Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Gaute & Sigrid

Go down 
SzerzőÜzenet

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Gaute & Sigrid   Pént. Aug. 31, 2018 9:22 pm

gaute & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
❝ A friend is someone who knows all about you and still loves you.

Magamhoz ölelem a sálat és szemeimet lehunyva beszívom a levegőt az orromon át, mintha arra számítanék, ilyen hosszú idő távlatából is megőrzött valamennyit az illatából. Nem tévedek hatalmasat, hisz az eltelt évek dacára olyan élénken él az emlékezetemben, mintha csak tegnap váltunk volna el: citrom, brandy és vanília. Annak idején nem tudtam volna beazonosítani, mostanra azonban az alkalmanként tiszteletét tevő farkas-szaglásomnak köszönhetően gond nélkül fel tudnám sorolni az általa használt parfüm egész összetételét.
Csakhogy jelen pillanatban sokkal fontosabb dolgom is akad ennél.
Puha mozdulattal helyezem az ölembe és ugyanilyen finoman tépek ki belőle egyetlenegy szálat, hogy néhány elsuttogott ige kíséretében a térkép felé lebegtessem. Nem kell sokat várnom rá, hogy felfedje előttem Gaute jelenlegi tartózkodási helyét.
- Megvagy! - csapok az aszfaltra diadalittas mosoly kíséretében. Miután mindent elpakoltam, táskám egyik fülét a bal vállamra kanyarítom, míg a szabad kezemmel a térképet kezdem tanulmányozni a leggyorsabb útvonal után. Nem mondhatnám, hogy túlságosan messzire merészkedett a régi otthonunktól - ez jó hír, legalább biztosan nem tévedek el a zsúfolt utcákon haladva.
Amint kiérek a sikátorból, magamra húzom a kapucnimat és az államig a cipzárt. Érkezésem óta nem volt rá alkalmam, hogy melegebbre cseréljem a ruhatáramat, márpedig a londoni tél meg sem közelíti az itteni fagyokat. Mire a korábban meghatározott címhez érek, már olyannyira befednek a hópelyhek, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül eggyé válok a környezetemmel.
Lélegzet visszafojtva torpanok meg az ajtó előtt, majd rövid habozást követően kettőt kopogok rajta.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Pént. Aug. 31, 2018 11:12 pm

Sigrid & Gaute
[You must be registered and logged in to see this image.]Egy órán át lapátoltam a havat a bejárathoz vezető kikövezett úton és a kocsibejárón, így érzem, hogy a hideg megkezdte testem hibernálását. Mert bár egy óra a hidegben nem a világ, az ember mégiscsak megérzi, hogy az ujjai egyre zsibbadnak, hogy az orrát akárhogy törli, az előző tüsszentés soránn ottmaradt anyagok igenis megfagytak. Svédországban ez már csak így megy, de nem szeretnék,és nem is tudok tenni ellene. Én így nőttem fel, így szerettem meg a hazámat, és nem lenne ugyanaz az ország, ha egy kicsit is más lenne, ha egy kicsit is melegebb lenne… Hisz tudjuk, hogy három celsiusfok komolyabb, hosszan tartó eltérés az átlaghőmérsékleti nyilvántartásban már az éghajlatok megborulását eredményezi. Azt pedig senki sem szeretné, hogy egy hirtelen olvadásnak köszönhetően jegesmedvék úszkáljanak a kertben. De még az utcára sem kívánom őket igazán. Maradjanak csak ott, ahol lenniük kell.
Mikor úgy ítélem meg, hogy mára kellően átfáztam, és az előkert is aránylag emberien néz ki, úgy döntök, ideje bemennem, és lepihennem egy kicsit. Esik a hó, szóval sokat nem számít ez az egy óra lapátolás, de a lelkiismeretemnek jót tett. Legalább csináltam valamit, nem pedig mardostam magam amiatt az este miatt… Fogalmam sincs mitévő legyek…?
Gyorsan letusolok egy kis forró vízben, majd egy alsónadrádban, egy bundás mamuszban és egy puha köntösben slattyogok ki a konyhába, hogy egyek valamit. Kinyitom a hűtőajtót, hogy körülnézzek, mit is tudnék enni? Elsőre egy pisztrángra téved a tekintetem, mire legszívesebben bevágnám az ajtót, azonban pont ebben a pillanatban kopogtatnak a bejárati ajtón.
Összerezzenek, de szinte azonnal becsukom a fridzsider ajtaját, és az ajtó felé indulva megkötöm a köntösömet. A hajam ugyan még vizes, de aki ilyenkor, délután ötkor, pont az én társaságomat keresi, annak ez bizonyára nem lesz zavaró tényező.
Eltekerem a kulcsot, és lenyomom a kilincset. Az ajtó halkan nyikorogva nyílik ki, nekem pedig sokáig egy szó sem jön ki a torkomon, végül mégis megerőltetem magamat.
- Sigrid… - még mindig nem jutok túl sok szóhoz. A beszédközponton előtt hatalmas fal húzódhat. - Gyere… Gyere csak be…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Szomb. Szept. 01, 2018 9:52 pm

gaute & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
❝ A friend is someone who knows all about you and still loves you.

Attól a pillanattól fogva, hogy hazaindultam, Gaute ismét az álmaim rendszeres részvevőjévé vált. Úgy, mint régen. Hol az anyja tanított minket pulóvert kötni - bárhogy próbáltam is ráérezni az ízére, borzalmasan ment -, hol hócsatát vívtunk a csapatunk többi tagjával vagy arra vártunk, hogy végre sorra kerüljünk a vizsgán. Emlékszem a tenyere melegére és a bőre puhaságára, ahogy biztatóan a kezem köré kulcsolta az ujjait. Előtte sosem próbáltam meg erősebbnek tűnni, mint amilyen valójában voltam, és az sem érdekelt, ha emiatt mások is sebezhetőnek láttak engem. Semmi, amíg ő mellettem volt.
Kilenc év. Kilenc év telt el, mióta utoljára láttam őt, és most, hogy újra itt áll velem szemben, tényleg itt áll, világossá válik, hogy ez mit sem változott.
Táskám pántja az összes hópelyhet lesöpri a dzsekim ujjáról, mielőtt tompa puffanással a földön landolna, de nem fárasztom magam azzal, hogy felvegyem. A kettőnk közti távolságot átszelve Gaute nyaka köré csúsztatom a karjaimat és olyan szorosan ölelem át, mintha az életem múlna rajta. Annyi mindent mondanék és kérdeznék, ám egyetlen hang sem jön ki a torkomon... talán nincs is rá szükség. Hosszú másodpercekig tartom a kellemes fogságban, mielőtt hátralépnék, hogy újra végignézhessek rajta; ajkaim lassan boldog mosolyra húzódnak.
- Gaute - mondom csendesen, sokkal inkább a nevét ízlelgetve, mintsem megszólításképp. - Hiszen legalább tíz centit nőttél! - Órákig el tudnám nézni a rajta végbement változásokat, mégsem húzom soká az időt, miután a vizes hajára téved a pillantásom. Kinyújtom a kezemet a táskám füléért, mire az szófogadóan a tenyerembe simul, én pedig az iménti invitálásnak eleget téve belépek az ajtón. Épphogy csak körbefuttatom a tekintetemet a szobán, mielőtt újra felé fordulnék.
- Nem félsz, hogy megfázol? - túrok bele a hajába, majd ha nem ellenkezik, előhúzom a pálcámat, hogy megszárítsam a tincseit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Vas. Szept. 02, 2018 12:18 am

Sigrid & Gaute
[You must be registered and logged in to see this image.]Néha egészen elképedek, hogyan is képes Holle Anyó ennyi párnát szerezni, vagy ilyen erősen rázni azt, esetlegesen mi a fenét csinálhatnak azon a párnán Holle Apóval? Bár ez utóbbiba inkább nem is gondolok bele, mert némiképp gyomorforgató, ha egy többszáz éves történetet szexuális szempontból támadnék meg. De szerintem hanyagolhatnám ezt a témát, nem? Hisz Csipkerózsikát is megerőszakolta a hercege, aztán az anyósa meg akarta öletni gyerekestől mindenestő - a gyerekeket akár vacsoraként meg is ette volna, ha nem hal meg hamarabb. Vannak érdekes történetek mese és hiedelem világában, ebben egészen biztos vagyok. Ilyen például, hogy a húsvéti nyuszi miért feküdt le egy kakassal, vagy hogy Hamupipőke galambjai milyen jogon vájják ki mostohanővérei szemét. Egész érdekes dolgok, de csak kevesen tudják a Kis hableánnyal és egyéb mesékkel kapcsolatos háttértörténeteket, amiket igazából nem is gyerekeknek kellene mesélni, hisz a mese régen is a felnőtteké volt. A gyerekek hősökről hallottak csak.
Messze kalandoztam, inkább vissza is térek a téli világba. Szeretek úszni, aludni, lencsét válogatni már kevésbé, de azért mégiscsak havas földön havas embert vádoljunk már a hideggel kapcsolatban. Én szentül hiszem, hogy a mostanában beköszöntő nagy fagyok a Mikulás művei egytől egyig. Gondoljon csak bele mindenki: Évente csak egyszer van fontos szerepe, és kizártnak tartom, hogy az év megmaradt részében a manói dolgoznak, ő meg felügyeli őket. Biztos vagyok benne, hogy a Mikulás hóemberhadsereggel támad majd egyszer a világegyetemre. A Nap közelében persze elolvadnak, így elvesztik a végső csatát, de addig is…
Na, azt ne mondja senki, hogy elhitte ezt a gyors, sebtében összecsapott eszmefuttatást, hisz ez csak a nagy hidegből a hirtelen melegbe lépés okán keletkezett elmélet. Talán egy kicsit elment az eszem, ezt sosem tagadtam, de nem hiszek abban, amit az imént felvázoltam saját magamnak. A Mikulás tehetetlen a manói nélkül. Az a baj csak, hogy lassan én is egy hitvány, fekete ruhába öltözött kis manó leszek, ha nem tudok megszabadulni Tőle.
Ritkán lepődök meg ennyire, de az, hogy pont Ő, pont Sigrid áll az ajtómban, az egészen hihetetlen, és annyira mesebeli, mint a Mikulás lázadása. Mégis amint lehet, visszaölelem. Hirtelen eszembe sem jut, hogy mit kellene tennem. Teljesen elfelejtettem a vizes hajamat is, mert itt van Sigrid, és akkor most Sigriddel kell foglalkoznom, és Sigrid végre eljött hozzám, mert én eddig nem is tudtam, hogy Sigrid merre járkál, mert Sigriddel csak néhány levelet váltottunk, és nem tudok igazából semmit sem Sigridről…
- Egészen átlagos magasságot értem el ahhoz képest, hogy a suliban mindig én voltam a legalacsonyabb. - mosolyodok el, és legszívesebben visszahúznám magamhoz még egy ölelésre, de nem szeretném ráerőltetni a ragaszkodásomat. Képmutató lenne, ha ezt tenném, hisz egész idáig nem is találkoztunk… Nem akartam, hogy miattam érezze magát korlátozva. Így legalább utazgathatott, azt csinálhatta, amit szeret. És idő közben én is megtaláltam az utamat, így nem sóvárogtam minden nap utána. De eszembe jutott. Mindig, mikor ettem valamit, eszembe jutott Sigrid. Eszembe jutott, ahogy egymás arcába kentük a különféle mártásokat és szószokat. Eszembe jutottak a virslikkel és kolbászokkal vívott csaták sokszínű kimenetele. És eszembe jutott, mindig eszembe jutott, hogy előtte igenis mertem enni a menza legeldugottabb asztalánál.
- Erős az immunrendszerem, ne félj ettől. - becsukom az ajtót, amint belép, és lesegítem róla az ázott kabátot. Felakasztom a fogasra, és kedvesen mosolyogva, elgyötört, fáradt arccal várom, hogy megszáradjon a hajam. - Nem fázol? Vékonyan öltöztél ahhoz képest, hogy odakint boxolnak a jegesmed… ‘Ci! - még időben fordulok el, hogy ne őt tüsszentsem le, ugyanakkor vissza nem kell fordulnom, hisz egynél nem állhatok meg. A szervezetem úgy dönt, hogy ezt a tüdőt próbáló műveletet még legalább háromszor, házat rengetően meg kell ismételnem. - Bocsánat, én csak… Azt hiszem, kijött az allergiám. - előveszem a zsebkendőmet, és megtörlöm vele az orromat. - Szóval, hozok neked egy takarót, teljesen átfagyhattál. Illetve, kerülj csak beljebb. - azzal pálca híján a kanapé mellett lévő, plédekből és takarókból épített bástya mellé lépek, és kiválasztom a legpuhábbat, ami ezzel együtt a legmelegebb is, valamint az én személyes kedvencem a maga világoskék színével. Talán ki sem mostam, mióta pár napja betakaróztam vele egy könyv társaságában...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Vas. Szept. 02, 2018 4:50 pm

gaute & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
❝ A friend is someone who knows all about you and still loves you.

- Egészen átlagosat? - kérdezek vissza hitetlenkedve, majd halkan felnevetek. - Nem hittem volna, hogy valaha is magasabb leszel nálam, ehhez képest... - A tények magukért beszélnek: lábujjhegyre kell állnom, hogy egy vonalba kerüljön a tekintetünk. A művelethez a két kezemet is bevetem, úgy kapaszkodva Gaute vállaiba, mintha hétévnyi rendszeres küzdősport óra után nem lenne elegendő egyensúlyérzékem ahhoz, hogy megtartsam magamat egy helyben. Jóllehet nincs az a közelség vagy lopott érintés, ami csillapíthatna a késztetésemen, hogy megismételjem az ölelést, ezúttal parancsolok a kísértésnek és belépek a házba, mielőtt Gaute teljesen átfagyna. A fény mellett látom csak, hogy ruhából sem jutott rá sok. Hálás vagyok, amiért az ázott kabátom eltereli rólam a figyelmét, így nem láthatja az arcomon végigfutó pillanatnyi zavart. Annak ellenére, hogy együtt nőttünk fel, kevésszer láttam őt hiányos öltözetben, és... nos, kissé váratlanul ér a dolog.
- Nem szeded a gyógyszereidet? - kérdezem rosszallóan, nem fest túl jól. Mielőtt egy lépést is tehetne, finoman elkapom a kezét. - Ami azt illeti, egy forró fürdőnek jobban örülnék. - Elég hosszú és fárasztó utat tettem meg Londontól idáig ahhoz, hogy másra sem vágyjak, mint elnyújtózni az első szembejövő kádban. Mindazonáltal... - Persze csak azután, hogy felöltöztél. Nem szeretném, hogy megbetegedj egy hívatlan vendég miatt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Szer. Szept. 05, 2018 11:49 pm

Sigrid & Gaute
[You must be registered and logged in to see this image.]Csak mosolygok a méretemen. Én nem vettem észre, hogy nagyot nőttem volna, ő viszont egyből kiszúrta. Ebből is látszik, hogy régen találkoztunk, és éppen ideje volt, hogy egyikünk felkeresse a másikat. Talán nekem kellett volna őt, mert a fiúnak kell mindig előbb köszönni, bizonyára a felkereséssel is így van ez, de nem tudtam, Sigrid éppen merre jár, így inkább nem mentem sehova. Az iskola miatt nem is biztos, hogy szerencsés ötlet lett volna. Tudjukki miatt már annál inkább…
Gondosan bezárom az ajtót, hogy senki se jöjjön be, akinek nem kellene, aztán majdnem elveszek az illatában, amit a haja áraszt. A régről ismert illatfelhőbe azonban keveredhetett némi por, amit egyből meg is érzek. Pedig a nagy fagyok miatt úgy gondoltam, nincs szükség allergiagyógyszerre a héten. Hát tessék, így húzza keresztbe számításaimat az egyetlen velem egykorú nő, akiben bízok.
[cokor=#5d8198]- A héten nem éreztem szükségesnek.[/color] - felelem, és újabb sorozatot tüsszentek, ám gondosan ügyelek arra, hogy ne rá irányuljon. Közben indulnék is, ha nem állítana meg. Mikor megfogja a tisztább kezemet, nem kell sokáig rángatni, hogy megálljak, és visszaforduljak. - Semmi akadálya. - rámosolygok, mire folytatja. - Amíg fürdesz, felöltözök. - kacsintok, és elindulok a fürdőszoba felé, hogy kerítsek neki tiszta törölközőt, és ha már itt vagyok, megnyitom a vizet is, hogy teljen a kád az ilyenkor szívmelengető folyadékkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Pént. Szept. 07, 2018 4:32 pm

gaute & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
❝ A friend is someone who knows all about you and still loves you.

Míg igyekszem elvonatkoztatni Gaute öltözékétől, pontosabban annak hiányától, tüzetesebben is szemügyre veszem a nappalit. Kísértetiesen emlékeztet a korábbi otthonára a maga meghitt hangulatával és kényelmével, mintha minden négyzetcentiméteréről őt látnám visszatükröződni. Az illat, az a várva várt illat belengi a szoba egészét és azzal a tévképzettel kecsegtet, hogy még mindig az ölelő karjai között vagyok.
- Megegyeztünk - viszonozom a kacsintását engedékenyen, majd követem a fürdő felé. - Köszönöm, Gaute. - Hogy érzékeltessem a hálámat, újabb öleléssel jutalmazom. Ha miattam tüsszög, már egyébként is mindegy. - Vedd be a gyógyszereidet! - nyomok egy puszit az arcára, mielőtt elengedném. Rossz érzés rögtön a viszontlátást követően lemondani a társaságáról, de pár percbe egyikünk sem hal bele, ellenben kétlem, hogy jót tenne neki, ha én és a hosszú út alatt rám tapadt kosz kényelembe helyeznénk magunkat a kanapéján.
Amint egyedül maradok, ledobom magamról a ruháimat - beleértve a táskámat is, amit a biztonság kedvéért magammal hurcoltam -, és a hajamat kiengedve nyújtózom el a kádban, várva, hogy a lassan forró víz elérje a mellkasom vonalát és elzárhassam a csapot.
Fogalmam sincs, végül mennyi időt töltök a fürdőszobában, mindazonáltal kétség sem férhet hozzá, hogy minden egyes porcikám csillog a tisztaságtól, mire felbukkanok a nappali küszöbén. A ruháimat jobb híján varázslat segítségével tisztítottam meg, hogy legyen mit felvennem, a szökésem miatt ugyanis nem rendelkezek túl bő választékkal. Legyen ez a holnap problémája.
Lopakodva közlekedtem a folyosón, most pedig szabályosan belesek a helyiségbe Gaute-t keresve.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Szer. Okt. 24, 2018 12:18 pm

Sigrid & Gaute
[You must be registered and logged in to see this image.]A törölközőjét felakasztom a fogasra, és szépen megigazítom. Nem szeretem, ha csak úgy lóg, és az anyag mindenfelé hajlik. Úgy a szép, ahogy kellemesen húzza a föld felé a gravitáció, és berajzolja a törölköző tükörtengelyét. Ez bizonyára Őt nem érdekli különösebben, hisz ez csak nekem rögeszmém, de talán már gyermekéveink közben is észrevette, hogy mindig a tökéletességre törekszem. Mindig maximalista voltam, és ha nem sikerült jól megírnom például egy házi dolgozatot, inkább be sem adtam, hisz nem volt arra méltó. Emiatt szereztem a legtöbb rossz osztályzatomat első iskolás éveimben, de a tanárok hamar rájöttek, mi folyik a háttérben, és mindig adtak egy kis haladékot, hogy tökéletesíthessek. Egy idő után erre már nem volt szükségem, mert mindent hamar, határidő előtt megírtam és leadtam.
- Igazán nincs mit megköszönnöd. - mosolygok rá kedvesen, és viszonzom az ölelését. - Mindenképp. - halkan elnevetem magam, és kimegyek a fürdőből, hogy magára maradhasson, én pedig felöltözhessek. Ez nem telik sok időbe szerencsére, ezért a konyha felé veszem az irányt. Ha már itt van, adjuk meg a módját az újratalálkozásnak.
Nem számítottam senki betoppanására, Sigridére pedig végképp nem, ezért nincs annyi hozzávaló a hűtőben, hogy hatfogásos vacsorát varázsoljak hirtelen, mégis egy "egyszerű kis vajas kenyeret" össze tudok dobni kettőnknek, és az bizonyára elég lesz. A dánok mindig is tudták, hogyan definiálják újra egyes ételek nevét.
A két kész vajas kenyérrel elindulok a nappali felé, ahol látom, hogy Sigrid már az ajtóban áll, ezért csendesebbre veszem a lépteimet, és ha nem vesz észre, tányérostól megölelem hátulról. Ha észrevesz, akkor is...
- Jó illatod van. - nyomok egy puszit az arcára, elengedem, és leteszem a tányérokat az asztalra. - Remélem, éhes vagy. De abban jobban bízom, hogy beszámolsz, melyik szél fújt be az ajtómon? - te kellemes meglepetés, te lelkem megmentője... Persze, ha tudnád, mitől kell megmenteni, akkor erről a címről le kellene mondanod.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Vas. Nov. 04, 2018 6:36 pm

gaute & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
❝ A friend is someone who knows all about you and still loves you.

Mikor átléptem Gaute házának küszöbét, egyúttal magam mögött hagytam minden üldözési mániámat is - legalábbis így hittem addig a pillanatig, míg meg nem éreztem a hátulról körém kulcsolódó karokat. Most könyököm ösztönösen mozdul, hogy gyomorszájon találja a mögém lopakodó személyt, és már rúgásra készen fordulok sarkon, mire elér hozzám az ismerős illat. Egy másodpercen múlik csupán, hogy ne mérjek újabb csapást a vendéglátómra.
- Odin szerelmére! - sziszegem dühösen, és csak csodával határos módon hallom a saját hangomat a szapora szívverésem mellett, melynek zsongása minden idegsejtemet betölti. - Meg akarsz halni? - Ha valaki, ő igazán tudhatná, mekkora ostobaság rám hozni a frászt, hisz ennél sokkalta súlyosabb balesetek is születtek már egy-egy hasonló esetből.
~
Amint lecsillapodtam, eszembe jut az iménti csörrenő hang, ezért a zaj forrását keresve pillantok a földre, ahonnan minden bizonnyal egy meglepetés vacsora maradványai néznek velem farkasszemet. Sóhajtva húzom elő a pálcámat, hogy helyrehozzam az okozott kárt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gaute Kolbein
Civilian

Kor : 28
Hivatás : oktató - vérmágia
Hozzászólások száma : 40
rupert_friend

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Szomb. Nov. 10, 2018 1:21 pm

Sigrid & Gaute
[You must be registered and logged in to see this image.]Olyan érzésem van, mintha a gyomrom egy hirtelen bukfencet vetne, és a hátamon akarna kiugrani, de a hátam erős, nem hagyja ezt... Így kerülök némiképp kellemetlen, görnyedt testtartással, és guggolva a fal mellé. Nem is tudom, ütött-e már valaha ilyen erőset, pedig kifejezetten sokszor voltunk egy pár harcművészeteken. Akkor még mintha kisebbet ütött volna. Persze azóta eltelt néhány év, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megerősödött. Mindig is tudtam, hogy Sigrid egy kemény, vagány lány, mostmár nő, de ez most mindenféle szempontból meglepett.
- Roppant... sokat fej... lődött a.. reakció... időd. - nyögöm ki lassan, halkan a szavakat, és igyekszem minél hamarabb emberi arcot vágni. Mindenesetre... Hálás vagyok, hogy összeszedte a földön nyugvó ételt. Talán még ehető...
Intek fejemmel, hogy menjen csak be a nappaliba, majd ha ezt megteszi, egy kicsit természetesebb testhelyzettel egyetemben követem, és leülök a kanapéra.
- Szóval... Mesélj, mi van veled? Hogyhogy meglátogattál? - mosolyra húzom a számat, és megpaskolom magam mellett az üres helyet. Üljön csak le, érezze magát otthon. Legyünk most csak ketten, senki más, ne féljen. Nincs lőporos hordó, sem váratlan behatolók... Megint...
Ha nem ül le, megfogom a kezét, és magam mellé húzom. Ne legyen szégyenlős, sosem volt az. Nem érdemes most elkezdenie. Csak koncentráljunk egymásra, és akkor minden rendben lesz. Elvégre, mi baj történhetne, ha mi ketten együtt vagyunk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   Szomb. Nov. 17, 2018 11:20 pm

gaute & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
❝ A friend is someone who knows all about you and still loves you.

Kifújom a levegőt, ahogy lassan tudatosul bennem: nincs mitől tartanom Gaute felkavarodott gyomortartalmát leszámítva. Látva, miként torzul fájdalmas fintorba a számomra oly kedves arc, azon nyomban elfog a bűntudat és - megmagyarázhatatlan módon, hisz szinte hozzá sem értem - az aggodalom.
- Legalább annyit, amennyit neked romlott - vágom rá félig szánakozva, félig megrovóan. Ha valamikor, most igazán nagy szüksége lenne a durmstrangos éveink alatt elsajátított tudásra, nem engedheti meg magának, hogy egyetlen kitérésről is megfeledkezzen, még inkább, hogy kicsússzon az időből a végrehajtásával. Nem tudom eldönteni, hogy naiv vagy ostoba.
Amint úgy látom, kész álló helyzetbe tornázni magát, kinyújtom felé a kezemet, hogy felhúzzam magamhoz, ám ennek eredményeképp olyan közel kerülünk egymáshoz, hogy egy pillanatra még a lélegzetem is eláll.
- Elpuhultál - mondom szinte suttogva, majd tekintetemet a földre szegezve lépek hátrébb, hogy néhány pálcaintéssel helyrehozzam az általam kreált káoszt.
- Ne haragudj, nem akartalak bántani - pillantok rá megenyhülve, és a tányérokat magam után lebegtetve lépek a nappaliba, hogy elfoglaljam a korábbi helyemet a kanapén. Mondanom sem kell, sokkal puhább a minisztériumi cellánál, de bármelyik tömegközlekedési járműnél is. Ennyi kényelmetlen és kialvatlan éjszaka után kedvem lenne máris álomra hajtani rajta a fejemet… ha nem lennék ennyire farkaséhes, csakhogy elég egyetlen pillantást vetnem az ételekre, hogy a gyomrom hangos morajjal adja a tudtunkra leghőbb vágyait.
- Szökésben vagyok - felelem úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, és ha nincs ellenvetése, megadom magamat az éhségemnek és nekiesek a tányérom tartalmának. - De rég ettem ilyen finomat! - nyögöm lehunyt szemmel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Gaute & Sigrid   

Vissza az elejére Go down
 
Gaute & Sigrid
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Skandinávia-
Ugrás: