Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Grigori Stanislav Zima

Go down 
SzerzőÜzenet

Grigori S. Zima
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Grigori Stanislav Zima   Hétf. Nov. 05, 2018 1:07 pm


Grigori Zima

Adatok
Születési név: Grigori Stanislav Zima
Megszólítás: Grisha, Slava, Stas
Születési dátum, hely: 1959. 10. 31., Voronyezs
Vér: aranyvérű
Iskola & évfolyam: Durmstrang & 7.
Tevékenység: kviddics: őrző
Csoport: Diák
Play by: Taron Egerton

Készségek
Fizikum:
¤ jeleskedik a küzdősportokban, főleg az erős ütései miatt
¤ nem túl gyors
¤ általában jól méri fel az ellenfél képességeit
¤ képes kihasználni a saját erősségeit a másik gyengeségeivel szemben
¤ minden reggelt futással indít
¤ hajlamos keveset aludni

Tehetség:
¤ párbajozásban is megmutatkoznak a fent említett erősségei: sikeresen méri fel az ellenfél képességeit és jól lép fel ellene
¤ meglepően jó méregkeverő, vérében van a szakma (anya)
¤ nonverbális varázslatokban gyenge

Tudás:
¤ eminens diák
¤ élvezi és hajszolja a figyelmet a tanórák keretén belül is
¤ gyorsan tanul
¤ anyanyelve az orosz, de jól beszél norvégul is
¤ +: bájitaltan, herbológia, repülés, kviddics, Seiðr
¤  -: rítusok

Jellem
Edevis tükre: a tökéletes boldogságnak két építőköve van a szemében: a családi támogatottság és az eredményes, elismert közélet. A tükörben egy gondoskodó nőt látna maga mellett, akinek az arca homályba vész.
Mumus: megfosztják rangjától és elért sikereitől
Patrónus: barna medve - Legboldogabb emléke az a tapsvihar, amit az első kviddicsmeccse után kapott.
Pálca: 11'', jegenyefenyő, sárkányszívizomhúr mag
Mindig higgadt és visszafogott személyisége tökéletes védelmet nyújt számára: nehezen kiismerhetővé teszi, megadva neki a lehetőséget, hogy ő maga válassza ki, kit enged közelebb magához. Mindenkivel udvarias, néha az elvárásai és elnagyzolt formulái sznobizmusba csapnak át, de ezzel még senkit sem idegesített halálra.
Kitartó, ambíciózus és szorgalmas, ezt mondaná róla minden tanára. Még azokból a tárgyakból is jól teljesít, amelyek nem állnak közel a szívéhez, még ha ehhez több átvirrasztott éjszakányi tanulásra is van szükség. Bármit megtesz azért, hogy elismerjék és elérje a céljait - a határ pedig a csillagos ég. Még maga sem látja, becsvágyának hol a vége, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy folyamatosan magasabbra törjön. Apján keresztül, a családi összejövetelek alkalmával egyre jobban nyit a világ felé, senkitől sem zárkózik el, hogy sikeresen terjeszthesse a kapcsolati hálóját.
Inkább ravasz és megfontolt, mint kreatív. Ha van lehetősége, a gondolkodást és a mérlegelést választja, sürgető helyzetekben viszont nem riad vissza a fizikai összecsapástól, illetve varázspárbajtól sem. Bízik az ösztöneiben, amelyek veszélyes helyzetekbe is keverhetik néha. Bátor.
Elismeri és követi a felette állók jó példáit, csodálja a sikeres egyéneket és apró fortélyokat les el tőlük, amiket később a saját viselkedésébe is igyekszik beépíteni. A fejlődés iránti szüntelen vágya mellett képes elfogadni, ha valamiben nem a legjobb - ekkor minél közelebbi kapcsolatba próbál lépni a tehetségesebbekkel, hogy kiegészítsék egymást.
Azok iránt, akiket a szívébe zár, örök hűséggel viseltetik, személyiségének védelmező jegyei velük szemben mutatkoznak meg igazán. Képes lenne saját magát is feláldozni valakiért, akit szeret, talán anélkül, hogy az illető egyáltalán tudna tettei okáról. Viszont a szerelmet olyan misztikumnak tartja, amelyet ha érez is, saját magában kell tartania, hiszen ez nem homályosíthatja el a józan ítélőképességét. Az elfojtott érzelmek miatt gyakran viselkedik lobbanékonyan vagy irracionálisan, ennek ellenére őszintének tartja magát.


Külső
Világos tónusai miatt nyáron vigyáznia kell a bőrére - persze, ezt soha meg nem mondanád róla. Gyakran tűnik betegnek, mivel igen keveset alszik, szemei gyakran karikásak, de a mosolya képes ezt is feledtetni veled. Nem lehet baja senkinek, aki ilyen boldogságot képes varázsolni az arcára egy pillanat alatt, nem igaz?
A küzdősport órák utáni napon mindig lelhető rajta egy-egy újabb lila folt vagy seb, ezt azonban a fejlődés velejárójának tartja, semmint a gyengeség jelének. (Arról nem is beszélve, hogy az ellenfelei gyakran még ramatyabbul festenek.)
Teste izmos, alkata zömök, mozgásán is látható, hogy nagyobb tömegeket mozgat. Nem jellemző rá a fürgeség, ezt azonban éles megfigyelőképességével ellensúlyozza: néha már azelőtt látja a következő lépésed, hogy te magad felfognád.
Az edzéseken kívül öltözködésében mutatkozik meg legtisztábban a feljebbvalóság. Bár a Durmstrang hemzseg az aranyvérű mágustanoncoktól és így itt nem kelt feltűnést, Irminsul utcáin többször is megfordulnak korát meghazudtoló kifinomultsága miatt. Ruhái mindig tiszták és hibátlanok, legtöbbször méretre szabott öltönyben lófrál. Öröksége egy aranyláncú zsebóra, melynek varázserejéről senki sem tud.
A sötétben olvasástól az elmúlt évek alatt sokat romlott a szeme, amiért szemüveg használatára szorul, de mivel nem kifejezetten rajong érte, szabadidős tevékenységei alatt inkább nélkülözi.

Előtörténet
Radimir Zima és Katrine Naess először egy moszkvai kávéházban találkoztak. Naess kisasszony tanulmányai miatt töltött egy évet az orosz fővárosban, Radimir pedig ezidőtájt állt munkába az Orosz Mágiaügyi Minisztériumban. Erős túlzás lenne azt állítani, hogy kapcsolatuk szerelem volt első látásra, hiszen két öltönyös férfi álldogálta végig az első randevújukat.
Alig egy hónappal korábban megállapodás született a Naess és a Zima család között. Mindkét fél kiszorult az aranyvérű családok elit köréből, szükség volt a kapcsolataik bővítésére, a házasság pedig a két ifjú között egyszerű, gyors és kézenfekvő megoldásnak tetszett. Még abban az évben meg is köttetett a frigy. A pár mindig is tisztelte és elfogadta egymást, céljuk pedig egy erősebb, elismertebb család megteremtése volt.
Radim politikai okokból sokat utazott, és hogy áthidalják a távolságot, Katri kitartóan vele tartott. Első lányuk még Moszkvában született meg, fiuk azonban Voronyezsben látta meg a napvilágot. Katri a két gyermek nevelése mellett is dolgozott, otthonról látta el korábbi klienseit a legkülönfélébb főzetekkel. Utazhatott bármily messzire is, norvégiai ügyfelei nem kerestek maguknak új méregkeverőt.
Abban az évben, amikor Renate megkezdte tanulmányait a Durmstrang intézményében, Radimirt előléptették, és a család megtehette, hogy Szentpétervárról Irminsulra költözzön. Radim mindennél jobban féltette a lányát, így pedig rajtatarthatta a szemét a tanév ideje alatt is.

Grisha három évvel fiatalabb nővérénél, ami bár nem nagy különbség, mégsem mondható el róluk, hogy elválaszthatatlanok lennének. A fiú rajongásig szereti az anyját, kisgyermekkora óta szívesebben figyelte őt munka közben, mint hogy a nővére után koslatott volna. Ez nem azt jelenti, hogy hiányozna belőlük az összetartás, hiszen ha bármi is fenyegeti a családot, erős egységként zárnak össze és senkiben sem bíznak a saját vérüknél jobban.
A kistestvér azonban nem halványult el nővére csillogása mellett sem, hamar megmutatta a különlegességeit és más módon lopta be magát a Durmstrang életébe. Az átlagos diákok közé tartozik: megvan a klikkje, a saját baráti köre, az ellenségei, a kedvenc tanára és ugyanolyan makacs célok lebegnek a szeme előtt, mint a legtöbbjüknek.
Már másodévben jelentkezett a kviddicscsapatba, az azonban túl szigorú volt vele, és csak a negyedik évében kerülhetett be, akkor is csak csere játékosként. Egyszer szállt pályára az egész szezon alatt, de egy gólt sem engedett be - azóta ő a fiúk megmentője, a játék sztárja.
Leggyakrabban Saffron Haugen körében látható. Lenyűgözi a lány tehetsége, azonban azok közé tartozik, akik a gyengeségeit is látják, ezt pedig igyekszik leplezni. Grisha úgy dolgozik, mint egy hátvéd, miközben igazi barát is, aki Saffron minden lépéséről tud és éberen őrködik felettük. Nehéz megmondani, hogyan alakult ki kettejük között ez a kapcsolatban, azonban Grigori szeret úgy tekinteni magukra, mint egy tökéletes csapatra.
A jövőre nézve legnagyobb célja, hogy követhesse a családi felszállóívet és ősei kudarcai után, apja nyomdokaiba lépve fontos és elismert pozíciót szerezzen meg valamelyik minisztériumban. Vágya nem kisebb, mint hogy a minisztérium élére állhasson.
Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Voldemort
Death Eater

Kor : 51
Hozzászólások száma : 104

TémanyitásTárgy: Re: Grigori Stanislav Zima   Kedd Nov. 06, 2018 3:20 pm


Kedves Zima úr!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Játék előtt még fusd át az iskolák leírását és a tanárok-tantárgyak listáját is, ha még nem tetted volna.
Ha diákként valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.
Az iskolák közötti levelezés részleteit is olvasd át bátran!

PS:
Az első durmstrangos fiunk - és milyen büszke apává tettél vele! love2 Persze, a medvés gif tetszett a legjobban, de a lapod többi része is sok-sok dicséretre ad okot, mint mindig. Valami azt súgja, Saffron nagyon fog neked örülni. Wink

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Grigori Stanislav Zima
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: