Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Zurie & Mathys | Mathys & Mayra

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Pént. Szept. 21, 2018 8:16 pm

Mathys & Zurie

.
- Nálad mindenképp, hiszen vénséged ellenére is kifinomultabb hallással rendelkezel, mint bármelyik halandó - harapok bele a fülcimpájába, ami aztán olyan puhának és aranyosnak bizonyul, hogy még egy puszit is magának követel. Ezúttal nem vándorolhatok tovább a füle mögötti kis sikátorhoz, és nem hízeleghetek csókokkal a nyakának sem. Ma nem. Ha nem szakítanák félbe az idilli zuhanyzásunkat, valószínűleg rövid ideig lennék még képes ilyen határozottan kiállni az elhatározásom mellett és eleget tenni a felszólításának. Biztosan akadna valami kibúvó a szobámba való visszatérés alól, valami aljas kis trükk, ami lehetővé tenné számunkra, hogy együtt töltsük akár az egész éjszakát is. A kreativitásomban nem kételkedhet, ahogy abban sem, hogy túlságosan is messze áll tőlem a mértékletesség. Márpedig ha valakivel, vele szívesen esnék újra és újra túlzásokba, amíg fel nem hangzik az órára hívó csengő.

Miután eltűnik a szemem elől, befejezem a zuhanyzást és újra magamra öltöm a lélegzetelállító ruhát, szemügyre véve az esetleges károkat. Habár egyetlen pálcaintés is elég lenne ahhoz, hogy helyreállítsam az állapotát, biztosan Mathys szemére vetném, ha kárt tett volna ebben a remekműben. Szinte csalódottságot érzek, mikor semmit sem találok rajta - így más indokot kell találnom arra, hogy megbüntessem. Sóhajtva húzom elő a pálcámat, hogy rendezetté varázsoljam az ágyat és eltüntessem az ebédünk nyomait. Alighogy végzek, ismerős léptek ütik meg a fülemet.
- Ki volt az?- kérdezem kíváncsian, hálásan simítva meg a kezét, amiért megszárította a vizes tincseimet. Ismét.
Szomorú látni, ahogy egyre több ruhadarab rejti el előlem a tökéletes testét, az embernek sírni lenne kedve, mégis jobban vágyok egy búcsúölelésre, mint a feneke bámulására. Remélem, mindenki realizálta, mennyire különösnek számít ez részemről.
- Hatot. A hat szebb szám, mint az öt - válaszolom szórakozottan. Muszáj vele ellenkeznem akkor is, ha szót fogadok, ez a lételemem.
A mellkasomban feltámadó, mindeddig észrevétlen vihar egy szempillantás alatt alábbhagy, amint magához húz. Mielőtt ellenkezne, karjaim a nyaka köré kulcsolva lehelek csókot az arcára.
- Ha ilyen vágyakat dédelgetnék, én magam tenném meg a társaságodban. - Ám meg kell hogy mondjam, egyetlen porcikám sem ácsingózik a katedrája után. Túl sok kínos emlékem származik az óráiról ahhoz, hogy egyáltalán felmerüljön bennem ilyesmi. Oké, kivéve, ha a feldúlással egy mondatban szerepel.
Még lopok tőle egy utolsó, lágy csókot, mielőtt szabadjára engedném.

Egyszerre szeretnék az utasításának (és ép észnek) ellentmondva itt maradni és lelépni, amint megtehetem. A szívem valósággal szárnyal az elmúlt órákban átéltektől, mégis rám telepszik valami sokkalta borongósabb érzés: mintha egy ketyegő bombát dédelgetnék a karjaimban.
Nyolc perc is eltelik, mikor gondterhelt gondolataim közül egérutat nyerve távozásra szánom magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Szomb. Okt. 13, 2018 6:55 pm

knock knock pang

- Ó - elkönyvelem a szituációt, és csak magamban teszem fel a kérdést, vajon mi olyan izzasztó a mágiatörténetben, hogy utána egyből fürdőt kelljen venni. De hát nem vagyok férfi, sem pedig oktató, és tényleg túl ártatlan gyerekkorom volt ahhoz, hogy egy tanár tusolási szokásain morfondírozzak.
Odébb húzódom, türelmesen várakozom, hogy a férfi visszaérjen. Ahogy kilép az ajtón, felzárkózom mellé és elindulok mellette a folyosón. Eszembe sem jut hátranézni, belemerülök abba, hogy felvázoljam a történteket. Olyan sokat mondjuk én sem tudok, épp csak ártatlanul arra kószáltam, amikor nyakon csíptek, hogy rohanjak Monsieur Garconért.
Még jó, hogy nem a lábam sérült a meccsben.

Egy ideje már csendben haladunk (nem lehet ennyire nagy ez az iskola!), és ez valamiért sokkal kínosabb, mint kéne, hogy legyen, szóval kétségbeesetten kattogok azon, mivel törhetném meg a nagy hallgatást. Nem akarok világmegváltó témákat felhozni, csak valami rövidet, ami elüti a teremig az időt.
- Rendes öntől, hogy bejött a gyengélkedőre a minap. Zurie-hoz - teszem hozzá sietve, feltételezvén, nem emlékezhet minden tanítványa nevére. Mondjuk a szőke lánykára talán, ha már meglátogatta odabent. - Folytassam a korrepetálását? Az írás kicsit nehezen megy még, de diktálni tudok - Nem szeretném, ha miattam maradna abba a tutorálás. Ne legyek pont én a gyenge láncszem, ha már a tanár úr volt olyan rendes és felajánlotta, hogy gyakorolhatok. Habár a kviddicsmeccs óta egyre inkább úgy érzem, végül nem a tanárkodást fogom választani, mint hivatást, attól még szeretném befejezni, amit elkezdtem. Elkezdtünk - Zurie is, még ha nem is önszántából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Vas. Okt. 14, 2018 3:14 pm


Mayra

Meg is lepne, ha nem feleselne folyamatosan, bár be kell valljam, azt hittem, a különóra valamivel pozitívabb hatással lesz rá. Sebaj, legalább lesz kifogásom megtartani a következőt is.
Kinevetem, amiért örömét lelné a tantermem feldúlásában, amennyiben én is közreműködnék - de akkor mégis ki vinné el a balhét? Mert őt szívesen megbüntetem, bármikor, erre volt már példa bőven, magammal viszont jobb szeretek kedvesen bánni. Ezúttal nem hívom fel a figyelmét erre a logikai buktatóra, mivel valóban nem szeretném gyanúsan sokáig váratni Morelt odakint, egy búcsúcsókra pedig még szükség van.
Ki tudja, talán vissza sem jön majd, ha beköszönt az esze. Talán el is veszítettem a személyes varázsom azzal, hogy kielégítettem a felelőtlen kíváncsiságát, és a jövőben inkább nem vállalná a kockázatot, hogy én eszmélek fel és újra kirúgom. Megtehetném.
De azért annál mégiscsak jobban éreztem magam.
Be kell vallanom, nem figyelek folyamatosan Morel leírására az ügyről, sokkal kellemesebb gondolataim is vannak, mint pár idióta diák, akik pont az én termemben kívánták kiélni a bosszantó hajlamaikat. Nem is értem, miért kell ezzel foglalkoznom egyáltalán, valószínűleg Madame Bellerose-hoz is lesz pár keresetlen szavam a szerencsétlen tanárok szabadidejéről, amiből egyébként is olyan kevés jutott.
Pillantásom máris sokkal több érdeklődéssel villan a lányra, amint a szőke nevét említi. Mégiscsak lett volna okom aggódni amiatt, hogy túl könnyen összerakhat valamilyen képet?
- Nem a rendességemen múlt, higgye el. Engem vesznek elő, ha idén is értékelhetetlenül teljesít. - Néha azért csak jól jön ez a temérdek felelősség, nagyszerűen lehet vele takarózni hasonló helyzetben. Mégis mi másért érdekelne egy diák jóléte is? Semmi közöm a kis mitugrászokhoz, sőt, minél kevesebb van belőlük, annál jobb nekem.
Chapelle persze egészen más tészta, de nem csak azért, mert a nyakamba varrták. Vagy pont hogy mégis? Ezesetben a vezetőségnek egy rossz szava sem lehetne ellenem, hiszen ők tettek ki a csábítás eme magas fokának. Áldozat vagyok.
Ezt a mesét persze még gyakorolnom kell, hogy nyerhessek is vele, de azért kezdésnek nem rossz.
- Szeretném, ha folytatnák, de majd csak ha teljesen felépült. Beszéltem a gyógyítójával, azt mondta, a pihenés most a legjobb orvosság, de a téli szünet után már egészségesebb lesz, mint új korában. Addigra legalább a félévi vizsgákat is letudják, és újult erővel vághatnak bele. - Valóban kényelmesebb lenne nekem, ha nem kellene a korrepetálásokkal foglalkoznom, azonban most még nagyobb biztonságban érezném magam, ha Morel a közeljövőben nem toppanhatna be az irodámba bármikor.
- Jobban érzi már magát? - kérdezem figyelmesen-kedvesen, ha már a sérülésre terelődött a szó. - Gondolom, a kviddics is kiesett most egy időre. - Véleményem szerint nem is kár érte, bár Morel mintha valamivel gyakorlottabb lenne, mint az első edzésen lila foltos Chapelle.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Szomb. Okt. 20, 2018 2:55 pm

knock knock pang

Eszemben sincs vitatkozni egy tanárral, de a belső monológomat kibővítem egy apró megjegyzéssel arról, hogy a bájitaltan tanárunk is lehetne ennyire felelősségteljes, mint Monsieur Garcon, hiszen a vén szipirtyó nem igazán aggódik amiatt, hogy a vezetőség megdorgálja, amiért a fél csoport bukásra áll az óráin. De hát nem lehet mindenki olyan jófej, mint Garcon tanár úr, és ezt most mindenféle irónia nélkül könyvelem el, hiszen tényleg így gondolom.
- Nem is tudom, rendben lesz a vizsgákon? - Őszinte aggodalom csendül ki a hangomból, és igyekszem elhessenteni az érzést, hogy úgy beszélünk Zurie-ról, mintha gyerek lenne. De hát a helyzete tényleg aggasztó, még én is halálra tanulom magam a félévi vizsgákra, pedig nekem általánosságban jól mennek a tárgyak, Zurie pedig most ágyhoz és pihenéshez van kötve, nyugalomhoz, teljesen egymaga... A vizsgák közepén? Fogalmam sincs, miért kezdtem el ennyire a szívemen viselni a szöszi sorsát. A tanár úr hibája, amiért felébresztette a felelősségtudatomat iránta; legalábbis könnyű most őrá kenni, hiszen itt van mellettem.
- Jobban, köszönöm. Már egész jól tudom használni. - ellágyít a tanár úr figyelmessége, mosolyogva pillantok le a sérült kezemre. Őszintén szólva örülök, hogy megúsztam ennyivel, és minden kellemetlenség ellenére egész gyorsan gyógyulok. - Seprűre még nem engednek, de az edzéseken szeretnék ott lenni. Az is sokat segít, ha csak nézem a többieket. - Szent Merlin, már pont úgy beszélek, mint Jéróme! A végén még belőlem is valami megszállott lesz, aki a seprűjével alszik (keringett még ötödikben egy ilyen pletyka a fiúról).
- Gondolkodtam azon, amit a tanár úr mondott - Talán nem most kéne felvetnem, hiszen az időnk véges, és valószínűleg a férfi is fáradt és dekoncentrált a két rendbontó zavargása miatt, de ha már kettesben maradtunk és érdeklődött, gondoltam, megjegyzem. - Élvezem Zurie korrepetálását és el tudnám képzelni magam tanárként, de úgy érzem, nem ez az én utam. Auror szeretnék lenni - A jegyeim elég jók hozzá és a szükséges tárgyak is megvannak. Bár a vizsga nehéz, de talán bejuthatok a francia csapatba, ha minden erőmet bevetem a cél érdekében; onnan pedig, hogy merre tovább, már a jövő zenéje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Kedd Okt. 23, 2018 10:39 pm


Mayra

Nem gondoltam, hogy ennyire a szívén viseli egyik a másik sorsát; Chapelle első kérdése is Mayra hogyléte volt.
- Erről kezeskedem - jegyzem meg halvány mosollyal, és biztos vagyok benne, hogy Chapelle értékelné a szóválasztásomat, még ha Morel talán furcsállná is. - Nem kell aggódnia. Ha mégsem sikerülne neki, legalább a második félévben sem kell majd foglalkoznia vele. - Nem szeretném, ha árulkodó lenne a jókedvem, ez mégis vicces - mindamellett, hogy komolyan is gondolom. Ha most nem ad bele mindent, a következő félévben sem mentheti meg senki sem helyette az évét. Remélem, ezt nem felejti el. - Ezt esetleg neki is említheti, már az is segíthet.
Jobb, ha nem beszélünk tovább a szőkéről, ez csak érte van, Morelnek pedig felesleges aggódnia helyette is. Éppen elég lenne, ha az emlegetett képes lenne nyugton ülni egy könyv felett tíz percnél tovább... Bár akkor már nem is ő lenne, mi?
- Nagyszerű! Így nem kell szóban felelnie - csapom össze vígan a tenyereim, de újfent érzem, hogy túlzásba esem, ezért inkább a hátam mögött fogom meg a csuklóm. Felesleges viccelődni a diákokkal, Garçon, még azt hiszik, haverok vagytok.
A kviddics téma segít visszarázódni a megfelelő szerepbe, és csak hümmögök. Segít, ha nézi az edzést? Nem vagyok szakértő, de szerintem egy meccset követni is kifejezetten emberpróbáló tud lenni, nem hát ha a csapatkapitány utasításait elfújja a szél és mindenki a saját feje után megy, látszatra cél nélkül. Persze, nem sok tapasztalatom van. Jobb is a hallgatás.
Főleg, hogy a lány is tovább tereli a témát, én pedig növekvő érdeklődéssel hallgatom. Hogy aztán jól meglepjen.
- Auror? - Kicsit hitetlennek tűnhetek, de tényleg csak a váratlan fordulat van rám ilyen hatással. - Nyilvánvaló, hogy nem ismerem elég régóta, és bár tudom, hogy a szükséges tárgyakból remekül teljesít, erre nem számítottam. - Tanári karrierem eddigi csúcspontja volt, amikor azt mondta (éppen most), hogy a megérzéseimmel egyezően el tudná magát képzelni tanárként, most mégis ellen megy ennek a nagyszerű jövőképnek (nem mintha én szeretnék tanítani, de ő biztosan jobb lenne ebben nálam). - Esetleg a döntésére hatással voltak a külföldi hírek? - Mintha olyasmit említett volna az igazgató, hogy ne is hozzam szóba a londoni eseményeket, azonban egyrészt, történelemtanár vagyok, másrészt a diákok is ugyanúgy értesülnek a hírekről, mint mi - ezt a szabályt sosem próbáltam meg betartani. Azzal is tisztában vagyok, hogy Morel felmenői tisztán és meglepően varázstalanok, ha pedig összeadjuk a kettőt, kész is a tökéletes motiváció. Még ha egy kissé túl vakmerő is, valamilyen szinten érthető.
Én is a családomat féltem a leginkább.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Pént. Nov. 02, 2018 1:16 pm

knock knock pang

A számat húzom, nem igazán nyugtat meg a tanár úr derűs hangulata Zurie aggasztó jövőképét illetően. Lehet, hogy sokszor hangoztattam, mennyire bosszantó is tud lenni a francia fruska, attól még nem szeretném, hogy megbukjon a tárgyból. Sőt.
- Emlékeztetni fogom - ígérem meg, s hangszínemből érződik, hogy nem feltétlenül barátságos módszerekkel. Ha kell, szó szerint átrugdosom az évvégi vizsgákon.
Felnevetek a férfi viccén, habár némi együttérzés is támad bennem az irányába. Nehéz lehet ilyen problémás diákokat tanítani, és nem csak leadni az anyagot az órákon, hanem még azon kívül is odafigyelni néhányunkra. Rendes tőle, hogy próbálkozik.
A meglepettsége a választásomat illetően ellágyítja a mosolyom, igyekszem tiszteletteljes hangot megütni, ahogy visszakérdezek:
- Azért, mert lány vagyok? - Vagy mert könyvmolynak gondolt, aki a magoláson kívül nem tudná elszánni magát semmire? Tényleg érdekel, mit gondol rólam, és mitől olyan meglepő, hogy auror szeretnék lenni. Ha a saját tanáraim nem néznék ki belőlem, hogy helyt tudnék állni, akkor biztosan átgondolnám a döntésemet. Tény, hogy én ismerem magamat és a képességeimet a legjobban, de ők azok, akik teljesen objektíven fel tudják mérni, mindez mire elég.
A kérdése gondolkodóba ejt néhány pillanatra, a fejemet ingatom.
- Csak azért, mert nem a mi problémánk, még felelősnek érzem magam a jövőnkért. Talán eljön majd a nap, amikor hasznos lehet még egy segítő pálca. Ráadásul aurornak lenni még békeidőben is nemes hivatás - Persze, nem csak Voldemortról van szó. Bűnök és bűnözök mindig is voltak és lesznek, legyen szó akármilyen kis gonoszságról is, ahol felüti a fejét, ott harcolnunk kell ellene. Ez egy olyan gondolat, eszme, amivel könnyedén tudnék azonosulni, ezért is döntöttem végül így. A tanítás is gyönyörű a maga módján, de már most tehetetlennek érzem magam, ha arra gondolok, hogy egy íróasztalhoz kötve figyeljem, merre alakul a világ anélkül, hogy beleszólhatnék. A francia oldalam kifejezetten élvezné, de a spanyol vér lázad bennem.
- Ön szerint túlzás? - kérdem végül kissé elbizonytalanodva, és a fülem mögé igazítok egy göndör fürtöt, ellenőrizve a cipőm látványát. Lehet, hogy butaság volt felhoznom ezt az egészet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Pént. Nov. 02, 2018 5:08 pm


Mayra

Nem hiszem, hogy Zurie a szívére veszi majd, hogy Mayrán keresztül üzenek neki. Ha már úgyis jóban vannak, felőlem együtt is tanulhatnak a vizsgára, csupán azt a kellemes hazugságot szeretném megteremteni magunknak egy kis időre, hogy ez teljesen rendben van így, ehhez pedig az a legjobb, ha Morel távol marad az irodámtól.
Máskor talán meglepne ez a beszégetés, már maga a tény, hogy nem a tananyaghoz kötődő kérdésekre válaszolok, most mégis gond nélkül veszem az akadályt.
- Nem... Lehet - pontosítok és megvonom a vállam. - Ahogy mondtam, nem ismerem eléggé, hogy ezt helyesen megítéljem. Az aurori hivatás nagyon fontos, bűnüldözés és a többi, de felemésztheti az életét. Nem csak arra gondolok, hogy ténylegesen életveszélyes, hanem hogy mellette nem sok ideje maradna.. élni. - A magam részéről már örülök, hogy nem minisztériumi munkában kötöttem ki, sosem elégítette volna ki a mozgásvágyam. Aurornak pedig nem vagyok elég nemes. Ezzel Morelnek nem lenne gondja, úgy gondolom, de részéről is áldozatot jelentene egy ilyen hivatás.
- Ez egyértelmű - bólintok. Bár a kérdésemre nem ad egyértelmű választ, legalábbis nem számomra egyértelműt, mégsem szeretném erről bővebben faggatni. Elég személyes téma.
- Túlzás? Nincs olyan foglalkozás, ami túlzás volna. Mindössze arra próbáltam rávilágítani, hogy ez egy komoly kérdés. Tanárnak lenni is emberpróbáló a maga módján, mégis érezhetően más a kettő. Meg minden más is. Ha mindenképpen tanácsot kell adnom, akkor az az, hogy legjobb belátása szerint döntsön. Ha valahová húzza a szíve, ne próbáljon ki bármi mást, mert nem lesz boldog, örökké csak vágyódni fog. - Ha így nézzük, én még meg sem találtam a célom, ezt viszont nem teszem hozzá. Nehezen venne komolyan egy olyan fickót, aki a fél életét tengődéssel töltötte - már ha tudna ennek a bizonyos fickónak a hátteréről.
Meglepően jóleső érzés, hogy ad a véleményemre, és nem szeretném ezt eljátszani. Legalábbis nem ma.

Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Csüt. Nov. 08, 2018 9:33 pm

knock knock pang

Wow, ez majdnem úgy hangzott, mintha a szerelmi életem miatt aggódna, ami nagyon édesen naiv lenne a részéről, tekintve, hogy ebben az esetben még nálam is többet foglalkozna a témával. Talán velem lehet a hiba, hogy nem igazán foglalkoztat a fiúzás... Vagy csak Sasháékon keresztül túlságosan élénken él előttem az ellenpélda, ez vette el a kedvem egy életre - habár romantikusabb estéimen persze, nekem is eszembe jut a tökéletes jelölt, de nem szoktam rástresszelni a kérdésre. Jön, ha eljön az ideje, és biztos vagyok benne, hogy az aurori hivatás nem tántoríthatja el tőlem. Ha igen, úgy nem nekem való.
Persze az is lehet, hogy a férfi csak a szimpla moziba járásra és a barátokkal töltött időre gondolt. Az utóbbi időben kezdem túlgondolni a dolgokat magam körül.
- A munka lenne az életem. Szerintem nincs ezzel semmi gond. - megvonom a vállam. Nem hiszem, hogy más emberekre lenne szükségem ahhoz, hogy teljes életet éljek, habár a családom tényleg hiányozna, ha sokat kéne utazgatnom. Ebbe még nem igazán gondoltam bele, mint hátrány, ahogyan abba sem, hogy veszélynek tenném ki őket is. - Jobban tartok attól, hogy őket is veszélybe sodornám, ha ellenségeket szerzek magamnak. - Márpedig egy auror nem dughat rács mögé gonosz varázslókat úgy, hogy ne orroljon meg rá senki.
Megfontolom a tanár úr válaszát, s már a léptünkkel sem sietek annyira, nem akarom olyan gyorsan lerázni és átadni őt a két delikvensnek. Jól esik komolyabb témákról beszélgetni valakivel, aki elég... érett rá. Jó, persze, hogy érett, hisz felnőtt, de nem minden tanárunk ennyire nyitott az ilyen beszélgetésekre.
- Tényleg úgy érzem, hogy ezt szeretném, de nem tudom, mennyire élek álomvilágban - pendítem meg halkan a kétségeimet. Bár kerültek ki híres aurorok a mi iskolánkból is, a Beauxbatons nem annyira az erejéről híres. Nem arra nevelnek minket, hogy majd mi váltsuk meg a világot. Elég gyakran érzem úgy, hogy rossz helyre születtem.
- Ah, a minap találkoztam a testvérével. A fivérével. Itt járt valami Minisztériumi ügy miatt - Meglehetősen röpke összefutás volt, szinte el is felejtettem, az emlék azonban felvillanyoz. - Olyan rendesnek tűnik! A tanár úr igazán szerencsés, hogy a családja közel él. Az enyém még az iskolánk nevét sem tudja rendesen kimondani. - A fejemet csóválom, arcomon szélesebbre terül szeretetteljes mosolyom. Még két forduló, és hamarosan elérjük a történelem termet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 190
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Pént. Nov. 09, 2018 6:58 pm


Mayra

Tanácstalanul megvonom a vállam. Ez biztosan nem olyan reakció vagy tanács, ami hasznosnak bizonyulna az életének ebben a szakaszában, de én biztosan nem tudnék a munkámnak élni. Élni szeretek. Az újdonságokat, habzsolni, mindig menni, élvezni a pillanatokat... és még nem találtam meg azt a munkát, ami ezt megadta volna nekem. Lehetséges, hogy számára az auror szakma mindezt képes felkínálni, nekem viszont sosem volt ilyen egyértelmű a választás.
- Ez sajnos benne van a pakliban. - Minden szakmának van árnyoldala, így nem meglepő, hogy az aurorok veszélyes életén az egész családjuk osztozik, akár akarják, akár nem. - Mindenesetre, ha ez a vágya, ne fogja vissza magát csak ezért. Teljes biztonságban senki sincs. - Hangozzon ez bármilyen nyugtalanítóan is, ez az igazság, én pedig ok nélkül nem mázazom a dolgokat.
- Nem tudom, milyen világban él. Jó képzést kap és jól teljesít, úgyhogy ha ezt az elhivatottságot mutatja az auror képzésen is, könnyedén elérheti a célját. Tény, hogy sok mindent meghatároz a világ körülöttünk, de az életéről mindenki maga dönt. - Már' arra gondolok, hogy mit kezd az életével - természetesen a gyilkosok nem kínálják tálcán a választás jogát. Nem értem, Morel miért látná máshogy magát vagy a lehetőségeit, mint én, hiszen számomra egészen nyilvánvaló, hogy nem lesz gondja a jövőben sem a fejlődéssel.
Elég sok testvérem van, akivel találkozhatott, és nem is értem, miért tartja fontosnak, hogy elmondja nekem. Egyikük éppen az évfolyamtársa, szóval az lenne furcsa, ha nem látná. Nem mintha Noel odalenne érte, hogy a körmére tudok nézni, de mégiscsak jogom van tudni, ha az öcsém egy lógós kis...
De a lány most egy másik fivérre gondol. Így már egy kicsit érdekesebb is, hogy látta, bár azt már meg sem kérdezem, honnan tudta, hogy a testvérem. Annyira nem is hasonlítunk...
- A szemtelen! - mordulok fel. Megkérhetném Morelt, hogy ha legközelebb látja, irányítsa az irodámba, azonban szegény testvérem már nem diák, hogy csak így engedelmeskedjen a kéréseimnek. Már ha a lánynak lenne mersze ilyen kéréssel fordulni hozzá. - Azt ígérte, meglátogat - magyarázom a negatív reakcióm Théo dicsérésére és legyintek. Nem arról van szó, hogy nem értek egyet, csupán tudom, hogy legközelebb duzzogva fogom fogadni.
- Igen, nos, azért ez a felállás sem tökéletes. - Nem szeretnék belemenni a részletekbe, túl személyesnek érezném, ha ezt kezdenénk boncolgatni a diáklánnyal, főleg azok után, hogy egy másik diáklánnyal már így is túl... barátira vettem a figurát. - Egyébként, ha szeretne egy bennfentes minisztériumi dolgozóval beszélni a kérdésről, biztos vagyok benne, hogy a bátyám hajlandó lenne magára szánni egy órát. - A lány jó ötletet adott, Théo pedig ennyit megtehet értem, ha már meglátogatni sem képes. Jó ég, mintha csak őket hallanám, amikor én voltam távol! Persze, én nem osontam be a munkahelyükre titokban...
- Köszönöm, hogy elkísért, Morel, most már biztosan van jobb dolga is, a csínytevőkkel elbánok valahogy egyedül is. - Szinte unottan vonom meg a vállam, nem sok kedvem van ehhez az egészhez. - Ha szeretné folytatni a beszélgetést vagy csak élne az ajánlatommal, tudja, hol talál. - Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd magamra szabadítok egy diákot, ígéreteket teszek neki és figyelemmel követem a fejlődését, most mégis valami hasonlót tettem, és az a szerencsém, hogy nincs több időm ezen rágódni. További szócséplés helyett belépek a termembe, és összecsapom a tenyereim. A bajkeverők már a bájos tanerővel szemben ücsörögnek, én pedig továbbra is unottan nézek végig a rongálásukon.
Annyival kreatívabbak voltunk az ő korukban.

Mathys


// köszönöm mindkét kedveskémnek heart2
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   Szomb. Nov. 10, 2018 8:25 pm

knock knock pang

Helyeslőn bólogatok a tanár úr szavaira. Őszintén szólva meglepően jól esnek a tanácsai. Nem tartottam eddig túlságosan megbízhatónak olyan értelemben, hogy az órákon kívül nem sokat láttam belőle, és a karrierje is egészen friss még - a koráról nem beszélve. Fogalmam sem volt, mit várhatok tőle, így aztán most tényleg kellemes csalódásként ér, mennyire félreismertem.
Negatív reakciója a testvérét illetően meglep. Egyébként nem tudtam, hogy az iskolán kívül vannak még testvérei, úgyhogy engem is meglepett, hogy pont a Minisztériumból csöppent ide egy Garcon. Igyekszem nem túl sajnálkozón mosolyogni, mikor elmagyarázza a felháborodása okát. Elfog a bűntudat, amiért akaratlanul is bemártottam és feszültséget okoztam köztük.
- Igazából úgy tűnt, eléggé siet... - kezdtem el szabadkozni a fivére helyett is. - Csak elhadarta a nevét az egyik tanárnak és már suhant is tovább. - Innen tudtam meg, hogy Mathys fivére lehet, aztán rákérdeztem pár barátomnál és kiderült, igazam volt.
- Óóó, nem tudom, mennyire venné jó néven, ha zargatnám... - Totál megilletődök az ajánlata hallatán, hiszen mégis csak a Minisztérium emberéről beszélünk. Azt sem tudom, hogy az országban él-e egyáltalán, vagy mi van vele. Egy egyszerű diák, a testvére diákja miért zargatná? De amilyen kedves és nyitott felém Monsieur Garcon, úgy nehéz elképzelni, hogy a testvére sokkal ridegebb vagy elutasítóbb lenne, így hát megfontolom az ajánlatot. - Ha Monsieur Garcon nem bánja... - Te jó ég! Egyenesen a brit Minisztériumból! Habár fogalmam sincs, melyik osztályon dolgozik, de Merlin szakállára akkor is!
Megtorpanok jóval a terem előtt, az ajánlattól még kissé sokkosan és lányosan zavartan. Széles mosollyal biccentek a férfinak.
- Semmiség, én is köszönök szépen... Mindent - Nehéz lenne összefoglalni, mennyi mindent tett értem az elmúlt időszakban a tanár úr. Egyszer majd, ha ismét kettesben leszünk, rendesen is meghálálom a segítségét, most azonban úgy tűnik, minél előbb véget akar vetni ennek a cirkusznak, így hagyom, hogy menjen, én pedig a hálókörletembe indulok. Lesz min gondolkodnom.

én is köszönöm, hogy a részese lehettem! imádnivalóak vagytok! *-*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys | Mathys & Mayra   

Vissza az elejére Go down
 
Zurie & Mathys | Mathys & Mayra
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: 1977-
Ugrás: