Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Kay & Gust

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeVas. Szept. 02, 2018 10:33 am

Kay & Gust


Jobb. Bal. Jobb-jobb, bal. Jobb.
Szemem a zsákon, az öklöm pedig villámként sújt le újra és újra. Szakadt tornacipőm néha nyikkan a padlón, ahogy rugózom. Rövidnadrágom szára a térdem körül ficánkol. Csupasz hátamon izzadság csorog végig, jogosan, hiszen odakint túl meleg van már az ízlésemnek, és már egyébként itt vagyok egy órája. Estig még tengernyi az időm, márpedig azt szeretném hasznosan elütni...
Hetente legalább háromszor itt vagyok, már ismernek. Sőt, a főnökkel már sikerült is nyélbe ütnöm egy kis üzletet néhány dopping cuccal kapcsolatban. Terjedjen csak a hírem. Amúgy is nagy gengszter tanya az egész környék, és jobb bebiztosítanom magam, mivel elég fiatal és új vagyok ide. Kemény munka vár még rám.
Furcsa, hogy egyedül vagyok. Persze, ott van Svea, de ő messze nem az apám és ha akarna sem tudna az irányítása alá vonni. Élvezem, hogy a magam ura vagyok, saját sikereket érek el. Alig pár hónap telt el, de egyre vastagabb a pénztárcám és helyem is van a Mágnes nevű játszóházban. Kétségtelen, hogy hozzám mágnesként vonzza a zsetont!
Csak azért tartok szünetet, hogy pótoljam a vizet, egyébként nem is méltatom figyelemre a környezetem. Legalábbis nem tervezem, amíg egy kis pattogó szöszi fel nem kelti az érdeklődésem. Egyáltalán nem megszokott, hogy lányok járnak ide, úgyhogy egy-egy fél pillantással mindig elkalandozom rajta.

words: 265 music: - note:  Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeVas. Szept. 02, 2018 5:49 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Újabb nevet húzok ki a listáról. Még mindig van öt - legalább öt, hiszen valahányszor egy embert kizárok a lehetséges tettesek közül, minimum kettővel gyarapodnak a sorok. Ezúttal sincs másképp. Hosszú hónapok óta tűt keresek a szénakazalban bármiféle előrehaladás nélkül, de ma végre találtam valakit, egy bennfentest, aki talán elvezethet hozzá.
Gustav Holmök, a "folyton láb alatt lévő srác" már az első pillanattól kezdve ígéretesnek tűnt számomra, azonban egészen tegnap estig egyetlen információmorzsát sem hullajtottak le arról, merrefelé találhatom meg. Mondanom sem kell, milyen elégedettség fogott el, mikor végre megemlítették, hogy a város túlsó felén lévő edzőterem rendszeres látogatója. Nem is kívánhatnék kevésbé kockázatos helyet arra, hogy elnyerjem egy gengszter bizalmát.
Épp olyan könnyedén olvadok be, ahogy képzeltem, a kettőnk közt lévő távolság pedig egész idő alatt kevesebb, mint két méter. Jó kezdet. Érzem a pillantását a tarkómon, én viszont a leghalványabb jelét sem adom annak, hogy ezt észrevenném vagy viszonoznám, amíg el nem jön a megfelelő pillanat.
Kiengedem a benntartott levegőt, ahogy elhátrálok a bokszzsákomtól, majd olyan hirtelen mozdulattal fordulok szembe vele, hogy utólag végiggondolva annak is örülök, ha nem nyeli félre a vizét.
- Valami gond van? - szegezem neki a kérdést felvont szemöldökkel. Ugyan a hangomból hiányzik mindennemű agresszió, mellkasom előtt összekulcsolt karjaim egyértelműen arról árulkodnak, hogy nem azért szólítottam meg, mert hízelgőnek találtam a kukkolását.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeVas. Szept. 02, 2018 10:22 pm

Kay & Gust


Nagyokat fújok, ahogy szökkenek. Ez fontos, nagyon fontos a jó kondíció és a fürge mozgás, sosem tudhatom, mikor lesz rá szükségem. Előfordulhat, hogy nincs nálam pálca vagy csak nem használhatom - egyébként is jobban szeretem a fizikai erőt összemérni, mint a varázslatok robbantgatását. Szeretem, amikor érzem is, pontosan hol és mivel okozok fájdalmat, vagy ha fény derül rá, miben szorulok fejlesztésre. A mágiához több tehetség kell, ide viszont a puszta kitartás is elegendő. Érzem, hogyan égnek az izmaim, ez is a fejlődés jele.
Hatalmasat fogok kajálni, amint lelépek innen!
Természetesen, azért senki sem hibáztathat, mert tankolás közben nem az egyik kétméteres benga edzőn, hanem a törékenyebb és sokkal vonzóbb külsejű lánykán pihen meg a tekintetem. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen gondolatokkal, hiszen tényleg ritka itt a női vendég - talán ha eggyel találkoztam eddig Jodice-on kívül, aki egy brit testépítő, aki valamiért éppen nálunk találta meg a tökéletes körülményeket az edzéshez, és ő aztán egyáltalán nem szemrevaló. Meglep, amikor szinte tervezetten fordul felém, mintha ez is a mozdulatsor része volna. Arra számítok, hogy valami harcművészeti formulába is vágja magát, ehelyett a durcás kislány megoldását választja, és miközben szavai kihívóak, már-már fenyegetőek, keresztbe fonja a karjait. Megijedt talán néhány lopott pillantástól?
Nem látom okát annak, hogy őszinte legyek, de annak sem, hogy szégyellősen szó nélkül hagyjam a kérdést. Igazából kíváncsi vagyok rá. Itt van, ez talán nem is véletlen. Megszólít, talán ebben is van valami. Nem tudom, ki ő és mit akar (meglehet, hogy tényleg csak érzékeny rá, ha nézik), de meg kell adnom neki a lehetőséget, hogy kibontakozhasson.
- Rosszul ütsz. - Arra persze nem, hogy a kedves oldalammal találkozzon. Megvonom a vállam, leteszem az üvegem, és visszaballagok a zsákomhoz, hogy bemutassam neki, milyen is egy igazi balegyenes.

words: ~345 music: - note:  Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2018 10:02 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Mind ezidáig nem mértem végig tüzetesebben, hiszen nem több számomra egy gyalognál, minek segítségével a megfelelő stratégiát alkalmazva sarokba szoríthatom a királyt. Most azonban... bevallom, egészen elkalandozik rajta a tekintetem, annak azonban nem adom jelét, hogy tetszik-e, amit látok. Válaszára, ha lehet, az eddiginél is hűvösebb pillantást vetek rá.
- Hazudsz - felelem kimérten, alighogy befejezi a mondatot. Mindketten tudjuk, hogy az ütésem több, mint precíz, legfeljebb a valahai tanárom találhatna benne hibát, ő is a legjelentéktelenebb fajtából. Ugyanakkor... - Te ütsz úgy, mint egy kislány. - Karjaimat leeresztve fordítok neki hátat, jelezve, hogy lezártnak tekintem a beszélgetést, majd mindennemű átmenet nélkül kezdem tovább püfölni a bokszzsákomat.
Mindent lépésről lépésre elterveztem, egyvalamit mégsem vettem kellőképp számításba: hogy az emberekkel való kapcsolatteremtés olyan távol áll tőlem, akár az alvilág a mennyországtól. Úgy gondoltam, nem lehet nagy feladat és elég lesz megszólítanom ahhoz, hogy maguktól gördüljenek tovább az események, most viszont kezdek kételkedni abban, hogy képes leszek felhasználni őt a céljaim elérése érdekében. Egyáltalán nincs kedvem hozzá, hogy bájcsevejjel csalogassam ki belőle az információkat, csakhogy - ideje az eszembe vésnem - nem lennék itt, ha rendelkezésemre állna más lehetőség is.
Mikor legközelebb szünetet tart, én is eltávolodom a helyemtől egy üveg vízért, hogy aztán egy szuszra eltüntessem a felét.
- Hé! - szólítom meg, ezúttal jóval kedvesebb hangszínt megütve, miközben teszek felé pár lépést. - Rosszul kezdtük. Engedd meg, hogy bemutatkozzak. - Határozottan nyújtom ki felé a szabad kezem, és bármennyire is nehezemre esik, még egy mosoly halvány árnyékát is az arcomra erőltetek. - Mikaela Albrechtsson. Ha megtanulsz ütni, szólíthatsz Kaynek - teszem hozzá pimaszul.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzer. Szept. 05, 2018 1:43 pm

Kay & Gust


A válasza gúnyos mosolyt csal az arcomra, de további szót már nem fecsérlek az ügyre. Talán tévedtem a megérzésemmel kapcsolatban, lehet, hogy tényleg csak azon szívta fel magát, hogy ránéztem. Nagy kár, mert igazán kellemes látványt nyújtott a szememnek, és nem valószínű, hogy a puszta nemtetszése miatt hajlandó lennék lemondani róla. Ha zavarja, hogy bárki is észreveszi, vegyen otthonra egy zsákot - vagy püfölje a párnáját. Ekkora pofonokkal még az is elbírna.
Mintha ezúttal már erősebben próbálkozna, legalábbis erre következtetek a hangos csattanásokból. Ha én lányosan ütök, saját magára milyen kifejezést használna? Nem is vagyok éppen a szavak embere, ezért nem gondolkozom helyes megfejtésen, a véleménye is inkább csak szórakoztat. Sokáig voltam megfosztva a saját akaratomtól, és most, hogy teljes egészében uralom az életem, nem hagyhatom, hogy bármi vagy bárki is elbizonytalanítson. Még ha hasznos tanácsot próbált volna meg adni..! Nem, valószínűleg azt is elengedtem volna a fülem mellett.
Megfordul a fejemben, hogy meglepem hátulról és megmutatom neki, hogyan is kell ezt csinálni, hátha tud valamit tanulni az én gyenge technikámból is, azonban a pár perces szünetemben újra megzavar. Értékelem, hogy nem túl rámenős, de most már biztos vagyok benne, hogy akar valamit.
Miért ne lehetne nekem is hasznom ebből? Sosem vagyok elutasító, az új kapcsolatok jelentik a jövőt, főleg, ha van bármije, amit eladásra kínálhatna nekem... A biznisz akkor fest a legjobban, ha változatosak a partnereim.
Átveszem balomba a vizesüveget, és megszorítom a kezét. Határozott lány, ez tetszik. Engedem, hogy irányítson még egy kicsit. Ha valami kövér fószerről lenne szó, valószínűleg jobban sürgetném, hogy térjen a tárgyra, még ha konkrétan nem is, de virágnyelven bárhol és bármikor lehet üzletről tárgyalni.
- Gustav Holmök - biccentek. Igyekszem a fejembe vésni a nevét, és ha úgy hozza az élet, talán utána is kérdezek még valamelyik forrásomnál.
- Ezt úgy érted, ha megtanítalak ütni, Kay - javítom ki szemrebbenés nélkül, majd amennyiben még mindig fogja a kezem, az üvegem eldobva visszahúzom őt a pályára. Ellenkezésnek helye nincs.
Nem szeretem a gátlásokat, ezért nem is hagyok nekik helyet az életemben. A nevén kívül mit sem sejtek a lányról, de amíg nem akarja megosztani velem a gondolatait legalább nekem sem kell megosztanom az enyémeket. Finoman irányítom magam elé, hogy ezután a csuklójára fonjam az ujjaim. Ha biztatásra szorul, még az ujjait is ökölbe hajtom helyette, mielőtt egy lassú mozdulattal a zsákig vezetném a kezét, teljesen erőtlenül, majd vissza alapállásba.
Rendben, bevallom, hazudtam. Biztosan eddig is jól csinálta, de most már az illata is betölti a fejem, a jelenléte kézzelfoghatóvá válik. A rezdülései jobban árulkodnak a gondolatairól és az érzéseiről, mint bármilyen szó; ezt mindig megéri kihasználni.
Ezúttal lendületesen és erővel sújtok le a szivacsra, félúton elengedve a kezét, hogy az én öklöm érjen a bőrhöz.

words: ~500 music: - note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2018 9:32 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Megtanít ütni? Felvont szemöldökkel, kétkedve ingatom a fejemet. Nem szívlelem az értelmetlen civódásokat, ha visszavág, legalább megalapozott legyen, ezzel a vérszegénységgel csak a levegőt pazarolja. Sokkal inkább elnyeri a tetszésemet a következő lépése - ez az a merészség, amire vártam. Belekapaszkodok a kezébe, mikor húzni kezd, ügyelve rá, hogy akkor se veszítsek az egyensúlyomból, ha túl hirtelen engedne el, ez azonban láthatólag semmilyen formában nem következik be. Olyan kíváncsi vagyok rá, mihez kezd ezután, hogy még az irányításának is engedek... Kár, igazán nagy kár érte. Egy pillanatra kezdtem elhinni, hogy vegyíthetem a kellemest a hasznossal és jót szórakozunk majd, miközben elveszem tőle, amire szükségem van, de hamar be kell látnom, hogy kizárólag csalódásra számíthatok tőle. Tényleg folytatni kívánja ezt a gyermeteg játékot? Mire jó az, ha megsérti a személyes teremet azért, hogy megtanítson arra, amiben egyértelműen jobb vagyok nála? Ez lenne az új edzőtermi csajozó-tematika, egybekötve az intenzív bámulással?
Kedveszegett sóhaj hagyja el az ajkaimat. Én megpróbáltam érett felnőtt módjára kezelni a helyzetet, viszont nem leszek tehetetlen akkor sem, ha a hajhúzogatós stílusban kívánja folytatni.
- Ez ostobaság volt - jelentem ki unottan, majd mielőtt elengedne, egy váratlan mozdulattal rászorítok a kezére és a karjára, hogy aztán előrelendítsem őt a vállam felett. Hálás lehet, amiért nem a bokszzsák felé irányítom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeKedd Szept. 11, 2018 10:14 pm

Kay & Gust


Egyértelműen én vagyok pofátlan, viszont nem féltem az arcom, hogy túlságosan is megütném. Elég harciasnak tűnt a lány első megnyilvánulása, a bemutatkozósdival viszont elrontotta az első benyomást. Nincs okom tartani tőle, hát miért kellene bármilyen fizikai távolságot tartanom?
Nekem is jár a szórakozás, ami csak értem van, nem mindig mások unalmas kérdéseire válaszolgatni. Azt pedig a világért sem ismerném el, hogy kezdek ezzel túlzásba esni...
Azzal azonban nagyon is elszámolja magát a lány, hogy engem próbál kicselezni. A szavai már önmagában árulkodóak (milyen hátráltató is a beszéd!), de már azelőtt érzem, hogyan feszülnek meg az izmai a hátában, hogy a karomba kapaszkodna.
Nem rontom el az örömét, de nem is könnyítem meg a dolgát. Ó, én nem fogok vele udvariaskodni csak azért, mert lánynak született! Amint a földre vágódok, már érzékelheti is, hogy baj van, bár ahhoz túl gyors a lendület, hogy kezdhessen valamit a ténnyel, milyen makacsul kapaszkodom belé. És rántom magammal. Elégedett vigyor kúszik az arcomra. Félig rajtam, félig a padlón landol, viszont nem nagyon hagyom felocsúdni sem. Igyekszem elkapni a kezeit, mielőtt, ki tudja, mégis az orromnak esne az ökle, majd amint lehet, magam alá teperem.
- Ismerlek? - kérdezem halkan, de minden feszültség nélkül, egészen kíváncsian. Játszhatunk is még, ha válasz helyett inkább birkózna, semmi jónak nem vagyok elrontója.
Előbb-utóbb úgyis megtudom, ami érdekel.

words: ~260 music: tease me note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzomb. Szept. 22, 2018 11:03 am

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Belemegyek a játékába. Nincs az a lendület, amivel kihúzhatná a lábam alól a talajt, hacsak én úgy nem akarom - remélem, ezzel ő is szembesül, amint szabad kezemet a linóleumra fektetve félbeszakítom a zuhanásomat és egyenesen a szemeibe nézek. Ezúttal nem pazarlom az időt felesleges szavakkal, tenyeremet a jobb válla mellett a földre helyezve fordulok rá (mintha csak twistereznénk), hogy szembe legyünk egymással, mindvégig gondosan elkerülve, hogy egy porcikám is hozzáérjen. Felőlem ezalatt is szorongathatja a másik karomat, legfeljebb kicsavarodik a hirtelen mozdulatom közepette. Borzasztóan sajnálnám!
Mondanom sem kell, nem tervezem hagyni, hogy átvegye a magaslati pozíciómat. Egyenlőre.
- Miből gondolod? - kérdezek vissza szórakozottan, felvont szemöldökkel. Cseppet sem izgat, hogy bárki besétálhat és tanúja lehet a jelenetnek. Az sem baj, ha megjegyzik az arcomat, hisz ha minden jól megy, sűrűn megfordulok majd erre. Márpedig ezidáig nagyon úgy néz ki, ideális ösvényt választottam Gustav betöréséhez.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeVas. Szept. 23, 2018 12:17 pm

Kay & Gust


Talán egy kicsit elbíztam magam, pontosan úgy, ahogy ő is tette az előbb. Nem kezdő. Valahol tanult mozogni, és biztos vagyok benne, hogy képes lenne fájdalmat is okozni nekem, miután kicselezne.
Tényleg csak azért hazudtam, hogy felkeltsem az érdeklődését, de gyanítom, hogy már előtte is leste az alkalmat, hogy szóba elegyedhessen velem. Hát most elárulhatná, miért, de még azt sem engedi, hogy magam alá fektessem. No, nem bánom, kellemes nekem így is a helyzet, engedem, hogy szabadon támaszkodjon mellettem, és bár erős a késztetés, nem húzom közelebb magamhoz.
Mégiscsak egy idegenről van szó, hát nem? Akár még ártani is akarhat nekem.
Vigyorom mégsem tűnik el, ahogy az előre omló tincsei között fürkészem a szemeit... Emlékeznék rá, azt hiszem.
- Akarsz valamit, Kay, tőlem. Tudod, ki vagyok. - Nem véletlen, hogy itt van, hogy éppen most és éppen velem kezdett el kakaskodni. Nem hiszek a véletlenben, sem a sorsban, úgyhogy teljesen biztos, hogy ha én nem is találkoztam még vele, ő pontosan tudja, ki vagyok. Minden csak üzlet, nem igaz?
Mindenesetre, ha már ilyen módot választott arra, hogy megszerezzen magának, én sem rontom el a napunkat azzal, hogy nyakkendőt kötök a tárgyaláshoz.

words: ~230 music: tease me note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzer. Szept. 26, 2018 5:06 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Ha akarnám, sem lennék képes tagadni, mennyire mulattatónak találom a jelenlegi felállást, így hát nem is teszek felesleges kísérleteket: hagyom, hogy ajkaim halvány mosolyra húzódjanak, miközben a copfomból kiszabaduló tincseim egyenként cirógatják meg Gustav arcát.
- Nem gondolsz kicsit sokat magadról? - érdeklődöm szórakozottan, enyhén oldalra biccentett fejjel. - Kíváncsi lennék, szerinted mit akarok tőled. - Nem törődve a csontom keménységével a mellkasára könyökölök, hogy aztán a tenyerembe hajtsam az államat, miközben lepillantok rá. Fő a kényelem. - Csak azzal ne vádolj, hogy a harcművészeti technikádat szeretném eltanulni tőled. Pocsék. Ha megpróbálnál megütni, valószínűleg én érezném magamat kellemetlenül helyetted.
Közönyös mozdulattal nyúlok oda, hogy a szabad kezemmel megigazítsam az összegyűrt felsőjét, mielőtt folytatnám.
- Kérlek, avass be! Miért lenne rád szükségem? - kérdezem kihívóan, ahogy tekintetem visszatalál a mogyoróbarna szempárhoz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2018 2:37 pm

Kay & Gust


Kicsinylőn lebiggyesztem az ajkam és megingatom a fejem a padlón. Egyáltalán nem gondolok sokat magamról, sőt, talán egy kicsit alá is becsülöm a hírem. Ami nem baj, elég gyerekcipőben jár még a vállalkozásom... Bár igaz, hogy jól megy a szekér, de amíg saját lakásra nem futja, mégsem mehet olyan jól.
Elégedetlenül felnyögök, amikor a csontja a csontomra támaszkodik. Meg is üthetne, ha már kínozni akar, de ez még sokáig fájni fog... Főleg, ha a súlyát is erre az egy pontra csoportosítja. Ez valami középkori kínzási módszer volt?
Nem mintha meghozná a kedvem a csevegéshez.
A vigyor viszont továbbra is az arcomon, ahogy "érdeklődve" hallgatom. Nem értem, miért szükséges ez a sok felesleges fecsegés, mikor egyszerűen elmondhatná, mire van szüksége. Egy pisztolyra? Önvédelemhez? Nem úgy tűnik, mint aki nem játszaná ezt el akár a betörőkkel is. Kezd kíváncsivá tenni, mi a pontos célja, mire kellek neki, azonban ha sokáig kéreti még magát, meg fogom ám unni ezt a játékot. Hacsak... hacsak.
- Egy ital mellett elárulom - válaszolom szemrebbenés nélkül, kihasználva az ő kihívó viselkedését. Habár továbbra is gyanús, megtörténhet, hogy tévedek. Ha pedig tévedek, és igazából nem is szándékosan környékezett meg, kár lenne veszni hagyni a lányt.
Annak érdekében, hogy ezúttal én kerüljek fölénybe (és elkerüljem a további fájdalmat), a csípőjére fogok és így nyomom le a földre magam mellé. Amint szabad az utam felfelé, talpra is pattanok, majd udvariasan a kezem nyújtom érte, hogy felsegítsem a földről.
- Indulhatunk?

words: ~241 music: tease me note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2018 8:26 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Fájdalmas nyögése zene füleimnek, egyenlőre mégis ellenállok a kísértésnek, hogy az eddigieknél erőteljesebben nehézkedjek rá. Szükségem van még a bordáira, habár...
Hagyom, hogy kiszabadítsa magát a szorításomból és a földre nyomjon, azzal vigasztalva magamat, hogy amint egyedül leszek, egyetlen pálcaintéssel eltüntethetem a hajamból a koszt. Még nem döntöttem el, mikor fedem fel előtte a kilétemet - ha felfedem egyáltalán valaha -, abban viszont biztos vagyok, hogy ez nem a mai napon fog megtörténni. El kell némi előny arra az esetre, ha balul sülnek el a dolgok.
- Indulhatunk - válaszolom halvány félmosollyal az arcomon, majd anélkül egyenesedek fel, hogy elfogadnám a felém nyújtott segítő kezet. - Remélem, legalább az ivásban jobb vagy egy kislánynál - fűzöm hozzá angyalian.
Nem húzom tovább az időt, egyenesen az öltözőbe megyek, hogy ledobáljam magamról az alig izzadt, ám annál koszosabb ruháimat. Kellett nekem hagyni, hogy földre vigyen.
Jobban esik a zuhany és a kikapcsolás, mint eddigi edzéseim során bármikor; mikor belefogtam a tervembe, egy percig sem hittem volna, hogy ennyire megterhelő lesz egy kis bájcsevej, sőt, megkönnyebbültem, amiért végre akcióba lendülhetek. Én naiv! Sokkal jobban tetszene, ha minden egyes harcomat megvívhatnám a ringben.

Nem mondhatnám, hogy kiöltöztem (azon túl, hogy nem akarom megalapozni a gyanúját, ez már igazán nevetséges lenne), de tény és való, hogy igyekeztem a csinosabb, testhez állóbb ruháim közül válogatni ma estére. Nem mintha egyenlőre sok látszódna a bundakabátom alatt.
- Kövess! - vetem oda, ahogy elhaladok mellette. Jobb ha tudja: nem vagyok hajlandó kiengedni a kezemből az irányítást.
Amint kilépünk az utcára, a zsebembe túrok.
- Dohányzol? - Válaszát meg sem várva nyújtom felé a dobozt, miközben szabad kezemmel a számba kanyarítok egy szálat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeVas. Szept. 30, 2018 9:10 am

Kay & Gust


Meg sem lep a büszke nő, miért is fogadta volna el a kezem?
- Meglátjuk - zárom rövidre a témát. Jobb szeretem, ha bizonyításra kerül a sor, mint hogy szavakkal nagyzoljunk, de erre ő is hamar rájöhet majd.
Van ebben valami kihívás is, mintha a ma esténk egy erős megborulást jelezne elő, valami gyerekes versenyt, amiben az egyikünknek muszáj lesz elbuknia.
Nos, az nem én leszek.
Az öltözőknél magára hagyom a lányt, és be kell vallanom, a lelkem mélyén megfogalmazódik a kétely, hogy esetleg hamarabb fog távozni, hogy elkerüljön. Nem tudom, miért visszakozna ennyi erőfeszítés után, mégis megvan ennek a lehetősége, ezért egészen izgatottan várom a folytatást.
A forró zuhany ellazítja az izmaim, a nagy lazaságban pedig még a hajamat is megmosom. Elbűvölő vagyok, ez nem is kérdés, ahogy inget veszek magamra. Minden üzlet egyformán fontos, az sem számít, ha pénz helyett valami mást adunk egymásnak... Egyáltalán nem vagyok olyan anyagias, mint azt gondolják, sőt, vannak dolgok, amiket a pénznél is jobban szeretek.
A sporttáskám a szekrényemben hagyom, holnap vagy holnapután úgyis jövök, nem fogja senki sem lenyúlni a tornacipőm és a törölközőm. Így mindössze a pénztárcámat, a kulcsaim és a pálcát kell elrejtenem, mindet egy-egy zsebbe, a biztonság kedvéért.
Felfrissülten szökellek lefelé a lépcsőn a lány felé, azonban még várnom kell rá. (Hacsak le nem lépett már, ugyebár.) Amilyen udvariasan állok itt, elég lekezelően viselkedik, de sebaj, én nem bánom, ha csípős egy kicsit. Éppen, hogy tetszik is emiatt.
- Nem túlzás ez egy kicsit? - vigyorodok el, ujjammal végigsimítok a kabátján. Tény, hogy eltelt az idő, és az ősz most már csak akkor forró, ha a nap is fent van, de talán nem fagyna meg, ha nem bújna el egy medve bőre alatt. Talán maga lőtte? Ha-ha. Én biztosan nem fázom a kizipzározott dzsekimben sem, pedig még mágiával sem tettem melegebbé az alatta lévő ingemet.
Válasz nélkül húzok ki egy szálat a többi közül, miközben jobbom a farmerom első zsebébe túr, és még mielőtt megelőzhetne, a lány elé fordulok, ujjaim között az öngyújtóval. Továbbra is szótlanul csiholok tüzet az orra előtt, hogy erre már ne legyen gondja.
Ezután természetesen a saját szálamat is meggyújtom, és zavartalanul sétálhatunk tovább. Mivel arra kért, hogy kövessem, nem próbálom meg átvenni az irányítást, hadd vezessen, amerre szeretne. Elég jól ismerem már a környéket, jópár szórakozóhelyet és szerencsejáték központot is, de kifejezetten érdekel a választása. Sok mindent elárul valakiről a kedvenc helye...

words: ~392 music: tease me note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2018 7:30 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

- Egyáltalán nem - válaszolom rezzenéstelen arccal, habár a vigyora őszinte meglepetésemre szolgál. Egy rövid pillanatra úgy tűnik, mintha teljesen más emberrel állnék szemben, ám amilyen hamar jött, olyan hamar el is illan ez az érzés.
Köszönet helyett zsebre vágom a cigis dobozt és félig az orromon eresztem ki a füstöt, akár egy feldühödött bika. Ideje nekirontani a célpontnak.

Mindössze pár utcányira található az élőzenés jazz club, amit már hetekkel ezelőtt kinéztem - na, nem éppen erre az alkalomra, de kivételesen az ő társasága is megteszi az első körszemlére. Ha nem nyerné el a tetszését, legfeljebb átmegyünk máshová. Vagy nem.
Könnyed mozdulattal csúsztatom le magamról a kabátomat, ahogy elér a benti hőség.
- Nos, megfelel? - pillantok rá a vállam felett, miközben előredobom a hajamat, tökéletes rálátást biztosítva ezzel a ruha által fedetlenül hagyott hátamra. Kivételesen megvárom a válaszát, mielőtt elindulnék a boxok egyike felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2018 9:57 am

Kay & Gust


Pillantásom végigszalad a hátán és a fenekén, nem is csodálom már a kabátot - ilyen fedetlen bájakkal én is fáztam volna. Képtelen vagyok fékezni a féloldalas mosolyom, de nem is nagyon próbálkozom.
- Jó lesz - nézek az igéző szemekbe, és máris elveszve érzem magam, pedig nem szabadna ilyen árulkodóan felfednem a tetszésem. Persze, más dolog tudni, hogyan lenne helyes és más úgy is viselkedni. Tudom, hogy a fater nem repesne a boldogságtól a bukásomon, de azért elismerné, hogy egy ilyen kiscsajtól még ő is kiesne a szerepből.
Ha engedi, a lecsúszó kabátot magamhoz veszem, mint egy igazi úriember, ahogy nekünk megfelelő asztalt keres. Kellemesen meglep a választása, bár tovább erősíti bennem a gyanút, hogy a találkozásunk nem véletlen, és nem is a Sors játéka, csakis az övé. Nem akar szem előtt lenni. Talán menekül? Tudnék neki olyasmit adni, amivel bárki elől eltűnhetne? Biztosan több erőfeszítést igényelne, mintha csak egy kis kokóra vágyna; annak jeleit pedig még nem fedeztem fel rajta, pedig testközelből ismerem jó pár használóját.
Miután én is megszabadulok a dzsekimtől, becsusszanok vele szembe, a kabátokat magam mellé fektetem. Egészen kellemes ez a hely, tetszik. A kiszolgálást is gyorsnak ítélem meg elsőre, hiszen amint hogy leülünk, az egyik csapos már az asztalunknál is álldogál.
- Kezdésnek két vodkát kérünk. - Ehhez nem kérem ki a lány véleményét, hiszen ha igazi svéd nővel van dolgom, nem fog neki kellemetlenséget okozni a népünk itala. A későbbiekben lehet az övé a döntés, úgy sejtem, a mai estét képes leszek finanszírozni, bármit is kívánjon meg.
- Ez a kedvenc helyed a városban? - próbálok meg újra kideríteni róla valamit. Nem vagyok a csevegés embere, de azért belátható, hogy most a hallgatással nem sokat érnék el.

words: ~277 music: oh baby & you will like it note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeCsüt. Okt. 11, 2018 8:23 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Elégedetten veszem tudomásul a választásom sikerét. Egyre inkább az az érzésem, hogy nem fogok problémába ütközni akkor sem, ha a hagyományos kommunikáció terén nem remekelek túlságosan - nem mintha Gustav a szocializálódás mintapéldánya lenne, egyenlőre nehéz lenne eldönteni, melyikünk a szűkszavúbb. Bárhogy is legyen, megnyugtató, hogy nem kell felesleges mellébeszélésbe bonyolódnom. Ekkora kockázat mellett leginkább idegesnek kéne lennem, mégis egyre fesztelenebbül érzem magam a társaságában. Van benne valami ismerős. Ha úgy ütne, mint egy férfi, akár azt is mondhatnám, hogy letaglózó a kettőnk közötti hasonlóság mértéke, kezdve a kesze-kusza, homokszín hajától az egykedvű hanghordozásáig bezárólag.
Hagyom, had segítse le rólam a kabátomat. Ha a látvány letaglózta, a belőlem áradó illatfelhő és a közelségem egészen biztos fokozzák majd a hatást. Furcsa, de a bár hangulata már az első másodpercekben segít felidézni ezeket az olcsó női praktikákat, amiknek az ismeretségéről eddig még csak tudomást sem szereztem. Márpedig nincs rá okom, hogy szégyelljem bevetni őket.
Az alkohol persze eddig is szerepelt a listán, bár nem számítottam rá, hogy ilyen könnyen a szájába adom majd a szavakat. Lehetséges, hogy ő is ugyanazzal próbálkozik? Biztosan kíváncsi, mit akarok tőle.
- Igazából először járok itt - válaszolom, miközben kényelmesen hátradőlök. Nem látom okát, miért kéne hazudnom, mi több, így talán kevésbé tűnik mesterkéltnek a választás. - Régóta kiszemeltem már, de azt hiszem, túlságosan is a szokásaim rabjai vagyok. - Persze, ez koránt sincs így. Olyannyira, hogy a Gustavról való informálódásomat leszámítva jobbára sosem térek vissza ugyanarra a helyre, azonban minél többet füllentek magammal kapcsolatban, annál nagyobb biztonságban érzem magamat, legyen szó bármilyen lényegtelen részletről.
- Te jártál már itt? - kérdezem tettetett kíváncsisággal a hangomban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2018 10:03 pm

Kay & Gust


Nehéz lenne az egzotikusabb italok közül választanom, így marad a vodka, mert tudom, hogy ezzel nem lőhetek mellé. Sőt, hamar kiderül, ha nem idevalósi. Még csak tolakodónak vagy gyorsnak sem érzem a tempót, hiszen ez csak egy ital, nem feltétlenül (csupán ideálisan) követik továbbiak.
- A szokások milyenségétől függ, hogy ez gond-e. - Erre is tudnék pár negatív példát mondani, azt azonban nem sorolnám ide, hogy szereti a megszokott helyeit. Sajnos, azonban, így nem kaptam választ a fel nem tett kérdésemre, és nem jutottam előrébb sem a szándékait, sem a személyét illetően. Feltételezhetem, hogy a városban lakik, ezesetben pedig közel sem kizárt, hogy hallotta már a nevemet.
Mit akarhat?
- Nem. Bár ez a hangulat közel áll a tetszésemhez. - Körbe is pillantok, hogy még jobban felmérjem a helyszínt. Hiányzik egy bársonyos pókerasztal még valamelyik sarokból, de a levegő kellemesen fülledt és a zene sem túl hangos.
Egy pillanattal később meg is érkezik a rendelt ital, így az egyik pohár a lány előtt, a másik pedig az ujjaim között landol. Más esetben megdicsérném a kiszolgálást, most azonban nem szeretném elveszíteni a lány figyelmét.
- Egészségedre - emelem felé a poharam, hogy halkan összekoccanjon az üveg, mielőtt egy gyors mozdulattal kiürítsem a sajátom. Csupán egy másodpercre szorítom össze a számat, mielőtt kellemes mosoly húzódna az ajkamra. Leteszem az asztalra a poharat és a szája körül futtatom végig a mutatóujjam körbe-körbe.
- Esetleg megéheztél? A kemény edzés alatt? - kérdezem szórakozottan, és annak jeleit kutatom, rendelhetnénk-e valami kaját, ha úgy kívánja.
Igazi lovag vagyok, egy szava sem lehet.

words: ~260 music: oh baby & you will like it note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeKedd Okt. 16, 2018 9:19 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Enyhén túljátszott elképedéssel pillantok rá.
- Nem hittem volna, hogy bármiben is igazat fogok adni neked. - Na, azért így sem mondom ki egyenesen az egyetértésemet, le merném fogadni, hogy azon nyomban beletörne a nyelvem.
Szívesen tennék megjegyzést az ízlésére, tudván, milyen körökben mozog, nyílt lapok hiányában viszont kénytelen vagyok lemondani erről az örömről és egy semmitmondóan egyszerű mosollyal felelni.
Elégedetten biccentek, mikor megkapjuk a vodkákat, meg még két valami számomra ismeretlen, élénkvörös rövidet.
- A ház ajándéka - kacsint rám a férfi, mielőtt eltűnne a boxok között. Röstellem, hogy késleltetnem kell a koccintást, de nem bírom megállni, hogy bele ne szagoljak. Úgy legyezgetem az orrom felé az illatot, mintha attól tartanék, óvatlanabb eljárással végigmarná az orromat. Meg sem próbálom elrejteni az arcomra kiülő grimaszt, mikor eljut hozzám az émelyítően édes aroma.
- Turistáknak tűnünk? - kérdezem tapintatos hangerővel, a felháborodásom viszont alighanem messziről is jól látszik. - A nagymamám is több alkohollal készített málnaszörpöt. - Rosszallóan rázom a fejemet, miközben visszateszem az asztalra, a lehető legtávolabb tolva magamtól, hogy aztán az igazi vodkáért nyúljak.
- A váratlan ismeretségre - vonom fel a szemöldökömet laza félmosollyal, és miután koccintottunk, egyetlen húzással tüntetem el a poharam tartalmát. Lehunyom a szemem és kifújom az orromon a levegőt, amint kellemes melegség kezdi csiklandozni a torkomat.
- Kemény edzés? - kérdezek vissza szórakozottan. - Még az edzés előtti ebédemet sem mozogtam le, pedig... - Jelentőségteljes pillantást vetek a helyiségben lógó órára. Rohamosan esteledik. - De te egyél nyugodtan, ha pótolnod kell az energiát. A végén még elalszol egy-két italtól.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeKedd Okt. 16, 2018 10:35 pm

Kay & Gust


Eddig sem igazán próbálta titkolni a büszkeségét, most mégis olyan, mintha csak ezt ecsetelné a szavaival. Nem értem, miért ne érthetnénk egyet - hacsak nem tudja pontosan, miben és mennyire más az életünk. Elvileg nem ismer elég régóta ahhoz, hogy ezt megítélhesse, ezért elkönyvelem magamban, hogy hajlamos maga alatt vágni a fát.
- Éljenek a meglepetések - mosolyodok el, és ha itt lenne az ital, már erre koccintanánk. A szavaim súlyát így nem tudom érzékeltetni, viszont annál inkább szeretném, ha kellemes meglepetéseket tartogatna ő is nekem. Például, ha az érdeklődése csupán az izmaim látványa miatt fordult volna felém, bár önmagában az is kielégítő lenne, ha kiderülne az igazam...
Kíváncsian méregetem, amíg meg nem zavar minket a pincér, ekkor viszont ő érdemli meg a fürkésző pillantásaimat. A ház ajándéka, mi? Szórakoztató, hogy ezt így előadhatja, ki tudja hány alkalommal egy nap folyamán, de nem ítélkezem. Mindannyian abból építkezünk, amink van - de az én felajánlásaim nem csalnának ilyen megvető fintort a lány arcára, ebben biztos vagyok. Remekül szórakoztat a kis színjátéka, és így semmi szükség rá, hogy én akár csak egy ujjal is hozzáérjek a kéretlen pohárhoz.
Megvonom a vállam, fogalmam sincs, hogy turistának festünk-e, de ha igen, akkor még nagyobb szégyen, hogy cukros löttyökkel próbálják meg kiszúrni szerencsétlenek szemét. Nem festenek valami előnyös képet az országról.
- Nagyszerű asszony lehetett - vigyorodok el kissé kárörvendően a befuccsolt terven. Nem mintha hagynám, hogy lecsapja a kezemről a társaságom egy ilyen csodás koraestén, mégis kényelmesebb, ha ez nekem még csak erőfeszítésbe sem kerül.
- A váratlanra - koccintok vele és tovább fürkészem a pillantását, bár már nem reménykedem abban, hogy a pillája rebbenése fogja elárulni az igazságot. Játszani kíván velem, nem igaz?
Legalább azt tudom már, hogy honfitársam - sosem láttam még külföldit hasonló átéléssel kortyolni.
Elégedetlenül szisszenek fel, amiért neki volt ebédje, nekem viszont nem, majd kinyújtom az ujjaim az árlapért. A döntésétől függetlenül megnézem, kaphatunk-e egyáltalán valami harapnivalót vagy tiszta alkohollal kell pótolnom minden elégedett kalóriát.
- Még? - kérdezek vissza közben. Lehetséges, hogy gyorsan le szeretné tudni ezt a kötelező kört velem, majd visszatér az edzőterembe, hogy egy másik szerencsétlennek is elmondhassa, mennyire béna. Természetesen más elképzelésem is lenne a testmozgásra, de nem akarok ízléstelen lenni a megismerkedésünk első órájában.
Egy árulkodó pillantásnál legalábbis nem ízléstelenebb, ez viszont éppen belefér az étlap felett.
- Elaludni nem fogok, amíg érdekes a társaság - felelem könnyedén, amíg a listára szegezem a tekintetem. Nagy szerencsénk, hogy nem szeretném levenni a lábáról, különben nem lehetnék ilyen nyers, de remélem, inkább kihívásnak veszi a szavaimat, mintsem sértésnek. Eddig sikeresen tartotta fent az érdeklődésem, valószínűleg a jövőben sem okoz neki nagyobb gondot. (Olyan bizakodó vagyok, Svea is büszke lenne rám.)
Igyekszem megtalálni a pincérünket, majd felvenni vele a szemkontaktust, hogy újra az asztalunkhoz csábítsam. Kérek még egy kört, ezúttal kísérő nélkül, illetve egy nagy adag sültburgonyát. Nincs is annál jobb, mintha csak rágcsálni kell, majd minden összefogdoshatok a mancsos mancsaimmal.
Mindketten biztosra vehetik, hogy a tál ezután középre kerül, és és kifejezetten meg fogok sértődni (főleg a hatalmas önuralma miatt), ha a lány ujjai nem esnek csábításba.

words: ~480 music: oh baby & you will like it note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeHétf. Okt. 22, 2018 10:05 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

- Az is, még mindig - jelentem ki büszkén, majd aprót kacsintva teszem hozzá, mintha titkot árulnék el: - Csak egy ideje már nem rontja el málnaszörppel az italát. - Azt hinné az ember, nem kell ennyi év tapasztalata ahhoz, hogy kiküszöböljük ezt a csorbát, kiváltképp a szakmabelieknek. Nos, de. Ezek szerint de.
Biztosan ő a bevándorló.

Általában untatnak vagy idegesítenek az emberek, esetleg a kettő együtt, a Gustav tekintetében megbúvó kíváncsiság azonban töltelékszavak nélkül is szórakoztat. A váratlanra. Sokáig ízlelgetem még ezt a szót a fejemben - minél több ideig, annál találóbbnak hangzik, elvégre a legvadabb álmaimban sem feltételeztem, hogy nem ér majd teljesen kelletlenül a társasága. Meglehet, hogy a csend az oka. Sosem éreztem rá késztetést, hogy bármivel is kitöltsem a beszélgetésben beálló némaságot, és olyasvalakivel tölteni az időmet, aki nem kezd kínos fecsegésbe, kifejezetten üdítő.
- Még. - Nem ígéret, nem mézesmadzag, sem pedig utalás; olyan kifejezéstelen arccal vágom rá, mintha észre sem venném az árulkodó pillantását. Mozoghatnék a vallatása közben is, válogatva a különféle mugli eszközök között, melyek a kínzására szolgálnak. Ami azt illeti, könnyebb és gyorsabb lenne (na meg élvezetesebb), kár, hogy az eredmény már kevésbé lenne garantált.
- Szóval bóknak kéne vennem, hogy nem horkolsz éppen? - kérdezem halovány éllel a hangomban. Még hogy én ne legyek érdekes! Micsoda úriember!
Úgy nyúlok a sült krumplik után, mintha bosszút kívánnék állni a csipkelődéséért.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeKedd Okt. 23, 2018 10:53 pm

Kay & Gust


Felnevetek a pontosításán, de tetszésem és megértésem jeleként bólintok is közben.
- Ez csak még elbűvölőbbé teszi. - Tisztában vagyok vele, hogy az alkoholproblémák többnyire több sírást hoznak, mint nevetést, de ennyi információból még nem kell ilyen következtetést levonnom. Az egyébként már önmagában öröm számomra, hogy a nagyanyja él és ismerheti őt. Sosem voltam érzelgős fajta, de nem tudom elképzelni, milyen lehet az élet egy teljes családban.
Habár a kíváncsiságot türelmetlenül döngeti a kapukat, mindez nem látszik meg rajtam. Érdeklődve figyelem minden rezdülését, de nem faggatom - egyre jobban érdekel, hogy magától mikor kezdene el beszélni. Ha versenyt szeretne űzni a csendből, abban is benne vagyok, nyitva hagyva előtte a lehetőséget, hogy meglepjen.
Szeretem a kellemes meglepetéseket, a többit jobb előre látni. Az is lehet, hogy ma megütöm a bokám, de ez már gyakorlásnak sem utolsó esély, vesztenivalóm pedig nincs is.
Nem árulja el, hogyan szeretné elhasználni a felhalmozott energiáit, ajkam csak mosolyra húzódik a titokzatossága nyomán. Vajon én is ilyen benyomást keltek másokban egy átlagos hétköznapon?
- Ha szeretnéd... - vonom meg a vállaim. - De ha bókolni fogok, abban nem lesz kétséged. - Tényként közlöm, hiszen tudok ám egyértelmű is lenni, és a nők általában nem értenek félre. Igen, ezt akár ígéretnek is veheti - ez esetben máris tudom, hogy várni fogja a mézes szavakat. Talán már várja is egy ideje, én viszont nem adom meg neki ezt az örömöt, amíg nem kapok valamit cserébe.
Mindenki üzletember, még ha csak a saját testével és lelkével rendelkezik is. Sőt, így születnek a legélvezetesebb megállapodások.
- Mintha azt mondtad volna, nem akarsz enni - világítok rá az ellentmondásra, de csak élcelődöm, mintsem bánnám a pálfordulását. Vajon könnyen befolyásolható vagy csak ilyen egyszerűen átlát a tetteimen?
Már nincs okom elszakítani róla a pillantásom, ezért végig a szemeit fürkészem. Elvetettem már az ötletet, hogy találkozhattunk volna, mégis... talán túl gyorsan tettem.
- A közös esténkre! - emelem a poharam.

words: ~290 music: oh baby & you will like it note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzer. Okt. 24, 2018 5:20 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Úgy beszél, mintha bármit is tudna róla, de legalábbis mintha azt hinné, hogy egy cseppnyi hazugságot sem tartalmaz az állításom. Ettől csak magasabbra szárnyal a képzelőerőm. Ha nem vigyáz, a végén még egyetlen őszinte szavam sem marad a számára.
- Ó, értem - morgom egykedvűen. Ugye emlékszik még rá, hogy miért vagyunk itt, hogy ki hívott meg kit? Nem lesz hosszú az este, ha így folytatja. A magabiztosság szexi, mértékkel, ő viszont szemlátomást nem ismeri fel ezt a bizonyos határt. Bosszúra szomjazva rabolok el egy szimpatikus krumplit a tányérjáról.
- Mintha középre toltad volna a tálat - mondom, miután lenyeltem a falatot.
Ez a párbeszéd kezd fárasztóbb lenni bármilyen fizikai megmérettetésnél, szükségem van a táplálékra.
- A közös esténkre - emelem koccintásra a poharamat. Percről percre egyre többször kapom rajta magamat, amint a megmérgezéséről fantáziálok, habár nem tudnék konkrét indokkal szolgálni. Azt hiszem, simán csak kezdem unni a “nem teljesen kellemetlen” társaságomat.
Ismét egy húzásra kiiszom a poharamat, majd tekintetemet alig észrevehetően a fali órára szegezve dőlök hátra. Nem kell mindent egy este alatt elintézni, sőt, elég gyanakvónak tűnik ahhoz, hogy kezdjem úgy gondolni, jobb, ha igazodom az eredeti szerepemhez és eljátszom a hátsószándék nélküli nőt, aki rosszkor volt rossz helyen.
Aztán a színpadra esik a pillantásom és az előtte toporgó párokra.
-Tudsz táncolni?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeSzer. Okt. 24, 2018 5:38 pm

Kay & Gust


Nem teljesen értem a szándékát (konkrétan egy káosz a lány fejébe látni), hiszen flörtölni akar, miközben mégsem, velem tartott, miközben néhány pillantásával nyársra tudna szúrni. Nem tetszik ez a morgó kommunikáció, kifejezetten rossz iránynak tartom, azt mégsem hagyom megjegyzés nélkül, amikor a vacsorámból csen.
- Eddig makacsabbnak gondoltalak - vallom be, de arcomra elégedett mosoly ül. Nincs azzal semmi baj, ha ketten tüntetjük el az ételt, legalább egyikőjük vonalainak sem árt meg a nassolás.
Tizennyolc évem alatt csak egyszerű, faék típusú lányokkal találkoztam. Üdítő a változatosság, és csak tovább erősíti bennem az elképzelést, hogy okkal van itt. Ami sajnos nem egy könnyű kaland.
Mégis efelé tereli a gondolataimat újra és újra - én pedig nem vagyok elég bölcs, hogy ellenálljak neki. Sikerszéria van, mindenben, miért éppen a ma este és egy bokszos lány lenne a kivétel?
A kérdésére enyhén megemelkedik a szemöldököm, csupa meglepetés a lány, és még ha eddig úgy is tűnik, kifizetődő a türelmem, most további tiszteletkörök nélkül állok fel, és enyhén előre hajolva a kezem nyújtom a lány kacsójáért.
És apám szerint még felesleges az illem! Még szerencse, hogy a Durmstrang erről másképpen vélekedett. Ha nagyon ki akarnám forgatni az iskolai elveket, azt is mondhatnám, hogy a tánc maga is egyfajta küzdősport. A többség a szórakozásért vagy a másik fél megnyeréséért harcol, míg néhányan a saját lábuk ellen. Szerencsémre nekem csak az előbbivel kell foglalkoznom.
Úgy vezetem a színpadhoz a hölgyeményt, ahogy azt egy hercegnővel illene, majd szembe fordítom magammal, és egy pillanattal később már mindkét kezem a lányon, és lassú, de ritmikus lépteinket folyamatosan gorsítom fel, amennyire csak a lábaim bírják.
Tetszik a bőre a tenyerem alatt, ez talán magyarázat is az átlagon aluli teljesítményemre. Nem teljes a koncentráció, és így megszólalni még nehezebb. Inkább csak csendben élvezem, hogy mozdul a csípője a zene ritmusára.

words: ~280 music: oh baby & you will like it note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 41

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeCsüt. Nov. 01, 2018 10:43 pm

gustav & sigrid

❝ You will learn a lesson from everyone you meet in this lifetime.

Hagyom, hogy a mosolyom beszéljen helyettem, üzenete összetéveszthetetlen: ne hidd, hogy miattad gondoltam meg magamat.
Jóllehet a türelmem máris fogytán van, úgy döntök, adok még egy esélyt a szánalmasan finomkodó megközelítésnek, ezzel együtt a ma esténknek és a szervezetünkben dolgozó alkoholnak. Talán utóbb felsorolt a ludas, amiért hirtelen olyan ismerősnek hat a mozdulat, amivel felkér táncolni, elvégre minden illemtudó úriember begyakorolja az ilyesmit. Különben is, mégis hol keresztezhették volna egymást az útjaink egy közönséges varázstalan gengszterrel, miközben eddigi életem legnagyobb részét a Durmstrangban töltöttem, a külvilágtól elzárva?
Kezét elfogadva egyenesedem fel ültömből, hogy a színpadhoz sétáljunk. Tetszik a bánásmód, amiben részesít, cseppet sem emlékeztet a szúrós megjegyzéseire vagy az önelégült mosolyára, és alighanem ő is ugyanígy fellélegezhet, amiért nem kell egy ideig elviselnie a hol közönyös, hol metsző szavaimat. Valahogy a tánc jobban megy nekünk, mint a beszélgetés, a mozdulataink sokkal gyorsabban találnak rá az összhangra, a fizikai közelsége pedig csendes olvadásra ítélte a jeges távolságtartásomat.
- Hol tanultál táncolni? - kérdezem a füléhez közel, hogy a leheletem a bőrét csiklandozza, most először közel hozzá, hogy valódi érdeklődést tanúsítsak iránta.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 35
Kay & Gust Tumblr_inline_o3e792U1JZ1rfmocr_250

Kay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitimeKedd Nov. 06, 2018 11:08 pm

Kay & Gust


Egyikünk sem mondja, mégis mindketten ugyanarra a konklúzióra jutunk: jobban áll nekünk a hallgatás. Éreztem én már ezt akkor is, amikor magam ellen hívtam ki a lányt, most azonban a testünk együtt és egymásért mozog, mintsem ki akarna fogni a másikon. Habár korábban is eljátszottam a gondolattal, milyen lenne, ha együttműködnének a későbbiekben is, és bevallom, egyre jobban izgatja a fantáziámat az ötlet. Nem mintha nem tartanám furának az egész felbukkanását, azonban ki lennék én, ha emiatt elkergetném magamtól? Én sem tűnhetek egészen százasnak kívülről. Mégis itt van. (Igen, ettől még furább a helyzet.)
- Az öreganyám szerint ez teszi az úriembert - húzom mosolyra az ajkam. Nehezen hinné el, hogy a "középiskolám" lényegében maga volt az elitképző, és bár táncóránk nem volt, mindenkinek kötelessége volt megtanulni ezt-azt. És persze, ezalatt azt értem, hogy minden lehetséges táncot a legtökéletesebben, hiszen mibe nézik a szegény ember fiát, ha még erre sem képes? A származásomon nem tudok változtatni, azonban az ilyen apróságok szépítenek rajta.
Sőt, ez a mágusvilágon kívül is így van. Add el magad és megtarthatod az életed.
A következő lépéssel megforgatom a lányt, majd ahogy visszahúzom magamhoz, tenyerem feljebb helyezem a derekáról a csupasz bőrére. A haja az arcomat csiklandozza, én pedig elégedetten rejtem el a mosolyom a tincsek között.
- Most érzem először, hogy igaza lehet és volt haszna az óráknak. - Svea biztosan átkoz a folyamatos csuklása miatt vagy éppen egy valódi felmenőm forog a sírjában a hazugságaim miatt, azonban egyik gondolat sem elég erőteljes attól, hogy elterelje a figyelmem a lányról. Mit számít, ki mondott és mit, ha nyerő a duma.

words: ~240 music: in love with the shape note:  Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomKay & Gust Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust    Kay & Gust Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kay & Gust
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: Időnyerő-
Ugrás: