vérzik!
Pillanatok alatt elsápadok, ezúttal még csak nem is a fejsérülésem miatt kerülget az ájulás. Kénytelen vagyok félrenézni és hátrébb húzódni, mielőtt a szagát is megérezném. Mély levegő, Zurie, mély levegő.
Enyhén remegő kézzel szegezem a nyílt sebre a pálcámat, hogy elsuttogjam a jól ismert gyógyító igét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:30 pm


Chapelle

Kifejezetten kemény erőfeszítéseket igényel, hogy elfojtsam a mosolyom, ahogy az asztalon találom. Egészen költői. Naivnak is érzem magam, amiért ennél kevesebbet vártam tőle, de ez sem változtat a viselkedésemen. Nem érzem feszélyezve magam, távol áll tőlem a szégyellősség is, ő pedig, nos, ismer már ennyire.
Mellette támaszkodom meg az asztalon, direkt nem érek hozzá. Talán még mindig nem gondolt bele, mit jelent, hogy itt van; meg aztán, egyébként is szeretek játszani.
Az ő játéka már sokkal kapkodósabb, de ezzel is a kedvemre van. Ellenkezés nélkül csúsztatom a kezem a combajira. Pillantásom követi a mozdulatot, van abban valami megmagyarázhatatlanul izgalmas, ahogy az ujjaim eltűnnek a puha anyag alatt.
Ajkam megrándul a válaszát hallva, és határozottan húzódnék közelebb hozzá, hogy megkóstoljam (legalább) az ajkait, mire ő meglepően hirtelen húzódik el.
Kezeim újra az asztalon, és kissé távolabbról szemlélem.
- Mi a baj? - Nem segít, hogy pálcát szegez rám, ez igazán lohasztó viselkedés, mondhatom! - Chapelle! - Nem tudhatom, mire készül, ezért nemes egyszerűséggel elsöpröm közülünk a varázseszközt, mielőtt megátkozna.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:33 pm

Szinte látni vélem a tekintetében megcsillanó mosolyt, ahogy felfedez az asztalán. Megfordult a fejemben, hogy ruha nélkül várjak rá - ha nem hagyott volna bennem kételyeket az elváláskor, minden bizonnyal így is tettem volna -, mégis el kell ismernem, sokkal izgalmasabb így. A tartózkodása, ahogy az ujjait a szoknyám alá húzom, épp csak annyira, hogy el akarja képzelni, mi várná a combjaim között… Minden egyes rezdülését figyelem, ezért sem kerüli el a figyelmemet az állkapcsán húzódó vágás.
- Próbállak meggyógyítani, te… - Dühösen pillantok rá, mikor félrelöki a pálcát tartó kezem, azonban amint tekintetem a vérre esik, elfelejtem, mit akartam mondani.
A szemeim elé emelem a tenyereimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:36 pm


Chapelle

Halkan felnevetek, de nem rajta, sokkal inkább a saját butaságomon és az erre érkező durrogásán.
- Ez semmiség, ne foglalkozz vele. - Úgy mondja, mintha legalább a halálomon kellene lennem, amiért megcsípett a borotva. Mindenki élt már ilyet, aki nem akar ősemberként mászkálni az utcán, és nem hiszem, hogy bárkinek is okozta volna vesztét. Közelebb hajolnék, hogy végét vegyem a kis közjátéknak, az azonban elbizonytalanít, amikor eltakarja az arcát.
- Mi a baj? - kérdezem újra, mikor nem mozdul. Ujjaim óvatosan fonom a csuklói köré, ahogy megpróbálom elhúzni a kezeit az arca elől. Nem értem, miért sápadt le egyáltalán. - Jólvan, csináld - hagyom rá, hátha csak ennyi kell a boldogságához, bár még mindig nem értem, miért kell ennyire túlreagálni egy ilyen semmiséget. Sokkal hasznosabban is eltölthetnénk az időnket, lényegében minden perc számít, hiszen nem maradhat tovább, mint egyébként tenné.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:38 pm

Nevetése hallatán majdnem megfeledkezek az irtózatomról. Bár nem látom, ahogy közelebb hajol, az illata máris körülöttem kavarog; szinte érzem a jelenlétét, ez pedig hamar meggyőz arról, hogy talán nem is olyan vészes az a kis vágás. Aha. Amint a pillantásom felé kalandozik, villámcsapásszerűen ér a látvány, ezért a leggyorsabb módszert választva eltakarom magam elől. És jaj, de szenvedek tőle, hogy ezt kell tennem! A tudatról nem is beszélve, hogy az a vörös, vasszagú-ízű dolog ott van tőlem alig tíz centire, az én édes Mathysem gyönyörű bőrén.
Vissza kell fojtanom egy apró sikkantást, mikor az ujjai a csuklómhoz érnek, minden bizonnyal azzal a szándékkal, hogy lefejtsék a kezeimet az arcomról. Nem-nem-nem-nem! Nem jó ötlet!
- Rosszul vagyok a vértől - cincogom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:46 pm


Chapelle

- Zurie... - Felsóhajtok, de nem engedem el a kezét. Legalább most már tudom, mi a probléma.
- Az a baj, hogy ha én próbálom, csak rosszabb lesz. - Ezt sem szoktam reklámozni, a helyzet azonban megköveteli, hogy eláruljam neki ezt a kis apróságot. Tehetségtelen vagyok, nincs mit tenni. - Engedd... - Finoman megsimítom a kézfejét, majd újra megpróbálom elhúzni azokat az arca elől. - Meg tudod csinálni, Chapelle, az előbb is már majdnem megvolt. - Az én hibám, hogy még mindig ezen rágódunk, amiért nem tetszett, hogy a pálcájával hadonászott az arcom előtt, mostanra pedig túlstresszelte magát. Nem mintha érteném a félelmét, egy karmolás is mélyebb sebet tud ejteni, arról nem is beszélve, milyen sérülések borították még pár napja is.
Meglepően türelmes vagyok, de azért érezheti, elvárom, hogy túltegye magát ezen az apróságon.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:47 pm

Sóhajtva engedem, hogy elhúzza a kezeimet. Meg tudom csinálni. Mathys hisz bennem, képes leszek rá.
Egyenesen a szemeibe nézek, felszabadult ujjaimmal kitapogatva az állkapcsát, miközben leemelem a másikon pihenő lábamat, így közrefogva őt.
- Legközelebb bízz bennem. - Egy cseppnyi sértettség sincs a hangomban, holott igazából lehetne rá okom.
Beszívom a levegőt az orromon, ahogy nedves dologhoz érek, és igyekszem véletlenül sem arra kapni a pillantásom, miközben felé irányítom a pálcám hegyét és elmondom a szükséges igét.
Érzem az ujjaim alatt, ahogy a seb begyógyul. Kifújom a levegőt, majd egy újabb pálca mozdulattal eltüntetem az apró vérfoltot, ahogy eredetileg terveztem.
- Rendben van - jelentem ki, mintha nem érezné magától is. Most tudatosul csak bennem, milyen közel van, szinte érzem magamon a leheletét.
Most én kapom el a kezeit, hogy a szoknyám alá húzzam őket, miközben ajkaim közvetlenül a szája mellett érnek a puha bőréhez. Apró csókot lehelek rá.
- Örülsz, hogy itt vagyok? - kérdezem suttogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:50 pm


Chapelle

18+

- Igenis - vágom rá, hiszen ezúttal valóban igaza van, és sokkal jobban szeretnék már a következő napirendi pontra térni, mint hogy tovább húzzuk az időt.
Kissé meleg és viszkető érzésről van szó, de meg sem rezdülök. Ha a vér az egyik nagy félelme, nem fogom még nehezebbé tenni neki a pillanatot. Kivételesen. Egy óra keretei között szüksége lenne a még több kihívásra, azonban most még arról is megfeledkezem, hogy a tanára vagyok.
Csak a kapkodás van bennem.
- Ügyes kislány - simítok végig a korábban még sérült bőrömön, de nincs időm sokáig csodálkozni a varázslaton, kezeim újra a ruha alá kerülnek, mintha nem is lenne választásom.
De egyáltalán nem panaszkodni akarok.
- Még nem eléggé - búgom neki, mielőtt végre ajkaimmal is megpróbálhatom megnyugtatni. Könnyű csókokkal hintem be az arcát, mielőtt elérnék az édes szájáig. Türelmetlenségem abból is érezheti, hogy ujjaim a combjai közé csúsznak, határozottan húzva szét a lábait. A térdei alá kapaszkodom és közelebb vonom magamhoz, hogy kényelmesen át is fonhassa a csípőm a lábaival és közelebb kerüljek hozzá. Egyik tenyerem felfut a derekán, oldalán, mellén, majd a tarkóját ragadja meg. Nem adta jelét, hogy ellenére volna bármi, de most már nagyon is kelletlenül engedném csak el.
Habár másik kezem a kérésének eleget téve a combján marad, mégsem tétlen; apró mozdulatokkal masszíroza selymesen puha bőrét.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:52 pm

Miért nem lehet mindig ennyire engedelmes? Be kell látnia, remek csapat vagyunk: ő láthatatlanban is megbízik a gyógyítói készségeimben, míg én a fóbiám ellenére is képes vagyok erőt venni magamon a biztatásának köszönhetően, hogy kamatoztassam. Mindezt azért, hogy végre csillapíthassuk az egymás iránti éhségünket.
Zökkenőmentesen folytatjuk ott, ahol abbahagytuk egy vércseppel ezelőtt. Ezúttal mindkét keze a szoknyám alá kerül, az ajkai pedig az enyémhez hasonlóan cápákként kerülgetik a számat. A kellemes feszültség betölti a levegőt, mégsem szándékozok elsietni egyetlen mozzanatot sem. Hagyom, hogy ő találjon rá elsőként a nyelvemre és csak akkor simítom a felsőtestére a kezemet - végre -, mikor széthúzza a lábaimat. Nem kell sokáig biztatnia, máris köré kulcsolom őket. A legapróbb milliméternyi távolság is mérföldeknek tűnik, miközben minden egyes porcikáját érezni akarom a bőrömön.
Ahogy a combjaimat kezdi masszírozni, ajkaim lejjebb tévednek a hibátlan állkapcsára, a nyakára, majd szép lassan a kulcscsontja felé… Egyik kezemmel megragadom a törülközőjét és húzni kezdem lefelé, míg a másik az általam el nem ért utat járja be a mellkasától kezdve az egyetlen ruhadarabig, ami elfedi előlem a testét. Még nem érek hozzá, közvetlenül felette cirógatom, időközben felszabadult kezemmel az arcát simítva, mialatt visszatérek az ajkaihoz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:53 pm


Chapelle

18+

Mindent kitűnően érzékelek, mégis az együttes hatás az, ami lassanként elködösíti a fejemet. Felesleges is gondolatokkal bíbelődni, amikor mindent meg tudnak fogalmazni az ösztönök.
A puha nyelve forrósága arra késztet, hogy máshol is magamon érezzem a bőrét, nem érem be többé a csókkal, túl sokat vártam, túl sok idő telt már el. A bőre olyan puha, hogy el sem akarom emelni róla a kezem, mégis inkább a hajába markolok, mint hogy érzékenyebb területen okozzak fájdalmat. Megharapom az ajkát, amikor tenyere a csupasz felsőtestemre simul, megfeszülnek az izmaim, és ahogy gyorsabban venném a levegőt, már nem tudom csókolni tovább. Túlságosan is egyre jár az agyunk (khm), ő azonban gyorsabb, ezért készségesen elengedem a haját, és ahhoz képest gyengéden simítom ujjaimat lefelé a nyakán, a kulcscsontján - ezt az utat az ajkaimmal akartam bejárni, most viszont hagyom, hogy ő kóstolgassa a bőröm. Libabőrös leszek a leheletétől, és mindenhol érezni akarom. Azonnal.
Ügyes ujjacskáimnak nem kell a szemem, így nyugodtan becsukhatom azokat, amíg a felsőrészénél tapogatózom. Megjegyeztem ám, milyen csini göncben állított be, nem is szeretnék benne kárt tenni, de ha nem találom meg mondjuk azonnal a gyengepontját, félő, hogy szakadás lesz a mese... kezdete.
Megpróbálom még közelebb húzni magamhoz, hogy biztosan érezze, most már eléggé örülök neki. Kezeim egyre feljebb simogatják a szoknyáját, amíg ajkaink újra egymásra találnak. Talán még édesebb, mint egy perce volt!
Ezúttal nem hagyom, hogy a kezébe vegye az irányítást, nem; kicsit előrébb dőlök, hogy ne üljön olyan egyszerűen és kénytelen legyen belém kapaszkodni, szája helyett pedig a nyaka ívét csókolom végig.
A farzsebemben van minden, amire még rajtunk kívül szükség van, ezért felesleges lenne bárhová is áthelyezni a bulit, amíg erre külön kérést nem kapok.
Egyébként is csak az előételről van szó.
Még lejjebb vándorlok, és ha korábban sikerült fellazítanom a ruhája béklyóit, most ténylegesen meg is szabadítom tőlük. Tenyerem végigsimít a felsőtestén, és kicsit hátrébb húzódom, hogy szégyentelenül megnézhessem magamnak.
Ugyanolyan tökéletes, mint emlékeztem, és olyan bársonyos, mint képzeltem.
Egyelőre ellenállok a késztetésnek, hogy teljes testemmel hozzá simuljak, sőt, hátrébb is kell húznom a csípőm - ha enged -, hogy kényelmesen bújhassak lejjebb, és csókokkal hintsem a mellkasát, amíg ujjacskáim módszeresen a melleit simogatják és masszírozzák.
Ha úgy érzem, inkább hátradőlne, előzékenyen tüntetek el minden mozdíthatót mögüle egyetlen söpréssel - nincs olyan könyvön esett sérülés, amit ne lehetne orvosolni, Zurie pedig most nem kívánhat lehetetlent.
Kivéve persze, hogy nem fogja elérni a nadrágom, amíg én nem akarom.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:54 pm

Követelőzőn, mégis gyengéden csókolgatom az édes ajkakat, majd a selymes, csupasz bőrt. Érzem, ahogy megfeszül az ujjaim alatt, ez pedig a harapásával együtt csak olaj a tűzre: akaratlanul is szorosabban fonom köré a lábaimat, hogy hozzásimulva máshol is érezzem az érintéseim kiváltotta hatást, ugyanakkor igyekszem minél inkább elnyújtani a mozdulataimat, mielőtt még bármelyikünk is túlzásba esne.
Épp ezért segítek neki, hogy gördülékenyen menjen a ruháim eltávolítása. Tudnia kell, hogy bármit megadok neki, amit csak akar. Az övé vagyok, mindenestül.
Belesóhajtok a csókunkba, ahogy az ujjai feljebb kúsznak és az alsóteste az enyémnek feszül; bal tenyerem a lapockájára, míg a jobb a tarkójára vándorol, ahogy hátradönt. Szorosabban már nem is kapaszkodhatnék a lábaimmal, biztosan érzem, hogy mindkettőnk számára kezd sürgetően kényelmetlenné válni a nadrágjának a jelenléte.
Elfordítom a fejemet, hogy jobban a nyakamhoz férjen. Egyszerre ráz ki a hideg és lesz még jobban melegem a szobában, ahogy újabb és újabb csókokat lehel a bőrömre. Akkor tudatosul bennem, hogy lehunytam a szemeimet, mikor elkezdi lehúzni rólam a ruhámat és tekintetem egyik pillanatról a másikra egyenesen a kék szempárba mélyed. Nem eresztem, amíg közös erővel meg nem szabadítunk engem a ruhámtól.
- Tetszik, amit látsz? - kérdezem kihívóan, ahogy arcomra mosoly tolul. Biztos vagyok benne, hogy emlékszik a kérdésemre.
Újabb sóhajtás kíséretében döntöm hátra a fejemet, mikor a melleimmel kezd el játszani, egyenlőre mégsem fekszem el az asztalán, helyette - amint teret enged számomra -, egyetlen, gyors mozdulattal oldom ki a melltartóm pántját. Ez a csali. Ha újra közelebb merészkedik, kezeim a nadrágjára csúsznak és a ruhán keresztül kezdik simogatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:54 pm


Chapelle

18+

Szinte morogva nevetek fel, és válasz helyett kissé lejjebb húzom a fent maradt melltartója anyagát, hogy egy újabb puha csók után élesen szívjam meg márványos bőrét. Kétségtelen, hogy ennek nyoma marad majd, de szemtelen volt akkor is, most is; most viszont meg is tehetem, hogy kisebb és élvezetes módokon, de megbüntetem érte.
Kibújtatom a melltartóból - végre! -, majd jó messzire hajítom azt is, ki tudja, melyik irányba.
- Gyönyörűek. - Féloldalas mosolyra rándul az ajkam, ahogy végigsimítok az alig pár perce született lila folton. Azonnal megfordul a fejemben, hogy még ezer helyen mutatom meg a világnak, milyen felejthetetlen estét szereztem neki, azonban… nem mutathatom meg senkinek sem. Így talán legalább a túldekoltált felsőkről leszoktathatom.
Hangosan veszem a levegőt, ahogy magamon érzem a kezecskéjét, ez a türelmetlen nyújtózkodás nem vezet ám semmi jóra…
Még lejjebb nyomom az asztallapra, balomon a dereka mellett támaszkodom, ahogy jobbom az egyik csupasz halmocskát zárja marokra, csak annyira erősen, hogy számára is csigázó legyen az érzés. Hüvelykem lassan köröz rajta, miközben másik mellén már az ajkaimmal és a nyelvemmel játszadozom, néha finoman meg is harapom. Érzem, hogyan hajt a vérem, mégsem kapkodom túlságosan. Hadd halljam a nyöszörgését, tudni akarom, mennyire kíván már.
Kezeim lejjebb csúsznak az oldalán, és kicsit a csípője alá nyúlva megemelem. Ezúttal nem udvariaskodom, minden fent maradt ruhadarabot egyszerre húzok le róla, hogy teljes valójában terülhessen el előttem. Vonzó számomra a kiszolgáltatottsága, de nem azért, hogy most ezt kihasználva fájdalmat okozhassak neki - épp ellenkezőleg. Szeretem, ha én lehetek a főnök, most pedig igazán úgy és ott érek hozzá, ami eddig csak megfordulni tudott a fejemben. Habár szörnyen türelmetlen vagyok, mindkettőnk javáért egy kicsit még tovább akarom húzni az időt, és csupán ujjaim hegyével érintem, ahogy lassan lefelé húzom a kezem a hasán, a csípőjén, a combján is, apró köröket írva a belső oldalára, hogy idegesítsem. Hívogat a forrósága, de makacsul elkerülöm, hogy máris a csapdájába essek.
Természetesen, ez már réges-régen megtörtént.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:55 pm

Nevetésem halk nyögésbe torkollik, ahogy megszívja a bőrömet.
- Ugye… nem felejtetted el a némító bűbájt? - duruzsolom a fülébe, miközben apró puszikkal hintem a cimpája takarásában lévő, érzékeny bőrrészt. Arról már gondoskodtam, hogy senki se jusson be az ajtón, azonban nem lenne előnyös, ha a legkevésbé is kiszűrődne a hangunk. Na meg az asztalé. Nagyon rosszul csinálnánk valamit, ha nem nyikorogtatnánk meg a későbbiekben.
Nehéz helyet találnom a kezemnek, de nem lehetetlen, hiába nyom le az asztalra. Engedelmesen dőlök hátra, jobbommal a hasát és az az alatti részt simogatva, mikor épp nem érem el az arcát. Számomra ő gyönyörű, ha szabad ilyet mondani egy férfira. Csillogó szemekkel nézek fel rá, néha-néha lehunyva a szemeimet, mikor különösen érzékeny pontot talál, egészen addig, amíg ismét el nem tűnik a dekoltázsomban. Ajkaim újra és újra hangtalan sóhajra nyílnak. Végül úgy döntök, a kellemesebb rosszat választom és eleresztem őt a bal kezemmel, hogy ismét hozzásimulhassak, miközben ujjaim a hátán találnak maguknak kapaszkodót, épphogy megkímélve a fájdalomtól, amit a körmeim hegyei okozhatnának.
Készségesen hagyom, hogy eltüntesse rólam az utolsó ruhadarabot is, a segítségemre egyértelműen nem szorul rá.
Hát elérkeztünk a büntetőmunkához. Nagyon, nagyon gonosz dolog, amit művel; mellkasom egyre gyorsabban emelkedik és süllyed, mégsem mutatom ki a türelmetlenségemet, inkább magamhoz húzom egy lágy, mámorítóan édes csókra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:57 pm


Chapelle

18+

Dühösen hördülök fel. Francba. Francba.
- Nem is hangoskodsz - morgom az orrom alatt elégedetlenül, de körülnézek, hol lehet a pálcám. Az övét látom, így azért nyúlok, és egy pillanatra lehunyom a szemem, hogy egy sóhajtással regulázzam meg magam.
Csupa időpazarlás, mégis igaza van. Felegyenesedem és elmorgom az igét, a pálcával az ajtó felé intek, majd visszateszem az asztalra. Remélem, hogy nincs már más elintéznivaló.
- Ajánlom, hogy ne legyen hiába - harapdálom meg a nyakát játékosan, de talán így is hajlandó lesz komolyan venni.
Bizsereg a bőröm, bárhol ér hozzám, nem akarom, hogy egy pillanatra is elszakadjon tőlem. Jár nekünk.
- Nem kell visszafognod magad - búgom a bőrének, ahogy ajkam épp csak elemelem tőle, leheletem nyomán a libabőrén élvezkedem. Tetszik, ahogyan minden mozdulatomra reagál, kedvemre való a készséges együttműködése - hihetetlen, hogy így is lehet. Ma még egyszer sem ment az agyamra, úgyhogy ezentúl mindig ezt a módszert fogom alkalmazni.
Kedvemre való megoldás.
Az is tetszik, hogy végre megszabadítom a felesleges textiltől, és bár az én helyzetem már kényelmetlenül szoros, csakis vele foglalkozom. Meglep, hogy szó nélkül hagyja az időhúzásomat, a csókja sem elég türelmetlen az elvárásaimhoz képest.
Még.
Lassan ízlelgetem az ajkait, ugyanolyan apró mozdulatokkal, mint ahogy az ujjaim mozdulnak odalent, finoman érintve. Csókolhatnám máshol, azonban bízom benne, hogy így desszertre is marad valami. Beleremegek, amikor felfedezem végre, mennyire vár, szinte felesleges ez a kis plusz móka, mégsem térhetünk a lényegre ilyen gyorsan.
Akkor lendülnek csak aktívabb mozgásba az ujjaim, ha már kellőképpen szenved, netalántán szóvá is teszi az elégedetlenségét. Nem tudom, miért okoz nekem külön örömet a kínzása, viszont nem lesz hálátlan ez a hosszú várakozás.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:58 pm

- És ez kinek a hibája? - kérdezem incselkedve, ahogy finoman harapdálni kezdem a nyakát. Csúnya hiba lenne, ha már az első alkalommal megfeledkeznénk a legfontosabb óvintézkedésekről. Csúnya és talán megismételhetetlen. Nem szeretném, ha egy ehhez hasonló ostobaságon múlna kettőnk jövője… Vagy a tanári karrierje. Vagy az én tanulmányaim. Bele sem gondoltam, rám nézve milyen következményekkel járhat - azt hiszem, túlságosan is biztos vagyok a dolgomban -, de nem is ez a kellő pillanat, hogy végig vegyem a különböző eshetőségeket. Sokkal jobban izgat az ő fenyegetőzése, a fogai a bőrömön… Az előétel legelején tartunk, mégis meggyőződésem, hogy fantasztikusan fogunk szórakozni.
- Nem terveztem - dorombolom elégedetten.
Igyekszem ugyanolyan mértékű kínzásnak alávetni. Ujjaim visszacsúsznak a nadrágjára és percről percre követelőzőbben simogatják, azonban a figyelmem régóta messze jár: nyögdécselve kapaszkodom a vállába a szabad kezemmel.
- Mathys - kérlelem türelmetlenül, azonban nem várom meg, míg cselekszik, ujjaim máris a gombja és a cipzárja után nyúlnak, hogy kiszabadítsák őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:59 pm


Chapelle

18+

Tudom, hogy szándékosan hergel, mégis dalolva sétálok be a csőbe, mondhatni elfogadom a kihívását. Ne aggódjon, kicsalok belőle minden hangot, talán nem is marad későbbre - másnak pedig biztosan nem.
- Mit szeretnél? - teszem fel a költői kérdést, a fülébe lehelve a szavakat. Fogaim újra súrolják a bőrét, és komoly erőfeszítést igényel, hogy itt ne tapadjak rá újabb foltot okozva. Persze, ő ezt nem értékeli, a telhetetlen kisasszonynak nem elég a simogatás sem. Érzem, milyen kapkodva bontogatja a nadrágom, de túlságosan is osztozom a türelmetlenségén ahhoz, hogy megakadályozzam. Nem torpanok meg egy pillanatra sem, bár ajkát szabadon engedem, és újra apró puszikkal hintem be a testét, ahogy felegyenesedem annyira, hogy segítsek neki letolni a ruhadarabjaimat. Kissé keményebben mozdul rajta a kezem, amikor puha ujjacskái teljes valómban érintenek végre, bár ezt nyilvánvalóan nem bánja. Hagyom, hogy egy percig ismerkedjen a helyzettel, amíg szabad kezembe vonzom az utolsó összetevőt. Kénytelen vagyok abbahagyni a kényeztetését, és az ő ujjacskáit is lefejteni magamról, de amint a biztonság feltételét is teljesítem, újra a térdei alá nyúlok, hogy egy kicsit még lejjebb húzzam az asztalról. Lábait enyhén felfelé tolom, ezúttal már így dörgölőzöm hozzá, mozdulatlanul tartva a csípőjét, majd végigsimítok a testén, ahogy visszahajolok fölé. Balommal a feje mellett támaszkodom meg. A pillantását keresem, hogy idefent elvesszek a gyönyörű kékségben, amíg odalent egy kis kézi segítséggel irányítom magam a megfelelő helyre. Habár a lehető leglassabban kerülök beljebb, hogy az első pillanatban se okozzak fájdalmat, saját magammal már nem bírok olyan könnyedén kitolni, mint ahogy vele játszadoztam. Keményen csókolom meg, jobb kezem erősen a combjába markol. Hamar gyöngyözni kezd a hátamon az izzadság, ahogy fokozom a tempót - teljesen megfeledkezem róla, hogy ennél szigorúbb büntetést érdemelt volna.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 9:59 pm

- Téged - suttogom két harapás között. - Téged akarlak.
Hiába igyekszem türelmet színlelni, mindketten tudjuk, hogy az első pillanatban kudarcra voltam ítélve. Nem szégyelli kihasználni a helyzetet, és hamar eléri, hogy én is szabadjára engedjem a maradék fenntartásaimat. Gyors mozdulatokkal fejtem le róla az oda nem tartozó ruhadarabokat, hogy végre én is megérinthessem.
Hűha!
Ujjaim mindennemű ráhatás nélkül, öntörvényűen kezdik kényeztetni, miközben ajkaim apró csókokkal halmozzák el, ahol csak érik.
Segítem a helyezkedést, majd élesen szívom be a levegőt, mikor hozzám dörgölőzik; ujjaim folytatják felfedező útjukat a testén, hol hátát cirógatva végig, hol rámarkolva a feszes kis fenekére. Annál is dögösebb, mint amilyennek nadrágban tűnt - el sem tudom mondani, mióta vágytam már rá, hogy a szemeim legeltetése helyett tettlegesen is vizsgálat alá vessem őt.
Tekintetünk egybe fonódik, miközben elvégzi az utolsó simítást is, mire a szám sarka alig észrevehetően felfelé rándul. Még idejében visszanyelem a szót, mely alattomosan lopakodott a nyelvem hegyére.
Egyik kezemet az arcára csúsztatom, amint ajkaim az ajkaira találnak, Mathys pedig lassan, de biztosan mélyre merül bennem. Belenyögök a csókunkba. Bal kezem befejezi felderítő útját és visszacsúszik a hátára, ahogy Mathys mozogni kezd bennem, és csak remélni tudom, hogy egyetlen karcolást sem ejtek rajta a körmeimmel, miközben egyre gyorsabbá és gyorsabbá válik a tempónk.
- Ne kímélj! - suttogom az ajkainak, mialatt nagyot lendítek a csípőmön.
Jó ötlet volt a némító bűbáj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 10:01 pm


Chapelle

18+

Ha eddig nem lettem volna teljes mértékben bevetésre kész, ez a két szó egy pillanat alá azzá tesz. Egész ismeretségünk óta talán most mondja ki először a dolgokat ilyen egyszerűen, és Merlinre, jobb alkalmat nem is választhatott volna.
Természetesen nem felelek, nem szavakkal, de még mielőtt utat engednék a türelmetlenségének, szenvedélyesen csókolom meg a szívhez szóló őszinteségért. Nagyon is jó lesz ez így, csak ne változtasson a hozzáállásán a jövőben sem, jó lesz…
A szívem próbál felzárkózni a felgyorsult eseményekhez, de csak annyit ér el vele, hogy az édes kis nyögései a vérem dübörgésén keresztül jutnak csak el hozzám. Ajkam vigyorra rándul, nem fogom kímélni, kíméltem egyáltalán valaha? Felesleges kérnie, amire másképpen nem is lennék képes, de tényleg nem finomkodom vele tovább. Tudom, hogy mit akarok, és tudom, hogy most már semmi sem veheti el tőlem.
Kissé kiegyenesedve már nem kell támaszkodnom mellette és mindkét kezemmel segíthetem a csípője mozgását. Telhetetlenül elkalandozik az érintésem a csupasz bőrén, egészen a mellkasáig is elnyújtózkodom, hogy fokozzam az élményt, néha pedig akaratosan megtöröm a ritmust, hogy tovább nyújtsam az élvezetet.

Mindenem zsibbad, a hirtelen mozdulatlanság nem tetszik az izmaimnak, mégsem tudom őket nagyobb volumenű mozdulatra rávenni még. Gyengéd csókokat lehelek még a lány nyakára, amíg csillapodik kicsit a légzésem, majd helyben topogva kettőt megszabadítom a bokám a nadrág bilincsétől.
- Kapaszkodj - utasítom, és a felkarját is megsimítom, hogy értse, szükségem van rá, hogy egy kicsit megerőltesse magát. El is húzódhatnék, de még élvezni akarom a közelségét és a belőle áradó forróságot, így amint engedelmeskedik, egyik kezem a derekát támasztja meg, másik pedig a feneke alá nyúl, ahogy vele együtt egyenesedem ki, és veszem az irányt a hálószobám felé. Ha lenne kanapém, sokkal közelebb is kényelembe helyezhetném magunkat, így viszont pár lépéssel hosszabb az út. Biztos vagyok benne, hogy értékelni fogja a szobát, amit még sosem látott, bár itt sem találhat kirakodóvásárt a személyes holmijaimból. Ami azt illeti, az ágyon, ruhásszekrényen és még több könyvön kívül nem sok minden van itt sem. Nem félek hát a nagy ágy közepére ejteni a törékeny lánykát.
- Ne mozdulj - szólok rá, eredetileg azzal az értelemmel, hogy ne öltözzön fel, de mivel minden gönce a másik helyiségben maradt, erre igazán esélye sincs. Bezzeg én, ahogy magára hagyom összeszedem az alsómat - mégiscsak fel kell készülni a legrosszabbra, és így még mindig fogadóképesebb vagyok, mint egy szál semmiben.
Tányérokat keresek, de mivel szerintem még egyszer sem szorultam rá, hogy a lakosztályomban készítsek magamnak bármilyen ételt, fogalmam sincs, hol lehetnek. Azt hiszem, hoztam. Van is pár gyanús doboz, amikben szerencsénkre villákat találok, ezzel pedig ideiglenesen be is érem. Nem akarom tovább húzni az időt, mint az feltétlenül szükséges.
Felkapom hát az ételes csomagot, bár ennél többet nem tudok róla, ez is éppen elegendő ahhoz, hogy a gyomrom vágyakozva korduljon érte. Belököm magam mögött a szoba ajtaját, mielőtt a tálat is az ágyra tenném, Chapelle-t pedig újra magamévá.. akarom mondani, magamhoz húznám egy nyugodtabb csókra.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 10:02 pm

Zihálva ölelem át a nyakát, apró, ártatlan puszikkal borítva el az izzadtságtól nedves bőrfelületet. Tudja, hogyan kell kifárasztani; azt is, hogyan érje el, hogy ennek ellenére mást se akarjak csinálni a nap hátralevő részében, mint folytatni, amit elkezdtünk.
Némán biccentek az utasítására, azon nyomban teljesítve is azt, miközben lehunyt szemmel magamba szívom az illatát.
- Igenis - mosolygok rá a szemébe nézve, mielőtt magamra hagyna a szobája ágyán. Olyan puha! Kénytelen vagyok ellenállni a kísértésnek, hogy bebújjak a takaró alá, míg várakozok - nem mintha annyira küzdenék vele, túlságosan is jól esik Mathys paplanját érezni a csupasz bőrömön. Minden nap eltudnék itt aludni, hogy aztán mellette ébredjek.
- Mintha több lenne rajtad a ruha - jegyzem meg vádlóan, amint közelebb hajol hozzám. Ajkaink soha nem ismert nyugalommal simulnak egymásra, mégis édesebbnek hat a csók, mint valaha.
Miután elengedtük egymást, szó nélkül az ételért nyúlok, hogy elkezdjem kicsomagolni magunknak. Mondanom sem kell, a kedvencét hoztam.
A mosolyom mindvégig levakarhatatlan. Még én is érzem magamon, hogy valósággal ragyogok.
- Bon appetite! - simítom meg az arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 10:04 pm


Chapelle

Az izzadságtól még puhább lesz a bőre, és bár nekem is jólesne egy zuhany már most, egyelőre csak a hálószobámba engedem be a lányt. Kifejezetten nehezemre esik elszakadni tőle, bár nem vagyok egy bújós fajta, most sok mindent kellene bepótolnunk.
Pillanatnyilag azonban a fizikai szükségletek közül az éhség kerekedik felül, ez sem igényel komolyabb fejtörést tőlem, a lehető legegyszerűbb módon tálalom fel az ételt.
- Csak hogy ne érkezzen minden tálcán, még hozzászoknál. - Nem is arról van szó, hogy nehézséget okoz számomra, hogy az ágyba hozzam a vacsorát, de ez akkor is ritka bánásmódnak számít, ha most éppen nem is érzi annak. Nem hiszem, hogy elfogyna a lelkesedésem irányába, azonban ismerem magam annyira, hogy tudjam, nem vagyok mindig az előzékenység mintapéldája.
A csókom is megmagyarázhatatlanul nyugodt, és bár képes lenne újra lángra lobbantani ennyivel is, nem húzzuk el a különleges pillanatot. Éppen csak futólag simítok le a gerince mentén a takaró alatt, semmi komoly.
Helyet foglalok, közel hozzá, rövid időre az oldalamra dőlök, amíg a csomagolással matat, így várok és figyelek. Be kell valljam, még mindig elkalandozik a pillantásom rajta, hiába csapja meg az orrom az ínycsiklandó illat.
- Neked is - mosolyodok el, és lassan az ételre fordítom a figyelmem.
Előre is elégedetten szúrom a villám az első falatba, emlékeim között kutatom, hogyan trafálhatott ennyire bele az ízlésembe.
- Nem rémlik, hogy valaha beszéltünk volna kajákról; mondd csak, kifigyeltél engem? - Chapelle, a zaklató, ez aztán humorosnak hangzik!

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 10:04 pm

Az asztalán szeretkezünk és az ágyában ebédelünk - igazán frappáns döntés, eszembe sem jut megkérdőjelezni, ahogy bármi mást sem. Még mindig a felhők felett lebegek, nem is igazán a kielégültség miatt… nos, legalábbis nem a szokványos értelemben. Szívesebben tűnnék el Mathys karjaiban, de tudom, hogy nem kell sokáig nélkülöznöm a közelségét, azon kívül kihagytam a reggelimet és ha nem kárpótolom minél hamarabb, a végén még hangot ad az elégedetlenségének.
- Nekem bőven elég, ha te érkezel tálcán - mosolygok fel rá. Egyetlen érintése elég, hogy újra libabőr futkosson a hátamon.
- Nem csatlakozol? - emelem fel magam mellett a takarót, amint minden előkészült az evéshez. Ki mondta, hogy nem lehet összebújva ebédelni?
- Vannak forrásaim - válaszolom sejtelmesen, mielőtt bekapnám a legelső falatot. Irigy lehet az elégedett nyögésre, ami feltör a torkomból, miközben lehunyt szemekkel nyammogok.
- Isteni! - Csoda, hogy nem hűlt ki ennyi idő alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Aug. 23, 2018 10:06 pm


Chapelle

Felhorkantok és a fejemet csóválom.
- Elrontottalak - vigyorodok el, hogy lássa, egyáltalán nincs bűntudatom emiatt, viszont így sem kaphat meg mindig mindent varázsütésre. Nem vagyok egy könnyű falat, bár ezt már volt szerencséje tapasztalni - nem lesz mától minden más, még a pillanatnyi nyugalom és béke sem tarthat örökké.
Nem fogja kibírni, hogy feleseljen velem vagy én nem bírom majd, hogy ne provokáljam?
- Előbb még pihennék egy kicsit. - Direkt értem félre a szándékát, de szavaim ellenére is a paplan alá helyezkedem. Köszönésképpen végigsimítok a combján, de nem kalandozom, máris a takaró felett a kezem, jó voltam! Az ölembe húzom a tálat, így kényelmesen elérhető mindkettőnk számára.
Végtelenül furcsa ez a helyzet. Azzal nyugtatom magam, hogy az éhség is csak egy szükség, ez nem egy elbaszott randiszagú valami.
Közel sem.
- Szóval minden apró és lényegtelen információt képes vagy az eszedbe vésni, csak pont az én tantárgyammal nem boldogulsz? - kötekszem, de hangomból hiányzik az a jól megszokott gúny és lenézés. Mi a fene. - Ha nem tudnám, hogy mindig is gondjaid voltak, azt hinném, csak miattam játszod ezt a szerepet. - Nem mintha nem lett volna számára kifizetődő ez az egész szenvedés. Én is egészen elégedett vagyok, bár már nem érzem ezt elégnek, ahogy az evéstől felnyög.
Vajon direkt csinálja?
Nem mozdulok, de telhetetlenül figyelem az ajkait, mielőtt rávenném magam, hogy én is egyek inkább, hadd legyen még energia.
- Jól választottál - ismerem el két falat között. Túl nagy a csend.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   

Vissza az elejére Go down
 
Zurie & Mathys | Mathys & Mayra
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: 1977-
Ugrás: