Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» szabad egy táncra?
by Pandora Nixon Yesterday at 9:04 pm

» Imogen & Edgar
by Imogen Bones Yesterday at 2:21 pm

» Mathys & Zurie
by Mathys Garçon Hétf. Nov. 12, 2018 9:47 pm

» Mayra & Richelieu
by Mayra Morel Hétf. Nov. 12, 2018 5:11 pm

» Amycus & Regulus
by Amycus Carrow Hétf. Nov. 12, 2018 10:47 am

» Alecto & Amycus
by Amycus Carrow Hétf. Nov. 12, 2018 10:15 am

» The Noble and Most Ancient House of Black
by Bellatrix Lestrange Vas. Nov. 11, 2018 10:14 pm

» Helyszínek
by Mesélő Drazsé Vas. Nov. 11, 2018 9:37 pm

» Mathie & Théo
by Mathys Garçon Vas. Nov. 11, 2018 5:52 pm

» puncs puncs puncs
by Dorcas Meadowes Vas. Nov. 11, 2018 5:10 pm

Statisztika
DIÁK (17)
Griffendél 2
Hollóhát 2
Hugrabug 1
Mardekár 6
Beauxbatons 4
Durmstrang 2
FELNŐTT (16)
A falka 0
Civil 8
Halálfaló 4
Minisztériumi dolgozó 1
Rendtag 3
Nemek
17
16
Aktív User 13

Share | 
 

 Sigrid Mikaela Forsberg

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Civil

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Sigrid Mikaela Forsberg   Pént. Aug. 31, 2018 5:43 pm


Sigrid Mikaela Forsberg

Adatok
Születési név: Sigrid Mikaela Forsberg
Megszólítás: Kay
Születési dátum, hely: 1950. december 19. Svédország, Haga
Vér: Félvér
Iskola: Durmstrang
Hivatás: Tetováló művész
Csoport: Civil
Play by: Kassi Smith

Készségek
Erősségek
Bájitaltan
Bűbájtan
Herbológia
Rúnaismeret
Vérmágia

Gyengeségek
Legilimencia
Okklumencia

Jellem

Edevis tükre: A múltban lezajlott eseményeket látja viszont, egyetlen különbséggel: képes rá, hogy megmentse a szüleit a sorsuktól.
Mumus: Egy kisfiút lát maga előtt. Alig lehet több tíznél, sötétbarna haja itt-ott kilóg bojtos sapkája alól és bár háttal áll, minden egyes mozdulatából kivehető az izgatottsága, miközben bepakolja a holmijait egy táskába. Amint végzett, még utoljára hátranéz, majd eltűnik szem elől.
Máskor egy szürke, ingerszegény azkabani cellában találja magát, leláncolva.
Patrónus: Grönlandi cápa - Arra a napra gondol, mikor kiszabadult az árvaház falai közül.
Pálca: 11½" Diófa, főnixtoll
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
Gyors észjárású. A semmiből nem képes újat létrehozni, ám a leghalványabban parázsló szikra is elég ahhoz, hogy felemésztő tüzet csiholjon. Egészen addig nem érdekli, milyen hatást gyakorol a környezetére, amíg zavartalanul csillapíthatja tudásszomját és megvalósíthatja az elképzeléseit, ha pedig valami mégis kifog rajta, azt személyes sértésnek veszi. Lételeme a változatosság és a tudományos rejtélyek, az emberek ellenben szinte kivétel nélkül hidegen hagyják, lehetetlenhez közeli élmény vele kapcsolatot kialakítani. Ugyanakkor, ha valakit egyszer a szívébe zár, azt sosem felejti. Hiába az újdonság iránti hajsza, egy része örökké megrekedt a múltban, és csak Merlin a megmondhatója, mikor fogja egyáltalán észrevenni.
Alapjában véve messze áll tőle az erőszakosság, szánt szándékkal sosem bonyolódna konfliktusba, és az utolsó előtti pillanatig nem is veszi komolyan a felé irányuló fenyegetéseket. Mikor azonban cselekvésre kerül a sor, meglepően kíméletlen tud lenni.


Külső
Keskeny arcomon olyan sok anyajegyet szórtak szét, hogy könnyen az a benyomása támadhat az embernek: egész álló nap kergetik egymást. Bőrszínem forró nyári nappalokat idéz, dús tincseim megzabolázhatatlan hullámnyalábokként oldják a hőt, míg íriszem a tenger meg-megcsillanó kékségét tükrözi vissza. Állam gödröcskében végződik, a fülcimpám hegyes, és ha vigyorgok, az orrom kétszer olyan szélesre nyúlik, mint amilyen egyébként - egyszóval bőven talál magának érdekességeket, aki hosszasan elidőz a vonásaimon.
A magasságom és a testalkatom már sokkal inkább nevezhető átlagosnak, bőrömön azonban számtalan heg lelhető fel, melyek nem csak átkokra, de vérfarkas okozta sérülésekre is visszavezethetőek.
Szeretem a hatalmas bundakabátokat és minden egyéb ruhadarabot, ami annak idején elkelt a zord, skandináviai éghajlathoz. A cápafogas nyakláncom már azelőtt megvolt, hogy a patrónusom inkarnálódott volna, azóta viszont szüntelenül a nyakamban hordom.

Előtörténet
Itt vagyok, apu. Tudom, megint elkéstem - szerencse, hogy ezen a helyen már nincs olyan szigorú látogatási idő, különben be sem engedtek volna hozzád. Már nem fenyeget az a veszély, hogy nem jegyzed meg a történetemet, sem az, hogy egyáltalán fel sem fogod, mégis olyannyira hozzászoktam már az évek alatt... Nem bánod, ha mesélek magamról?
Minden a leányotthonban kezdődött. A legtöbben nem ismerték a családjukat, de én jól tudtam, kinek a gyermeke vagyok. Nehéz téged elképzelni, mint hidegvérű bérgyilkost, pedig nem is olyan régen láttam a fegyverraktárt az alagsorunkban. Minden érintetlenül hever ugyanott, ahol hagytad, a vastag porréteg jótékony takarásában. Azt gondoltam, egy hozzád hasonló aranyvérű varázsló kizárólag pálcával dolgozik, ám a repertoárt szemlélve nem fogok hazudni, nekem is megfordult a fejemben, hogy folytathatnám a családi bizniszt. Megvan a maga szépsége, kár lenne tagadni. Mégsem vetemednék arra, hogy másoknak ártsak... ok nélkül, azonban elég jó vagyok a méregkeverésben, hogy ne kelljen bepiszkítanom kezemet, ha mégis rászolgálnak. Mindig is kíváncsi voltam, téged mi vezetett a végső döntéshez, amit, ha máshogy hozol meg, talán még most is életben lennétek. Ezt viszont, félek, már sosem tudhatom meg.
Térjünk vissza inkább a tényekhez! Rólatok találgatni életem végéig ráérek, és meg is fogom tenni, bármilyen fájó is, hogy minden kérdésem megválaszolatlan marad. Ma nem ezért vagyok itt.
Muglik között nőttem fel, a mi fajtánk nem nézte volna jó szemmel, hogy sötét mágusok gyermekével zárják össze a többi árvát. Biztosan megkérdeznéd, mi a helyzet a családunkkal: ők azóta igyekeznek megfeledkezni a létezésemről is, hogy kiadták a körözéseteket. Szégyellnek minket, hallod ezt? Szemben a durmstrangosokkal, akik valóságos hősként ünnepeltek, mintha én hajtottam volna végre azokat a tetteket, melyeket ti követtetek el oly sok évvel ezelőtt. Volt, aki megszólítani is félt, mások újra és újra megkísérelték összemérni velem az erejüket, hogy bizonyítsanak. Nem tetszett sokáig a megkülönböztetett figyelem. Hamar meg kellett tanulnom, hogyan védhetem meg magamat, ám - mint látod - nem hoztam rátok szégyent, csupán pár heg a megmondhatója, mi mindennel néztem szembe eddigi életem során. Szeretném azt hinni, hogy büszkék vagytok rám, néha mégis elfog a kétség... mi van, ha egészen más utat szántatok nekem?
Tetováló lettem. Magam állítom össze a különböző tintákat, melyek egytől egyig valamilyen mágikus tulajdonsággal bírnak, így a mágia legkülönfélébb területeit ötvözöm nap, mint nap. Legtöbbször rúnákkal vagy más jelekkel erősítem a hatóerejüket, de az ügyfelek kérésére rajzoltam már egyszerűbb ábrákat is, és olyan is előfordult, hogy láthatatlan tintával kellett lepleznem az alkotásomat. Folyamatosan dolgozok a kézügyességemen és bővítem a tudásomat, hogy minden igénynek eleget tehessek.
Sokat utazok. Jártam már a legtöbb európai nagyvárosban, legutóbb épp Londonban, a halálfalók melegágyában. Hisz tudod, mindig is vonzott a veszély - azzal mégsem számoltam, hogy ironikus módon jobban kell majd tartanom a Minisztériumtól, akiknek, megjegyzem, több sötét mágus elfogásában is segédkeztem, mint az aurorok tanácsadója. Úgy tűnik, arrafelé a fekete mágia leghalványabb ismerete is megbocsáthatatlan bűnnek számít, engem pedig, aki ex-durmstrangosként ismeri minden csínját-bínját, jogszerű tárgyalás nélkül akartak az Azkabanba suvasztani. Még mit nem!
Szóval leléptem. Nem egészen egyedül, egy csoport tette lehetővé, hogy kibújhassak a rágalom alól, ennek érdekében viszont kénytelen voltam hazatérni. Nem bánom, tetoválóra mindenhol szükség van.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Rendtag

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 33
-

TémanyitásTárgy: Re: Sigrid Mikaela Forsberg   Pént. Aug. 31, 2018 6:07 pm


Kedves Kay!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

PS:
Remélem, tudod, hogy még ha morcos képpel is fogadom a sokasodásod, mindig lenyűgözöl. aww Egyik karaktered sem bonyolult, de mindegyikükben van valami kis csavar, ami kiemeli őket a tömegből. Sigrid életútja pedig még több kalandot rejteget, mint amennyit elárultál! Very Happy Még ha a végén kicsit túl gyors is volt az információfolyam, biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben mindez még értelmet nyer.
Annak pedig külön örülök, hogy félvér lett a lányka Razz
Alig várom, hogy összefussunk, úgyhogy futááás!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Sigrid Mikaela Forsberg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Felnőtt-
Ugrás: