Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 zurie&&sasha

Go down 
SzerzőÜzenet

Sasha Dolohov
Beauxbatons

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: zurie&&sasha   Kedd Okt. 30, 2018 3:04 pm


zurie&&sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]
Zurie már két napja a gyengélkedőn van és sajnáltatja magát. Az évfolyamtársaink és pár kviddics rajongó előszeretettel látogatja, de én még csak mostanra jutottam el odáig, hogy talán kellene vetnem egy pillantást a lányra. Biztosra veszem, hogy Orianne a sérülést követően rögtön ugrott és rohant is megnézni, hogy van Zurie. Én csak szemet forgatva mentem vissza a szobánkba és leültem az ágyra, hogy olvasgassak egy kicsit. Nem tűnt az egész nagy esésnek és úgy voltam vele egyből, hogy a javasasszony úgyis meggyógyítja. Miért kellene oda még egy ember, aki körbeugrálja és idegesítően aggódik érte?
Be kell valljam, mióta megtörtént az eset ez az egész semmit sem mozgatott meg bennem, de most a második nap után kezdi fúrni az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mi is történhetett.
A fiókban keresni kezdem az utolsó csokibékámat, hogy azért mégse menjek üres kézzel. Mikor megtalálom a zsebembe dugom és elindulok a gyengélkedő irányába. Ekkor már nem tudok Zurie-ra gondolni, mindössze a közelgő Halloween érdekel és az összes gondolatomat ez foglalja el. Ugyan kísérőm idén nem lesz, de ez egyáltalán nem hoz lázba. Magamat ismerve úgyis összeismerkedek majd valamelyik sráccal a bálon és egy percig sem fogom egyedül érezni magam.
A gyengélkedőhöz érve rögtön megpillantom Zurie-t az ágyán. Rajta kívül mindössze két ember fekszik még ott, de ők is alszanak. Arcról egyáltalán nem ismerősek nekem. Arra tudok következtetni, hogy valószínűleg elkaptak valamit, ami rögtön az ágyba küldte őket vagy valamelyik varázslatuk félresikerült. Mind a kettő megeshet.
Zurie ágyához sétálok és leteszem a csokibékát a fejénél lévő éjjeliszekrényre majd a lányra pillantok. Egyelőre nem ülök le mellé egy székre, jó nekem ácsorogva is.
- Ezt neked hoztam – utalok az édességre. – Na hogy vagy? Mi is történt pontosan? – kérdezem, mert nem vagyok vele tisztában. Ugyan kint voltam a meccsen, de sosem voltam oda a kviddicsért meg igazából egy sportért sem. Ahelyett, hogy figyeltem volna az egyik sráccal szemeztem, akinek még mindig nem tudom a nevét. Mindössze úgy gondolok rá, hogy ő a szép barna szemű.
- Annyira frusztráló a gyengélkedő, gyere vissza a szobába. Én biztos nem bírnék egy éjszakát sem eltölteni itt, még akkor sem, ha mindent megcsinálnak nekem – húzom el a számat és megkerülöm az ágyát. Közben végigpásztázom a termet, de egyáltalán nem lesz jobb atmoszféra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: zurie&&sasha   Csüt. Nov. 01, 2018 4:49 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Sasha & Zurie

-
Mióta felébredtem, azon igyekszem, hogy ne zuhanjak vissza az álmaim zavaros fellegei közé az epét felkavaró csók és a kék szempárban tükröződő aggodalom társaságába, a gyógyító bájitalok azonban minduntalan gondoskodnak róla, hogy védtelennek bizonyuljak ellenük. Bár gyakran szűrődnek valóságosnak vélt hangok a képzeleteim közé és esküdni mernék rá, hogy néha fel-felpillantok rájuk, ám ugyanolyan gyorsan vissza is süppedek az eszméletlenség mocsarába.
Egy ízben tompa puffanásra riadok fel. A zaj az éjjeliszekrényem felől jön, hát ösztönösen arra fordítom a fejemet, mire olyan erős fájdalom hasít a koponyámba, hogy nyomban oszladozni kezd a kábultságom. Ekkor pillantom meg Sashát, amint az ágyam mellett áll és egyenesen rám szegezi a vesébe látó tekintetét. Elfog a kétség, nem-e egy újabb rémálom áldozatává váltam - ez megmagyarázná az órák óta példátlan éberségemet is -, a kérdései azonban túl kedvesen, túl érdeklődően csengenek ahhoz, hogy... Nem, igazából ettől csak még valószerűtlenebb az egész.
- Szia - motyogom erőtlenül, miközben kísérletet teszek rá, hogy újra egyenesbe tegyem a megelevenedett kínt a nyakamon. Az újonnan felerősödő fájdalom hatására egy pillanatra homályossá válik a szoba képe, majd ismét kiélesedik, biztosítva róla, hogy ezúttal valóban magamnál vagyok. Máris sokkal vonzóbbnak tűnik az örökös alvás, na meg minden más is, ami kiútként szolgálhat a beszélgetésből. Ő az utolsó utáni, akinek a látogatására vágytam vagy számítottam volna. El sem tudom képzelni, mit akarhat tőlem, tekintve, milyen régóta kerülöm már a társaságukat. Bele akar nyúlni valamelyik sebembe, esetleg nemes egyszerűséggel kihasználná az alkalmat, hogy szabad prédává váltam számára, hogy elmondhassa a magáét? Bárhogy is, a jelenléte nem kecsegtet semmi jóval.
- Jól vagyok - mondom gondolkozás nélkül. Nincs se erőm, se hangulatom ahhoz, hogy végighallgassam a megjegyzéseit vagy azt nézzem, hogyan forgatja a szemeit a szenvedésem láttán, miközben zúzódások csúfítják az arcom géz által szabadon hagyott részeit és kisebb gondom is nagyobb a gúnyolódásánál. - Nekem jött egy lelátó.
Miért vagy itt? - szegezem neki a kérdést újra és újra, csakhogy közel sem érzek magamban annyi bátorságot, hogy a valóságban is ki merjem ejteni a számon. Még akkor sem, mikor tovább csicsereg és olyan könnyedén veszi a gyengélkedőn való tartózkodásomat, mintha egy ártalmatlan ficam miatt fektettek volna be.
- Aha - felelem kelletlenül, mert ötletem sincs, mit szeretne hallani. Igen, igazad van, Sasha? Máris felpattanok a kedvedért, hátha megtudok tenni egy métert, Sasha? Nem rémlik, hogy valaha is ennyire idegesítőnek tartottam volna, mint ezekben a percekben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sasha Dolohov
Beauxbatons

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: zurie&&sasha   Szomb. Nov. 03, 2018 6:53 pm


zurie&&sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]
Magam is elgondolkozom, hogy mi a valódi oka annak, hogy itt vagyok. Lényegében érdekel Zurie állapota, de az aggódás szó erős túlzás arra, amit érzek. Inkább vagyok kíváncsi, mintsem bármi más. Plusz ezt a helyet sem szeretem. Maga a gondolat, hogy akár én is itt feküdhetnék valamelyik ágyon, miközben valaki próbál meggyógyítani, aki valószínűleg csak felidegesítene, egyszerűen megrémít.
Talán azért sem kellene itt lennem, mert változást érzek. A kapcsolatom Zurie-val nem olyan, mint akár pár hónapja is volt. A lány egyre távolságtartóbb velem és nem tudom, hogy mégis mi lelte, miért tesz így. Őszintén úgy gondolom, ha tovább folytatja nem fogom szó nélkül tűrni és nálam jobban úgysem jár senkivel. Majd észhez tér, addig meg én sem fogok nagy energiát fektetni abba, hogy időt pazaroljak rá. Ez is csak egy enyhe gesztus, mivel ha én feküdnék itt, elvárnám, hogy meglátogasson.
- Nem úgy nézel ki, mint aki jól van, de hiszek neked. Nekem végülis mindegy meg igazából neked is. Egyszer úgyis felépülsz – rántom meg a vállam. Nincs veszélynek kitéve. Itt úgyis meggyógyítják és egy idő után olyan lesz, mintha mi sem történt volna. Nem kell itt körbeugrálni és félni. – Nem figyeltem, mikor ez történt az egyik évfolyamtársunkkal szemeztem. A nevét nem sikerült megtudni, mert hirtelen mindenkit felvert a baleseted, de annyi baj legyen – mosolyodom el, majd kihúzok egy támla nélküli széket az ágy alól és leülök rá. Nem akarok tovább ácsorogni. Már az ágyat is körbejártam, így lesz a legkényelmesebb. Nem tervezek sokáig maradni, de attól ez jobb.
- Azért majd szólj, mielőtt jössz vissza. Pár cuccot rápakoltam az ágyadra, de mielőtt jössz lepakolok róla természetesen – közlöm vele. Igazából csak pár ruhadarab van ott, amiket nem akartam, hogy a szekrényben gyűrődjenek. Mondjuk fogalmam sincs, hogy Zurie mikor lesz képes visszajönni, mivel így jobban megnézve azért nincs éppen a legjobb passzban, de mindez csak átmeneti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: zurie&&sasha   Vas. Nov. 04, 2018 11:08 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Sasha & Zurie

-
Ostoba lettem volna bármi mást feltételezni, mégis fájdalom szorítja össze a mellkasomat közönye hallatán - ezúttal olyasfajta, aminek köze sincs a balesetemhez. Év elején, mikor kerülni kezdtem őket és javában friss húsnak számítottam a kviddics csapatban, piszkosul egyedül éreztem magam. Gyakran jutottak eszembe a hülyüléseink, a közös vásárlások, de még a legunalmasabb órák is, amiket rendszerint Sasha dobott fel a kritikus megjegyzéseivel, mielőtt végleg utolért volna minket az álom. Arra valahogy minden egyes alkalommal elfelejtettem emlékeztetni magamat, hogy ugyanolyan magányos voltam a triónkban is, mint anélkül. Igazából meg kéne köszönnöm neki, hogy ezúttal megteszi helyettem. Egyszer úgyis felépülsz. Felőle ott is maradhattam volna a pályán, mert hát egyszer mindenki meghal, nem igaz?
- Sajnálom, hogy miattam elmulasztottad. - Ezúttal meg sem próbálom leplezni a hangomban bujkáló kesernyés szarkazmust. Talán a gyógyszerek teszik, de cseppet sem érzem úgy, hogy aggódnom kéne a következmények miatt. Cseppet sem. Na jó, legalábbis kevésbe, mint általában; a tizenegy éves lenyűgözött én még mindig ott toporog valahol az agyam hátsó zugában, rémülten, amiért bármi kapcsán ki mertem nyilvánítani az ellenérzésemet. Mert Sashának mindig jó oka van arra, amit tesz.
- Nem hiszem, hogy tudnék szólni. - Mondhatnám azt is, hogy ha meglátogatna, ezt a problémát kiküszöbölnénk, csakhogy a legkevésbé sem vagyok kíváncsi rá. Már az is frusztrál, hogy ilyen kényelmesen elhelyezkedett - csak nem tervez sokáig itt maradni?
- Történt valami érdekes a napokban? - kérdezem egykedvűen. Minél többet beszélünk az általam választott témákról, annál hamarabb elunja magát és lelép.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: zurie&&sasha   

Vissza az elejére Go down
 
zurie&&sasha
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Franciaország :: Beauxbatons-
Ugrás: