Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Alecto & Amycus

Go down 
SzerzőÜzenet

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Alecto & Amycus   Csüt. Nov. 01, 2018 7:37 pm

Alecto & Amycus

[You must be registered and logged in to see this image.]Tény, hogy egy kitagadott Black nem a legideálisabb partner, legyen szó magas presztízsű estélyről vagy akárcsak a legegyszerűbb iskolai ünnepélyről, melyen az evőeszközök is elegánsabban tündökölnek a résztvevőknél, ámbár senki sem kárhoztathat, amiért nehezen állok ellen egy térden csúszó, rózsaszállal a kezében esedező griffendélesnek, aki történetesen vonzóbb külsővel bír, mint a fél mardekáros bagázs együttvéve. A jövőbeli terveim tekintetében különösen előnyösnek bizonyul majd, hogy felmelegítjük egykori barátságunkat, és könnyen megeshet, hogy eközben rálelek más pozitívumokra is. Amycus reakciója természetesen nem sorolható ebbe a körbe. Bár nem volt jelen a felkéréskor, kétségem sincs afelől, hogy negyed órába se tellett, míg a fülébe jutott a hír, beleértve a válaszom mibenlétét is. Hogy ne vetemedjen a kísérőm felkutatására, úgy döntöttem, nem nehezítem meg a dolgát és órák után egyenesen a szokott helyünk felé vettem az irányt, hogy én legyek az első, akire rátalál, így pedig akinek elsőként kifejezheti az egyet nem értését.
Csakhogy amint megközelítettem a Tiltott Rengeteg peremét és a testvéremnek egyenlőre nyomát sem láttam, elfogott a kísértés. Ugyan egyértelműen nem mi vagyunk a szabályok tiszteletben tartásának mintaszobrai, valamilyen megmagyarázhatatlan, kimondatlanul maradt megállapodás folytán egyikünk sem lépte még át ezt a határt. Azt hiszem azért, mert ritkán, annál is rövidebb időre tartózkodunk itt egyedül, egymást pedig túlságosan is féltjük ahhoz, hogy kockára tegyük az épségünket az erdőbe való illetéktelen behatolással.
De hát amiről Amycus nem tud...
Engedek a lombok vibráló, hívogató titokzatosságának és teszek egy lépést befelé. Aztán még egyet. Sosem a bátorságomról voltam ismert: szinte reménykedve pillantok ismét körbe, hátha jön valaki vagy valami, ami megakadályozhatja az őrült kirándulásomat. A körülöttem honoló kihaltság ösztökél rá, hogy ismét a magasba emeljem a lábam, ám ahelyett, hogy egy újabb arasznyit haladnék előre, hirtelen ötlettől vezérelve futásnak eredek.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Amycus Carrow
Slytherin

Hivatás : Diák
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Amycus   Hétf. Nov. 12, 2018 10:15 am


Alecto
Mintha minden egyes percben, minden porcikám Alectoért aggódna.
Tudjuk jól, előlem semmi nem marad titokban. A megfelelő eszközökkel, a megfelelő emberekkel el tudham érni az éveink során, hogy a folytonos aggódásom, féltésem valami mássá fejlődjön, valahogy egészen másként kezelődjön. Persze ez mind csak tettekben nyilvánul meg, gondolatban - tudatban teljesen másként játszódik le, tudjuk, mi történt évekkel ezelőtt, és ugyan be nem vallanám magamnak gyengeségem, erővel tagadom a dühkitöréseim - már néha annyira erőteljes, hogy emlékeim is megtörnek - félek, hogy Alecto felé is kitörik majd, félek, hogy egyszer úgy kihoz a sodromból, hogy nem tudom megállni, de inkább a kitagadott Blackre gondolok majd közben, rá tartogatom az erőmet.  
Tudtam hol kell keresnem a lányt. Az iskolában töltött sok-sok év nem vette el a közöttünk lévő szoros kapcsolatot, még ha néha ezt nem is mutatjuk ki úgy, ahogy kellene. Van egy hely, ami viszont nyugalmat nyújt, ami biztonságot sugároz - még ha nem is teljesen biztonságos -, hiszen minden fontos közös percünket ott pecsételtünk meg. Prefektusi jelvényemet a taláromra tűzöm mielőtt elindulok, csak be kell biztosítanom magam a kíváncsi szemektől, az érdeklődő kérdésektől. Nincs kedvem senki mással beszélgetni, csak a testvéremmel. Mintha lenne egyfajta aurám ilyenkor, valami sötét, ami taszítja a kívülállókat, hiszen szapora lépteim elől mindenki félreáll, bár kíváncsi szemek utánam néznek, a lányok összesúgnak, nevetgélnek. Tudom, jóképű vagyok és nekik még kihívás, egy sötét folt, hisz az évek alatt senki nem környékeztem meg, senki nem érdekelt, nem akartam szerelmet sem érzéseket, csak a céljaimra összpontosítani és arra, hogy Alecto rendben legyen, hogy őt ne érje semmi baj.
Az erdő szélén körbetekintek, árnyként lépek be a fák közé, észrevétlenül mint egy macska, majd minden félelem és kétely nélkül, céltudatosan folytatom utamat oda, ahol mindig találkozunk. Pálcámat kezembe veszem, hisz ez mégis csak egy mágikus erdő, rengeteg rejtéllyel és kérdéssel. Felfigyelek az összes neszre, az összes furcsa zajra, de csak céltudatosan haladok előre, addig a percig, még meg nem látom a mellettem elfutó lány körvonalait, százközül is megismerném.  
- Alecto! - Szólok utána, de hangom halk és kissé erőtlen, nem hinném, hogy meghallotta. Nem hagyom, hogy eltűnjön szemeim elől, utána eredek, és csak remélem, hogy nem ijed meg még inkább és fut el előlem. 
Amycus
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alecto Carrow
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Alecto & Amycus   Hétf. Nov. 19, 2018 6:17 pm

Alecto & Amycus

[You must be registered and logged in to see this image.]Alighogy futásnak eredek, ropogó ágak és zizzenő falevelek tájékoztatnak róla: nem vagyok egyedül. Valószínűsíthető, hogy a bátyám szegődött a nyomomba, elvégre ha egy kotnyeles évfolyamtársamról lenne szó, egyenest az igazgatóhoz vagy a házvezetőjéhez igyekezne anélkül, hogy a saját büntetését kis kockára tenné. Ennek ellenére úgy döntök, egy kis tréfa még senkinek sem ártott meg.
Egyértelműen előnyösebb helyzetben vagyok, ez viszont nem fog sokáig tartani, ha valóban Amycussal futok versenyt, ezért máris gyorsítok a tempómon, és igyekszem a sűrű lombbal átszőtt fák közelébe húzódni, hogy aztán az első adandó alkalommal elrejtőzzek egy szélesebb törzsű óriás mögé. Szívem épp úgy zakatol az izgatottságtól, mint a hirtelen megerőltetéstől, amint mély lélegzeteket véve hallgatózni kezdek.
Jobb oldalt az avar életre kel a súlyos léptek alatt. Itt van. Egyetlen pillantást engedélyezek magamnak csupán, hogy megbizonyosodjak felőle, valóban ő az, majd hagyok számára pár másodpercnyi előnyt, hogy elém kerüljön. Mosolyogva nyalom meg az alsó ajkamat, miközben visszaszámlálok. Három... Kettő...
Ajkaim némán formálják az igét, amint suhintok egyet a pálcámmal; válaszul tömérdek falevél tapad Amycus testére és arcára, én pedig anélkül, hogy végiggondolnám, milyen védekező reakciókat indítok el benne a támadásommal, hirtelen ötlettől vezérelve egyenesen a hátára vetem magamat. Karjaim és lábaim kellő óvatossággal kulcsolódnak köré, anélkül, hogy a leghalványabb nyomást fejtenék ki a nyakára vagy egyéb testrészeire, fejem pedig egy vonalba kerül az övével, így lehetőségem nyílik kinevetni megcsodálni a levelek borította arcát.
- Lám-lám, a Roxfort postása - jegyzem meg pimaszul, ahogy lefújok egy hívatlan látogatót a homlokáról.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Alecto & Amycus   

Vissza az elejére Go down
 
Alecto & Amycus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort-
Ugrás: