Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 piték és töklevek

Go down 
SzerzőÜzenet

Sirius Black
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : bajkeverő
Hozzászólások száma : 19
sirius

TémanyitásTárgy: piték és töklevek   Hétf. Okt. 22, 2018 3:21 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Alecto & Sirius

Azért a végén mégiscsak beadta a derekát. Tudtam én, hogy még kedvel engem. Hisz engem mindenki kedvel, kivéve persze azokat, akik nem. De ez a társadalom alantas, megvetett és kisebbségben élő rétege, így nem kell félnem a parasztlázadástól. Örökké király leszek!
Felveszem az ingemet, rá egy zakót, alulra a hozzá illő vasalt nadrágot, és egy fekete lakkcipőt. Ezután nyakamba kötök egy sálat, hisz mégiscsak hideg van, aztán elindulok a Nagyterem felé. Az ünnepség, a lakoma már bizonyára véget ért, de annyi baj legyen. Majd a svédasztalról vagy a konyháról lopunk pár falatot, ha éhesek vagyunk. A manók úgyis adnak valamit, hogy ne éhezzenek a szegény, szenvedő diákok - hölgyek s leányok.
- Azta! - lépek Alecto elé, és feltűnően végigmérem elegáns, abszolút szívdöglesztő ruhájában. Mindig is tudtam, hogy szép lány, és ez a ruha csak kiemeli minden erényét. - Khm… Ezt önnek hoztam, milady. - azzal átnyújtok egy kis bársonydobozt, melyben egy fehér gyöngyökkel díszített medál pihen. Azért tudom, mi az illem. Nem lehet rám mondani, hogy bunkó vagyok. Miután átadom az ajándékot, kezet csókolok. Ezt már régóta ki akartam próbálni...
181
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: piték és töklevek   Hétf. Okt. 22, 2018 7:30 pm

Alecto & Sirius

[You must be registered and logged in to see this image.]Többször is végigpillantottam a griffendélesek asztalán a kísérőm után kutatva, Sirius azonban késve sem jelent meg az ünnepi vacsoránál. Ha nem gyanakodtam volna eddig is éppen eléggé, hogy valami csínyen töri a fejét, a finomabbnál finomabb falatok elmulasztása most minden kétségemet eloszlatja. Így is megdöbbentő, hogy talált magának lényegesebb teendőt a tálcák megkopaszításánál - általában úgy tömi magába az ételt, mint aki az éhhalál küszöbén áll, lehetetlen nem észrevenni. Csak abban reménykedek, hogy nem engem jelölt ki elsődleges áldozatául, vagy legalábbis nem abban az értelemben, ahogy bizonyos mardekáros társamat tiszteli meg. Bár képes lennék többszörösen megtorolni az engem ért sérelmet, nem lenne kedvemre való ilyen árnyékokat vetni a kapcsolatunkra, melyet így is érdekkülönbségek szabdalnak... legalábbis, ami a hosszútávú célokat illeti. A jelenlegi ambícióinkat tekintve ugyanis ez az este mindkettőnk számára jövedelmezőnek bizonyulhat. Feltéve, hogy hajlandó megjelenni.
Miután az étkezés a végére ér, az asztalok pedig tovatűnnek, úgy döntök, szívok egy kis friss levegőt, amíg be nem melegszik a buli, ám amint kilépek a Nagyterem ajtaján, Blackkel találom szembe magam. Arcomon máris a legelbűvölőbb mosolyom nyer magának teret.
- Köszönöm, Sirius - búgom lágy hangon, ahogy átveszem az ajándékot, addig azonban nem szakadok el a tekintetétől, amíg az ajkai el nem távolodnak a kézfejemtől. Csak ezután nézem meg, mit rejt a kicsinyke bársonydoboz. - Nahát, milyen gyönyörű! Ugye segítesz felvenni? - pillantok rá a medálról. Egyrészt a fizikai kontaktus kedvéért, másrészt mert még mindig nem bízok benne annyira, hogy elsőként érjek az ékszerhez puszta kézzel. Halálfalók között cseperedve az ember megtanulja, hogy nem minden olyan ártalmatlan, mint amilyennek tűnik.
- Épp kifelé indultam - kezdek bele az inggallérját igazgatva. - Remélem, nem bánod, ha teszünk egy kis kitérőt, mielőtt csatlakoznánk a többiekhez. Persze - teszem hozzá az ajkait szemlélve, tenyerem immár a mellkasát simítja -, nem muszáj velem tartanod. - Pillantásom azonban készségesen biztosítja róla, hogy nem bánja meg, ha így tesz.

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sirius Black
Gryffindor

Kor : 18
Hivatás : bajkeverő
Hozzászólások száma : 19
sirius

TémanyitásTárgy: Re: piték és töklevek   Szer. Okt. 24, 2018 9:00 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Alecto & Sirius

Fantasztikusan néz ki, ehhhez kétség sem fér azt hiszem, de most azért elgondolkodok azon, hogy miért nem láttam én még őt így kicsípve? Tény, hogy nyáron kitagadtattam magam, de azért előtte elvittek néhány képmutatásra akár hozzájuk, akár máshova. Sokáig mi például egymásnak is voltunk teremtve, mégis csak most látom ilyen csinosnak, ilyen bombanőnek. Nem is értem.
A szokásos hangon üdvözöl, ami igazán semmi felkavarót nem vált ki belőlem, hisz már megszoktam, hogy mindig ilyen mesterkélt a hangja. Talán egyszer meg is kedvelem ezt az oldalát, de lehet, nem is érdemes erőlködnöm. Ettől még el tudok tekinteni.
- Természetesen. - vágom rá egyből, és nagy mosollyal arcomon a nyakláncért nyúlok, hogy Alecto háta mögé lépve felrakjam a nyakába. - Fantasztikusan áll. - kacsintok rá, majd igyekszem nem furcsán nézni, mikor a galléromhoz nyúl. Azt hiszem, ez egész szépen sikerül is, szóval nincs okom panaszra. Hát de mit csinál most?
- Számomra öröm, hogy veled tarthatok. - megfogom a mellkasomon pihentetett kezét, és kedvesen megsimogatom a kézfejét. - De meg ne fázz, sétáljunk csak az árkádok alatt. Oda nem szökik be olyan könnyen a hideg. - és még padok is vannak, szóval ha úgy tartja kedvünk, le is ülhetünk. Na persze csak a sálamra, és ő természetesen csak a zakómban, ha fázik. Ez a minimum, ha már elfogadta a felkérésemet.
- És hogy telnek a mindennapjaid, drága Alecto? - felé nyújtom jobbomat, hogy nyugodtan karoljon belém, és elindulok a friss levegő irányába, mint valami fellengzős arisztokrata. Bár, ami azt illeti, élvezem utánozni őket.
251
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: piték és töklevek   Vas. Nov. 04, 2018 3:38 pm

Alecto & Sirius

[You must be registered and logged in to see this image.]Még vetek egy utolsó pillantást a fehér gyöngyökre, mielőtt Sirius ellépne a hátam mögül, hogy ismét szembekerüljünk egymással. Bent, a nagyteremben félhomály uralkodik, itt viszont elég világos van ahhoz, hogy meg-megcsillanjon a fény finom, gömbölyded formájukon: mintha csak rám kacsintanának köszönésképp. Rejlik ebben a látványban valamiféle ártatlan turpisság, ami cseppet sem vall rám.
- Köszönöm - mosolygok rá a fiúra, miközben végigfuttatom az ujjaimat a nyakláncon. Valójában fantasztikusan ide nem illő, legyen szó a személyiségemről, a stílusomról vagy akár a ruháról, amit viselek - talán ha Piroska nagymamájának öltöztem volna -, ennek ellenére nem adom jelét semmiféle elégedetlenségnek.
- Legyen így - eresztem el a mellkasát, majd csúfondáros érdeklődéssel szegezem neki a kérdést: - Minden lánnyal ilyen figyelmes vagy? - Remélem, egy pillanatig sem veszi komolyan. Bármennyire is tetszik a bánásmód, amelyben részesít, a nemleges válaszától sem érezném magam különlegesnek, mint ahogyan annak sincs számomra jelentősége, milyen hírnévnek örvend, sőt: ez utóbbit inkább előnyömre kívánom fordítani azzal, hogy elismerem a lehengerlő vonzerejét. Hadd nőjön csak az egója.
- Rivaldafényben. A háztársaim még mindig a felkérésedről csámcsognak - felelem belé karolva, ahogy elindulunk az árkádok felé. - Egy mardekáros és egy griffendéles. Alighanem történelmet írunk. - Elmosolyodva kacsintok rá. - Neked hogy telnek?
Hamarosan kiérünk a szabadba. Ruhámat óvatosan lesimítva helyet foglalok a padok egyikén; a naplemente vérvörös izzása lefesti a csupasz karomat és lángnyelveket csal Sirius szemébe, én pedig megengedem magamnak, hogy néhány rövid másodpercre elvesszek bennük, mintha valóban képes lenne hatást gyakorolni rám.

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: piték és töklevek   

Vissza az elejére Go down
 
piték és töklevek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort :: Halloween, 1977 - Roxfort-
Ugrás: