Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Zurie & Mayra

Go down 
SzerzőÜzenet

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Zurie & Mayra   Hétf. Aug. 27, 2018 9:00 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint csak a baj van veled, comemierda

A gyógyszerek miatt a meccs utáni egész délutánt végigaludtam. Csak másnap reggel tértem magamhoz, de a különböző látogatók és gyógykezelések - meg egy kis délutáni szieszta, ha már megtehetem - lefoglaltak annyira, hogy csak estére álljon be a nyugalom. A látogatók elfogytak, a nővérek nyugton hagytak minket, így lehetőségem nyílt a meccs óta végre először rendesen szemügyre venni a tőlem pár ágyra fekvő Zurie-t.
Rettenetesen rám hozta a frászt, amikor megláttam a kötéssel a fején. Azon túl, mennyire dühös voltam rá, amiért összetörte magát, borzasztóan aggódtam is érte. Bár igyekeztem minél kevésbé szemmel tartani őt napközben, azért jól esett látnom, hogy egyre inkább erőre kap, és annak külön örültem, hogy úgy tűnt, nem szenvedett komolyabb sérüléseket.
Kihörpintem a tálból a gyógyfőzet utolsó kortyait is, és a nyelvem kidugva, összeszorított szemmel fintorgok a borzalmas ízaromán, ami a torkomtól kezdve végigmarja a gyomromig a bensőmet. Borzasztó, ám annál hatásosabb; elveszi a fájdalmat és segít a csontjaimnak jól összeforrni. A gyógyítók szerint pár hét, talán hónap, és olyan lesz a karom, mint régen. Addig viszont... Nos, addig még küzdenem kell egy picit.
Félrehajtom a takarót és lelógatom a lábam az ágyról. Belebújok a papucsba, fél kézzel a vállamra kanyarítom a kardigánomat, és halkan csoszogva megindulok Zurie ágyához. Jó jel lehet talán, hogy előzetes megfontolás után az ütőmet az ágyam mellett hagytam... Lehet, hogy a temperamentumom miatt megemelem majd kissé a hangom a "beszélgetésünk" során, de megverni nem akarom.
Egyelőre.
Amint meggyőződöm róla, hogy ébren van, halvány, fáradt mosolyt villantok rá. Talán hallani fogja, hogy közeledem, és így nem kell a csoszogásomon túl semmi mással felhívnom magamra a figyelmet.
- Szia. - Halkan szólítom csak meg, mintha ezzel próbálnám megalapozni a békés hangulatot. Bal karom a nyakamba felkötve lóg, ügyelek rá, hogy ne nagyon mozgassam, ahogy helyet foglalok Zurie ágyának végében - hacsak nem rúg le onnan egyből.
- Hogy érzed magad? - érdeklődöm kedvesen, bár hangszínem elárulja, hogy inkább azt akartam kérdezni: hogy voltál képes ilyen durván összetörni magad, te szerencsétlen?! - Hallottam, mi lett a meccs vége. Gratulálok. - Öklömet finoman hozzáérintem a térdéhez. Minden hülyesége ellenére megérdemli a dicséretet, hiszen nagyon is jól játszott. Ügyesen pontokat szerzett és sokáig kitartott. Talán könnyebben viseli majd a szidalmakat, ha előbb szépen megdicsérem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Vas. Szept. 02, 2018 3:09 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mayra & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.], aminek Mayra fültanúja lehetett
Mire felébredek, Mathys nincs az ágyam mellett. Az éjjeliszekrényeken sorakozó lámpák fénye úgy világítja be a kora esti sötétségbe burkolózó gyengélkedőt, akár egy utca lekicsinyített mását, így az ágyak sorai között csoszogó alak sem maradhat észrevétlen.
Mayra.
Úgy tetszett, egész nap mást sem csinált, mint látogatókat fogadott, ami elég kellemetlennek bizonyult számomra a közös ismerőseink gyarapodó számából kifolyólag. Hol színleltem, hol valóban elnyomott az álom, a takarómat azonban nem voltam hajlandó elmozdítani az arcom sérült része elől, még ha ez azt is jelentette, hogy alkalomadtán meg kellett küzdenem a teremben portyázó gyógyítóval. Hiába hangoztattam, hogy inkább megfulladok, minthogy bárki is így lásson, nem gyakorolt rá különösebb hatást, és idővel én is beláttam, hogy feleslegesen strapálom magamat.
Előle viszont nem csak a fejemet vagy az alkaromat, de a tökéletesen sértetlen részeimet is szívesen elrejteném most, hogy megússzam ezt a beszélgetést.
- Szia - suttogom halkan, a hangerőmre még nem leltem rá az ébredés óta. Igyekszem viszonozni a mosolyát, ám mint minden alkalommal, ezúttal is kell pár perc, hogy hozzászokjak az állandó, tompa fájdalomhoz.
- Pihenned kéne - motyogom megrovóan, mialatt helyet foglal az ágyam szélén, és a pillantásom a bal karjára esik. Bár megnyugtató látni a gyors felépülését, még mindig elborzadok az emlékképen, hányféle irányba csavarodott a becsapódáskor, ez pedig egyáltalán nem segít abban, hogy megfeledkezzek a saját nyűgömről. Mintegy végszóra a koponyám idegesítő lüktetésbe kezd.
- Úgy, ahogy kinézek - felelem az igazságnak megfelelően, majd aggódva kérdezek vissza: - És te? - Ha jól emlékszem Mathys első látogatására, mindössze pár napba telik, hogy kiengedjék őt a gyengélkedőről.
A dicsérete hallatán inkább fog el gyanakvás, mint büszkeség.
- Én is neked - mondom óvatosan, nagyon-nagyon óvatosan, hiszen a gyors kilépője ellenére ugyanúgy az ő érdeme is volt a győzelmünk. Keményen küzdött.
Akaratlanul is nyugtalan fészkelődésbe kezdek, mikor a térdemhez érinti az öklét. Vajon mennyire lenne átlátszó, ha alvást tettetnék?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Pént. Szept. 14, 2018 5:11 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint csak a baj van veled, comemierda

Megrovó megjegyzése száraz, rövid nevetésre késztet.
- Mondja ezt a kötözött sonka - célzok itt arra, hogy voltaképpen az ő sérülései jóval komolyabbak, mint az enyém. Tény, hogy fájt és visítottam, mint egy malac, de a hangos sérülések jóval könnyebben gyógyulnak. Persze azt nem láttam, vele mi történt, de ebből kiindulva remélem, hogy ő is üvöltött; ne csak én tűnjek már hisztérikának!
- Nem kellemes, de elbírok vele. Nemsokára kiengednek, utána már gyorsabban gyógyul. - megvonom az ép vállam, hisz nincs mit szépíteni a dolgon. A gyógyszerek ellenére is fáj ugyan, de keményebb fából faragtak, mintsem hogy ez leterítsen a lábamról. Van még három egészséges, mozgásra képes végtagom.
- Köszi - Nem dobom vissza a dicséretet, mert tudom, hogy keményen küzdöttem, de annyira azért ajnározni sem kell, hisz a meccs felénél lerepültem a seprűről. Az, hogy nyertünk, elég kevés százalékban nevezhető az én érdememnek. - Mondjuk könnyebb lett volna, ha több eszetek van. A fiúdnak, meg neked. - Igen, Jérót már a nevén sem nevezem. Egyelőre még nem bizonyította, hogy megérdemelné, noha a nagyobb felelősség talán még így is Zurie-t illeti.
- Ha legközelebb le akarsz nyűgözni egy srácot, hagyd ki belőle a csapatot, jó? Ő talán győzelemmániás és bármit megtenne, hogy nyerjünk, de én nem vagyok híve a trükközésnek, sem az ellenfél hergelésének. - Mély levegőt veszek, és gondolatban megveregetem a saját vállam, mert eddig még normál hangerőn képes voltam beszélni. Eddig még.
- Komolyabban is megsérülhettünk volna. Mégis mit gondoltál, mit érsz el ezzel? - sejtem, gondolom, nagyon remélem, hogy mindezzel csak jót akart, de ez nem változtat a tényen, hogy butaság volt. Nem az dühít, hogy megsérültem, akkor is pont ilyen mérges lennék, ha ép bőrrel megúszom, hiszen Zurie miatt pont úgy aggódom, mint mindenki másért. A saját állapotom ebből a szempontból másodlagos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Pént. Szept. 21, 2018 7:41 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mayra & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.], aminek Mayra fültanúja lehetett
Szám széle épphogy csak felfelé rándul a nevetésére.
- Én pihenek. - Nem is tehetnék mást, a legóvatosabb mozdulattól is úgy érzem, széthasad a koponyám. Kétlem, hogy bárkinek parádézni támadna kedve a helyemben. Nos, talán Mayrát kivéve. Leszámítva azokat az órákat, mikor alváson kaptam, az energiaforrásai már-már kimeríthetetlennek látszanak.
- Miért gyógyulna gyorsabban? - kérdezem csak úgy, hátha segít, ha olyan témákat feszegetek, aminek nincs köze a kviddicshez és az elkövetett hibáimhoz, melyeknek ő látta kárát.
Sikertelen taktika.
Lesütöm a szememet, talán jobb lesz, ha gyorsan túlesünk rajta.
- Hát nem ezt - felelem alig hallhatóan. - Én csak... azt hittem, segíteni fog. Azt akartam, hogy emlékezetes győzelem legyen, olyan, amiről évekig beszélnek még az emberek.
Fel sem merült bennem, hogy lehetnek rosszabb következményei is, mint a szabályszegésekért való felelősségre vonás, márpedig miután megbizonyosodtam afelől, hogy ez ne történhessen meg, az egész pimaszul könnyűnek és veszélytelennek tűnt.
- Sajnálom. - Bármennyire nehezemre is esik, a szemébe nézek. Életemben talán először vállalom a felelősséget a tetteimért... legalábbis előtte.
Nem mintha különben módomban állna elfutni.
- Ha előre látom, ami veled történik... - Homlokom bűnbánó ráncokba szalad, ahogy a vonásait tanulmányozom. - Hogy hozhatnám helyre?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Szomb. Okt. 06, 2018 3:09 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint csak a baj van veled, comemierda

- Mert a nehezén már túl vagyok, és ha újra elkezdhetem mozgatni és erőltetni, az felgyorsítja a folyamatot. - Magyarázatom ellenére tétován vállat vonok, mert igazából fogalmam sincs az okáról. A nővér azt mondta, ha kiengednek, gyorsabban helyrejövök, én pedig csak elismételtem az ő szavait.
- Már te is kezded! - kiáltom, heves gesztikulálásomat hangos csattanás zárja le, ahogy a combomra csapok, akkorát forgatva a szememen, hogy félő, menten kifordul a helyéről. Épp elég volt egy megszállott a csapatba, nem kell kettő. - Én is nyerni szeretnék, persze. Minden meccsnél úgy szállok fel a seprűn, hogy nyerni akarok. Van, hogy sikerül, van, hogy nem. A játék fontosabb. Legalábbis az kéne, hogy legyen. - Talán én gondolom rosszul, talán pont belőlem hiányzik az az ambíció, ami a csapatban mindenki másban megvan. Nem szeretek veszíteni, persze, ki szeret, de ettől még tényleg olyan nagy baj, ha a játék iránti szeretetből játszom?
Ahogy a szemembe nézve bocsánatot kér, a haragom nagy része elpárolog. Nocsak, mikor növesztett gerincet? Egészen meglep, hogy hajlandó vállalni a tettei következményét.
- Nem azért vagyok mérges, mert megsérültem. Azért vagyok mérges, mert... - elakadok, halk, türelmetlen sóhaj szakad fel belőlem. - Könnyen felkapom a vizet, jó? A veszekedés a véremben van, és amit csináltál, nagy butaság volt. - Erőt veszek magamon, s bár még mindig hevesek kissé a mozdulataim, igyekszem úgy megfogni a kezét, hogy ne okozzak fájdalmat. Beborítom a tenyeremmel a kézfejét, ha hagyja, és jól megszorongatom.
- Aggódtam érted, te idióta. Mérges vagyok, mert kitaláltál valami őrültséget, aztán képes voltál összetörni magad miatta. Jéróme-ra is mérges vagyok. - Az már egy egészen másik történet azonban, amivel nem hiszem, hogy pont itt, pont most és pont neki kéne előrukkolnom. - Csak gyógyulj meg, jó? Utána majd kapsz egy listát, miket kell megtenned nekem. - Épp csak fölfelé rándul a szám sarka, szememben huncut fények játszanak. Nehéz megállapítani, viccelek-e, vagy teljesen komolyan gondolom, hogy bizisten törleszteni fog.
- Meglep, hogy Monsieur Garcon itt járt - Hirtelen villan be az emlék, pont olyan hirtelen vetem fel a témát is. - Rendes tőle, hogy ennyire figyel rád. - Habár egy kicsit furcsának is tartom, hiszen nálam egyetlen egyszer sem járt, mondjuk én nem is vagyok lemaradva a tárgyából. De az a már-már bizalmas hangnem, amiben beszéltek... No, nem mintha hallgatóztam volna, egyszerűen csak megütötte a fülem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Szomb. Okt. 13, 2018 1:30 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mayra & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.], aminek Mayra fültanúja lehetett
Értetlenül vonom össze a szemöldököm, mire a bőröm eme apró húzására válaszolva kellemetlen fájdalom zongorázik végig a homlokomon, hogy aztán a géz takarta sebben összpontosuljon. Miért gyorsulna fel a folyamat attól, ha erőlteti? Mintha nem lenne tudatában, miként szenvedett balesetet - hogy egy olyan lányt biztat ezzel, aki folytonos fizikai erőfeszítésnek van kitéve a pályán, és feltehetőleg másra sem vágyik, minthogy minél előbb csatlakozhasson a többiekhez. Nem értek sokat a sportsérülésekhez (pár héttel ezelőtt még a kviddicsről sem volt fogalmam), abban viszont biztos vagyok, hogy nem segítene az állapotán, ha a gyógyító bátorítására idő előtt jelenne meg az edzéseken.
Hihetetlen, hogy mindeddig az agresszió leghalványabb csíráját sem fedeztem fel magamban, most pedig legszívesebben eltörném a gyógyító karját, amiért ilyen félreérthető kijelentéseket tesz. Nem is beszélve arról a haragról és bosszúvágyról, ami a pályán fogott el. Soha senkit nem védtem még ilyen vehemensen, ebben biztos vagyok.
Magamat aztán végképp nem, így amint Mayra megemeli a hangját, egy szemvillanásnyi idő alatt feleakkorára megyek össze.
Igaza van. Annyira a fejembe szállt a győzelem gondolata, meg... nos, lássuk be, a túlkompenzálás, hogy a játék valódi lényege szép csendben háttérbe szorult. Feltéve, hogy a helyén volt valaha. Jer miatt akartam bekerülni közéjük, a sikerszomjam miatt akartam jól teljesíteni és a többiekért nyerni, de maga a játék sosem izgatott túlságosan. Ilyenformán bármi más hobbit választhatnék. Talán jobb lenne, ha ezt is tenném. Nem kéne végighallgatnom a dicséreteket, melyekre nem szolgáltam rá; eljátszani a tökéletes barátnőt, miután a minap kis híján előrukkoltam a gyomrom tartalmával egy egyszerű búcsúcsókot követően. Több időm lehetne. Nem adnék újabb indokot rá, hogy Mayra dühös legyen rám.

Nem válaszolok, megvárom, míg elmond mindent, amit csak szeretett volna. Ideális esetben elég egyszer végighallgatnom, hogy utána már csak a néma, haragos pillantásaival kelljen szembesülnöm, és ideális esetben újra szóba áll majd velem, miután szétosztotta az összeset.
Arra persze nem számítok, hogy olyat mond majd, amit tízezerszer is visszatekernék. Aggódtam érted, te idióta.
Azon kapom magamat, hogy egyre szélesebben mosolygok, miközben ujjaimmal viszonozom a szorítását.
- Alig várom azt a listát - jegyzem meg szórakozottan. Ha normálisan tudnék mozogni, most egész biztosan átölelném, így viszont nem teszek mást, mint örömtől csillogó szemekkel nézek vissza rá. Fogalmam sincs, mivel érdemeltem ki a törődését, de idejét sem tudom, mikor örültem így utoljára bárminek is.
És milyen gyorsan fagy az arcomra ez a mosoly, mikor megemlíti Mathyst!
- Biztosan téged is meg akart látogatni, csak azt hitte, alszol - vágom rá automatikusan. Egész logikus: két diákért, akikkel több időt töltött együtt a rendes órákon kívül, már bármelyik tanár hamarabb megmozdítja a fenekét, míg egyetlen személlyel talán nem is foglalkozna.
Agyam eközben lázasan kutat az elhangzott szavak között, végiggondolva, mi mindennek lehetett a fül- és szemtanúja.
- Miért vagy mérges Jerre? - teszem fel az első kérdést, ami eszembe jut.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Szomb. Okt. 20, 2018 2:38 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint csak a baj van veled, comemierda
- Biztos - A válasz automatikusan jön, ahogy a vállvonásom is, de az agyam képtelen lezárni ezt az információt. Elraktározza inkább a többi kis puzzle darab mellé, melyek még távolról sem alkotnak egy egész képet, hátha egyszer, később majd jól jön még. Van valami gyanús a tanár úr látogatásában, ami miatt képtelen vagyok rálegyinteni és elfelejteni; annyira azonban nem fontos, hogy verbálisan tovább lovagoljunk rajta.
- Nem vagyok... - füllentem, bár hallom repedni felettünk a plafont. Mégsem mondhatom, hogy nyáron véletlenül megláttuk egymás félelmét és azóta képtelenek vagyunk normális emberek módjára viszonyulni egymáshoz! Különben is, elég furán jönne ki, hogy találkoztam nyáron a fiújával - márpedig amit magyarázni kell, az már rég rossz. A sóhaj, ami viszont rögvest a kijelentésem után feltör belőlem, egyszerre megadó és árulkodó. - Talán egy kicsit az vagyok. Megütöttem párszor. - Bár állítom, hogy határozottan megérdemelte, így utólag annyira már nem vagyok rá büszke. Néha szívesen elcserélném a temperamentumomat a franciák nyugodt bazsalygására, noha az már egyáltalán nem én lennék.
- Túlzásba viszi a nyerésvágyat. Néha úgy érzem, a győzelem fontosabb neki, mint a csapat, vagy mint maga a kviddics, pedig látom, mennyire szeret játszani és dühít, hogy elvakítja saját magát ilyen hülyeségekkel. Meg téged is - teszem még hozzá, mert még mindig úgy hiszem, Zurie csakis a rózsaszín köd miatt próbált ennyire imponálni a csapatnak. Lehet, hogy mélyebbek voltak a szándékai, de nem nézem ki belőle. - Biztos a vér teszi. - vonok vállat ismét, és magam mögött megtámaszkodva hátradőlök. - Egy hozzám hasonló sosem érthet meg titeket, sokszorosan összetett, magasztos aranyvérűeket - elmélyítem a hangom és idétlenül grimaszolok közben, hogy értse, csak viccelek és néhány alacsony intelligenciájú társunk szavajárását figurázom ki éppen, nem az ő véleményüket, hiszen sem Zuu, sem Jéró sosem mondott hasonlót.
- De legalább jó kemény fejed van, hála az égnek - teszem hozzá ellágyultan. Tényleg örülök, hogy nem esett ennél komolyabb baja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Pént. Nov. 02, 2018 8:50 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mayra & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.], aminek Mayra fültanúja lehetett
Egyszerre tölt el megkönnyebbüléssel és nyugtalansággal, ahogyan annyiban hagyja a témát. Mayra nem ostoba, mi viszont túlságosan is vigyázatlanok voltunk, túlságosan is sokszor. Ha ez így megy tovább, csupán idő kérdése, hogy összeálljon előtte a kép, márpedig ismervén az erkölcsi nézeteit... Eddig nem volt miért aggódnom, nem történt több egy részeg csóknál, amiről csak mi ketten tudunk, és Mathys minden alkalmat megragadott rá, hogy egyértelművé tegye, soha többé nem fog megismétlődni. Most, a látogatását követően viszont ismét feltámadt bennem a remény: talán mégiscsak akad mit védenem és veszítenem. Jobb lesz körültekintőnek lenni.
- Igen - motyogom tekintetemet a hófehér takaró redőin felejtve. Minket, a magasztos aranyvérűeket. Már közel sem érzem jelentőségét a hazugságomnak, annál erősebb ellenben a késztetés, hogy végre megosszam valakivel, vele, mennyire félrevezettem mindannyiukat. Mégsem teszem. Túl sokáig, túl nagyra nőtt ahhoz a füllentésem, hogy fel merjem fedni az igazságot.
- Tényleg megütötted? - kérdezem aggódva, nem kevés bűntudattal a hangomban. Lehet, hogy csapatkapitányként nem szabadott volna részt vállalnia az őrült ötleteimben, sem pedig áldását adni rá, azonban bárhogy is csűrjük-csavarjuk a történteket, végül is én vagyok az igazi hibás kettőnk közül. Nem rá kéne haragudnia. - Lehet, hogy amúgy is elég... fanatikus, de én voltam az, aki tovább biztatta és belekevert titeket ebbe az egészbe, nem pedig fordítva. Kettőnk közül egyedül én érdemlem meg, hogy dühös legyél rám.
Azt viszont még véletlenül sem, hogy ilyen gyengéden szóljon hozzám.
- Ki gondolta volna, hogy egy ilyen üreges dolog ilyen kemény lehet? - Szóval elvégzem helyette a soron következő, jól kiérdemelt cukkolásomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Csüt. Nov. 08, 2018 10:01 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint csak a baj van veled, comemierda
- Jó, ha meggyógyulsz, majd téged is megütlek, hogy egálban legyetek - ígérem holtkomoly arccal. Nem baj, ha nem esik le neki, hogy viccelek. Álmatlan éjszakákat úgysem fog neki okozni, meg hát ha kicsit is ismer, úgyis érzi majd, hogy nem több ez üres fenyegetőzésnél. Úrihölgy úrihölgyet amúgy sem üt meg - erre való a hajtépés, hogy nagyanyámat idézzem.
- Biztos a légüres tér miatt - Célzón megkocogtatom a halántékom, hogy tudja, mire gondolok. - A levegő összesűrűsödik... - Képtelen vagyok tovább elfojtani a mosolyomat. A sértegetése vicces... Főleg, hogy nem duzzog miatta, hanem még vevő is rá. Az ágyam felé sandítok, nehéz sóhajjal tudatosítva magamban, hogy mennem kéne. - Jobb lesz, ha visszamegyek, mielőtt mindketten kikapunk... Pihennünk kéne. Tudod, halálos betegek vagyunk... - A szememet forgatom. Rendben, hogy az iskola felel értünk, míg itt vagyunk, de néha túlreagálják a sérüléseinket. Nem szeretném megint az ápolónők kioktatását hallgatni, amiért túlerőltetjük magunkat. Ha rosszul lennék, Zurie miatt nem keltem volna ki az ágyból... Habár ki tudja. Amikor megtudtam, hogy ő is itt fekszik, szívem szerint ágyastól húztam volna oda magam mellé, hogy lássam, jól van.
- Ne csinálj többet ilyet, jó? - kérem búcsúzóul, és tényleg indulnék, amikor eszembe jut valami. Nem szoktam sokat agyalni rajtuk, így szinte a semmiből ugrik be a szöszi oldalbordája. Lefoglalt az, ki jött Zurie-hoz látogatóba, mintsem azon gondolkodjak, ki nem. - A nagy barátnőid is jártak erre? Sasha királynő és udvartartása - kíváncsiskodom, és rögtön ráutaló nyomokat kezdek keresni az éjjeliszekrényen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Csüt. Nov. 15, 2018 6:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mayra & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.], aminek Mayra fültanúja lehetett
Mélyet sóhajtok, mikor elvicceli a helyzetet. Tudom, hogy nem az a haragtartó típus, mégis aggódni kezdek Jer miatt, hiszen biztosan nem Mayra az első, sem pedig az utolsó, aki nehezményezi a sportszerűtlen fellépésünket. Sőt, talán ennél is inkább sérti őket, hogy nem avatta be mindannyiukat a titokba, mint maga a (szabályos!) kihágás, melyben önkénytelenül is részt vállaltak. Persze, más nem szerzett komolyabb sérüléseket, és a mérkőzést is megnyertük... Ennek ellenére olyan nyugtalanság és tenni akarás fog el, hogy legszívesebben azon nyomban kimasíroznék a gyengélkedőről, hogy a védelmembe vegyem a fiút, vagy legalábbis megvigasztaljam mind amiatt a kellemetlenség miatt, amibe belerángattam. Rossz belegondolni, milyen elutasító voltam vele korábban, miközben egy egész csapat bizalmának a visszanyerése vár rá.
Oké, lehet, hogy kicsit túldramatizálom a helyzetet. Végül is azt mondta, mindenki a nyitó attrakcióról beszél és a győzelemről. De mi van, ha nincs így? Ha azért füllentett, hogy ne érezzem magamat olyan pocsékul, miután kis híján összezúztam a saját koponyámat?
- Minden rendben vele, ugye? - kérdezem egyre növekvő pánikkal a hangomban.
Milyen önző, figyelmetlen barátnő vagyok!

Felnevetek, mikor beszáll az oltogatásomba. Nem meglepő módon neki sokkal több tehetsége van hozzá, mint ahogyan gyakorolni is több ideje lehetett az elmúlt hat évben.
- Hiszen itt sem jártál - kacsintok cinkosan. Merész vállalkozás: most, hogy Mayra kihirdette a cseverészésünk végét, mintha automatikusan energiatakarékos üzemmódba kerültem volna, egyre nehezebbek a szemhéjaim.
- Nem fogok. - Szinte hallom, amint megreccsen felettem a mennyezet.
Sasha említését követően aztán azt kívánom, bár rám is szakadna, majdnem olyan meggyőződéssel, mint a vele való beszélgetésem során.
- Sasha meglátogatott, mikor aludtál - felelem kissé bátortalanul, pillantásomat akaratlanul is az éjjeliszekrényemen pihenő csokibékára emelve. Bár Mayra jóformán szóba sem állt velem korábban, mindig is kínosnak éreztem beszélni róla Sasháék társaságában, most pedig (és tulajdonképpen azóta, hogy kezdünk jóban lenni) épp olyan kínos vele beszélnem róluk. Még úgy is, hogy tudom, ő sosem illetné a... volt barátnőimet olyan szavakkal, és ha mégis, hát rá is szolgálnának. Belegondolva, mi mindennek hordták el előttem, el tudnék süllyedni szégyenemben, amiért nem védtem meg kellőképpen.
- Miért kérdezed? - csúszik ki a számon. Nyilvánvalóan jobb lenne annyiban hagyni a témát, a kicsit sem feltűnő szemlesütéssel együtt, azonban szokás szerint előbb ered el a nyelvem, mintsem megakadályozhatnák a fejemben villogó figyelmeztetések.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   Vas. Nov. 25, 2018 12:33 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint csak a baj van veled, comemierda
Nem kéne meglepődnöm azon, hogy Zurie Jéróme után érdeklődik, hiszen együtt járnak, vagy mi, csak hát mégis kizökkent picit, hogy pont tőlem kérdezi. Egyrészt most mondtam, hogy megütöttem a fiúját, másrészt honnan tudjam pont én, harmadrészt a harag azt mondatja velem, hogy nem is igazán érdekel. A lány aggódása viszont felkelti a védelmező ösztönömet és a bűntudatomat is. Lehet, hogy túl kemény voltam velük?
- Ne aggódj... Rendben lesz. - mosolyt erőltetek magamra és megcirógatom Zurie kézfejét. Ha kiengednek a gyengélkedőről, bocsánatot fogok kérni Jéróme-tól. Tudom, hogy igazam volt, de akkor sem kellett volna így kifejeznem magam... - Te majd helyrepofozod.
Gyanakvón méregetem Sasha említésekor, de nem firtatom tovább. Bármit is gondolok a szőke királynőről, Zurie okkal barátkozik velük - és bármit is gondolok az okairól, nem az én dolgom. Ha felbukkant, talán mégis érdeklődik az udvartartása iránt, és ez azért rendes tőle.
- Csak érdekelt. Annyi időt töltesz velük, furcsa lett volna, ha meg sem látogatnak... - Még ha nem is igazán hiszek az őket összekötő kötelék mélységében, nem az én tisztem becsmérelni a barátságukat. Ha Zurie-nak nincs több kérdése, mosolyogva megpaskolom a térdét a takarón át, majd visszaindulok az ágyamhoz. Megigazgatom a kötés csomóját a tarkómnál, miközben visszamászom a takaró alá, onnét pislogva vissza a szőke felé. - Jó éjt, Zu! - Fogalmam sincs, ilyen távból hallja-e, látja-e, de azért küldök még egy bátortalan mosolyt az ágya felé, mielőtt orrig magamra húznám a takarót, elhelyezkedve ép oldalamon.

heart1
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra   

Vissza az elejére Go down
 
Zurie & Mayra
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Franciaország :: Beauxbatons-
Ugrás: