Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Zurie & Mathys

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 227

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    Szomb. Jan. 26, 2019 10:36 pm

Mathys & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.]

Minden további nélkül elengedem a fülem mellett a sokatmondó megjegyzését. Jobb, ha nem bocsátkozunk versengésbe a reggeli fejfájást illetően.
- Úgy vetted észre? - pillantok rá futólag, mialatt bekanyarodunk egy szokásosnál is keskenyebb sikátorba. Vállaink épphogy csak súrolják egymást, mégis megnövelem a kettőnk közötti távolságot, mielőtt megismétlődne az előbbi malőr. - Ez a fantazmagória meg sem születik, ha egyenes vagy velem. - Megint hatalmába kerít az iménti furcsa érzés, mintha nem is én ejteném ki ezeket a szavakat, melyek annyira távol állnak, annyira idegenek a korábbi Zurie-től. Pár hónappal ezelőtt azt sem tudtam, mit takar ez a szó, most mégsem vágyom másra. Akkor sem, ha az őszintesége olyan következményekkel járhat, amikkel nem biztos, hogy szembe akarnék nézni... mert egyáltalán nem biztos, hogy el szeretném veszíteni őt.
A sikátor közepéhez érve megtorpanok, és a falnak vetem a hátamat. Bármit is akar mondani, ennél alkalmasabb helyet keresve sem találhatnánk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 180
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    Szomb. Jan. 26, 2019 11:53 pm


Chapelle

Furcsa, hogy hallgatunk. Az elmúlt pár hónapban azt szoktam meg, hogy mindenre érkezett éles válasz, most azonban én is, ő is visszafogja magát, ez pedig újfajta feszültséget szül. Mintha tétje lenne a dolognak, mintha számítana, megsértődik-e valamelyikünk. Több igazság van a szavaiban, mint hogy értelmetlen vitába szálljak vele, ez lehet a titok, mégsem érzem magam komfortosabban attól, hogy sikerül megfejtenem.
Megtorpan, és bár továbbra is hallgat, ezt egyenes felszólításnak veszem a beszédre. Megállok hát vele szemben, ugyanúgy a falnak támasztva a hátam, mint ahogyan ő is teszi.
- Ami azt illeti, két dolog is van, amit nem mondtam el neked. - Sóhajtok fel úgy, mintha igazi kín lenne most kinyitni a számat, pedig igazából megkönnyebbülnék, ha mindkét hírt jól fogadná. Nos, nem tudom pontosan, mit is jelent, hogy "jól", de annál rosszabb nem kell. - Pár hete meglátogatott Théo a hírrel, hogy Suzanne terhes. Ami nagyszerű, örülök, ha örülnek, éljék csak a boldog életüket, nem fogom elrontani. - Azt már Suzanne nélkülem is megteszi, ugyebár, de ez már nem az én titkom, hogy felfedjem Zurie előtt. - Nem sokkal később levelet kaptam anyámtól, aki ugyanezt a hírt megosztotta velem, majd kedvesen érdeklődött, hogy nincs-e szükségem a segítségére a feleség-keresésben. Természetesen nem hitte el, hogy nincs, és leszervezett egy találkozót egy lánnyal, akivel régen… Mondjuk nem hiszem, hogy tudja, hogy ismerjük egymást, de ez nem is fontos. Vele vacsoráztam tegnap. Csak vacsoráztunk, ennyi történt. - Megvonom a vállam. Lehetséges, hogy túl nagy feneket kerítek egy ilyen semmiségnek, de ismételten emlékeztetem, ha kell, hogy ő kapta fel a vizet a semmiért, így hát jogos, hogy ilyen óvatosan tálalom. Ezzel együtt még mindig megteheti, hogy nem hisz nekem, szíve joga. - És ha emlékszel, elmondtam, hogy vacsorázni megyek és semmi kedvem hozzá - hívom fel a figyelmét a biztonság kedvéért. Bár ez tökéletesen úgy hangzik, mintha elszámolnék és mentegetném a bőröm, csupán tisztázni szeretném magam a mocskos gondolataiban, mert bár sokat hibáztam életemben, a hűtlenség nem szerepel a bűneim listáján.


Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 227

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    Vas. Jan. 27, 2019 11:26 pm

Mathys & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.]

Képtelen vagyok közbeszólás nélkül kivárni, míg a mondandója végéhez ér, jóllehet magam sem tudom, egyáltalán szándékomban állt-e.
- Miért rontanád el? - kérdezem megütközve. Kétségkívül erősebb a késztetésem, hogy időt nyerjek, mint amennyire kíváncsivá tesz a különös megfogalmazása.
Amint kiejti a száján a feleség szót, érzem, hogy lesápadok. Ha nem dőltem volna a falnak, most biztosan érte nyúlnék; mintha egyszeriben kihúznák a lábam alól a talajt.
Hát mégsem jártam olyan messzire az igazságtól.
- Randevú. - Olyan rekedt és erőtlen a hangom, hogy meg kell ismételnem. - Randevúra mentél. - És velem elfelejtetted közölni két menet közben, teszem hozzá gondolatban.
Mély levegőt veszek, ahogy próbálom csitítani gondolataim zaklatott hullámvasútját. Tekintetem ide-oda cikázik a szemközti fal és Mathys kabátja között, képtelenül rá, hogy viszonozza a pillantását. Mert tudom, hogy ebben a pillanatban is engem néz, és választ vár, nekem azonban egy hangot is nehezemre esik kipréselni a torkomon.
- Tehát vége? - hadarom el a kérdést, essünk túl rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 180
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    Hétf. Jan. 28, 2019 12:11 am


Chapelle

Egyáltalán semmi kedvem a bajkeverő sógornőmet a számra venni ma délután, pedig biztosan tudnék panaszkodni róla és a hűtlenségéről, amit a bátyám iránt mutatott, de békés testvér vagyok, aki véletlenül sem pletykál. Még ha Zurie ismeri is a családunkat, nem szerves része a működésének, és pillanatnyilag nem is vagyok annyira zaklatott, hogy meg kelljen vele beszélnem. Legalábbis nem emiatt és nem most.
Nem zökkenthet ki, amikor már kitaláltam, mit mondok, kereken és őszintén, legfőképpen elfogadhatóan. Nincs a mondandómban semmi, ami miatt rosszul érezhetné magát, vagy tovább drámázhatna - én legalábbis így gondoltam, de nyilvánvalóan nem vagyok elég jó tizenhét éves lány.
- Mindegy, minek hívod. Nem számít az egész. - Nem is használtam a randevú szót, nehogy kiakadjon a rendszere, most mégis kitalálta magának, hogy legyen miért szívnia a vérem. Azt kellene inkább mondania, hogy egy hős vagyok, amiért kibírtam és természetesen megérti, hogy anyám kérése szent.
Mintha nem jöttem volna haza vagy tudomisén.
- Tudtam, hogy túlreagálod majd, pontosan ezért nem mondtam semmit. - Türelmetlenül sóhajtok fel, ahogy ellököm magam a faltól és közelebb lépek a szőkeséghez. - Ennek semmi köze sincs kettőnkhöz. - És ha nem akarom, hogy vége legyen? Akkor mi van? Ha már belemásztunk ebbe a csalamádéba, ragaszkodni is fogok hozzá. A makacs álla alá nyúlok, hogy azt megemelve a pillantását is elkaphassam. Reggel még én is azt hittem, hogy jobb lenne nekünk külön. Még három perce is ezt gondoltam. Most mégis egészen más miatt folytatom. - Sőt, ha jobban belegondolsz, furcsa lett volna visszautasítanom egy ilyen ajánlatot. Egyikünk sem akarja, hogy több kérdést tegyenek fel, mint szükséges. - Nem mintha bárki is furcsállhatná, hogy nem mutatom be otthon a barátnőmet, hiszen sosem volt rá példa. - De ha azt akarod, akkor legyen vége - fejezem be halkan és elengedem, sehol sem érve hozzá, amíg nem kér az ellenkezőjére, mert bár eddig inkább ő volt a rámenős, most én tűnhetek erőszakosnak. Márpedig, a választás joga ugyanúgy az övé most is, mint bármikor máskor, csak rendet akartam tenni a fejében, mielőtt... nos, kirakja a szűröm.
Valószínűleg kár volt Théónak bármit is mondanom.


Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 227

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    Szomb. Feb. 16, 2019 7:09 pm

Mathys & Zurie

[You must be registered and logged in to see this link.]

Meg sem lepődöm rajta, hogy elmulasztja a válaszadást, hiszen eddig sem árult el többet, mint amennyi számára kényelmesnek bizonyult, ám az még tőle is szokatlan, hogy nem hajlandó nevén nevezni a tegnap esti találkozóját, ami alapvetően a házassági szándékon alapult.
- Érdekes - fonom össze a karjaimat a mellkasom előtt. - Annyira mégis számított, hogy eltitkold előlem.
Jellemző! "Sejtettem, hogy hisztizni fogsz, szóval úgy gondoltam, jobb lesz még nagyobb szart kavarnom." A férfiak tényleg elhiszik, hogy ezzel felmentették magukat minden bűn alól?
Elfordítom a fejemet, ahogy közelebb lép. Nem akarok elgyengülni, kiváltképp attól, hogy elülteti a gondolataimban: valóban létezik olyan, hogy kettőnk. Persze, hogy a randevújának nincs hozzánk semmi köze, hiszen míg az a nő a tökéletes aranyvérű menyasszonyjelölt szerepét tölti be, én nem vagyok más, csak egy kérdéses származású diáklány, aki sűrűbben fordul meg a lakosztályában, mint szabadna.
Nem ellenkezek, mikor megragadja az államat. Magam sem tudom, miért, talán túl gyenge vagyok ahhoz, hogy visszautasítsam az érintését, ha az nagy eséllyel az utolsó. Hosszú percek óta először viszonozom a tekintetét, készen rá, hogy elraktározzam magamban a pillanatot a bőrhibáival és az apró ráncaival együtt, úgy, ahogyan eddig soha senkit sem láttam: az igaz valójában.
- Minek? - teszem fel a kérdést szinte suttogva. Máris túl sokáig vártunk vele, hogy definiáljuk, mi van köztünk. Itt az ideje változtatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mathys Garçon
Civilian

Kor : 25
Hivatás : Beauxbatons: mágiatöri tanár
Hozzászólások száma : 180
.

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm


Chapelle

Úgy érzem, csak olaj lenne a tűzre, ha rámutatnék, pont azért van feszkó, mert tud róla. Teljesen biztos vagyok benne, hogy helyesen cselekedtem, de egyszerűen lehetetlen mindenkinek megfelelni. Nem hibáztatom, amiért nem érti, milyenek a befolyásoló szülők, jó neki, de ettől még lehetne egy kicsit megértőbb.
Nem tetszik, hogy ekkora ellenállás alakult ki benne egy ilyen apróság miatt, kellemetlenül érzem magam tőle, márpedig ritkán veszem magamra mások sértettségét, és így csak még jobban bosszant a helyzet. Nem vagyok jó az ehhez hasonló helyzetek kezelésében, még ha általában jól is választom meg a szavaimat, most azt sem tudom, mit kellene mondanom.
Némán szorítom össze az állkapcsom, meg sem mordulok, pedig lenne okom a mérgelődésre. Nem elég, hogy alaptalan féltékenységgel fáraszt, még a megválaszolhatatlan kérdéseket is feszegeti. A pillantása mégis közelebb vonz hozzá, és nemlétező súlyt érzek a mellkasomon. Tönkretesz ez a nő, igaz? Lassan fürkészem végig a vonásait, hátha az ajka ívén lesz majd a tökéletes válasz erre a bárgyú kérdésre, azonban semmit sem találok, amit szavakkal el tudnék mondani. Habár az előbb megfogadtam magamnak, hogy nem erőszakoskodom, most mégis újra az arcára vándorolnak az ujjaim, ezúttal nem utasítva, csak gyengéden simítva meg a bőrét, ahogy felsóhajtok.
- Mindennek, Chapelle. - Egyrészt, tényleg így próbálom meg kivágni magam a konkrét válaszadás alól, másrészt viszont őszintébb sem nagyon lehetnék. Az elmúlt hónapokban a pimaszsága vált az életem minden sava-borsává, nem elhanyagolható a szerepe abban, hogy nem mondtam még fel. Bizakodó voltam a tanítással kapcsolatban, mégis unalmas lenne nélküle, ez pedig egészen ijesztő elképzelés.


Mathys
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mathys    

Vissza az elejére Go down
 
Zurie & Mathys
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Franciaország :: Beauxbatons-
Ugrás: