Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Aubert & Zurie
by Aubert Richelieu Today at 12:30 am

» Dzsinn
by Aubert Richelieu Yesterday at 10:16 pm

» Százfűléfőzet
by Aubert Richelieu Yesterday at 10:07 pm

» Aubert Richelieu
by Voldemort Yesterday at 7:25 pm

» Fogadj el!
by Aubert Richelieu Yesterday at 6:46 pm

» Zurie & Mayra
by Zurie Chapelle Yesterday at 6:44 pm

» Kay & Gust
by Sigrid M. Forsberg Yesterday at 2:58 pm

» szabad egy táncra?
by Pandora Nixon Kedd Nov. 13, 2018 9:04 pm

» Imogen & Edgar
by Imogen Bones Kedd Nov. 13, 2018 2:21 pm

» Mathys & Zurie
by Mathys Garçon Hétf. Nov. 12, 2018 9:47 pm

Statisztika
DIÁK (18)
Griffendél 2
Hollóhát 2
Hugrabug 1
Mardekár 6
Beauxbatons 5
Durmstrang 2
FELNŐTT (16)
A falka 0
Civil 8
Halálfaló 4
Minisztériumi dolgozó 1
Rendtag 3
Nemek
17
17
Aktív User 14

Share | 
 

 Carol & Regulus

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Mardekár

Kor : 16
Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Carol & Regulus   Vas. Okt. 07, 2018 12:56 am

Carol & Regulus

[You must be registered and logged in to see this image.]Mikor harmadikban bekerültem a csapatba, azt mondták, én leszek a Mardekár meglehetősen alacsonyra nőtt reménysége. Kevés olyan pont volt az életemben mostanság, amit biztosra vettem, de ezt a tényt azok közé soroltam. Tényleg jól játszottam, ami pedig még fontosabb, hogy szerettem kviddicsezni. Viszont amióta kezdetét vette a hatodik évem a Roxfortban, úgy éreztem, hogy képtelen vagyok olyan jelentéktelen dolgokra összpontosítani, mint egy kicsike aranylabda szárnyakkal. Próbálkoztam, de sikertelenül. Késve vettem észre a cikeszt minden edzésen, alig bírtam kitérni a gurkók elől és hiába vártam minden alkalommal az edzéseket, mégis túl kimerültnek éreztem magam az aktív játékhoz. Nehezen viseltem a kudarcot, vagyis leginkább sehogyan, és ez tovább rontotta a teljesítményemet. Előre stresszeltem, amint elrúgtam magam a földtől és a többiek fölé repültem a seprűvel, már görcsben állt a gyomrom az idegességtől. Nehéz volt elkapni a cikeszt, ha közben az töltötte ki minden gondolatomat, hogy mi lesz, ha a meccsen is mindent elrontok?.
Ketten maradtunk csak a pályán a rövidre zárt edzés után. Eleredt az eső és az erős szél miatt mindenki jobbnak látta, ha inkább visszavonulunk az öltözébe. Én nem bántam a vihart, valahogy mindig megnyugvást leltem benne és az illatát is szerettem. Az idei első bájitaltan órán Lumpsluck egy teli üst Amortentiával várt minket. Az enyémnek eső, kamilla és csokis keksz illata volt. Ezek után nem nehéz kitalálni, hogy még azt sem bántam, ha a kviddicstalárom csöpögött a víztől, különösen nem Carol társaságában. Egy egyszerű Leperex bűbájjal amúgy is megoldottuk a bőrig ázás problémáját.
- Tegnap nagyon későn értél vissza a kastélyba. Azt mondtad, csak színházba mész - jegyeztem meg.
Kisgyerek korom óta ismertem Carol Mulcibert, a családjaink szívesen vegyültek egymással és úgy gondolták, hogy kölcsönösen érdemesek vagyunk egymás társaságára. Félig-meddig beigazolódott a sejtésük, mert mi valóban rajongtunk egymásért Carollal attól a perctől fogva, hogy kicsiként először játszottunk kincskeresőset a Grimmauld tér 12. padlásán. Sirius viszont azt hiszem, már akkor sem kért a szüleink által előnyösnek ítélt kapcsolatokból. Nem tudta, miből maradt ki, mert tényleg elég érdekes dolgokat találtunk a Black kúriában, később meg bebizonyosodott, hogy Carol nem csak poros ládák átkutatására jó partner. Nem sok emberben bíztam meg, ha valaki olyan kényesen ügyelt a hírnevére, mint én, akkor ezt a luxust nem engedhette meg magának - azonban Carollal szinte mindent megosztottam. Ő meghallgatta az otthoni problémáimat, míg én tartottam a számat a kiruccanásairól, noha nem örültem nekik. Többször kértem, hogy ne tegye, ne járjon muglik közé, ne játsszon a tűzzel, de nem hallgatott rám. Mi lesz, ha majd ő is úgy jár, mint Sirius?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Mardekár

Kor : 17
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Carol & Regulus   Kedd Okt. 16, 2018 11:24 am

Regulus & Carol
[You must be registered and logged in to see this image.]

Sokat jelentett nekem a kviddics, az egyetlen szociális program volt, amiben önként és dalolva részt vettem. Kiskorom óta érdekelt a sport, volt kedvenc csapatom, játékosom, poszter a szobám falán... Sokan azt gondolták, hogy sportkarrierbe akarok majd kezdeni, ami igazság szerint nem volt egy ostoba gondolat tőlük. Ha nem lettem volna megszállott rajongója a színháznak és a színészetnek, talán tényleg a sportolói pályát választom magamnak. Nem feltétlenül játékosként, annyira nem voltam profi a seprűn, a puszta szeretet pedig nem visz messzire, de például mérkőzésvezetőként el tudtam volna képzelni magam, azt hiszem, még elég kemény is tudtam volna lenni a játékosokkal. Csakhogy ez messze nem vonzott annyira mint a színművészet, így egyszerűen félretoltam és megmaradtam a Mardekár csapatában való játéknál. Itt még barátokkal is tudtam együtt játszani, olyan barátokkal, akik most eléggé el voltak veszve.
Nagyon sok időt töltöttem Regulusszal, gyakorlatilag annyit, amennyit csak tudtam a Roxfort falai között. Nem igazán volt más barátom az iskolán belül, nem olyan, akit tényleg annak is tartottam és neveztem, így természetes volt, hogy folyton igyekszem vele lenni. Ez az év viszont nagyon rossznak ígérkezett, hála annak a gyökér bátyjának, akit legszívesebben kidobtam volna az ablakon, amiért ezt tette az öccsével. A szívemen viseltem Regi sorsát, igyekeztem segíteni is neki, amennyire csak tudtam, de nem állítom, hogy nagyon jó lettem volna benne. Mindenesetre itt voltam, annak is elégnek kell lennie, amikor másra nem vagyok sajnos képes.
- Igen, oda is mentem, csak... hát, kicsit elhúzódott -vontam meg a vállam. Ha akadt ember, aki előtt nem tudtam igazán megjátszani magam, de legalább átnézett a szitán, az Regulus volt. Jó ideje nem is próbáltam már más álarcot magamra ölteni, amikor csak ketten voltunk, az egymásba vetett kölcsönös bizalom megakadályozott ebben. -Találkoztam valakivel. Mármint nem úgy, hanem az egyik kedvenc mugli írómmal, akiről kiderült, hogy ott dolgozik a színházban és... Na mindegy, hosszú a történet, a lényeg, hogy beültünk egy kocsmába beszélgetni és így egy kicsit elszaladt az idő. -Nem szívesen mentem bele a részletekbe, azonnal átlátott volna rajtam és tudta volna, hogy mit miért tettem és miért maradtam ott végül egy teljesen ismeretlen férfivel, amit ha külső szemmel próbáltam nézni, elég merész és idióta ötlet volt, de hát... Grover Finniganről volt szó.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Mardekár

Kor : 16
Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Carol & Regulus   Csüt. Okt. 25, 2018 11:07 pm

Carol & Regulus

[You must be registered and logged in to see this image.]Soha nem értettem, hogyan fér bele Carol életébe ez a kettősség - nem a kettősség ténye zavart, azt a saját bőrömön is tapasztaltam, hanem amiben ennyire ellent mondott saját magának. Carol felelősségteljes lány volt, mindig ügyelt a látszatra, közben pedig ilyen rizikós vállalkozásokba kezdett néhány hetente egy színdarab kedvéért. Jó dolog a színház, tényleg az, de megéri ennyi mindent kockára tenni érte? Ebben nem értettünk egyet és tudtam, hogy képtelen lennék megváltoztatni a véleményét. És az az igazság, hogy mostanában nem is firtattam sokat a dolgot, ahogy ő sem kérdezett semmit, mikor nyáron meglátta a szobám dekorációját. Voltak dolgok, amikre egyszerűen kár időt fecsérelni, mert a látszattal ellentétben nincs mit megbeszélni rajtuk. Minek firtatni, mennyire terhes volt mindkettőnk számára a ránk szabott szerep, ha úgysem változtathattunk rajta? Persze, persze, változtatni mindig lehet, már ha az ember nem bánja, ha tizenhét évesen kihajítják otthonról...
A válaszától annyi ránc keletkezett a homlokomon, mint egy gondterhelt, öreg házimanónak. Meg sem próbáltam leplezni a nemtetszésemet.
- Te beültél egy kocsmába egy idegen férfivel? Aki ráadásul mugli? - ingattam a fejem. - Azért... azért ugye te is érzed, hogy ez nagyon hülye ötlet volt?
Sosem tudtam igazán, mit kéne gondolnom a muglikról. Értelemszerűen erősebbek voltunk náluk, ehhez kétség sem fért, noha nem sok fogalmam volt a technikai vívmányaikról. Kissé nevetségesnek találtam, hogy nem tűnik fel nekik a varázsvilág létezése, hogy halloweenkor rettentően béna jelmezt öltenek, de összességében nem láttam őket olyan kártékonynak, mint anyáék. Ezt persze sosem mondtam ki hangosan, az Sirius dolga volt a családunkban. Én nem születtem hősnek és az elesettek védelmezőjének, pusztán csak túl gyenge voltam ahhoz, hogy akár egy muglinak is ártsak. Abban viszont egészen biztos voltam, hogy Carolnak nem kéne valami mugli pasival töltenie ez idejét, különösen nem éjszaka, egy kocsmában. Mi lesz, ha kiderül? Vagy ha bántani akarják. Vagy ha véletlenül mágiát használ varázstalanok előtt. Ezt az egészet ő sem gondolhatta komolyan...
A seprűmre támaszkodva mélyen magamba szívtam az eső és az ázott föld megnyugtató illatát. Nem ilyen beszélgetésre vágytam, nem akartam még Carol miatt is aggódni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Carol & Regulus   

Vissza az elejére Go down
 
Carol & Regulus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Carol Danvers - Captain Marvel

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort-
Ugrás: