Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Alecto Rania Carrow

Go down 
SzerzőÜzenet

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Alecto Rania Carrow   Csüt. Szept. 27, 2018 7:50 pm


Alecto Rania Carrow

Adatok
Születési név: Alecto Rania Carrow
Születési dátum, hely: 1960. augusztus 9., Birmingham
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort & Mardekár & hetedév
Tevékenység: Kviddics - terelő, igyekszik Voldemort kegyeibe férkőzni
Csoport: Diák, Mardekár
Play by: Charleen Weiss

Készségek
Erősségek
Jó erőnlét
Párbajozás
Sötét Varázslatok
Latin, francia nyelv
Nonverbális varázslás
Sötét Varázslatok Kivédése

Gyengeségek
Legendás Lények Gondozása
Pálca nélküli varázslás
Gyógynövénytan
Átváltoztatástan
Asztronómia

Jellem

Edevis tükre: Egy aranyvérűek uralta világ, ahol minden és mindenki felett áll
Mumus: Mugli férj
Patrónus: Nincs
Pálca: 9" Kökény, kelpie-szőr mag
The thing women have yet to learn is nobody gives you power. You just take it.
1. nap
Illedelmes lánynak tűnik. Tudja, mit kell mondania ahhoz, hogy elnyerje a bizalmadat, a mosolya pedig valahogy téged is vidámabbá tesz. Bármilyen témáról el tud veled cseverészni, abban viszont biztos lehetsz, hogy a kínos csendnek az előszelét is elkerülitek. Nem vág a szavadba és látod a szemében az őszinte érdeklődést, miközben beszélsz hozzá.

7. nap
Ó, hát itt vagy! Lelkesen üdvözöl, talán még át is ölel az örömtől vezérelve, hogy ismét láthat. Már nincs olyasmi, amit ne mernél megosztani vele, kezdve az új cipőd hírétől egészen a szakításodig, ő pedig teljes átéléssel hallgat végig és a füledbe suttogja a szavakat, amiktől biztosan megnyugszol. Merlinre, mi lenne veled nélküle?

14. nap
Biztos vagy benne, hogy sosem láttad még így mosolyogni. Egészen máshogy viselkedik most, és mikor megosztod vele a problémáidat, már nem látod a szemében azt az együttérzést, mint korábban. Mintha... mulatna a károdon, ami persze lehetetlen. Elhessegeted a rossz előérzetedet annyival, hogy biztos volt valami oka, hogy ilyen furcsán viselkedett. Vagy hallucináltál. Mindig is jót akart neked, nem kérdéses hát, hogy együttérez.

16. nap
De hamar rá kell jönnöd, hogy valami tényleg nincs rendben.

24. nap
Mintha kerülne. Napok óta egy bizalmas szót sem váltottatok, és ott van az a fura nézése is, mintha tudna valamit, amit te nem. Talán meglepetés buli készülődik ellened? Most, hogy belegondolsz, alig egy hét múlva lesz a születésnapod! Egészen más fényben látod a dolgokat, ajkaidra megkönnyebbült mosoly ül, ahogy felé intesz.

30. nap
Hogy lehettél ilyen ostoba? Mindvégig az volt a célja, hogy tönkretegyen, és most mindannyian rajtad nevetnek, miközben te zokogva bujkálsz a saját szülinapodon valami kis folyosó végi sarokban. Ez életed legszörnyűbb napja!


Külső
Örökké kifogástalan megjelenése és feltűnően bájos vonásai hamar elfeledtetik a szemlélődővel a fagyos, minden együttérzéstől mentes tekintetét, mely nyílt titokként tárja a világ elé, amit a csinos kis álarc rejt. Ruhatára olyan sokszínűségről árulkodik, mintha nap, mint nap más és más szerepekre tartogatná őket, való igaz, a roxforti tartózkodása alatt ennek ritkán veszi hasznát.
Nincs, mi ismertető jegyeként szolgálhatna, leszámítva talán egy kígyó medállal díszített ezüstláncot, melynek párja testvérénél van és a család ereklyéinek egyike.

Előtörténet
A gyermekkorom? Imádtam. Odakint nem vontak felelősségre, ha felgyújtottam egy semmirekellő muglit, mi több, a szüleim egyetlen alkalommal sem mulasztották el megveregetni a vállamat, miután végeztünk a hosszadalmas kihallgatási procedúrákkal. Minden ügy hasonlóan végződött: ártatlan védekezésből támadtam rá azokra a korcsokra szegény varázstalanokra. Ezt még a szakmai vélemény is megerősítette, mely egy idő után elengedhetetlenné vált, mind a köz biztonságáról, mind az egészségügyi állapotomról való meggyőződés érdekében. Persze, ahogy cseperedtem, szépen-lassan a szakértőjévé váltam annak, hogyan intézzem el őket következmények nélkül, csendesen.
Egyébként Birmingham szélén nőttünk fel, abban a kúriában, amit apa kapott a tizenhetedik születésnapjára. A bátyám, Amycus nem előzött meg sokkal, és mióta csak az eszemet tudom, úgy emlegetnek minket, mint a borsót meg a héját. Az oktatásunk már jóval az iskolai éveink előtt megkezdődött, a szokásostól eltérő módon viszont nem csak az alapvarázsigéket, de az egyszerűbb rontásokat is elsajátítottuk. Volt zene óra, nyelvóra, és még fene tudja, micsoda, amit jótékonyan elfelejtettem, mégis az estélyek és a baráti összejövetelek voltak a legtanulságosabbak. Mert bizony, rendkívül sokszor látogattak el hozzánk a szüleim régi cimborái, fekete talárokban, esetenként felöltve a "mindjárt becsinálok" arckifejezésüket. Soha semmit nem próbáltak meg elrejteni előlünk, mondván, egy nap mi is a csapat részeivé válunk.
Így is történt.

Egy évben kezdtük a Roxfortot. Tulajdonképpen nem is igazán merült fel, hogy lehetne másképp, elvégre születésem óta mindent együtt csináltunk, miért esett volna épp ez kivétel alá? A süveg még a fejemhez sem ért, máris tudta, hova kell beosztania, Amycus pedig akkor is követett volna, ha - micsoda őrültség - minden egyes porcikája a Hollóhát felé húzta volna. Kellemes felfrissülést jelentett ez a megszokott otthoni napirend után, főként, mivel a Mardekárban azonnal rátaláltunk a hasonló gondolkozású társainkra... ahogy a többi házban az ellenségeinkre.
Sosem érdekelt különösebben a kviddics, legalábbis annyira nem, hogy bármennyit is rászánjak az időmből. Némiképp megváltozott a véleményem, mikor az első meccsemen ülve felfedeztem, milyen jó lehetőséget rejt a játék arra, hogy kiosszak pár jutalmat a griffendélnek, meg a többi szerencsétlennek. Így lettem hát a harmadik évtől terelő.
Ahogy telt az idő, feltűnt, hogy a szüleim egyre közelebb engednek minket a tevékenykedéseikhez. Egy nap, úgy két-három éve rajtakaptam apát és a barátját, amint a drágalátos igazgató egy hívét hallgatták ki. Ez volt az első alkalom, hogy a saját szememmel láthattam, mi mindenre képesek az eszméink érdekében, és a kép, amint állnak a vérben úszó alak felett, valósággal lenyűgözött. Akkor tapasztaltam meg, milyen üdítően könnyű saját kezűleg, egyetlen pálcaintéssel véget vetni egy másik ember életének, valamint az a sok, precíz átkokkal ejtett sérülés ébresztett rá, mit szeretnék kezdeni a jövőmmel. Eldöntöttem, hogy a RAVASZ után gyógyítói pályára lépek majd. Ne is fáradj, gondoltam, hogy nem látod majd meg az összefüggést! Hogyan is érthetnéd, amíg nem látod a szépséget mások szenvedésében?

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

TémanyitásTárgy: Re: Alecto Rania Carrow   Pént. Szept. 28, 2018 8:19 am


Kedves Alecto!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Játék előtt még fusd át az iskolák leírását és a tanárok-tantárgyak listáját is, ha még nem tetted volna.
Ha diákként valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.
Az iskolák közötti levelezés részleteit is olvasd át bátran!

PS:
Emlékszem, Bellának írtam annak idején, mennyire csodálatos alattvaló és nekem is szükségem lenne hasonló odaadásra - viszont Te, kedvesem, belőled eredendően Tom eszméi találhatóak meg. Még a káros szülői nyomás nélkül is rátaláltál volna az Uradra, nem igaz?
Mindenesetre a Papa nevében is mondhatom, hogy üdv a köreinkben! Remélhetőleg elég okot adsz majd rá, hogy az irodámban is is kifaggassalak, miért ezen az úton jársz...
Addig is, kellemes gonoszkodást!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Alecto Rania Carrow
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: