Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Aubert Richelieu

Go down 
SzerzőÜzenet

Aubert Richelieu
Beauxbatons

Kor : 19
Hivatás : Kviddics játékos
Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Aubert Richelieu    Szomb. Nov. 10, 2018 10:03 pm


Aubert Richelieu

Adatok
Születési név: Aubert Christoffer Richelieu
Megszólítás: Aubert vagy Chris, de a középső nevét kevesen ismerik, nem is szereti, ha így szólítják
Születési dátum, hely: 1960. február 1., London
Vér: Félvér
Iskola & ház & évfolyam: Beauxbatons& 7. évfolyam
Tevékenység: Átlagos Beauxbatonsos tanuló, kviddics csapattag, hajtó
Csoport: Diák
Play by: Cody Christian

Készségek

+ Fizikai erőnlét: Nagyon kitartó, ha sportról van szó. Édesapja gyerekkora óta nevelte arra, hogy megtudja védeni magát
+ Kviddics: Imád repülni, minden egyes edzésen próbálja a legjobbját nyújtani, de nem látja ebben a jövőjét.
+Nyelvismeret: Az édesanyja brit származású mugli nő volt, édesapja pedig egy aranyvérű varázsló, franciául és angolul anyanyelvi szinten beszél. Tanult latint és olaszt is, előbbit anyja, utóbbit apja miatt.
+ Gyógyítás
+ Bájitaltan
+ Repüléstan
+ Legendás Lények Gondozása
- Átváltozástan
- Hipnózis
- Bűbájtan

Jellem

Edevis tükre: Hogy az édesanyja újra vele van
Mumus: Csalódást okoz az apjának
Patrónus: Nem képes megidézni
Pálca: 9" Szil, sárkány szívizomhúr maggal

Visszahúzódónak nem mondható, de csendes típus, nem pazarolja feleslegesen a szavakat.  Tele van a maga szarkasztikus megjegyzéseivel és fekete humorával. Könnyen el lehet vele beszélgetni felszínes témákról, de nagyon nehezen nyílik meg embereknek. Az önértékelésével semmi gond sincs, magabiztos, túlságosan is. A rá bízott feladatokat mindig nagyon precízen készíti el, sose veszi félvállról a dolgokat. Gyűlöli, ha valaki hazudik, ő maga sosem szokott. Nagyon jóindulatú ember, még ha ezt nem is mutatja. Senkit se enged közel magához, ezzel magyarázható, hogy az iskolában egyetlen barátja sincs. Bátornak gondolja magát, de ez sok esetben csak vakmerőség, ez a két fogalom a fejében már teljesen összemosódott.
Semmi sem lepi meg, semmi sem indítja meg, semmi nem kelt benne csodálkozást, és nem is lelkesíti. Ő nyugodt megfigyelő marad. A túlfeszített helyzeteket is csak egy ironikus mosollyal szemléli.


Külső
Az arcáról ég-világon semmit se tudsz leolvasni, minden órán, minden szünetben kifejezéstelen. A mellkasán csúnya hegek húzódnak végig, amiket az apjával való edzés közben szerzett, még tizenéves korában, pont ezért kerüli, a mások előtt vetkőzést. Inkább a mugli ruhákat preferálja jobban, nem pedig a varázsló stílust. Legtöbbször szürke kötött pulóvert vesz fel, ha nem kell Beauxbatons talárt viselnie. Az átlaghoz képest magas, ami a kviddicsben előny.

Előtörténet
Aubert Christoffer Richelieu-nek volt a világon a legjobb gyerekkora, azon kevés varázslógyerekek közé tartozik, akik hamarabb tanultak meg biciklizni, mint repülni. London külvárosának egy apró kertes házában élt szüleivel, az arany vérű varázsló, apjával és a mugli születésű anyjával. Mugli óvodába, majd 7 évesen egy mugli iskolába járt, hétköznaponként az anyja minden este nyolc órakor esti mesével altatta el, majd egy puszi nyomott a homlokára  „Álmodj szépet Christofferem!” hétvégén pedig az apjának segített a kerti törpék elüldözésében, vagy épp kiscsaládosan elmentek a sherwood-i erdőbe bicegócra vadászni. Mindig is a Roxfort-i leveléről álmodozott, miközben a Kviddics Évszázadait lapozgatta és azon gondolkozott, hogy melyik házba fogja őt beosztani a méltán híres Teszlek süveg, amiről már annyit olvasott. Mesébe élő, problémamentes élete volt egészen a 9 éves koráig, amikor az iskolából hazafelé sétálva egy rendőrautót pillantott meg a házuk előtt. Az édesanyja rosszkor volt rossz helyen, egy mugli bűnöző egy fegyverrel lelőtte a nyílt utcán. Aubert-nek csak ezután tűnt fel, hogy nem ismeri szülei családját, hisz édesanyját csak az apjával ketten búcsúztatták el.  
Itt volt az a pont, amikor minden megváltozott, az anyja halálával az apjából elveszett a muglik iránti tisztelet, a mugli világ csodálata, és a helyét gyűlölet vette át a szívében. A gyászt nem tudta feldolgozni, hanem beleőrült, mindenhol ellenségeket és veszélyt látott. Fiával vidékre költözött, távol maradt a politikától és a fővárostól. Aubertnek ott kellett hagynia az iskolát, az összes barátját, a házukat, de nem ez zavarta őt, hanem az, hogy a házzal együtt az édesanyját felidéző legtöbb emlékét elvesztette. Az apja megváltozott inkább egy érzelemmentes kiképzőtisztre kezdett emlékeztetni, nem pedig egy szülőre, mindennap edzette Aubertet, az ép test-ép lélek jegyében. Megtanította vitorlázni, seprűnyélen repülni és egyhuzamban órákat sprintelni, hiszen egy valamirevaló férfinak földön, vízen és levegőben egyaránt boldogulnia kell. A 10. születésnapján Aubert elsírta magát, hiányzott az édesanyja, ez volt az első alkalom, hogy az apja megpofozta, de nem az utolsó. A férfiak nem sírnak. Az apja nagyon sok mindenre megtanította, Ügyetlennek érezte magát. Sokszor levegőt is alig kapott, miközben próbált nagyon odafigyelni mindenre, amit az apja túl gyorsan és komoran sorolt el. Mindent megjegyzett, hogy ne kelljen a férfi csalódott tekintetével szembenéznie. Azzal a hideggel, ami megkeserítette, elborzasztotta és arra késztette, hogy bármit megígérjen és sírva könyörögjön neki, hogy bocsásson meg. Ez azért volt rosszabb mindennél, mert sírni nem szabadott.  Így megtanulta hangtalanul és rezzenéstelen arccal tűrni, ha az apja kezet emelt rá, de később emiatt még többet kapott, mert „úgy látom, neked meg se kottyan az egész”. Az apja úgy látta jónak, ha egy normális iskolában tanul tovább, ez pedig nem lehetett más, mint a Beauxbatons, ahol ő is tanult.
Az évek alatt Aubert egy jó kiállású fiúvá nőtte ki magát, az iskolában jól teljesít, a szüneteket az apjával tölti. Naphosszat azon gondolkodik, hogyha befejezi az iskolát, lehet valami egyszerű mugli állást keres magának.
Érdeklik a varázslóhírek, de próbál kimaradni a politikából.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Voldemort
Death Eater

Kor : 51
Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Aubert Richelieu    Csüt. Nov. 15, 2018 7:25 pm


Kedves Aubert!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Játék előtt még fusd át az iskolák leírását és a tanárok-tantárgyak listáját is, ha még nem tetted volna.
Ha diákként valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.
Az iskolák közötti levelezés részleteit is olvasd át bátran!

PS:
Mindig öröm látni, ha megérkezik egy keresett, főleg, ha ilyen szoros szálak fűzik a jelenlegi eseményekhez. Külön boldogság, hogy mint újabb beauxbatons-os diákot köszönhetünk téged köreinkben. Smile
Engedd meg, hogy megdicsérjelek, amiért új szerepesként ilyen igényes lapot hoztál össze nekünk. *-* Mindent elénk tártál, amit csak tudnunk kell a karakteredről - mind useresen, mind a karaktereink szempontjából -, mégsem aludtam el a soraidon, sőt, nagyon is felkeltetted az érdeklődésemet. Alig várom, hogy kibontakoztasd a leírtakat. hop
Intézd el a foglalókat, és érezd magad otthon nálunk, babocska!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Aubert Richelieu
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: