Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Lucinda Talkalot

Go down 
SzerzőÜzenet

Lucinda Talkalot
Slytherin

Kor : 18
Hivatás : kviddics kapitány
Hozzászólások száma : 28
Lucinda Talkalot GrippingBountifulCopepod-size_restricted

Lucinda Talkalot Empty
TémanyitásTárgy: Lucinda Talkalot   Lucinda Talkalot Icon_minitimeSzomb. Aug. 25, 2018 10:44 pm


Lucinda Talkalot

Adatok
Születési név: Lucinda Talkalot
Megszólítás: Lucy
Születési dátum, hely: 1960. April 03., Írország
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort/ Mardekár/ 7. évfolyam
Tevékenység: Kviddics kapitány, őrző
Csoport: Diák
Play by: Nina Dobrev

Készségek
Erősségek
•Sötét Varázslatok Kivédése
•Párbajozás
•Repüléstan
•Bájitaltan
Gyengeségek:
• Pálca nélküli varázslás
•Gyógynövénytan
•Átváltoztatástan
•Jóslástan

Jellem

Edevis tükre: Megnyerjék a kviddics világkupát
Mumus: Kígyó
Patrónus: Holló
Pálca: 12 hüvelyk ében, sárkánymag
Lucinda Talkalot Latest?cb=20131229191858
Arrogáns, csökönyös, ravasz. Ezek talán a legmegfelelőbb szavak a jellemére. Sokat képzel magáról, s időközönként kiszámíthatatlan. Nem nagyon barátkozós típus, de azért mégiscsak,  vannak barátai a Mardekárban. Néha eléggé nehéz őt elviselni, nagyon merev személyiség. A tekintete rideg és zord. Ha a kicsi szívét sikerül megpuhítanod érezd magad kivételesnek, mert nem mindenkit enged közel magához. Tipikus Mardekáros Apja jellemét örökölte. A Griffendéleseket messziről kerüli vagy ha nem sikerül megjegyzéseket szokott rájuk tenni.


Külső
Testmagassága 169 centi. A haja lágy, barna, ami hosszú tincsekbe vállától derekáig omlik.  Általában a hajviselete máshogy szokott kinézni, göndörként, lófarokba kötve esetleg befonva. Barna szemeit csinos kis pillák keretezik. Arca sápadtas és dús szemöldöke van. Próbál mosolyogni,  de azt nagyon jól tud, főleg ha az egyik gyerekkori barátjának mutatja. Kiegészítőket nem nagyon szereti, csak egy nyakláncot és fülbevalót szokott viselni. Látszik, hogy Anyja külsejét és arcvonásait örökölte. Meg van neki a maga egyedi stílusa. Sokat ad magára általában világosabb színeket szereti és egy- egy sötétebb árnyalatot vesz fel hozzá. Piros szájfényt szokott használni, nagyon illik a sápadtas bőréhez, vagy esetleg egy kis átlátszó csillogós szájfényt.

Előtörténet
Kedves Theodore!
Remélem jól vagy. Itt kezd hűvösödni az idő érezni, hogy jön a tél. Hiába jöttem ide a Roxfortba itt is nagyon egyedül vagyok. Tudom, ha valaki te biztos megértesz.  Órák óta nézem az üres pergament, de eddig nem volt bátorságom nekikezdeni levelemnek. De úgy érzem, ez a minimum, amit megérdemelsz. Le kell írnom, hogy tudd, mit érzek, és mit teszek. Igen, megkaptam a leveled és még csak, most volt merszem neked írni. Félek, meg fogsz vetni a cselekedeteimért, árulónak, gyávának, fogsz titulálni, de minden bizonnyal rászolgálok valamennyi jelzőre. Igazából jogom sem volna megbántódni. Nekem egyedül az okoz fájdalmat, hogy téged,mi több, cserbenhagyjalak. Hiszen ezt már kiskoromban nagyon megbántam, amikor elköltöztünk Anyu halála után Írországból. Én most még is bocsánatodat kérem..  nem is, inkább azt, hogy értsd meg, fogadd el döntésemet.
Napok óta gyötrődök, mi volna a legjobb választás, de tudom nincs olyan.
Theo, remélem megérted, hogy így kell cselekednem.
Édesapám… megőrült.
Szinte már teljesen elveszette az emberi tudatát. Kirúgták az állásból, ahol dolgozott a Minisztériumban a Varázsjátékok és Mágusok Sportok Főosztályánál. Hihetetlen mennyi év telt el, azóta. Egész eddigi létezésem alatt egyetlen célja volt, hogy engem boldognak, elégedettnek lásson, erre most még is, hogy merészel, egy másik nővel együtt hálni? Kiderült, hogy van egy féltestvérem.. nem ismerem nekem nem ő az APÁM akit egykoron ismertem. Teljesen kifordult önmagából. Ez a nőszemély pedig, csak még rosszabb hatással van Apámra. Ami pedig a legrosszabb dolog történhetett az életemben, hogy beállt halálfalónak. Te más vagy, a barátom vagy a fivérem, aki talán, soha nem volt nekem. Még is valahogy úgy érzem magamra maradtam. nem tagadom, hogy éjszakánként zokogtam, amiért ezt kaptam az élettől. Ha Anyu még élne, talán minden más lenne jobb élet, jobb család.
Mondd Theo? Ennek mikor lesz vége? Bárcsak több, olyan ember élhetne a világon, mint te, vagy én. Röstellem, hogy így el kellett hagynunk téged és még búcsúzkodás nélkül. Bevallom, hogy ez nem az erősségem, de remélem, a levelembe mindent beleírtam amit kellett tudnod rólunk.
S hogy én hogy érzem magam?
Arra inkább most nem is válaszolnék. Voltam már rosszabbul is Theo.  Immáron kifogytam a pennából és a tintából. Mivel a levelem véget ért, így én is elbúcsúzom tőled. Biztosra veszem. hogy fogunk még találkozni egymással. Nem szeretnélek a kicsinyes nehézségemmel traktálni téged, hiszen neked is akadnak bőven. Szeretném, ha az életben boldog lennél, még ha nem is velem.
Ne feledd a szívem egy részét nálad hagytam, hogy érezd, mennyire szeretlek. És ez sosem fog megváltozni.
Szeretettel:
Lucinda
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

Lucinda Talkalot Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lucinda Talkalot   Lucinda Talkalot Icon_minitimeCsüt. Aug. 30, 2018 10:30 am


Kedves Lucinda!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Játék előtt még fusd át az iskolák leírását és a tanárok-tantárgyak listáját is, ha még nem tetted volna.
Ha diákként valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.

PS:
Ahogy azt már neked privátban is mondtam, második nekifutásra sokkal jobban sikerült megírnod a lapot! Érezhetően közelebb áll hozzád most Lucinda, mint előző alkalommal, szuper történet áll mögötte, amiről mégsem tudtunk meg túl sokat - érdemes lesz követni téged a játéktéren.
Remélem, meghirdeted Theodore-t és az apádat is, izgalmas karaktereknek tűnnek *-*
Meg is adom a jól megérdemelt színedet :3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lucinda Talkalot
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: