Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Dzsinn
by Aubert Richelieu Yesterday at 10:16 pm

» Százfűléfőzet
by Aubert Richelieu Yesterday at 10:07 pm

» Aubert & Zurie
by Zurie Chapelle Yesterday at 9:24 pm

» Aubert Richelieu
by Voldemort Yesterday at 7:25 pm

» Fogadj el!
by Aubert Richelieu Yesterday at 6:46 pm

» Zurie & Mayra
by Zurie Chapelle Yesterday at 6:44 pm

» Kay & Gust
by Sigrid M. Forsberg Yesterday at 2:58 pm

» szabad egy táncra?
by Pandora Nixon Kedd Nov. 13, 2018 9:04 pm

» Imogen & Edgar
by Imogen Bones Kedd Nov. 13, 2018 2:21 pm

» Mathys & Zurie
by Mathys Garçon Hétf. Nov. 12, 2018 9:47 pm

Statisztika
DIÁK (18)
Griffendél 2
Hollóhát 2
Hugrabug 1
Mardekár 6
Beauxbatons 5
Durmstrang 2
FELNŐTT (16)
A falka 0
Civil 8
Halálfaló 4
Minisztériumi dolgozó 1
Rendtag 3
Nemek
17
17
Aktív User 14

Share | 
 

 Saffron & Grigori

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Saffron & Grigori   Kedd Nov. 06, 2018 9:13 pmA kviddics-győzelmünk már kora délelőtt felspanolt, és a többi mérkőzésen is kisebb-nagyobb sikereket értem el - összességében meg vagyok elégedve. Egy kicsit sajnálom, hogy nem volt lehetőségem beszélni az ünnepségi partneremmel, amiatt azonban nem aggódom, hogy a megbeszéltektől eltérne, így pár perccel korábban érkezem. Frissen, tisztán, felkészülten minden eshetőségre. Mégiscsak különleges nap a mai.
Szmokingom feszül a büszkeségtől dagadó mellkasomon, és bár az alsó ajkam felrepedt egy (el kell ismerni) gyönyörű ütéstől, más kárt nem szenvedtem el, ezt is méltósággal viselem. Szemüvegem a hálókörletben hagytam, mindössze egy kis doboz van az ujjaim között.
Nem adom jelét türelmetlenségnek, ahogy a Nyugati torony lépcsősorának alján várakozom. Nem nyúlok a mellényem zsebébe az óráért, még csak gondolatban sem sürgetem a lányt, tudom, hogy tökéletesen akkor fog érkezni, amikor kell.
Többekkel is szóba elegyedem, akik hasonló helyzetben várakoznak, azonban egyikükkel sem merülünk olyan mély eszmecserébe, hogy azt ne lehessen bármikor megszakítani.
Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy Saffront hívom el a halloweeni rendezvényre, és remélhetőleg senki mást sem fog meglepni ez a felállás. Tisztában vagyok vele, hogy rólam könnyűszerrel leolvasható az igyekezet, amivel szeretnék mindig a közelében lenni és a kedvére tenni, hiszen közel s távol nem ismerek nála csodálatosabb személyt, de amíg ez nem rontja el a kapcsolatunkat, nem is igyekszem titkolni.
Boldog vagyok, hogy az estét mellette tölthetem, és az illendőség is hozzám köti majd a figyelmét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Kedd Nov. 06, 2018 9:15 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Grigori & SaffronMinden a megszokott rendben zajlott: izgatott pusmogások és megannyi elnéző mosoly, kollektív büntetőfeladatok a fegyelmezetlenségért, valamint a személyes kedvencem, az önkényuralomra törő csapóajtók kivételes aktivitása, mely nem csak a diákokból, a tanárokból is kicsalt pár tanulságos szitkozódást. Az Okklumencia professzor harminc perccel később kezdte el az óráját, miután megnyílt alatta a föld, majd újabb és újabb falak állták el az útját - na, nem azért, mert olyan sokáig tartott volna rendre utasítani őket, hanem mert úgy határozott, elérkezett az ideje egy nagy bögre fekete teának ennyi idegeskedés után.
A többiek szórakozott hangulata engem is hamar magával ragadott, mígnem a szobámba visszatérve észrevettem az íróasztalomon az édesapám soron kívül érkezett levelét.

Kifejezetten rossz néven vettem volna, ha bárki is meghiúsítja a kviddics meccs és a saját gondolataim kielemzését, ezért nézőtér egyik legkiesőbb pontján foglaltam helyet, olyan mély némaságba burkolózva, hogy valószínűleg azoknak sem tűnt fel a jelenlétem, akik közvetlenül mellettem ültek. Annyira elhúzódott, hogy kis híján rohannom kellett, hogy odaérjek a varázslósakkversenyre, mégis megkockáztattam egy gratuláló ölelést Akselnek, miután megnyerték a mérkőzést. A szemem sarkából még láttam, amint a kék szem felém villant, benne a mihamarabbi viszontlátás ígéretével.
Grigori.
Aggasztó a lelkesedés, amivel a sarkamban jár, mégis udvariatlanságnak éreztem volna visszautasítani az ünnepségre való meghívását. Legközelebb már nem leszek ennyire lágyszívű. Kétségkívül látom a potenciált a rajongásában, ugyanakkor még az önkéntes szívességek ellenére sem szeretem, ha valaki túl sokáig koslat a nyomomban.

Eleinte aggódtam, hogy az önmagammal folytatott szüntelen eszmecsere visszavet majd, ám ahogy elkezdtünk sakkozni, ahelyett, hogy korlátozottnak bizonyult volna a figyelmem, a hatékonyságom az egekbe szökött, és mire megadtam a mattot, már a saját helyzetemet sem láttam olyan kilátástalannak.
Még mindig nehéz elhinni, hogy napok teltek el, mióta feladta a levelet, és ki tudja, mennyi idő azóta, hogy intézkedett az eljegyzésem felől. A jövőbeli terveim gyökerestül megváltoztak anélkül, hogy a leghalványabb balsejtelem is figyelmeztetett volna rá, én pedig teljes tudatlanságban folytattam mindent úgy, mintha mi sem történt volna. Ideje véget vetni az időpazarlásnak.

Most, elérkezvén a programokkal tűzdelt nap végére, szoros kontyba fogom a hajamat, arcomat pedig fekete csipkefátyollal rejtem el az unalmas maszk helyett, ugyanilyen kesztyűbe bújtatva ujjaimat. A végeredményt szemlélve meg kell állapítanom, hogy akár jelmeznek is elmenne az öltözékem: magam vagyok az életre kelt Fekete Özvegy, kivált a vérvörös rúzzsal az ajkaimon.
A lépcsősor felénél láthatóvá válik számomra a lenti tér, vele a kísérőm, aki néhány évfolyamtársunkkal beszélgetve várakozik a fal mentén. Bár nem látok rajta szemüveget, megkockáztatok egy felé vetett mosolyt, mielőtt a közelébe érnék.
- Sziasztok! - köszönök a lépcső alján várakozó kisebb csoportnak, mielőtt Grishához fordulnék. - Remélem, nem kellett sokat várnod rám. - Természetesen tudom, hogy nem kellett, általában a beszélt időpont előtt érkezek, de a legrosszabb esetben is percre pontosan. - Nagyszerűen festesz.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Kedd Nov. 06, 2018 9:55 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
~
[You must be registered and logged in to see this image.]
be my Valen... Halloween?
Habár hosszú és mozgalmas nap van a háta mögött, fáradtság egyáltalán nem látszik rajta, ahogy könnyeden beszélget a rövid várakozása alatt. Mindig élvezi a rendhagyó lehetőségeket, a közösségi eseményeket, ahol akár olyan diákokkal is kapcsolatba kerülhet, akikkel egyébként nem is keresné a kontaktust. Ma nem tervezi minden előnyét kihasználni az eseménynek, csakis egy személyt tart majd a figyelme középpontjában, addig azonban...
Teljesen kiesik a szórakozott beszélgetésből, amint megpillantja a lépcsőn Saffron alakját. Pillantása végigfut a lányon, és el sem ereszti... nos, valószínűleg az est végéig. Észre sem veszi, hogy hevesebben rebben a szíve, ahogy azt sem, hogy az egyik társa játékosan a vállába bokszol; nem engedi, hogy bármi is elrontsa ezt a pillanatot.
Egy fél lépést tesz a lány felé, amint ő a lépcső aljához ér, kezét nyújtja érte, hiába tudja, hogy semmilyen segítségre nincs szüksége a másiknak, egyértelművé szeretné tenni, hogy ezúttal kivételes helyzetben vannak, nem csak ismerősök, hanem egy este erejére partnerek is.
A szabadkozásra minden szó nélkül csak megcsóválja a fejét, nem várt sokat, de ha mégis így lett volna, azt sem vallaná most be.
-  Akkor nem fogok nagyon kilógni mellőled - mondja halkan, halvány mosollyal az arcán. -  Ezt neked hoztam. - Bal tenyerében tartja a dobozt, amelynek tetejét jobbjával emeli fel, feltárva a benne rejlő sötétvörös rózsás csuklódíszt. -  Úgy látom, nem lőttem nagyon mellé. Remélem, tetszik - pillant fel a lány arcára, hátha kimondatlanul is megértheti a lány első reakcióját. Nem hatalmas ajándék ez, csupán egy apró gesztus, ahogyan ezt illik. A fiú maga sem tudja, elvárás-e még az ilyesmi, de délután még jó ötletnek tartotta. Hamar meg fog változni a véleménye, ha Saffron elutasítóan reagál.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Kedd Nov. 06, 2018 10:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Grigori & SaffronLátom, milyen hirtelen akad el a szava, és ha ez nem leplezné le egyértelműen, a másik srác viselkedése minden további nélkül bevégzi a feladatot. Ajkaim értő mosolyra húzódnak a sokat mondó jelenet láttán, egy pillanatra sem halványulva el, míg elém sétál, én pedig elfogadom a felém nyújtott kezét.
Alig észrevehetően megrebben a szemem, mikor feltárja előttem a doboz tartalmát és az összes létező virág közül épp egy vörös rózsa néz velem farkasszemet. Bár a férfiak köztudottan nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget a választásnak, a rózsa, különösen a vörös rózsa üzenete mindkét nem által ismert és félreérthetetlen.
- Nagyon szép, Grigori - mondom őszintén, ahogy visszanézek rá az ajándék felett. - Köszönöm. - Ha szándékában áll segíteni, máris felkínálom az ügy érdekében a jobb csuklómat.
- Indulhatunk? - Dacára Grigori alig burkolt szándékainak, kezd visszatérni az izgatottságom. Mégiscsak ez az utolsó Halloweenünk.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Kedd Nov. 06, 2018 11:36 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
elszaladt velem a kastély
250 szó
[You must be registered and logged in to see this image.]
be my Valen... Halloween?
Fiú létére ügyesen rögzíti az ajándékot Saffron csuklóján, finoman simítja meg a lány bőrét, ahogy elhúzza a kezét, de mozdulataiban semmi tolakodó nincs. Elégedett, amiért ilyen pozitívan fogadta a kedveskedést, sokkal rosszabb is történhetett volna, így viszont már semmi sem ronthatja el a kedvét az este folyamán.
- Kisasszony - felkínálja a karját, majd ahogy egy intéssel búcsúzik a többi várakozó páratlantól, elvezeti a lányt az átalakított földszinti étkező felé.
- Mozgalmas napod volt? - kérdezi könnyed csevegést indítva. Tényleg érdekli, mivel töltötte a napot a lány, hiszen arra számított, többször is összeakad majd a pillantásuk. Saffron nem remekel a sportokból, amit sosem vetné a szemére, valahol mégis arra számított, hogy a lány több mérkőzést is megnéz majd. Élvezetből? Valószínűleg naiv gondolat volt.
Ahogy közelednek a cél felé, eluralkodik Grishán egy furcsa érzés. Idefelé már hallotta a lágy zenét, ami aláfestésül szolgál az ünnepséghez, azonban most teljes némaság fogadja a párost. Meglepetten pillant körül, a hátunk mögé nézve viszont már nem látja a sarkot, ahol most fordultak le.
- Korábban sosem történt meg, hogy rossz helyre irányítottak volna a falak, ma mégis ez a harmadik alkalom. - Nem szórakoztatja kellőképpen a meglepetés, úgy tűnik, mégsem engedi, hogy a negatív érzések eluralkodjanak rajta. Minden helyzetből ki tudja hozni a legtöbbet, hát nem ez a védjegye? A táncot sem ronthatja el a kastély. - Nézzük, hová vezet minket. - Kiszélesedik a mosolya, és határozott léptekkel folytatja az utat a folyosón. Nem lehet egy olyan zug sem, amit még nem ismer, így hát nincs is mitől tartania.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Szer. Nov. 07, 2018 9:04 am

[You must be registered and logged in to see this image.]


Grigori & SaffronÁllkapcsom megfeszül a túlzott bizalmaskodásra, de nem adom jelét az ellenérzéseimnek. Némán fogadom el a karját, hogy csatlakozzunk az ünneplőkhöz.
- Kevésbe, mint neked. - Jelentőségteljes pillantást vetek a felrepedt ajkára, melyet minden bizonnyal a mérkőzés, vagy valamelyik harcművészeti verseny során szerzett. Sajnálatos, hogy ez utóbbit ki kellett hagynom, de ennél is nagyobb kár lett volna, ha nem marad egy kis időm a sakkverseny és a halloweenre való készülődés között.
- Mégis kipihentebbnek tűnsz a megmérettetések után, mint egy átlagos hétköznapon - teszem hozzá elismerően. Meg tudom érteni: a győzelem jobban felpezsdíti az embert, mint a legerősebb kávé.
A gyanakvás fokozatosan lopózik a bőröm alá, amint a helyesnek vélt irányba haladva távolodni kezdünk az estélyt átszövő, baljós dallamtól. Ha tudnák, a vészjósló csend mennyivel hatásosabbnak bizonyul! Az egyszerű hétköznapokon képes vagyok gond nélkül kijátszani a kastély akaratát, Halloweenkor viszont nincs megalkuvás: ugyanúgy elszenvedőjévé válok a csínyeinek, mint bárki más.
- Forduljunk vissza! - torpanok meg határozottan, ahogy több méter megtételével még mindig nem találok semmi ismerőset a folyosóban. Nincs olyan része az épületnek, amely felfedezetlen maradt számomra és biztonságos, márpedig eszemben sincs kockára tenni a testi-lelki épségünket.
Rendben, igazából csak nem akarom megosztani vele a felfedezésemet, ha valóban egy új helyre bukkantunk.
Csakhogy mire elengedem őt, hogy megforduljak, a mindeddig fénnyel körülölelt folyosó most teljes sötétségbe burkolózva mered vissza rám, olyan érzetet keltve, mintha nem lenne mögöttünk út.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Csüt. Nov. 08, 2018 11:08 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
400 szó
[You must be registered and logged in to see this image.]
be my Valen... Halloween?
Szerényen elmosolyodik a szavakon, egyértelműen hízelgőnek veszi a lány feltételezését, aminek az igazságát nem is szükséges előtte bizonygatnia. Habár magát a sérülést nem szereti, a vele járó pillantások mindig érdeklődőek, kíváncsiak, akik pedig ismerik a keletkezésének körülményeit, elismeréssel szemlélik.
- Kétségtelen, hogy örülnék neki, ha gyakrabban lennének ilyen napok. - Ha őszinték akarunk lenni, Grisháról elmondható, hogy bármikor szívesen nekiugrana bárkinek, főleg, ha van a közelben valaki, aki értékelheti is a teljesítményét. Egyrészről könnyű így levezetni a feszültségét, másrészt a figyelem motiválja. Ha élet-halál kérdése lenne a párbaj, akkor is azt lesné, ki látja a győzelmét.
A kastély minden zaj nélkül irányítja őket, így pedig éppen a csend az, ami felkelti a diákok figyelmét. Grisha meglepetten fordul körbe, de a karját nem engedi le, folyamatosan közel tartva magához a lányt. Minden tanuló tudja, hogy a Durmstrang bevehetetlen erőd, azonban a bent rejtező szörnyűségektől nem védhet meg semmi. A legtöbb ilyen történet csak szóbeszédből építkezik, azonban a tapasztaltabbak már megtanulták, hogy nemcsak riogatásra szolgálnak a történetek, hanem figyelmeztetésre is.
Hirtelen tűnik el a fény, és Saffron is elengedi, a Halloween során először fut végig riadalom fiún. Szívesen maga mögé terelné a lányt, hogy biztonságban tudja, azonban az túlságosan is lekezelő volna Saffronnal szemben, ezért csak elővigyázatosan előhúzza pálcáját és fényt varázsol maguk köré. A hűvös derengésben újra kivehetővé válnak a kövek, mégsem tudja, melyik irányba forduljon. Tévedett, úgy tűnik, nem elég vén róka ő az ódon falak között.
- Egyáltalán nem ismerős ez a hely. Van ötleted, merre induljunk? - Büszke rá, hogy képes demokratikusan döntést hozni még a legfeszültebb pillanatban is, de ha a lány ráhagyja a döntést, képes lesz megbirkózni a feladattal. Válasz azonban nem érkezik. - Saffron? - fordul egyenesen felé... Pontosabban a hely felé, ahol utoljára látta az alakját. Feszülten kezdi keresni a másikat, és szüksége is van a pálca fényére, hogy megtalálja.
- Miért nem szólsz, azt hittem, elvesz...
- Komolyan azt gondolod, hogy hozzád mennék? - vág közbe megvető hanglejtéssel a lány. - Egy senki vagy, Zima, sokkal több jár nekem nálad.
Éppen csak arra van ideje, hogy válaszra nyissa a száját, mielőtt a lány újra eltűnik a sötétségben. A fiú hátrál pár lépést, hogy a háta mögött érezze a kőfalat, és így védve legyen egy hirtelen támadás alól. Bármivel is találta most szemben magát, tudja, hogy elragadta Saffront, legalábbis a szeme elől eltüntette, és a fejében turkál. Bármelyik gondolatát ellene fordíthatja.
Amíg viszont nem tudja, mi ez és hogyan győzheti le, egyértelműen vesztésre áll.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Csüt. Nov. 08, 2018 11:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Grigori & SaffronAmint felfedezem a folyosó szemközti részének sötétségét, érzem, hogy a hátam mögül is eltűnik minden fény, méghozzá olyan hirtelen, mintha csak a villanyt oltanák le.
- Grigori? - kérdezem higgadtan, habár a nyugtalanságom máris felülmúlni látszik a kíváncsiságomat. Miután nem érkezik felelet, előhúzom a varázspálcámat a ruhám rejtekéből, hogy elsuttogjak egy lumost.
Az éles fényből egy sápadt, kígyószerű arc bontakozik ki, vörösen izzó szempárja egyenesen a tekintetembe mélyed. Ezer közül is felismerném.
Mindez nem tart tovább fél másodpercnél: anélkül, hogy egyetlen pálcaintést is tennék, újból sötétség borul a folyosóra, vele együtt szörnyű rémület telepszik a mellkasomra.
Itt az alkalom. Egyetlen átok semmissé tehet minden egyes Frida haláláról szóló jövőképet - de mi van, ha kettőnk közül nem ő lesz belőlük kiiktatva?
Varázspálcámat előre szegezve hátrálok egy lépést, majd még egyet; próbálok fülelni, hátha elárulja valami apró nesz, mint ahogyan a szemeimet is meresztgetem, mindhiába. Azután sem észlelek mozgást, hogy hozzászoktatom a látásomat a jelenlegi fényviszonyokhoz.
Majd megérzem a nyakamra szoruló, jéghideg ujjakat. Nem teketóriázom: teljes erőből rúgok hátra a lehető legkellemetlenebb pontra célozva.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Pént. Nov. 09, 2018 1:18 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
204 szó
[You must be registered and logged in to see this image.]
be my Valen... Halloween?
~ Elveszítettem a lányt. ~
Újra és újra ugyanaz a gondolat fut át a fején, ezzel erősen meggátolja a jó ötletek felbukkanását, mégsem képes csitítani az elméjét. Tervei voltak, méghozzá hibátlan tervei, amelyek megmentették volna minden jövőbeli kudarctól és fájdalomtól, most mégis engedi, hogy kicsússzon az ujjai közül a lehetőség.
- Elkéstél, barátom - hallatszik egy testnélküli hang a folyosó éppen sötétben maradó részéből. Amikor a fiú arra fordítja a pálcáját, a fény egy üres falat világít meg, nyoma sincs a hang gazdájának. - Saffron az enyém - szólal meg újra, és a káröröm a Hangban meglepően gyorsan húzza ki a gyufát Grishánál: átok robban, azonban célt nem érhet. - Gyenge vagy. Senkinek sem kellesz. - Ezúttal már komolyabban próbálkozik, és mágia helyett a puszta kezével ront neki a levegőnek, ezúttal sikeresen. Ujjai vékony nyak köré fonódnak, feltett szándékuk, hogy a szuszt is kiszorítsák belőle, nem adva neki újabb lehetőséget rá, hogy szabadon ereszthesse a Hangot.
Az éles, egész testében szétáradó fájdalom azonban eltántorítja a céljától. Szemei előtt Saffron lélegzetért kapkodó alakja tűnik fel, ahogy előre görnyedve tántorog hátra, azonban képtelen felfogni a váltást. Miért támadott volna rá szíve hölgyére?
Halk roppanást töri meg Saffron lélegzetvételeinek hangját, és Grisha a háta mögé pillantva saját maga koszos képmásával néz farkasszemet. Egy tükör.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Pént. Nov. 09, 2018 6:25 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Grigori & SaffronAmint a szorítás megszűnik, a tőlem telhető legnagyobb gyorsasággal fordulok szembe a támadómmal. Bár még mindig kapkodom a levegőt, ujjaim biztosan fonódnak a varázspálcámra, mely egyenesen Grigorira szegeződik.
Illúzió. Illúzió volt az egész.
Úgy pillantok körbe, mintha rémálomból ébrednék: tekintetem bejárja a félhomályban úszó helyiséget, vele a hatalmas tükrök garmadáját. A vastag porrétegen keresztül csupán két elmosódott árny néz vissza rám, néhol meg-megtörve az üveg repedéseivel, mik megannyi pókhálóként húzódnak végig az elhanyagolt felületen.
- Jól vagy? - eresztem le a pálcámat, elnyomva a kísértést, hogy a szabad kezemet a nyakamra simítsam. Egyetlen percen múlott, hogy nem fajult tovább a helyzet. Ha nem térünk észhez, mire célba veszem...
- Menjünk innen! - Ellenvetést nem tűrően ragadom meg a kezét, hogy kivezessem a tükörteremből.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   Pént. Nov. 09, 2018 11:38 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
318 szó
[You must be registered and logged in to see this image.]
be my Valen... Halloween?
A tükör látványa hirtelen józanítja ki Grishát, hiszen erről a helyről is hallott már! A tükörterem, ahol semmi sem az, ami egyébként. Bármit is jelentsen ez a mondat vagy a történetek, amiket hallott, sosem feltételezte volna, hogy ok nélkül támad majd egy arctalan hangra - ez a legutolsó, amit józanul tett volna. Önmagát is elvesztette, még ha ezt ebben a pillanatban nem is érti.
Saffron még nála is gyorsabban eszmél, a kérdésre viszont már tudatosan bólint.
- Szép volt - mosolyodik el lágyan, mintha valóban nem érezne fájdalmat. Igyekszik megemberelni magát, ahogy kiegyenesedve hagyja, hogy a lány kivezesse a teremből, de nem maradhat sokáig így a felállás. Finoman lefejti magáról a lány ujjait, hogy újra a karjára fektesse őket, így újra átvéve a herceg szerepét a mesében.
Kissé lassít is a lány rohanó léptein. Elfogja a kétség, hogy ezzel a kis kalanddal elveszett a közös estéjük varázsa, hiába várta ezt már oly rég, elszállt az alkalom.
Szerencse, gondolja bizakodva, hogy az élet több tökéletes pillanatot is tartogathat még. Talán neki is jut egy újabb, amit nem fog elszalasztani.
- Nem esett bajod? - kérdezi inkább, és meg is torpan, amint újra meleg fény világítja meg a lány bársonyos bőrét. Pillantása végigpásztázza a nyakát, bármilyen sérülést kutatva, de a halványodó pirosságon kívül mást nem találhat. Mégis miért tette ezt?
- Remélem, ez a kellemetlen hely nem vette el a kedved az egész estétől - vezeti fel a saját vágyait óvatosan, de még mindig kissé távoli hangon. - Természetesen megértem, hogyha szeretnél visszatérni a hálókörletbe... De szívesen kijavítanám a kastély helyett is ezt a szörnyű kezdést. - Nem tudja pontosan, mi történt, és nem is most akarja kideríteni. Mindannyiuk számára vannak még meglepetések, ez a tanulság - viszont ezek a meglepetések sem vethetik vissza a szándékait.
A lány kérésének megfelelően veszi az irányt a lépcsősor vagy az étkező terem felé, ahonnan ezúttal már tisztán jut el hozzájuk az ünnepség minden moraja. Mégis mire volt jó ez a kiruccanás?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Saffron & Grigori   

Vissza az elejére Go down
 
Saffron & Grigori
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Skandinávia :: Durmstrang :: Halloween, 1977 - Durmstrang-
Ugrás: