Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Amycus & Regulus

Go down 
SzerzőÜzenet

Regulus Black
Slytherin

Kor : 17
Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Amycus & Regulus   Vas. Nov. 04, 2018 12:40 am

Amycus & Regulus

[You must be registered and logged in to see this image.]Sokan gyűlölték a prefektusi őrjáratokat esténként. Bizonyos szempontból érthető volt, hogy nyűgnek érezték ezeket a kötelező köröket. Én azonban szívesen végeztem ezt a feladatot, úgysem aludtam túl jól és ilyenkor legalább akadt társaságom, nem egyedül bámultam a plafont vagy fáradt szemekkel bújtam egy Lumos bűbáj fényénél valamilyen könyvet. Amycus pedig mindig jó partnernek bizonyult. A legtöbb korunkbeli fiúnak nem sok mély gondolata támadt, ami ha kimondatlanul is, de nagyon zavart. Vágytam az értelmes beszélgetésekre, de ritkán volt hozzájuk szerencsém. Amycus esetében az is külön jó pontot jelentett, hogy nagyon hasonló családi háttérrel rendelkeztünk, mindenféle magyarázat nélkül megértettük az elejtett, rövidke megjegyzéseket. Ő tudta mit jelent aranyvérű fiúnak lenni, még ha nem is hoztuk szóba a témát. Nem kellett, van, amire kár szót és időt fecsérelni.
Így tehát örültem, mikor takarodó után belé botlottam elsőként a második emeleten. Talán őt is a percek óta fel-felhangzó óbégatás vonzotta ide, amiről persze nem meglepő módon kiderült, hogy csak Hisztis Myrtle szokásos kiborulásának lettünk fültanúi. Mindig ezt csinálta, rájött a hisztiroham és hamar rászolgált a gúnynevére. Azt persze senki sem tudta, miért halt meg, vadabbnál vadabb ötletek halmozódtak fel róla az évek során. Én a nyakamat tettem volna rá, hogy hihetetlenül kínos ügy lehetett.
- Mindenki Hóborc miatt panaszkodik, de Myrtle ezerszer rosszabb. Biztos nem volt normális a csaj a halála előtt sem... - jegyeztem meg, a fejemmel a lánymosdó ajtaja felé bökve.
Ha jobban belegondoltam, ritkán nyílt alkalmam beszélgetni Amycusszal. Könnyű lett volna arra fogni, hogy egy évfolyammal felettem járt, de sokkal valószínűbb, hogy inkább a testvéréhez lehetett köze. A prefektusi teendőktől eltekintve ritkán láttam őket külön, mintha Alecto és Amycus Carrow egyszerűen összetartoztak volna. Próbáltam megérteni a kapcsolatuk mélységét, de képtelen voltam rá. Sirius sosem tekintett rám egyenlő félként, bajtársként vagy tudom is én miként. Azt hiszem, kicsit irigyeltem a Carrow testvérek összetartását - náluk majd biztosan mindenki büszkén, élete végéig ott marad a családfán és nem hagyják hátra egymást.
Mindeközben Myrtle egy egész monológot végigtolt - a vécéülőkéknek? a csapoknak? - a nyomorúságos életéről és az arcbőre hanyatló állapotáról.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Amycus Carrow
Slytherin

Hivatás : Diák
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Amycus & Regulus   Hétf. Nov. 12, 2018 10:47 am


Regulus
Amióta prefektus lettem, csak arra vágyom, hogy esténként a folyosókon mászkálhassak.
A sötétség és a csend valamiféle megnyugvást áraszt, ami tökéletesen átjárja testem minden egyes porcikáját és úgy érzem idekint kicsit kifújhatom a fáradt gőzt, ami összegyűlt bennem. Észrevettem magamon, hogy sokkalta nyugodtabb is vagyok ezen séták után, ritka, amikor valamki ilyenkor felidegesít, egy-két rakoncátlankodó alsóbbévesen kívül, kevés diákkal futok össze a folyosón. Nem véletlenül választottak ki prefektusnak, határozott és kissé félelmet keltő jellemem- titokzatosságom különös érzéseket kelt az emberekben és úgy vettem észre az évek során, hogy nem igazán mernek nekem ellent mondani. Nyilván, ez a velem egyidősekkel és úgy a felsőbb éves diákokkal másként érződik, de ott is el tudom érni a megfelelő hatást, ha úgy alakul.
Kíváncsian indultam a második emelet felé a különös hangok miatt. Nagy az iskola, mégis ilyenkor este egy-egy furcsa zaj messzire elsuhan és akinek jó a füle, az könnyen követheti azt. Nem bánom meg, amikor Regulusba botlom ugyan ott, kedvelem a fiút, kicsit ugyan úgy érzem, néha még útmutatásra vár, de a kevés barátom és ismerősöm sorsát szerencsére a szívemen viselem, így ez ügyben mindig számíthat rám, még ha nem is mondom ki ezt konkrétan. Akármennyire is, a legtöbb időmet Alectora fordítom, mellette nem mulasztottam el olyan kapcsolatokat kialakítani amik a jövőre nézve igen jövedelmezőek lehetnek mint nekem, mint a családomnak. Pálcám fényét eloltom amikor odalépek a Black fiú mellé.
- Szóval már megint ő játszadozik velünk. - Rázom meg a fejemet és egy gyors szemforgatás is társul még mellé. - Biztosan. Kíváncsi lennék rá, hogy halt meg és miért pont itt... - Senki sem tudja. Vagyis valaki biztosan, de nem kötik az orrunkra. Összefonom magam előtt karjaimat, és csupán csak rövid ideig jár ezen az agyam. Ha belegondolok, talán mégsem érdekel annyira egy szellem ügye. Vannak fontosabb dolgaim is.
- Szerinted szóljunk neki, hogy hagyja abba? - Ahogy Regulusra tekintek, akaratlanul is eszembe jut a testvére, aki az utóbbi időben éppen az én húgom körül sündörög. Kifejezetten idegesít a tény, hogy egy kitaszított aranyvérűhöz legyen köze az ikremnek, főleg egy olyanhoz mint Sirius Black. Hosszú pillantásom már érzem, hogy árulkodó, de nem akarok semmit közhírré tétetni, így csak finoman puhatolózva környékezem meg szavaimmal a fiút.
- Mi van a bátyáddal mostanság? - Hangomban nem érződik az igazi érdeklődés, mondjuk úgy általában sem szokott, szerencsére a halálnyugodt hangommal általában nem árulom el magam, kevesek látták még az igazi arcom, az igazit, amit a düh és a sérelmek táplálnak. Jól tartom az álcám, jól tartom magam ahhoz, hogy a fontos emberek felé ne pattanjak el.  
Amycus
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Amycus & Regulus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort-
Ugrás: