Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Sigrid Mikaela Forsberg

Go down 
SzerzőÜzenet

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Sigrid Mikaela Forsberg Empty
TémanyitásTárgy: Sigrid Mikaela Forsberg   Sigrid Mikaela Forsberg Icon_minitimePént. Aug. 31, 2018 5:43 pm


Sigrid Mikaela Forsberg

Adatok
Születési név: Sigrid Mikaela Forsberg
Megszólítás: Kay
Születési dátum, hely: 1950. december 19. Svédország, Haga
Vér: Félvér
Iskola: Durmstrang
Hivatás: Tetováló művész
Csoport: Civil
Play by: Kassi Smith

Készségek
Erősségek
Bájitaltan
Bűbájtan
Herbológia
Rúnaismeret
Vérmágia

Gyengeségek
Legilimencia
Okklumencia

Jellem

Edevis tükre: A múltban lezajlott eseményeket látja viszont, egyetlen különbséggel: képes rá, hogy megmentse a szüleit a sorsuktól.
Mumus: Egy kisfiút lát maga előtt. Alig lehet több tíznél, sötétbarna haja itt-ott kilóg bojtos sapkája alól és bár háttal áll, minden egyes mozdulatából kivehető az izgatottsága, miközben bepakolja a holmijait egy táskába. Amint végzett, még utoljára hátranéz, majd eltűnik szem elől.
Máskor egy szürke, ingerszegény azkabani cellában találja magát, leláncolva.
Patrónus: Grönlandi cápa - Arra a napra gondol, mikor kiszabadult az árvaház falai közül.
Pálca: 11½" Diófa, főnixtoll
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
Gyors észjárású. A semmiből nem képes újat létrehozni, ám a leghalványabban parázsló szikra is elég ahhoz, hogy felemésztő tüzet csiholjon. Egészen addig nem érdekli, milyen hatást gyakorol a környezetére, amíg zavartalanul csillapíthatja tudásszomját és megvalósíthatja az elképzeléseit, ha pedig valami mégis kifog rajta, azt személyes sértésnek veszi. Lételeme a változatosság és a tudományos rejtélyek, az emberek ellenben szinte kivétel nélkül hidegen hagyják, lehetetlenhez közeli élmény vele kapcsolatot kialakítani. Ugyanakkor, ha valakit egyszer a szívébe zár, azt sosem felejti. Hiába az újdonság iránti hajsza, egy része örökké megrekedt a múltban, és csak Merlin a megmondhatója, mikor fogja egyáltalán észrevenni.
Alapjában véve messze áll tőle az erőszakosság, szánt szándékkal sosem bonyolódna konfliktusba, és az utolsó előtti pillanatig nem is veszi komolyan a felé irányuló fenyegetéseket. Mikor azonban cselekvésre kerül a sor, meglepően kíméletlen tud lenni.


Külső
Keskeny arcomon olyan sok anyajegyet szórtak szét, hogy könnyen az a benyomása támadhat az embernek: egész álló nap kergetik egymást. Bőrszínem forró nyári nappalokat idéz, dús tincseim megzabolázhatatlan hullámnyalábokként oldják a hőt, míg íriszem a tenger meg-megcsillanó kékségét tükrözi vissza. Állam gödröcskében végződik, a fülcimpám hegyes, és ha vigyorgok, az orrom kétszer olyan szélesre nyúlik, mint amilyen egyébként - egyszóval bőven talál magának érdekességeket, aki hosszasan elidőz a vonásaimon.
A magasságom és a testalkatom már sokkal inkább nevezhető átlagosnak, bőrömön azonban számtalan heg lelhető fel, melyek nem csak átkokra, de vérfarkas okozta sérülésekre is visszavezethetőek.
Szeretem a hatalmas bundakabátokat és minden egyéb ruhadarabot, ami annak idején elkelt a zord, skandináviai éghajlathoz. A cápafogas nyakláncom már azelőtt megvolt, hogy a patrónusom inkarnálódott volna, azóta viszont szüntelenül a nyakamban hordom.

Előtörténet
Itt vagyok, apu. Tudom, megint elkéstem - szerencse, hogy ezen a helyen már nincs olyan szigorú látogatási idő, különben be sem engedtek volna hozzád. Már nem fenyeget az a veszély, hogy nem jegyzed meg a történetemet, sem az, hogy egyáltalán fel sem fogod, mégis olyannyira hozzászoktam már az évek alatt... Nem bánod, ha mesélek magamról?
Minden a leányotthonban kezdődött. A legtöbben nem ismerték a családjukat, de én jól tudtam, kinek a gyermeke vagyok. Nehéz téged elképzelni, mint hidegvérű bérgyilkost, pedig nem is olyan régen láttam a fegyverraktárt az alagsorunkban. Minden érintetlenül hever ugyanott, ahol hagytad, a vastag porréteg jótékony takarásában. Azt gondoltam, egy hozzád hasonló aranyvérű varázsló kizárólag pálcával dolgozik, ám a repertoárt szemlélve nem fogok hazudni, nekem is megfordult a fejemben, hogy folytathatnám a családi bizniszt. Megvan a maga szépsége, kár lenne tagadni. Mégsem vetemednék arra, hogy másoknak ártsak... ok nélkül, azonban elég jó vagyok a méregkeverésben, hogy ne kelljen bepiszkítanom kezemet, ha mégis rászolgálnak. Mindig is kíváncsi voltam, téged mi vezetett a végső döntéshez, amit, ha máshogy hozol meg, talán még most is életben lennétek. Ezt viszont, félek, már sosem tudhatom meg.
Térjünk vissza inkább a tényekhez! Rólatok találgatni életem végéig ráérek, és meg is fogom tenni, bármilyen fájó is, hogy minden kérdésem megválaszolatlan marad. Ma nem ezért vagyok itt.
Muglik között nőttem fel, a mi fajtánk nem nézte volna jó szemmel, hogy sötét mágusok gyermekével zárják össze a többi árvát. Biztosan megkérdeznéd, mi a helyzet a családunkkal: ők azóta igyekeznek megfeledkezni a létezésemről is, hogy kiadták a körözéseteket. Szégyellnek minket, hallod ezt? Szemben a durmstrangosokkal, akik valóságos hősként ünnepeltek, mintha én hajtottam volna végre azokat a tetteket, melyeket ti követtetek el oly sok évvel ezelőtt. Volt, aki megszólítani is félt, mások újra és újra megkísérelték összemérni velem az erejüket, hogy bizonyítsanak. Nem tetszett sokáig a megkülönböztetett figyelem. Hamar meg kellett tanulnom, hogyan védhetem meg magamat, ám - mint látod - nem hoztam rátok szégyent, csupán pár heg a megmondhatója, mi mindennel néztem szembe eddigi életem során. Szeretném azt hinni, hogy büszkék vagytok rám, néha mégis elfog a kétség... mi van, ha egészen más utat szántatok nekem?
Tetováló lettem. Magam állítom össze a különböző tintákat, melyek egytől egyig valamilyen mágikus tulajdonsággal bírnak, így a mágia legkülönfélébb területeit ötvözöm nap, mint nap. Legtöbbször rúnákkal vagy más jelekkel erősítem a hatóerejüket, de az ügyfelek kérésére rajzoltam már egyszerűbb ábrákat is, és olyan is előfordult, hogy láthatatlan tintával kellett lepleznem az alkotásomat. Folyamatosan dolgozok a kézügyességemen és bővítem a tudásomat, hogy minden igénynek eleget tehessek.
Sokat utazok. Jártam már a legtöbb európai nagyvárosban, legutóbb épp Londonban, a halálfalók melegágyában. Hisz tudod, mindig is vonzott a veszély - azzal mégsem számoltam, hogy ironikus módon jobban kell majd tartanom a Minisztériumtól, akiknek, megjegyzem, több sötét mágus elfogásában is segédkeztem, mint az aurorok tanácsadója. Úgy tűnik, arrafelé a fekete mágia leghalványabb ismerete is megbocsáthatatlan bűnnek számít, engem pedig, aki ex-durmstrangosként ismeri minden csínját-bínját, jogszerű tárgyalás nélkül akartak az Azkabanba suvasztani. Még mit nem!
Szóval leléptem. Nem egészen egyedül, egy csoport tette lehetővé, hogy kibújhassak a rágalom alól, ennek érdekében viszont kénytelen voltam hazatérni. Nem bánom, tetoválóra mindenhol szükség van.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

Sigrid Mikaela Forsberg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sigrid Mikaela Forsberg   Sigrid Mikaela Forsberg Icon_minitimePént. Aug. 31, 2018 6:07 pm


Kedves Kay!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

PS:
Remélem, tudod, hogy még ha morcos képpel is fogadom a sokasodásod, mindig lenyűgözöl. aww Egyik karaktered sem bonyolult, de mindegyikükben van valami kis csavar, ami kiemeli őket a tömegből. Sigrid életútja pedig még több kalandot rejteget, mint amennyit elárultál! Very Happy Még ha a végén kicsit túl gyors is volt az információfolyam, biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben mindez még értelmet nyer.
Annak pedig külön örülök, hogy félvér lett a lányka Razz
Alig várom, hogy összefussunk, úgyhogy futááás!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Sigrid Mikaela Forsberg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Felnőtt-
Ugrás: