Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Jerie

Go down 
SzerzőÜzenet

Jérôme Richelieu
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : Ombrelune csk.
Hozzászólások száma : 72
Jerie 17364296

Jerie Empty
TémanyitásTárgy: Jerie   Jerie Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2018 6:39 pm

Zurie
Frissen beszerzett őszi kabátomat nézegetem egy kirakat üvegében. Nagy kár, hogy Merveille-ben nincsenek olyan kiváló üzletek, mint Párizsban, viszont ez ahhoz képest nem is volt rossz vásár.
Bevallom, unatkozom egy kicsit egyedül, az elmúlt pár hét túlságosan is mozgalmasan telt ahhoz, hogy most csak így sétálgassak a városban. Egyedül.
Szösziséget látok magam mögött elsétálni a visszatükröződésben, és ahogy utána is fordulok (már miért ne tenném?), kétségem sincs afelől, Zurie jár bevásárlótúrán. Meglep. Voltam bent nála a gyengélkedőn még egy pár napja, és azt hittem, még bent is tartják majd, viszont örömmel tölt el, hogy újra szabadlábon van. Még ha ez nem is jelenti azt, hogy azonnal visszazavarhatom a pályára, ahogy azt a versenygő felem súgja - Morel fenyegetése eléggé a szívembe mart ahhoz, hogy megpróbáljak eleget tenni neki.
Nem mintha tényleg nem lenne annyi eszem magamtól, hogy nem veszélyeztetem a biztonságukat újra.
- Zu! - gyengéden simítok végig a hátán, ahogy felzárkózom mellé, remélhetőleg nem ijesztem meg túlságosan. Tény, hogy valami véget ért, viszont nem szeretném, ha a kapcsolatunk is ennyiben maradna, ha már egyébként is a csapat része.
Máskülönben talán könnyebben engedném el, de valóban jól éreztem magam vele mindig.
- Hogy érzed magad? Remekül nézel ki. - Minden hátsó szándék nélkül dicsérem meg, ahogy végigfuttatom rajta a pillantásom. Bár úgy érezte, a kapcsolatunk nem ad neki eleget, azzal sosem lehetett gond, hogy ne értékeltem volna eléggé. Az pedig egyébként is biztos, hogy sokkal jobban fest a levegőn, rendes ruhákban, kötések nélkül.
-  Csatlakozhatok hozzád? - mosolygok rá, bár fogalmam sincs, merre tart. - Vagy lenne kedved meginni valamit? - Mivel a délutánunk szabad - és randink sem lesz -, biztosra veszem, hogy nem lesz ellenvetése. Szerencsére azt is jól tudom, melyik helyre nem tud sosem nemet mondani, így ha nem szakítottam félre semmiben sem, máris arra irányítom a lépteinket. Flux de Bonbons, jövünk!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Jerie Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Jerie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jerie   Jerie Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2018 6:57 pm

Jérôme & Zurie

Nincsenek kötések, nincsenek zúzódások - ahol mégis, ott púder fedi el a sötét foltokat a kíváncsi szemek elől. Lépten-nyomon elismerő pillantások kísérik a lépteimet, habár nem vagyok benne biztos, hogy a megjelenésemnek vagy a meccset szerzett góloknak szólnak... esetleg mindkettőnek. Nincs szükségem tükörre, hogy tudjam, valósággal kivirultam, és ennek (szinte) köze sincs ahhoz, hogy ez az első napom szabadlábon. Mathys, Mathys, Mathys. Vele kezdődnek és végződnek a gondolataim, igazi ördögi kör, amiből sosem akarok kiszabadulni. Alig fogom fel, mi történik körülöttem, annyira leköt a karórám folytonos ellenőrzése és az igyekezet, hogy ráleljek a leggyorsabb útra a kedvenc étterme felé.
Épp a sarkon készülök bekanyarodni - már csak pár méter! -, mikor valaki megérinti a hátamat. Nem, nem pusztán megérinti, végigsimít rajta, ez a mozdulat pedig túlságosan is ismerős ahhoz, hogy ne tudjam kihez kötni. Döbbenten torpanok meg, útját állva a mögöttünk közlekedőknek.
- Jer! - Ajkaim zavart mosolyra húzódnak, és hálás vagyok, amiért a sminkem leplezi az arcomon keletkező pírt. Mindent megtettem annak érdekében, hogy véletlenül se fussunk össze a mai napon, és ebben a pillanatban a korábbinál is biztosabb vagyok benne, hogy indokolt volt az erőfeszítésem. Úgy érzem magam, mint akit rajtakaptak.
- Köszönöm, úgy is érzem magam. - Próbálok normális hangot megütni, holott legszívesebben a világ végéig menekülnék előle. - Veled is... minden rendben? - Most kapcsolok csak, hogy nem ártana félrehúzódni, mielőtt torlódás támad a járdán. Közben tekintetem lázasan futtatom végig az utcán. Muszáj leráznom.
- Sajnálom, de megígértem a szobatársamnak, hogy végighallgatom az összes múltheti pletykát, amiről lemaradtam - hadarom bocsánatkérő mosollyal az arcomon, miközben az étterem felé kezdek hátrálni. - Talán holnap.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Jérôme Richelieu
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : Ombrelune csk.
Hozzászólások száma : 72
Jerie 17364296

Jerie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jerie   Jerie Icon_minitimeCsüt. Okt. 18, 2018 9:06 pm

Zurie
Rossz érzés fog el. A szavai tökéletesek, azonban túlságosan is feszültnek érzem. Meglepő, de annak tudom be, hogy furcsának találja a közeledésem, még ha minden hátsó szándék nélkül is szeretném vele tölteni az időm.
- Ennek örülök - mosolygok rá kedvesen, de tovább fürkészve az arcát. Talán visszafogottabban kellene viselkednem arra az esetre, ha mégis félreértene. Néha jól jön mások tévképzeteire is építkezni, ezúttal viszont nem lenne hasznomra Zurie távolságtartása.
- Persze. Csak éppen szabad a délutánom, és arra gondoltam, ha már így összefutottunk... - Nos, igen, akkor akár meg is ünnepelhetnénk, hogy ilyen hamar felépült. Még annál is jobban néz ki, mint ahogy Mayra beszélt róla - hónapokig nem játszhatnak újra, mi? Felesleges volt ennyire túlreagálni a dolgot.
Egészen biztos vagyok benne, hogy le akar rázni, ez pedig... tényleg nem esik jól. Egészen aggaszt.
- Aha. Nekem jó a holnap is. - Mégsem lenne jó a véletlenre bízni a dolgot. Még mielőtt hátat fordíthatna, újra közelebb lépek hozzá. - Zurie, figyelj, minden rendben? Umm, jobban szeretnéd, ha inkább nem keresnélek? - Eddig úgy éreztem, hogy még barátok lehetünk, azonban ha ez neki bármilyen kellemetlenséget okoz, valamilyen más módon kell majd fenntartanunk a jó csapattársi viszonyt.

Crying or Very sad


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Jerie Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Jerie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jerie   Jerie Icon_minitimeVas. Okt. 21, 2018 3:16 pm

Jérôme & Zurie

Persze - épp ennyi jut el hozzám a válaszából. Bármilyen rossz barát is legyek emiatt, képtelen vagyok rendreutasítani a gondolataimat, melyek hol Mathys felé kalandoznak, hol a vészcsengőt kongatják a fejemben, tökéletesen túlkiabálva Jer szavait. Nem itt kéne lennem. Nem vele. Egyik lábamról a másikra nehezedek, ahogy tekintetem a környéket fürkészi, és egy hajszál választ el attól, hogy dobolni kezdjek a táskámon, mintha ez bármennyit is csillapíthatna a mehetnékemen. Majd mire eljutok odáig, hogy elhadarjam a hazugságaim és továbbálljak, ismét közelebb lép hozzám.
- Szó sincs róla - pillantok fel rá döbbenten. Eddig nem is voltam igazán tudatában, mennyire árulkodóan viselkedtem. Nem mintha annyira meglepő lenne, lévén mégiscsak rólam van szó. - Ha ezt szeretném, miért ajánlottam volna fel a holnapi napot? - Miért hangzik mégis olyan rosszul, hogy holnap vagy valamikor később együtt töltsük a szabadidőnket? Nem tudom, melyikünkkel szemben tartom kevésbé fernek; azt hiszem, minden egyes eltelt másodperccel kevésbé tudok bármit is, ez pedig felettébb aggasztó. Pont annyira, hogy ráérjek vele holnap foglalkozni.
- Reggelinél megbeszéljük - mondom megerősítésképp, és hogy semmi se hiányozzon, rámosolygok, mielőtt továbbindulnék az étterem felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Jérôme Richelieu
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : Ombrelune csk.
Hozzászólások száma : 72
Jerie 17364296

Jerie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jerie   Jerie Icon_minitimeCsüt. Nov. 01, 2018 4:25 pm

Zurie
Furcsa az egész. Furcsa és bosszantó, mivel ritkán utasítanak vissza és ez még ritkábban esik rosszul. Zurie-vel nagyon is jól megértettük egymást, még ha nem is beszélhettünk lángoló érzelmekről (amilyenekre vágyott). Túl van értékelve a szerelem. Tökéletesen mutattunk, még jobban mutattunk volna az október végi bálon együtt, de meg sem próbálkozom vele, hogy elhívjam. Eddig biztos voltam benne, hogy képesek leszünk feszültség nélkül kezelni a változást, alig egy hónapos kapcsolatunk halála nem fogja befolyásolni a kialakult barátság-félénket, azonban most ezt meghazudtolja.
Különböző gondolatok tolakodnak a fejembe. Talán a baleset miatt neheztel rám mégis? Még ha nem is az én hibám volt, jobban is vigyázhattam volna rá. Talán Mayra beszélte tele a fejét a felelőtlenségemmel? Nem, nem hiszem, hogy ilyesmire vetemedne a lány, jobban szereti a szemembe mondani a sérelmeit.
Az zavar a legjobban, hogy ennyire váratlanul ér a dolog. Mintha nem sikerült volna kiismernem Zurie-t, folyamatosan új fordulatokkal lep meg. Eddig még egyik sem esett kifejezetten jól.
- Rendben - hagyom rá. Jelenlen nemkívánatos személy vagyok, azt viszont lefogadhatja, hogy holnap reggel újra szembetalálja majd magát velem. Valami nem stimmel. Persze, lehet, hogy csak a megszokott kedveskedése hiányzik, azért érzem kifejezetten távolságtartónak, mégis... Nem erre számítottam. Hibáztatna ezért bárki?
- Szia! - szólok utána, ahogy elsiet. Miért nem vacsoránál beszélünk?

 scratch  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomJerie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jerie   Jerie Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Jerie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: 1977-
Ugrás: