Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Flynn (Freya) Cutteridge

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Anonymous


Flynn (Freya) Cutteridge Empty
TémanyitásTárgy: Flynn (Freya) Cutteridge   Flynn (Freya) Cutteridge Icon_minitimeCsüt. Szept. 06, 2018 2:27 am


[Flynn Cutteridge]

Adatok
Születési név: Freya Cutteridge
Megszólítás: Freya, Flynn
Születési dátum, hely: 1961. december 3.
Vér: mugliszületésű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort & Hollóhát & 6. évfolyam
Hivatás: -
Tevékenység: diák
Csoport: diák - Hollóhát
Play by: Douglas Booth

Készségek


    Erősségek
  • bájitaltan - Igaz, hogy a kísérleteim során néha nehézségekbe ütköztem és másmilyen lett a végeredmény, mint ahogyan azt a fejemben előre kiterveltem, de még ez sem tántorított el a tanulástól. Végtére is, a saját hibáink során tanulunk a legtöbbet.
  • sütés - Még édesanyámtól lestem el az édesség készítés csínját-bínját, és azóta is ha tehetem, akkor szívesen tevékenykedem a konyhában.
  • varázslósakk - Amikor legelőször találkoztam ezzel a játékkal, teljesen levett a lábamról. Talán mert nem olyan unalmas, mint a hagyományos mugli verzió.

    Gyengeségek
  • sportok - Nem vagyok igazán az a sportos alkat. Igaz, hogy az úszás és a futás nem áll olyan távol tőlem, ám a kvidiccs és az egyéb csoportos sportok már annál inkább. Valószínűleg azért, mert ezeknél nem elég csak saját magamra figyelni, hanem a többiekkel is összhangban kellene lennem.
  • jóslástan - Tisztában vagyok azzal, hogy egy különleges világ részese vagyok, de soha nem fért a fejembe, hogy valaki képes lenne kristálygömbből vagy kártyákból megmondani a jövőm. Úgy tartom, hogy minden ember a saját sorsának kovácsa, ami percről percre változhat. Talán ezért sem mélyedtem bele ezekbe a tanokba és nem törtem magam, hogy legalább egy jóslás formát elsajátítsak.


Jellem

Edevis tükre: Azokban az időkben, amikor még régi önmagam voltam, arra vágytam, hogy híres bájitalkeverő legyek, esetleg hogy alkossak valami olyat, ami nagy hatással lenne a mágusvilág fejlődésére. Flynnként azonban csak egyetlen egy dolgot szeretnék: hogy képes legyen a családom és a baráti köröm elfogadni férfiként is. Legalábbis addig, amíg nem találok megoldást a problémáimra.
Mumus: Klausztrofóbiás vagyok, úgyhogy pánikba esek, ha be vagyok zárva valamilyen kicsi, szűk és sötét helyiségbe.
Patrónus: Béka. A legboldogabb emlékem pedig ahhoz kötődik, amikor egy egész nyarat a nagymamám tanyáján töltöttem és megtanított nekem mindent.
Pálca: 11,5 hüvelyk hosszú, diófa, főnixtoll maggal
Flynn (Freya) Cutteridge Tumblr_m9jgt6EEMh1rt3fn2
Freya-ként  mindig is barátságos voltam az emberekkel. Könnyen találtam közös témákat, mivel elég nagy az érdeklődési köröm. Talán ezt annak tudhatom be, hogy kíváncsi természetű vagyok és képes vagyok gyermeteg módon mindenen elcsodálkozni.
Viszont most, hogy egy félresikerült kísérlet során férfivá változtam, magamba fordultam. Egyszerűen még nem tudtam felfogni a dolgot, esténként pedig azért esedezem, hogy mikor reggel felkelek, ugyanaz a tündéri leányka tekintsen vissza rám a tükörből, mint ezelőtt. Rengeteg könyvet végignyálaztam, hátha találok megoldást a problémámra, de mindhiába.
Nem úgy ismerem magam, mint aki képes lenne beletörődni a dolgokba. Addig küzdök, amíg sikerrel nem járok, s ez most sem lesz máshogy. Van bennem egy kis félsz amiatt, hogy soha nem fogok visszatalálni önmagamhoz. Merlinre mondom, bármit képes lennék megtenni, hogy ismét csak egy szeleburdi, lázadó szőkeség legyek.

Túlságosan makacs, megfontolatlan és önfejű vagyok. Az esetek többségében semmibe veszem, mit gondolnak mások az elképzeléseimről. Ennek vagy az lesz a vége, hogy fülig érő mosollyal azt sugallom a többiek felé: "igazam volt", vagy  fülem-farkam behúzva bujdosok előlük, amiért nem úgy jöttek össze a dolgaim, mint ahogy azt kiterveltem. Így van ez most is, bár csupán valami maradandót szerettem volna alkotni a varázsvilág számára. A lényeg, hogy egy darabig elsunnyogom ezt a kis titkomat.


Külső
Amíg Freya voltam, hosszú, szőke hajam és kék szemem volt. Mivel nem áldott meg az élet olyan génszerkezettel, amivel mindig vékony lehetek, bármennyit is eszek, kénytelen vagyok minden reggel eljárni futni, hogy karbantartsam a testem.
Flynn-ként azonban már más a helyzet. Minden tulajdonságom eltűnt, amit eddig szerettem magamban. Csak a szemem színe emlékeztet a régi énemre, viszont többet nem tölthetek órákat azzal, hogy fésülgessem a hajam, vagy hogy kipróbáljam a legújabb sminkcuccokat. Az az egy pozitívuma van ennek a testnek, hogy nem lettem egy órmótlan csúfság.


Előtörténet
1961. Ez volt az az év, amikor a világrajöttem. A szüleim igazán örültek nekem, hisz már nagyon szerettek volna egy kisgyereket. Róluk azt kell tudni, hogy muglik, az egyetemen ismerkedtek össze és mindketten kémia szakosok voltak.
Na szóval, mivel én voltam az első és egyetlen gyermekük, kezdetben elkényeztettek. Tényleg mindent megkaptam tőlük, amit kiejtettem a számon, a szobám pedig sokkal inkább hasonlított egy játékáruházhoz. Azonban ez az időszak sem tartott olyan sokáig. Rájöttem ugyanis, hogy ha valamit nem vesznek meg nekem önszántukból, akkor elég, ha nagyra nyitom a szám és bömbölni, sírni kezdek. Egy szó, mint száz, idővel rájöttek, hogy elrontottak valamit a nevelésemben és úgy ahogy ők sem, így a pénztárcájuk sem bírta felvenni a kicsi Freya diktálta iramot. Ezért döntöttek úgy, hogy a 9 éves kislányukat elküldik az apai nagyanyjához a nyárra.
Ó, az a csodálatos nyár! Bevallom, ez az időszak nagy hatással volt a személyiségemre. Először is, letehettem arról, hogy mindent készen megkapok. Habár még a 10 évet sem töltöttem be, de a nagymamám előre leszögezte, hogy ha szeretnék valamit megkapni, akkor azért bizony meg kell dolgoznom. Na nem ám olyan megterhelő fizikai munkáról volt szó, inkább csak apróságokról. Például segédkeznem kellett a kertben gondozni a növényeket, esetleg az állatok körül munkálkodtunk egy keveset, de olyan is előfordult, hogy megendte, hogy segítsek neki a konyhában. Nem is tudom, talán azért volt ínyemre a konyhai munka, mert hasonlított a kémiához - és mint ahogy a szüleim is, úgy én is kezdtem megkedvelni ezt a területet. Imádtam, hogy egy két hozzávaló összekutyulásából és a fizikai hatások után egy teljesen új terméket kapok.
Nos, eleinte nehezen ment a beilleszkedés a tanyasi életbe, és hogy nem kapok semmit sem ingyen, de így belegondolva, ez csak nekem tett jót. Hiszen manapság senki sem lesz úgy sikeres vagy gazdagabb, ha megrebesgeti a szempilláit, esetleg - a rosszabb esetben - sírva fakad.
Csakugyan szerettem a nagyival lenni. Sokszor, a nap kezdetén együtt sütöttünk palacsintát reggelire, de ami miatt igyekeztem gyorsan túllenni a napon, az az este volt. Televízió hiányában mindig kiválaszthattam egy meséskönyvet, melyből esténként, gyertyafény mellett feolvasott nekem. Olykor-olykor készítettünk hozzá gyömbérteát, de volt olyan, hogy az esős napokon forró kakaót is feltálatunk magunknak.
Annak elleneré, hogy három hónapot töltöttem azon a nyáron a tanyán, gyorsan eltelt az idő. A végén már haza sem akartam menni. Hogyis akartam volna, ha tudtam, hogy odahaza csak a dzsungeltenger vár?! Végül a könnyek közepette úgy sikerült kiszakadnom a mamám nyakából, hogy a szüleim megígérték, hogy ha jókislány leszek, jövőre megint eljöhetek a szünetben. De ha akkor tudtam volna, hogy sohasem lesz legközelebb, akkor talán ottmaradtam volna még. A nagyanyám ugyanis egy váratlan baleset következtében az után a nyár után az életét vesztette. Teljesen magambafordultam és még a szüleimmel sem voltam hajlandó beszélni az esetről. Máig sem tudom, hogyan voltam képes egymagam túltenni ezen a tragédián. Valószínűleg az agyam elraktározta egy nagyon-nagyon mély zugába, s úgy tettem, mintha mi sem történt volna.
Hogy őszinte legyek,  fogalmam sincs, mi mindent csináltam utána. Annyi megvan, hogy hétköznaponta eljártam az iskolába, azután pedig bekuckóztam a szobámba, megírtam a leckémet, a továbbiakban pedig olvastam, olvastam és olvastam.
Telt, telt az időbe és jött a tizenegyedik születésnapom. Fogalmam sincs, miért, de jött a házunkhoz egy bagoly, csőrében egy levéllel, melyet nekem címeztek. A levél a roxforti boszorkány- és varázslóképző iskolából jött és az állt benne, hogy felvettek ide. Nos, a szüleim értelemszerűen nem tudták, hogy valaki a bolondját járatja-e velünk, vagy mi a szösz. Méghogy az ő egyetlen leányuk boszorkány lenne?
Na nem mondom, hogy ne lettek volna különös történések körülöttem. Volt, hogy maguktól szárnya kaptak dolgok a lakásban, például tányérok, vázák, könyvek, a szüleim pedig nem tulajdonítottak ennek különösebb figyelmet. Ehelyett csak ráfogták a huzatra. Ám, mint ahogy az a levélből is kiderült, talán mégsem a huzat volt a ludas. Tehát adtak a papírosnak egy esélyt, ha vicc, ha nem.
Követték a levélben leírt utasításokat és ment minden, mint a karikacsapás. Mondanom sem kell, amikor kiválasztott az első varázspálcám, amikor megvettük az első baglyomat és a könyveimet, vagy mikor először találkoztak a gringottsi manókkal, már elhitték, hogy ez bizony korántsem tréfa.
Ez után pedig minden olyan gyorsan történt. Nehéz volt elválnom a szüleimtől egy évre, hiszen még mindig csak egy gyerek voltam. Ugyanakkor próbáltam egy nagy kalandként felfogni a boszorkányképzésemet, és úgy voltam vele, hogy ha valami nem megy, rosszul érzem magam vagy bármi egyéb, akkor azonnal hazamegyek.
Nos, nem mentem. Besoroltak a Hollóhátosok közé és minden időmben csak a könyveket bújtam. Lenyűgözött, hogy van egy csodálatos, korántsem unalmas világ és én természetesen mindent meg akartam tudni róla. Kaptam hideget-meleget diákként, de mindig képes voltam átbukácsolni ezeken a dolgokon, hiszen rengeteg barátot szereztem. Azonban mind közül csak egyetlen egy olyan barátnőm volt, akire tényleg mindenben számíthattam, ő pedig Abbie. Már elsőtől kezdve megvolt köztünk a közös hang. Mindketten ugyanabba a csoportba kerültünk, imádjuk az éjjeli nassolásokat, a könyveket, a nagy beszélgetéseket. Olyan ő nekem, mintha a testvérem lenne.
Voltaképpen pont emiatt vagyok most úgy letörve. Azt ugyanis tudniillik rólam, hogy élek-halok a bájitaltanért. Minden badarságot kipróbálok, amit csak tudok, még akkor is, ha tudom rosszul végződhetnek a kísérleteim. Hogy ne szaporítsam tovább a szót, pár napja megtörtént az elképzelhetetlen: Freya-ból Flynn lett. Őszintén mondom, nem tudom, mit rontottam el. Gondoltam kipróbálom magamon a százfűlé főzetet, majd megviccelem Abbie-t, de már napok óta férfi vagyok és van olyan sejtésem, hogy még egy darabig az maradok. Ideges is vagyok emiatt. Egy ideje csak rejtőzködöm mindenki előtt, hiszen azt sem tudom, mihez fogjak legelsőként. Előbb talán Abbie-vel kellene beszélnem, ő mindig tiszta fejjel tud gondolkodni.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down

Voldemort
Death Eater

Kor : 51
Hozzászólások száma : 106
Flynn (Freya) Cutteridge Tumblr_p4rgxwBny51s0gcaio2_500

Flynn (Freya) Cutteridge Empty
TémanyitásTárgy: Re: Flynn (Freya) Cutteridge   Flynn (Freya) Cutteridge Icon_minitimeCsüt. Szept. 06, 2018 11:23 pm


Kedves Freya!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

Játék előtt még fusd át az [You must be registered and logged in to see this link.] és a [You must be registered and logged in to see this link.] is, ha még nem tetted volna.
Ha valamilyen külön titulusra vágysz, azt [You must be registered and logged in to see this link.] nekünk.

Vagy szólítsalak inkább Flynnek? Razz
Imádtam! Remélem, ezentúl nagyon sokáig fogsz minket megörvendeztetni az ilyen és ehhez hasonló ötleteiddel. Fantasztikus!
Arra viszont meg kell kérjelek, hogy fusd még át a karakterlapodat, ugyanis többek között rengeteg felcserélt szó van benne. Csak nem sietsz valahova? Talán kotyvasztani? Very Happy Én a helyedben nem cserélném le ezt a pofit. Wink
Iszonyúan kíváncsivá tettél a jövőbeli terveidre! Nem tudom, mikor szeretnéd visszahozni Freyát, ha szeretnéd egyáltalán, utóbbi esetben viszont célszerű lenne meghatároznod egy női pb-t is és befoglalózni. Very Happy
Jó játékot és még egyszer üdv köreinkben!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Flynn (Freya) Cutteridge
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Karakterlapok-
Ugrás: