Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Alecto & Lucius

Go down 
SzerzőÜzenet

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2018 3:18 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]A szemünk láttára fogták el és vezették ki az ajtón, mint holmi közönséges bűnözőt. Láttam, miként nyúlt anya a pálcája után, hogy megvédje őt, ahogyan azt is, hogy apa egyenesen az útját állta, mielőtt még észrevehetnék a támadó szándékát, vagy tettlegességhez folyamodhatott volna.
Sokszor beszéltünk már erről. Az emberek egy része egyszerűen képtelen felmérni ésszel a célt, melyet szolgálunk, az értéket, amit képviselünk, mi viszont tökéletesen kiigazodunk rajtuk - számítottunk rá, hogy előbb vagy utóbb eljön a pillanat, mikor megpróbálnak az utunkba állni. Apa túl sokat tett már a varázslótársadalomért ahhoz, hogy ne vonja magára a figyelmüket, és íme, itt is van a várva várt hála az igyekezeteiért. Szerencse, hogy kész protokollt állítottunk fel erre az esetre. Taktikai lépésként hagyjuk, hogy elvigyék őt és megvádolják, majd miután bebizonyosodott, hogy ártatlanul tartóztatták le őt, a feddhetetlen aranyvérű varázslót, kinek munkásságát nagyra becsülik nem csak a Minisztériumban, de nemzetközi szinten is, olyan botrányt keltünk a Varázsbűn-üldözési Főosztályon, hogy hónapokig ezen fognak még csámcsogni a címlapok. Már a megszégyenülésük mértékének puszta gondolatától is kaján vigyor jelenik meg az arcomon.
Azonban ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, segítségre lesz szükségünk.
- Tölts neki egy brandyt! - súgom Amycusnak, ahogy menet közben végigfuttatom ujjbegyeimet a hátán. - Majd én intézkedek. - Ha jobb hangulatban lenne, biztosan nem mulasztana el megjegyzést tenni a motivációmra, ám így is hallom a fejemben a kimondatlan válaszát: mindjárt gondoltam.
Anya, aki mindeddig falfehér arccal, magába roskadva ült a nappaliban, most felpillant a mozgás láttán.
- Hova készülsz? - egyenesedik fel, mikor kezemet a kilincsre emelem. Egyetlen, néma pillantást vetek rá választ gyanánt, de tudom, hogy nem kell tovább ragoznom: az eddigieknél is elkeseredettebben rogy vissza a kanapéra.
- Hát persze...

A Carrow és a Malfoy család mindig is rühellte egymást, pechükre és szerencsémre viszont Lucius az illetékes az ehhez hasonló ügyekben, így hát nem kérdéses, hogy a Malfoy birtokra visz az utam. Némiképp sajnálom, hogy nem készülhettem fel megfelelően a találkozásunkra, de vigasztal a tudat, hogy minden erőfeszítés nélkül is elragadóan festek a vérvörös ruhámban.
Zonmey, a házimanónk egy csettintésével tárja ki előttem a hatalmas kovácsoltvas kaput, ahogy a sövény mentén haladunk. Kíváncsi vagyok, milyen hamar veszik észre a felbukkanásunkat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2018 8:32 pm

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] Halál nyugodtan ücsörögtem a dolgozószobában, egy bögre fekete teával és a legfrissebb Reggeli Prófétával a kezemben. Ma mentesültem a munka alól, az utóbbi hetekben rengeteget dolgoztam - mint a minisztériumban, mint a Nagyúrnak -, így hát úgy gondoltam, én is megérdemelhetek egy szabadnapot. Cissy tudja jól, hogy amikor ide bezárkózom, nem szeretném, hogy zavarjanak, a magány nagy úr, az embernek nem sok lehetősége van már rá a házas életben és a munka mellett. Ilyenkor van csak igazán időm átgondolni a további lépéseimet is. Nem olyan könnyű játsszani a minisztériumban mint azt egyesek gondolják. Rengeteg olyan ügyet kell elsimítanom, ami nagy kockázattal jár és lassú lefolyású. A nemzetközi kapcsolatokkal is még csak kezdőként próbálkozom és leginkább Voldemort Nagyúr érdekeit nézve próbálom bevonni a lehető legtöbb embert a harcunkba, a háttérben folyó munkálatokba.
Épp egy igen érdekes cikket olvastam az egyik folyamatban lévő tárgyalásról, valamint halálfaló gyilkosságról, amikor Dobby, egy egyszerű pukkanással érkezik meg a szobába és fut oda hozzám. Mérgesen dobom el a Prófétát a kezemból, majd felállok az asztaltól, hogy még inkább a házimanó fölé magasodjak.
- Mit mondtam az imént Dobby?! - Förmedek rá, szegény manó pedig hátrál egy lépést, de nem tágít, látom valamit mondani akar, de csak tátog és nem jön ki szó a száján. - Gyerünk, bökd már ki akkor! - Esküszöm, ha valami jelentéktelen apróságról van szó, én Merlinre kivágom ezt a házimanót az ablakon.
- Bocsásson meg Malfoy úr, hogy zavarom, de Carrow kisasszony most sietett be a kúria kapuján. - Összehúzom szemöldökömet és ellépek a házimanó mellől.
- Vezesd be. - Közlöm nyugodtabb hangnemben, de intek is egyet a kezemmel, hogy jelezzem, siessen és menjen ki Alecto elé. Nem értem, minek jött ide, mindenesetre hamar meg fogom tudni, mivel Dobby valószínűleg már odaért elébük és nagy örömmel nyitja ki az ajtót, majd pillanatokkal később már a bejárathoz közel lévő, kifaragott, rúnákkal díszített fa bejáratnál állnak, ami a dolgozószobába vezet. Dobby egy egyszerű mozdulattal tárja ki azt is a lány előtt.
- Malfoy úr már várja Önt. - Jegyzi meg, majd úgy tűnik el, mint a kámfor, én pedig az ajtóval szemben állva figyelem, ahogy belép. Nem csalódtam benne, a vérvörös ruha oly könnyedén simul végig testén és olyan kecsesen áll rajta, hogy kinek ne akadna fenn rajta a szeme? De most nem ez a lényeg.
- Alecto... minek köszönhetem... hirtelen látogatásod? - Kérdem kicsit gondolkodóan, vonakodottan, de mégis udvariassan. Ő már kevésbé volt az, hisz bejelentkezés nélkül trappolt be hozzánk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeVas. Szept. 30, 2018 12:12 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]Tekintetemet kíváncsian hordozom végig a rúnákkal díszített faburkolaton. Bár jártam már az épületben, (természetesen) nem volt részem komolyabb körbevezetésben, és annak ellenére, hogy nem távolodunk el túlságosan a bejárattól, ez a rész egyáltalán nem tűnik ismerősnek. Feltételezem, nem a magamfajta "kislányok" számára tartják fenn.
- Lucius - mosolygok rá bocsánatkérően, ahogy a nézelődést felfüggesztve belépek a szobába. A szemem sarkából még látom, amint Zomney bátortalanul int Dobby felé. Egyenlőre nem rovom meg a viselkedéséért, sőt, hamar szöget üt a fejemben, vajon mennyire lenne beszédes a manó a gazdájával kapcsolatban. A végén még hasznomra lesz Zonmey balgasága.
Lucius vándorútra induló tekintete sem kerüli el a figyelmemet, nem is számítottam ennél kevesebbre. Ahogy az övé, úgy az én pillantásom is szívesen kalandozik el a látványán. Még a közöttünk lévő korkülönbség ellenére is meg kell állapítanom, hogy évről évre egyre vonzóbb lesz.
- Bocsásd meg, hogy hívatlanul zavarlak, nem volt időm üzenni - mondom, mialatt megtorpanok közvetlenül vele szemben. - A segítségedre lenne szükségem. - Hangom olyan lágyan és behízelgően cseng, mintha nem éppen élet-halál kérdéséről lenne szó. Cseppet sem érzek rá késztetést, hogy megjátsszam előtte a riadt, édesapjáért aggódó kislányt, ahogy azt egyébként tenném. Tudom, hogy ő is van legalább olyan romlott, mint én. - Apát letartóztatták.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2018 7:14 pm

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] A Carrow és a Malfoy család mindig is neheztelt egymásra valamilyen oknál fogva. Természetesen tökéletesen követem a famíliám hagyományait, viszont amikor az ikreket megismertem még a Roxfortban, valahogy nem tudtam úgy rájuk nézni, mint az ellenségeimre. Főként, hogy egy érdeket látunk, egy célt képviselünk és valahol mégis fel kell rúgni a régi dolgokat, nemde? Alectoval régebben sokat beszélgettem, még így a köztünk lévő korkülönbség ellenére is. Valahogy sokszor azt éreztem, ha Narcissa útja nem lett volna kikövezve felém, talán ő is megpróbálkozott volna valamivel nálam. Ezt természetesen soha nem tettem szóvá, mindig jól esik nekem az elismerés, egy-egy csillogó szempár.
Visszalépek a dolgozóasztalhoz és megvárom míg a lány közelebb sétál. Intek egyet a szemben lévő fotelekre, jelezvén, nyugodtan foglaljon helyet, én is azt teszem. A bögre teámmal együtt lépek át a dohányzóasztalhoz. Tekintetemmel az övét vizsgálom, miközben kérdésem után, hamar választ is nyerek. Miben segíthetnék én neki? Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy biztosan az ikre keveredett valamibe, amihez az én jogi tanácsadásom szükségeltetik, de hamar elhesegetem ezen gondolatokat, hiszen a hangja túl nyugodt ehhez képest. Összehúzom szemöldökömet, csupán ennyire futja első körben, és szótlanul várom, hogy végigmondja amiért jött.
- Tessék? - Egyértelműen tükröződik rajtam a meglepődöttség. Hamar helyet is foglalok, valahogy ez egy nagyobb volumenű dolognak tűnik, mint azt vártam volna. A legtöbben óvatosan járunk el az ügyeinkben, a mai időkben pedig lesben állnak, hogy egy rossz lépés után elkapjanak halálfalókat, sötét mágusokat, így előttük kell már járni lépésekkel. - Mi a vád? - Hangom hasonlóan az övéhez nem tűnik túl érdeklődőnek, viszont valójában nagyon is szeretném tudni, mi történt a családjukban. Alecto kénytelen lesz elmondani a pontos okokat, e nélkül nehezen tudnék a segítségükre sietni.
- Megkínálhatlak valamivel? - Érdeklődöm udvariasan még mielőtt belekezdene a mesélésbe. Ez a kötelességem, Voldemort Nagyúr elvárja tőlem, hogy minden férget, akit csak tudok, kimentsek a minisztérium karmai közül. Akármennyire is elleneznék néhányat. Azt pedig el sem tudok képzelni, hogy Carrow papa mivel tudná nekem meghálálni a segítséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeSzer. Okt. 03, 2018 7:40 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]Aprót biccentek, mielőtt helyet foglalnék a fotelek egyikén. Csupán utólag tudatosul bennem, hogy akaratlanul is arra esett a választásom, amelyik az egész szobára tökéletes rálátást biztosít, jóllehet magam sem tudnám megmagyarázni, miért tartom fontosnak ezt az elhanyagolható körülményt. Nem azért jöttem, hogy nézelődjek, és ezt nem csak a tapétára vagy a bútorokra értem, hanem a házigazdára is. Bár kétségkívül öröm az ürömben, hogy így összehozott minket a sors, a családom minden és mindenki mással szemben elsőbbséget élvez.
Lábaimat keresztezve, két kezemet a bútor karfáira simítva dőlök hátra. Egészen kényelmes.
Ajkaim épphogy csak megrándulnak, ahogy elfojtok egy gúnyos mosolyt. Ugyan, Lucius! Legalább ne vágj olyan képet, mintha szentek lennénk.
- Mondjuk egy teával? - kérdezek vissza alig titkolt szórakozottsággal a hangomban, amint pillantásom a bögréjére esik. - Nem túl könnyű ital ez egy szabadnaphoz? - Csak abból vonom le a következtetést, hogy itthon találtam, egyébként abban sem voltam biztos, hol keressem először. Beismerem, azért kezdtem a Malfoy birtokkal, mert úgy spekuláltam, ha ő nem is tartózkodik itt, Narcissával még összefuthatok - márpedig semmi pénzért nem hagytam volna ki a vele való találkozást, sőt, még mindig reménykedek benne, hogy láthatom az arckifejezését, mikor elindulunk kifelé a kúriából. Mindig is jobban szerettem bosszantani a Lucius iránti vonzalmammal, mint amennyire valójában elnyerte a tetszésemet a csinos kis pofija.
- Úgy tudom, hallottál az abszol úti támadásról - kezdek bele, miután Lucius eleget tett a vendéglátói kötelességének. Tekintetem és hanghordozásom egyértelművé teszi, hogy pontosan ismerem a szerepét a történetben. - Talán az is megüthette a füledet, hogy zsebre vágták néhány halálfaló varázspálcáját. Nos, az édesapámé is közöttük volt. Ollivander beazonosította. - Hagyok egy kis szünetet, míg megemészti a hallottakat. - Korábban bejelentette a pálca eltűnését, hozzátéve, hogy halálfalók fegyverezték le, így a bizonyíték kissé gyenge lábakon áll.

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimePént. Okt. 12, 2018 8:23 pm

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] Könnyed léptekkel lépek a mellette lévő fotelhoz és foglalok helyet, miközben a bögrém az asztalra kerül és én kíváncsi tekintettel fordulok Alecto felé. Nem tudom kihagyni a mosolyt, ami előkerül kérdése után arcomra, de egyszerűen csak megvonom a vállamat.
- Honnan tudod, hogy ez csak egyszerű tea? - Húzom fel szemöldökömet, de hamar eltérek a választól. - Dobby! - Hangom szigorú és erőteljes, a manó pedig egy szempillantás után a szobában is terem. - Szolgáld ki Carrow kisasszonyt. - A manó füleit felemelve, érdeklődő tekintettel lép közelebb Alectohoz, várva a választ, hogy mit szeretne inni. Ha megkapja, tüstént elé teszi a kért dolgot. Mi pedig tudunk a saját dolgunkkal foglalkozni. Kényelmesen dőlök hátra, tekintetem pedig le sem veszem immáron a lányról, de tudtam, hogy nem fogja húzni az időt, hiszen segítségért jött, miért ne mondaná el, mi történt pontosan?
Nem lep meg első kérdése. Hallom a hangján és látom a tekintetén is, hogy mint jó halálfaló csemete tisztában van a dolgokkal. Nem kis szerepet játszottam abban a merényletben, de én abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy mindig jókor, jó helyen vagyok és nem tudnak leleplezni sem elkapni. Aki nem elég találékony, hát, azok úgy járnak, mint Carrow apuka. Ahogy Alecto belemerül a történet pontosabb részleteibe, én előre hajolok, felé, és egyik kezemet az állam alá teszem ezzel is kifejezve még inkább érdeklődésemet valamint hogy egyértelmű legyen máris forognak a kerekek. Nem szólalok fel mondandója közben, miután hosszabb csend következik, csak utána.
- Hm. - Röviden és tömören, semmitmondóan. - Valóban, elég gyenge tények ezek. Mindenképp utána kell járnom, hogy azóta mik a fejlemények. - Vonom fel ismét szemöldökömet és tekintetem a teám örvénylő mélyébe veszik el.
- Mikor tartóztatták le? Ha nem beszélt és nem vitték el kivallatásra... akkor még tudunk lépni, de gyorsan kell mindenképp. - Leteszem a teát és felállok. Tudom, hogy az utóbbi időben az aurorok az elkaptott halálfalókat miféle eszközökkel vallatják. A dolgozóasztalomhoz lépek, majd egy pergament veszek elő, a pennám pedig óvatosan röppen ki a tintából és gondolataimat veti le a levélre, ami rövid és tömör, majd pálcaintésre hajtódik össze, én pedig egyetlen mozdulattal nyomom rá pecsétemet, és a ketrecben ülő bagoly már repül is vele. Egyszer még utánanézek, de aztán visszalépek a lány mellé.
- Hol voltatok a támadás idejében? Kell találnunk egy alibit apátoknak. Ha csak ennyit mondott el, akkor ezt a történetet még könnyen ki tudjuk kerekíteni. De szükségem van a segítségetekre, mert lehet, hogy hozzátok is elmennek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2018 9:22 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]
Kihasználom az adandó alkalmat és közelebb hajolok hozzá, tekintetemet mindvégig a jól ismert szempárba mélyesztve, majd aprót szippantok a levegőből.
- Érzem - mondom csendesen, búcsúpillantást vetve az ajkaira, mielőtt eltávolodnék tőle, hogy ismét a fotelnek vessem a hátam. Feltételezem, nem éri meglepetésként a játékom, hiszen túl sokszor fordult már elő és túl óvatosan ahhoz, hogy nyomós indoka legyen szóvá tenni. Egyébként is, ki ne tartaná hízelgőnek egy magamfajta nő diszkrét közeledését?
- Egy Malfoy-féle teát szeretnék, Dobby, kevés cukorral - mosolyodok el szórakozottan. Alapvetően bízom Lucius ízlésében, az édesítésre azonban roppant módon ki vagyok élezve.
Miután befejeztem a mondandómat, a szituációhoz kevéssé illő nyugalommal kezdem kortyolgatni a barna nedűt.
- Éppen most - teszem le a csészét. - Attól tartok, a jelenlegi viszonyok között az sem biztos, hogy terveznek tárgyalást. Annál is inkább, hogy példát akarnak majd statuálni, függetlenül attól, hogy bűnös-e vagy sem. Legfőképp azért van rád szükségünk, hogy tárgyalást biztosítsuk. - Akkor sem aggódnék apa miatt, ha nem lennénk ennyire felkészülve egy esetleges vádra, azonban így, hogy szinte tárt karokkal vártuk, szemernyi kétségem sincs afelől, hogy egyedül is képes lenne megbirkózni a helyzettel. Amennyiben Lucius elintézi, hogy legyen tárgyalás, gyakorlatilag nincs más teendője, minthogy felvillantsa a hófehér fogsorát az ügy mellett, megnövelve ezzel a saját sikerrátáját is. Ha nem a terv szerint alakulnak az események... Nos, szép kis örökség üti majd a markunkat, ugyanakkor lemoshatatlan szégyen szegülne a családunkhoz. Nem érné meg.
- Hivatalosan ott voltunk vele mindannyian, kivéve Amycust, aki a menyasszonyát látogatta meg. - Most már én is felállok a fotelből, közvetlenül vele szemben.
Bár ezt egyikük sem tudja, én valóban ott tartózkodtam. Az árnyékból néztem végig, ahogy a Halál ellepte az Abszol Út minden egyes négyzetcentiméterét, és olyan élvezettel szívtam be a pusztulás bűzét, ahogy az imént Lucius teájának hozzávalóit vontam ellenőrzés alá. Sosem hagynék ki egy ilyen mulatságot.

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeSzomb. Okt. 20, 2018 10:00 am

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] Belemegyek a játékba, ahogy közelebb hajol, csak pusztán elmosolyodom és állom a tekintetét. Mindig szerettem, amikor egy nő incselkedő, rejtélyes, Alecto pedig tudta mi a dolga, mindig is tudta. Amióta elvettem Narcissát kicsit megváltoztak a gondolataim, de ettől függetlenül még mindig ugyan az a Lucius vagyok aki annak idején voltam. A sármos, nőcsábász, aki tudja jól magáról, hogy bárkit megkaphatna, ha akarná.
Kérdéseimre hamar válasz érkezik, nagyon fontos, hogy pontosan és biztos szavakkal álljon elém, de úgy gondolom ebben nem volt hiány. Érdeklődve hallgatom végig minden szavát, próbálom kivenni a fontos részleteket. Arcom nem rezdül, nem ez az első eset, amivel foglalkoznom kell a minisztériumban, és hát a mai időkben nem lepődöm meg.
- Igazad lehet. Mindenképp elintézem a tárgyalást, ez nem jelent problémát. - Felállok és elküldöm a levelet, amiben röviden és tömören fogalmazok össze pár fontos dolgot a Carrow apukával kapcsolatban és a hozzám lehető legközelebb álló személyhez küldöm odabenn, aki segíthet megfúrni a hirtelen kihallgatást és hogy rögtön az Azkabanba szállítsák. Nem ülök vissza, odalépek a lány mellé és ahogy ő is feláll, velem szembe lép, kénytelen vagyok ismét végigfuttatni rajta szemeim.
- Rendben, nem lesz gond. Viszont ha a levelem célt ér, akkor nekem is el kell indulnom, mert be fogják vinni az Azkabanba és ha egyszer valaki oda bekerül... - Akkor onnan nincs menekvés és nem tudjuk kirobbantani sem őket, még egy tárgyalás erejéig sem. Felsóhajtok, a szabadnapomon pont nem ezt terveztem, de ha menni kell, hát akkor menni kell. Mindent a cél érdekében. Mindent a Nagyúr érdekében.
- Mindent megteszek érte. - Hangom nyugtatóan hat, viszont már nem tudok ettől többet mondani, és persze tisztában vagyok azzal is, hogy ő sem aggódja halálra magát. Tekintetem nem veszem le róla. Ha van még valami mondandója, azt várom, de utána nagyjából végeztünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeHétf. Okt. 22, 2018 6:11 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]Nem csak lehet - fűzöm hozzá gondolatban, miközben aprót biccentek felé köszönetképp. Ezután csendben várakozok, míg elküldi a levelét, tudván, hogy nem ezek voltak az utolsó kérdések, melyeket meg kell válaszolnom neki a mai nap folyamán. Nem is kell csalódnom, Lucius minden részletre kitér, ahogy az elvárható.
- Azt reméltem, veled tarthatok - villan felé a tekintetem. Mégiscsak az édesapámról van szó, és jelen körülmények között az én feladatom, hogy képviseljem a családunkat. Na meg hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok kíváncsi Malfoyra akció közben, más esetben akár levélben is értesíthettem volna a történtekről.
Ajkaimra halvány mosoly telepszik a fél-ígéret hallatán.
- Tudom. - Mégis feltámad bennem az aggodalom a lehetőségtől, hogy nem feltétlenül követhetem vele együtt az eseményeket. Ha nem támogatja a részvételemet, természetesen nem fogok erősködni - tisztában vagyok vele, hol a helyem - egyéb esetben azonban készen állok rá, hogy bevegyük a Minisztériumot. Talán még tanulhatnék is tőle valamit, ami a későbbiekben előnyömre válna.
Bárhogy is, ideje megelőlegeznem a hálámat.
- Köszönöm, hogy segítesz - hajolok közel hozzá, hogy puha csókot leheljek az arcára. Tovább tart, mint az illendő volna, mégsem félek a rosszallásától, amit a sokat sejtető mosolyom is hamar megerősít, amint hátrébb lépek. Ideje indulnunk. Hogy együtt vagy külön, az már rajta áll.

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeCsüt. Okt. 25, 2018 4:25 pm

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] Belegondolva, nem lep meg a kérése. Velem szeretne jönni, hiszen az apjáról, a családjáról van szó. Nyilván én is így akarnék tenni ha velem történne hasonló. Még ha akarnék se tudnék ellenkezni, saját döntése, saját akarata, nekem pedig nem igazán van ebbe beleszólásom. Amúgy pedig nem hinném, hogy hátráltatna bármit is odabenn.
- Ha szeretnél, jöhetsz. - Még ha azonnali tárgyalásra kerülne sor, akkor azt ugyan nem tudom neki megígérni, hogy beléphet a Wizengamotba. Viszont az apja talán támogatóan veszi majd a jelenlétét, talán erőt nyerhet belőle, hiszen van miért harcolnia, mindannyiunknak van ezekben az időkben. Nem hiszem, hogy ez a dolog további magyarázatra szorulna, egyszerűen csak megpihentetem Alecto-n tekintetem, éreztetem vele az ügy és a lehetőségek fontosságát. Úgy tűnik megérti és érzi a súlyát ennek, és már elég idős ahhoz, hogy ne kelljen neki elmagyaráznom, miként történik egy ilyen tárgyalás, az pedig legyen az én titkom és az én dolgom, hogy hogyan sikerül majd meggyőznöm a Wizengamot embereit. Szerencsére, akad néhány beépített emberünk, akiknek a szava igen nagyot nyom a latba.
Fél óra sem telik el, mire a bagoly egyértelmű válasszal érkezik vissza a Minisztériumból. Nem olvasom fel, nem közlöm ennek tartalmát, viszont tekintetem egyértelműen azt sugallja, hogy igenis itt az ideje az indulásnak. Nem lep meg, hogy máris hálálkodik, a puha csók, amit arcomra lehel szinte megborzongat, de apró félmosolyom elárulja, hogy jól esett ez az apró, jelentéktelen mozdulat számomra. A szeretet nem tartozik az erősségeim közé, viszont a jeges szív sokszor próbál kisebb érzéseket kifejezni, még ha nem is érzek semmi különlegeset. Kezemmel óvatosan érintem meg a derekát még amikor ajkai arcomat súrolják.
- Ez a dolgom. - Talán egy 'szívesen' vagy egy 'igazán nincs mit' jobban hatott volna jelen pillanatban, de nem jött, nem tudtam úgy kifejezni, sosem szoktam. A fogashoz léptem, taláromat leakasztottam róla, hirtelen mozdulattal bújtam bele, majd felvettem fekete kesztyűmet, ami mindig fontos kiegészítőként szerepel az öltözékemben. Az ajtóhoz léptem, ami egy gondolatra nyílik ki előttünk, én pedig udvariasan intek előre, hogy magam elé engedjem a lányt. A kúria folyosóján karomat nyújtom felé és a kijárathoz indulok.
- Lucius? - A lágy, gyenge kissé talán aggódó női hang a folyosó másik végéből érkezik, én pedig egyszerű, rideg tekintettel fogadom ezt. Narcissa az, egy pillanatig látom csak ahogyan Alectot méregeti, biztosan nem tudja hová tenni a jelenlegi helyzetet. Nem válaszolok, nincs mit mondanom, ha Alecto nem kíván szólni hozzá, én tovább egyszerűen csak indulok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeVas. Nov. 04, 2018 5:55 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]Ha akarnám, sem tudnám elfojtani a mosolyomat, amint megérzem a derekamon az ujjait. Az arcára adott apró csók és a finomkodó érintése olyan, akár egy mély levegővétel a víz alá bukás előtt, vagy a kövek összeütésekor sercenő szikra: valami megfoghatatlan, kellemes feszültséggel tölt el, ami, bár kevés ahhoz, hogy valódi borzongás járjon át a nyomán, épp elegendő teret hagy hozzá.
Apró biccentéssel lépek ki a dolgozószoba ajtaján, ahogy Lucius maga elé enged, majd mielőtt elfogadnám a karját, megengedek magamnak egy körültekintő pillantást a folyosó többi része felé. Érdekes módon így is előbb üti meg a fülemet a nyávogó hang, minthogy felfigyelnék Narcissa jelenlétére. Remélem, a jövőben is ilyen gördülékenyen teljesül majd minden kívánságom, kivált a Malfoy házaspárral kapcsolatban.
- Mindig öröm látni, Narcissa - mosolygok rá negédesen, egyszerre köszönés- és búcsúképp, hisz a következő pillanatban már elnyel minket a folyosó kanyarulata. Hogy teljes legyen az élmény, egy árnyalatnyit még közelebb húzódok Luciushoz, mielőtt ez bekövetkezne.
Zonmey úgy vár ránk a bejáratnál, mintha megérezte volna a távozásunk pontos időpontját; ábrándos tekintete azon nyomban kijózanodik, mikor meghallja közeledő lépteinket.
- Értesítsd a Carrow ház úrnőjét, hogy segítséget kaptunk! - Az aprócska manó mélyen meghajol, mielőtt halk pukkanással továbbállna.

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2019 9:05 am

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] Attól, hogy nem reagálom le túlságosan a közeledést, még én is férfiból vagyok, nekem is úgymond elismerésnek számítanak ezen apró dolgok, egy kisebb löketet nyújtanak ahhoz, hogy tudjam, hogyan tovább. Természetesen most a mosolyomon kívül semmi nem történik, dolgunk van és egyébként sem tennék a saját kúriámban olyan dolgot, amit a feleségem bármikor felhasználhatna ellenem. Attól, hogy igen vastagok a falak, még mindent hallanak.
Nem zavartatom magam egy percig sem amikor Narcissa feltűnik a lépcsőn és kérdő tekintettel pillant felénk. Tudom, hogy elhanyagolva érzi magát és nem kedveli, amikor más nők jelennek meg nálam, biztosan féltékeny is rájuk, de nekem a munka az első és Voldemort Nagyúr kívánságai. Ez valószínűleg mindig is így lesz majd. Jobbá kell tennünk a világot, és ehhez azt hiszem, igen jó úton haladunk. Az pedig oly kellemes érzés, hogy nekem is részem van benne. Nem is kevés. Továbbra sem szólok a feleségemhez, egyszerűen csak biccentek amikor kilépünk a kúria ajtaján Alectoval. Megvárom még ő megadja a manónak az utasításokat, utána tekintek csak vissza rá.
- Mehetünk? Csak arra kérlek, ne kóborolj el mellőlem majd. - Tekintetem hosszúra nyúlik, de egyértelmű utasításokat kell adjak, nem szeretném, ha bármi galbát okozna vagy bemenne olyan helyekre ahová nem kellene... ha minden a legnagyobb rendben, akkor kérdés nélkül hopponálok el vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 39
Alecto & Lucius Tumblr_p8ryih7b681r18ta6o6_400

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeKedd Ápr. 16, 2019 9:12 pm

Alecto & Lucius

[You must be registered and logged in to see this image.]Felvonom a szemöldökömet az utasítás hallatán - tényleg úgy érzi, hogy ezt mondania kell? Meg is sértődhetnék, amiért olyan intelmekkel lát el, akár egy gyermeket, ehelyett csupán erősödik bennem az elhatározás, hogy bebizonyítsam a tévedését.
Késlekedés nélkül bólintok, egészen addig farkasszemet nézve Luciussal, míg a világ el nem mosódik körülöttünk.

A Minisztérium épp olyan, mint ahogyan emlékeztem rá. Tekintélyt parancsoló és önhitt, sokkal több hatalmat érzékeltetve, mint amennyi valójában a rendelkezésére áll. Büszkeséggel tölt el a gondolat, hogy közreműködhetek a bukásában. Nem telik sok időbe, míg azok az emberek, akik most az állukat felszegve sietnek el mellettem, térdre hullva könyörögnek majd az életükért Sötét Nagyúr hívei előtt, talán éppen előttem, ha ugyan nem végzünk velük még a legelső kétségbeesett pillantásuk közepette.
Nem telik sok időbe, míg megszervezik a tárgyalást, ám annál hosszabbra nyúlik maga a kivitelezés. Az édesapámat bilincsbe verve vezetik be, akárha máris döntöttek volna a sorsa felől, és a terem üres középpontjába állítják. Egyenes háttal, már-már kihívóan veszi szemügyre a jelenlévőket, mintha csupán köszöntőt készülne mondani a kúriánkban rendezett estélyek egyikén. Amint összetalálkozik a tekintetünk, mindkettőnk arcára mosoly tolul.

Malfoy nem okoz csalódást. Bár nincs a kezükben elegendő bizonyíték és az apám köztiszteletnek örvend, a vádak túlságosan is súlyosak ahhoz, hogy végleg lezártnak tekintsék az ügyet. Annyit minden esetre sikerül elérnünk, hogy otthon készüljön a következő lépésre egy poros azkabani cella helyett.
Részben a hálája jeléül, részben, hogy megvitassák Lucius tényleges fizetségét, meghívja őt az otthonunkba. Amennyiben velünk tart, gondoskodom róla, hogy remekül szórakozzon a vacsora alatt, és egy pillanatig se gyötörje szomjúság. Szerencsére bőven akad (többek között) abból az italból a készletünkben, amellyel órákkal korábban megkínált. Mivel úgy sejtem, nem szeretné hosszúra nyújtani az ittlétét, közvetlenül az étkezés végeztével felmarkolok számunkra egy-egy poharat, hogy körbevezessem a birtokon.
- Remélem, nincs ellenedre, hogy megfosztottalak az elismerő pillantásoktól - mosolygok rá, mintha valóban elképzelhetőnek tartanám, hogy a társaságom terhet jelent számára.
Most, hogy eltávolodtunk az ajtótól, egy pillanatra megtorpanok, hogy átnyújtsam neki az egyik poharat.
- Tekintsd kárpótlásnak.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lucius Malfoy
Death Eater

Kor : 23
Hivatás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Nemzetközi Varázsjogi Hivatal
Hozzászólások száma : 42
Alecto & Lucius Tumblr_oh7hs5ODHf1qlrh5po6_250

Alecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitimeSzer. Ápr. 17, 2019 6:33 pm

Alecto & Malfoy

[You must be registered and logged in to see this image.] Pusztán formaság volt a kérésem felé, nem tartom már kisleánynak aki felfefezőútra indulna miközben én odabenn küzdök az apja életéért. Mindenesetre amikor meglátom a felvont szemöldököt a kijelentésem után, halovány félmosoly kerül az arcomra, de furcsa érzés kerülget, hiszen nem szoktam vinni magammal senkit szinte a munkába, most pedig ketten indulunk neki. Úgy érzem, ez valami új kezdete, talán a családjaink közötti űrt is ki tudjuk majd ezután tölteni. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, de én minden erőmmel azon vagyok, hogy a lehető legtöbb szövetségesünket visszahozzam az életbe, kirántsam őket a reflektorfényből.
Ahogy megérkezünk, egyből a tettek mezejére lépek és elindítom a szervezést, aminek szerencsére már a nagyrésze készen áll, a megfelelő személyek értesültek erről a tárgyalásról. A levelem pontosan ahhoz az emberhez került akihez kellett, sosem okoz csalódást, viszont gazdaggá is tettem, sem ő, sem a családja következő néhány generációja nem fog hiányt szenvedni semmiben sem. Attól, hogy értem a dolgom, még ára van ezeknek a lépéseknek, nem tudok sajnos mindent a jóképű pofimmal elérni én sem. Már a teremben állok, amikor bevezetik Alecto apját. Figyelemmel kísérem minden mozdulatát, örülök neki, hogy ő nem az az áruló fajta, aki a saját életét mentve teszi fel társaiét az üldözöttek listájára. Ugyan nem ismerem őt személyesen, talán még sosem találkoztunk igazán, szemtől szembe, de tisztelem ezért a megmozdulásáért, tudja, hogyan kell kiállni a pódiumra.
Minden erőmet beleadom, minden kezemben lévő bizonyítékot a jelenlévők elé teszek, ám még nem száz százalékos a siker. A kezdetekkor tudtam, hogy ennek lesz folytatása, de a maximumot, amit ma kihozhattunk ebből az egészből, sikerült teljesíteni. Alecto apja hazamehet, de így még figyelmeztetnem kellett, hogy minden szem rá fog szegeződni, egyetlen rossz mozdulat, feltűnő levél és minden amit eddig tettünk a süllyesztőbe hull. Úgy éreztem, megértette mindezt.
Nem számítottam rá, hogy meghívnak majd magukhoz, de a sok munka után most úgy éreztem, rámfér egy kis kikapcsolódás - még ha tisztában voltam is vele, hogy kell majd a munkáról beszélnem -. Alecto jól elszórakoztatott végig, és mintha megérezte volna, hogy hamarosan visszavonulót fújnék, elcsábított a közönség elől. Őszintén? Nem bántam annyira.
- Egyáltalán nincs, úgysem bírom a túlzott... khm, fényezést. - Hirtelen csúnyább szó jutott eszembe, de jólnevelt férfi módjára ezt elfolytottam és valami sokkalta szebbet, de kevésbé ideillőt kerestem hozzá. Elveszem tőle a felém nyújtott poharat, akaratlanul is egy félmosolyra húzódik az arcom miközben megforgatom kezemben a tárgyat. - Kárpótlás miért? - Alapból nem vagyok beszédes fajta, de meg kell mondjam, az arcom és a testbeszédem sokszor többet mutat meg belőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomAlecto & Lucius Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Lucius   Alecto & Lucius Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Alecto & Lucius
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia-
Ugrás: