Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 The Noble and Most Ancient House of Black

Go down 
SzerzőÜzenet

Regulus Black
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: The Noble and Most Ancient House of Black   Vas. Okt. 28, 2018 12:26 am

Bella & Regulus

[You must be registered and logged in to see this image.]Kisfiúként mindig valamiféle csodálatot éreztem az unokatestvéreim iránt. Bella erős jelleme egyszerre nyűgözött le és rémisztett meg. Andromedáért a bátorsága miatt rajongtam, noha akkor még nem láttam, ez hova vezet majd. Narcissa pedig egyszerűen tökéletesnek tűnt, ebben mindenki egyetértett a családunkban. Régen az egyetlen bánatom csupán az volt, hogy kisgyerekként néztek rám - joggal természetesen, mert tényleg az voltam hozzájuk képest. Most már hiányoltam az életemnek azt a szakaszát, mikor egyedül az okozott szívfájdalmat, hogy a hihetetlenül menő unokatestvérem, Bella, nem akart velem játszani.
Az egész nyarat végigstresszeltem. Órákat töltöttem a szobámban olvasást színlelve, miközben a gondolataim az új Nimbus seprű sebességével száguldoztak és görcsbe rántották a gyomromat. Nem tudtam kiverni a fejemből Sirius hiányát - hiába volt egy idegesítő, felelőtlen idióta -, ahogyan az egyre nyomasztóbb jövőképemet sem. Minderre rányomta a bélyegét a szobám új dekorációja, mindenhonnan Sötét Jegyek és morbid újságkivágások mosolyogtak rám, mintha a maradék életkedvemet is dementorként akarták volna kiszipolyozni. Nem tudtam mi lesz velem, egyedül azt, hogy nem követhettem Sirius példáját. Azt hiszem, sosem lettem volna elég vakmerő megtenni ezt a hatalmas lépést, amit ő, de a kitagadásával úgy éreztem, mégis elzárt előlem minden lehetőséget. A nyakamba szakadt minden elvárás, amit eddig vele szemben állítottak, úgy cipeltem ezeket a nem éppen rám szabott terheket, mint egy engedelmes kis öszvér. És a kutya nem kérdezte, én mit akarok, én pedig tudtam, hogy úgysem számít. Sirius tett róla, hogy az életem csakis egy irányba haladhasson. Féltem, mert még most sem értettem igazán, mi felé toltak olyan túlbuzgón a szüleim. Felfogtam, hogy a családunk (és így én is) kinek az oldalán áll, de abba belegondolni sem mertem, mit követelnek majd meg tőlem.
Így amikor augusztus végén Bellatrix váratlanul megjelent a Grimmauld téri Black kúriában, azonnal kaptam az alkalmon. Nem akartam útban lenni, legalább fél órán át sündörögtem a szalon környékén, ahol anya éppen hatalmas beleéléssel szidta a környéken lakó muglikat az unokahúgának. Aztán végül anya szörnyű migrénre hivatkozva visszavonult a szobájába és én lecsaptam a lehetőségre. Mielőtt még Bella haza indulhatott volna, lendületesen beléptem a helyiségbe, mint aki véletlenül éppen erre járt és nem odakint hallgatózott már hosszú ideje.
- De jó, hogy itt vagy, Bella... Esetleg ráérsz most? Tudunk beszélni? - Idegesen helyeztem egyik lábamról a másikra a súlyt, közben lopva az ajtó felé pillantottam, hátha anya újból felbukkan. Az ő jelenlétében képtelen lettem volna Siriusról, halálfalókról és effélékről beszélni. Ilyen-olyan módon, de mindenképp felzaklatta az összes téma, ő meg engem zaklatott fel. Mindenkinek jobb volt, ha a szülő-gyerek beszélgetéseink megrekedtek a tanulmányi eredményeim és az időjárás szintjén.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bellatrix Lestrange
Death Eater

Kor : 26
Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: The Noble and Most Ancient House of Black   Vas. Okt. 28, 2018 7:42 pmRegulus and Bella
[You must be registered and logged in to see this image.]
Meglehetősen váratlanul bukkantam föl a Grimmauld téri rokonságnál, de ez nem, mintha bárkit is zavart volna. A nagynéném amúgy is üzengetett már egy ideje, hogy olyan rég látogattam már meg. Nekem pedig kivételesen nem akadt dolgom, bár el tudtam volna foglalni magam mással is, de néha ez is kell. Ma este ráadásul Rodolphus is hazatér a küldetéséből. Remélhetőleg jól sült el a dolog és nem lesz szükség az ápolására.
Miközben hallgattam Walburga szidalmait a környék béli muglikról a szemem sarkából láttam, hogy Regulus legalább negyedjére jelenik meg a szalonnál, de egy lépést sem tesz beljebb. Nem nehéz kitalálni, hogy akar valamit, mert ha hallgatózni akarna, okosabban is csinálhatná. Egy újabb Black kitagadása nem tesz jót a családnak és ezt mindenki megsínyli, így vagy úgy. Amikor Andromedát kitagadták, akkor sokáig nálunk is tabu téma volt. Senki se akart róla beszélni, és ha valaki véletlenül szóba hozta, abból veszekedés lett. A bosszúság viszont megmaradt, hiszen árulást követett el, ezt senki sem fogja megbocsátani. Én még, ha akarnám sem tehetem, hiszen én is ugyanúgy haragszom.
Amint egyedül maradok Regulus nagy lendülettel lép be a helyiségbe.
– Sejtettem, hogy szeretnél valamit – mondom felé fordulva. – Ennél feltűnőbben nem is járkálhattál volna odakint. Miről szeretnél beszélni, Regulus? – kérdezek rá, miközben őt figyelem. Bár van egy sejtésem, hogy mostanában milyen dolgok járnak a fejében. Sirius kitagadásával a család most sokat vár el tőle. A terhek pedig nehezek, főleg akkor, ha nem biztos a dolgában. A miénk nem volt ilyen súlyos Cissyvel, és még ha ő nem is vesz részt halálfalóként ebben, a férjét még támogatja. A családunk büszke is rá. Még van időm és nem sietek sehová, ezért nem jelent gondot végighallgatni. Hagyom, hadd beszéljen arról, amiről akar, így hát kényelmesen helyet foglalok az egyik fotelban.
Outfit: [You must be registered and logged in to see this link.] »[You must be registered and logged in to see this link.] «Music:[You must be registered and logged in to see this link.]

______________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Absque pugna non est victoria.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Regulus Black
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: The Noble and Most Ancient House of Black   Pént. Nov. 09, 2018 3:06 pm

Bella & Regulus

[You must be registered and logged in to see this image.]Bella nyers stílusa nem ért meglepetésként, de ez sajnos nem jelentette egyben azt is, hogy jól kezeltem a hozzám intézett szavakat. Tudtam, hogy nem kell tőle kertelésre és babusgatásra számítanom, mégsem álltam még készen erre a beszélgetésre. Néha borzasztóan irigyeltem a Blackek magabiztosságát, mintha én magam nem tartoztam volna közéjük. Pedig nagyon is Black voltam én is, az utolsó sötét hajszálamig, mégsem tudtam magam egyenrangúként gondolni az olyan rokonokkal, mint például Bellatrix vagy Narcissa.
- Sosem voltam benne valami jó... - Ennek az lehetett az oka, hogy már kisgyerekként sem volt szokásom bujkálni. Hiába töltöttem szívesen egyedül az időmet, mégis inkább arra vágytam az első perctől fogva, hogy lássanak. A szüleim, a bátyám, az unokatestvéreim, bárki... De senki sem vett igazán észre. Arról apáék is szívesen beszéltek, hogy milyen jól tanultam vagy milyen eredményeim voltak kviddicsben, de engem soha, senki nem kérdezett semmiről. Olykor már annak is örültem, ha két mondatnál többet végigdarálhattam anélkül, hogy valaki félbeszakított és rám erőltette a saját véleményét vagy gondolatait. Így hát nem csoda, hogy nem volt sok gyakorlatom az ólálkodásban és még kevesebb az ilyen kínos beszélgetésekben. Már kezdtem megbánni, hogy egyáltalán eszembe jutott Bellához fordulni ezzel az egész őrülettel... - Én... szóval... csak meg akartam kérdezni, hogy neked és Cissynek milyen volt, miután... tudod, az Andromeda ügy után. Mert ezekről a dolgokról senki sem beszél, pedig attól még megtörténtek. És tudom, hogy te nem szereted szőnyeg alá söpörni meg cukormázba vonni a dolgokat, szóval ki mást kéne kérdeznem?
Idegesen leültem a Bellával szemközti fotelbe, úgy fészkelődtem, mint amikor kiskoromban egyszer megkérdeztem a szüleimtől, hogy kaphatnék-e egy kiskutyát. Különben nem kaptam, mert anya szerint a kutyák büdösek, koszosak és buták.
A kezemet tördelve vártam a választ, tudatosan kerülve Bellatrix sötét szempillákkal árnyékolt pillantását.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bellatrix Lestrange
Death Eater

Kor : 26
Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: The Noble and Most Ancient House of Black   Vas. Nov. 11, 2018 10:14 pmRegulus and Bella
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem vagyok a kertelés nagy híve, ha van valami, azt el kell mondani és kész. A lelkek nyugtatása és a babusgatás nem az én asztalom, bár talán néha megerőltethetném magam. Bár még a gondolata is borzasztó. Viszont most kész vagyok arra, hogy még egy Blacket meghallgassak még a mai nap, mielőtt hazatérnék. Úgy sem sietek sehová, tekintve, hogy nem kaptam új feladatot a Nagyúrtól. Az időm felszabadulásába beleférnek ilyen dolgok is. Most az egyszer még türelmes is vagyok. Ennél jobb hangulatomban nem is találhatott volna.
– Talán, mert nem is akartál – jegyzem meg, de nem igazán szemrehányásként mondom. Valószínűleg menne neki, ha akarná és kicsit megerőltetné magát. Helyet foglalva türelmesen várok arra, hogy miről szeretne beszélgetni, bár sejtéseim vannak róla. Az ő családja is átesik most azon, ami anno nálunk zajlott le.
– Tudod, könnyebb nem beszélni róla, mint szembenézni egy szégyennel, mert a családunknak ez az, Regulus. Amióta a Black vérvonal él, a családok generációról generációra adják át a taníttatásukat. Ha szégyent hozol a Blackekre, azt senki sem bocsátja meg. Ez egy nagy teher, elhiszem, de mi ebbe születtünk bele. Andromeda árulása számunkra is csapás volt, és ha valaki akár véletlenül is szóba hozta őt, abból veszekedés lett. Így hát inkább nem beszéltünk róla többet – mondom, miközben őt fürkészem a tekintetemmel. Cissy sokáig nem akarta elfogadni a helyzetet és ki akarta békíteni a szüleinket, de hamvában holt terv volt. Ő mindig is érzelmesebb volt, ez pedig most sem változott. Túl sokat aggódik a családért, főleg azokért, akiket megkedvel.
– Mitől félsz, Regulus? – kérdezem egy rövid szünet után.
Outfit: [You must be registered and logged in to see this link.] »[You must be registered and logged in to see this link.] «Music:[You must be registered and logged in to see this link.]

______________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Absque pugna non est victoria.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: The Noble and Most Ancient House of Black   

Vissza az elejére Go down
 
The Noble and Most Ancient House of Black
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Babnyerő-
Ugrás: