Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Zurie & Mayra - ruhavadászat

Go down 
SzerzőÜzenet

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Pént. Nov. 16, 2018 9:34 pm

Zurie & Mayra


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sosem hittem volna, hogy valaha Zurie Chapelle fog álmatlan éjszakákat okozni nekem, de mióta igent mondtam Jéróme meghívására, a lelkiismeretemen keresztül éjjel-nappal kísért. Végül arra a következtetésre jutottam hosszú, átvirrasztott éjszakák és végigkattogott nappalok után, hogy ez így sehogyan sincs rendben. Bár fogalmam sincs kettejük kapcsolatának mélységéről vagy milyenségéről, de mégis csak egy párt alkottak egy ideig. Elég rövid ideig mondjuk. Ki tudja, melyikük mondta ki a végszót; nem is számít igazából, hisz Zurie-val egész jól összebarátkoztunk az elmúlt hetekben, egyszerűen szemétségnek éreztem azt, hogy ezek után a háta mögött az exe körül legyeskedjek.
Pedig Merlin legőszebb szakállára esküszöm, a világon semmit nem akarok Jéróme-tól. Így utólag már azt sem igazán értem, miért mondtam igent a meghívására. Talán csak meghatott, hogy végre kedvesen és gyengéden viselkedik; valahogy őszintének tűnt, és akkor jó ötletnek ítéltem, hogy a szakmai kapcsolatunk helyreállításának érdekében együtt jelenjünk meg a bálon. Ma már a fejem verem a falba azon, hogy lehettem ilyen meggondolatlan és ostoba, és nem jutott eszembe előbb mondjuk megkérdeznem Zurie-t a dologról.
A közös ruhavásárlás jó alkalomnak tűnt előhozakodni ezzel. Bármennyire is hozta őt lelkesedésbe a báli ruha gondolata, nem igazán tudtam vele együtt örülni; sőt, az egész ruhakérdés nem érdekelt különösebben, mivel minden gondolatomat lefoglalta az, hogy azon pánikoljak, tuti haragudni fog. Itt helyben letépi a fejem vagy átrendezi az arcomat, de minimum rám küld egy rontás átkot. Nem mintha legjobb barátnőkké váltunk volna, vagy valami, de attól még nem akartam megbántani, sem pedig azt, hogy utáljon.
- Figyelj csak - Azt hiszem, épp azt a színt ecsetelte, amiben a saját ruháját el tudja képzelni. Nem tudom, nem figyeltem, és a legkevésbé sem zavar, hogy a mondata közepébe vágok. Merveille utcáin sétálunk lefelé, a szalon felé.- Kérdezhetek valamit? - Lehet, hogy el kéne előbb kérnem a pálcáját tőle, hogy ne tehessen semmi meggondolatlanságot, de az már túl gyanús lenne...


note: szabadítsd rám minden dühöd

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Hétf. Nov. 19, 2018 2:48 pm

Mayra & Zurie
Az elmúlt években másról sem szólt az októberem ezen szakasza, mint a tökéletes báli ruháról, a tökéletes partnerről és a tökéletes estéről. Arról, miként lógjunk ki a kastélyból, hogy meghosszabbíthassuk az estét; hogy milyen módon égessük le Ciki Clodiát úgy, hogy egyetlen tanár se figyeljen fel rá és hajlandó legyen utána segíteni a szünetek közötti számonkérésekben. Nem mintha Sashát különösebben visszatartaná bárki neheztelése, de ha van könnyebb út, miért választanánk a nehezebbet?
Ebben az időszakban kihagytam a vacsorákat, ájulásig utánoztam a barátnőim tornagyakorlatait egy feszesebb fenékért, ami úgy sem látszódott a rengeteg tüll alatt, valamint éjt nappallá téve bújtam a különböző színpalettákat és válogattam a ruhaanyagok közül, hogy megtervezhessem a legcsodálatosabb, legemlékezetesebb öltözéket - ami még véletlenül sem múlja felül Sasháét.
Idén túlságosan gyenge vagyok még egy alakformáló-tréninghéthez, vagy a napokig tartó koplaláshoz, de ha módomban állna sem pazarolnám ilyen badarságokra az időmet. Több fiú is elhívott magával, én viszont mindannyiukat visszautasítottam azzal az ürüggyel, hogy még nem tettem túl magamat a Jerrel való szakításomon. Sűrű találgatásokra adhat okot, hogy közvetlenül egy ilyen eset után Aubertet kértem fel partneremnek, csakhogy jobban élvezem a botrányhős szerepét, semmint diszkrétebben kezeljem az ügyeimet. Könnyen lehet, hogy szegény Richelieu kevésbé élvezi majd a többiek odaadó figyelmét, de most, hogy igent mondott a meghívásomra, már nincs visszaút. (...) Nos, legalábbis nem olyannak ismerem őt, aki megfutamodna egy kis csámcsogástól vagy a rá szegeződő, kíváncsi tekintetektől.
A tökéletes ruha megtalálásáról változatlanul képtelen vagyok lemondani, ugyanakkor - bármilyen különös is - nem ez a valódi oka annak, hogy Mayrával járom Merveille utcáit. Csak nem gondolhatta, hogy felügyelet nélkül hagyom majd válogatni, tudván az egészségtelen vonzalmáról a nagymama viseletek iránt! Ó, nem, ezúttal nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogyan csorbítja meg a tökéletes este varázsát.
Miközben a saját terveimet osztom meg vele, fejben már a bőr- haj- és szemszínéhez társítom a különböző árnyalatokat, hogy tudjam, hol kell majd keresgélnem, ha odaértünk a szalonba.
- Bármit - felelem kissé kizökkenve, mikor félbeszakítja a királykék-ezüst kombóról szóló monológomat. Nyugtalanít ez az óvatosság, főként, mivel az utóbbi időkben jócskán csak megnövekedett a felfedezésre váró titkaim száma, ő pedig többszörösen is túl közel járt ahhoz, hogy felfedezze az egyiket.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Vas. Nov. 25, 2018 12:20 am

Zurie & Mayra


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nagyot kell nyelnem, öntudatlanul is lassítok a lépteimen. Nem vall rám ez a nagy feszengés, hiszen tudom, hogy nem tettem semmi rosszat, így aztán nem kéne, hogy túlzottan aggasszon valaki más véleménye - mégis rettegek Zuriétól, és nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy megkedveltem őt. Egyedül azok véleménye számít, akiket igazán szeretek, és ez a tudat ijesztőbb annál, mint amit mondani készülök.
- Nem is igazán kérdés, inkább... - Az ujjaimat tördelve fordulok szembe vele. A szalon ott van a sarkon, mégis képtelen vagyok egyetlen lépést is tenni felé, amíg ezt nem tisztáztuk. - Jéróme elhívott a bálba - bököm ki végül, és egészen megkönnyebbülök attól, hogy végre kint van az igazság. - Szerintem próbálja visszaállítani köztünk a békét. Gondolom, nem tesz jót a csapatnak, ha pikkelek rá és az ütőmmel verem... - Zavartan vállat ejtek, igazából magam is abban hiszek, hogy puszta kviddicsimádatból hívott el, hiszen bárhogy is próbálja kompenzálni a hülyeségét, attól még ő maga mondta ki, hogy sosem leszünk barátok. - Én meg... Valamiért igent mondtam - A homlokomra csapok, hiszen ez az a pont, amit sokkal inkább teherként éltem meg. Az egy dolog, hogy elhívott, de én meg túlságosan felbuzogva bólintottam rá.
- Szörnyen érzem magam! Bele sem gondoltam, hogy te meg Jéróme csak most szakítottatok. Ez biztos rajta van Sasha főbűn listáján, mármint, hogy ne menjünk az exek közelébe... De nehéz lenne őt elkerülnöm, hiszen egy poszton játszunk. Tudom, hogy múltkor meztelencsigához hasonlítottam... Vagyis lehet, hogy csak magamban és nem mondtam ki hangosan - elgondolkodom egy pillanatra, aztán a fejem megrázva elhessentem a gondolatot és tovább fecsegek. - A lényeg, hogy hidd el, még csak barátinak sem nevezhető ez az egész... Teljesen üzleti, a közjót és a világbékét szolgálja. Mármint, ezt így kimondta, hogy még csak barátok sem leszünk soha... De szörnyen érzem magam, hogy előbb nem kérdeztelek meg téged, zavarna-e. Nem akarlak megbántani, szóval, ha zavar, és ha Jéróme szemét volt veled, akkor mondd meg és lemondom ezt az egészet, és felöltöztethet tőlem egy ruhafogast, menjen azzal... -  Egészen belelovallom magam a barátnőm exe iránt érzett gyűlöletbe, feltéve, hogy ez a helyzet, mert hát nem tudok semmit sem a szakításukról. Sosem éreztem úgy, hogy rám tartozna, ahogyan most sem érzem, hogy tudnom kéne, ki a bűnös és kivel kell szolidarítsak.


note: de csak olyan franciásan...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Pént. Nov. 30, 2018 11:32 am

Mayra & Zurie
Várakozva pillantok rá, mikor szembefordul velem. Fogalmam sincs, mi az a halaszthatatlan kérdés, amit nem bír magában tartani, ötleteim viszont bőven akadnak - épp elegendő ahhoz, hogy azonnal elfogjon a nyugtalanság.
Talán nem kéne aggódnom. Ha valami komoly dologról lenne szó, biztosan nem az utca kellős közepén hozakodna fel vele. Arra gondolok, hajápolási tippeket szeretne kérni vagy stílustanácsokat (egy álmom valósulna meg), esetleg valami srác van a dologban. Elvégre mi más hozhatja zavarba Mayrát, a rettenthetetlent?
Nem is tévedek akkorát.
Nehéz lenne meghatározni, mi döbbent meg jobban: hogy Jerome, az én Jerem elhívta Mayrát a bálba, az, hogy igent mondott vagy az, ahogyan előadja mindezt. Korábban sosem hallottam még így fecsegni, és meg kell hogy mondjam, nagyon emlékeztet valakire. Persze, minél tovább bizonygatja, hogy ez az egész semmit sem jelent, annál jobban kételkedek benne, hogy… De mégis mit akarna tőle Jerome? Úgy értem, a barátnőm csodálatos, különb bármelyik évfolyamtársunknál, mindazonáltal a származásából kifolyólag képtelenség, hogy romantikus célok vezéreljék.
Mély levegőt véve rendezem a vonásaim, mielőtt válaszolnék.
- Mayra… - Szinte csitítóan ejtem ki a nevét. - Nem bántottál meg. - Épp csak annyira megdöbbentett, hogy életemben talán először nem találom a szavakat. Támogatást remélve szegezem a tekintetem a legközelebbi üzlet kirakatára, miközben a dzsekim zsebébe süllyesztem a kezeimet. - Semmi okod rá, hogy rosszul érezd magad emiatt. Akkor sem, ha a közös bálozás nem a “világbékét” szolgálja. Egyikőtök sem tartozik nekem elszámolással, na meg amúgy is… - Alsó ajkamat beharapva kényszerítem magamat, hogy újra a szemébe nézzek. Nem akarom, hogy egy percig is úgy érezze, kellemetlenül érint a dolog. - Jer rendes srác. És elég dögös is - vigyorodok el, majd rándítok egyet a vállamon. - Igazából örülök, hogy az összes exem közül épp ő lesz a kísérőd.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Szer. Dec. 19, 2018 6:18 pm

Zurie & Mayra


[You must be registered and logged in to see this image.]

Talán semmiség, bolhából csinálok elefántot éppen, de inkább legyek túlságosan óvatos és alapos, minthogy valami butaságot műveljek úgy, hogy még észre sem veszem - az sem tűnik fel, hogy levegőt sem veszek, csak amikor Zurie elgondolkodik a válaszon. Gondolkodik, az jó, mert azt jelenti, hogy nem ugrott idegből nekem, hogy betörje az orrom vagy leválasszon egy marékkal a hajamból. Gondolkodik, tehát nem az érzelmei vezérlik, tehát annyira nagyot mégsem hibázhattam.
- Mi mást szolgálna? - szúrom közbe értetlenkedve, mert csak egyetlen lehetséges magyarázatot látok, ha nem a világbéke megteremtése a cél a közös bálozással: titokban megmérgezzük egymást Jéróme-mal. Tudtommal én nem tervezek semmi ilyesmit, de azért jobb, ha odafigyelek az ő szándékaira is. - Dögös? Melyik univerzumban? - elfojtom a mosolyt, mielőtt még utat törne és fel is nevetnék. Na jó, nem valami szerencsétlen a génállománya, azt be kell ismerni, és az arcszerkezete is egész szemet gyönyörködtető esztétikailag, bizonyos szögekből. De hogy "dögös", azt így sosem mondanám rá, még csak Zurie előtt sem. - A jellemével amúgy is elrontja - teszem még hozzá, s ha nem is tudja, akkor sem árulom el, hogy a szakításukra gondolok. Mégis melyik épeszű srácnak ne kellene Zurie?
A végeredmény az, hogy őt nem zavarja, és igazából csak ez számít. Halk, megkönnyebbült sóhaj tör fel belőlem, a következő pillanatban pedig már a karomat tárom, fogságba ejtve a szőke buksit. Barátian szoros ölelésbe zárom.
- Köszönöm! Tényleg nem zavar? Egyetlen szavadba kerül, tudod, és... - Szeretném, ha tudná, hogy fontos az a barátság-szerű kapocs, ami köztünk épülget. Fontosabb, mint bármilyen fiú, vagy bál, vagy fegyverszünet.
- Te tudod már, kivel mész? - Nem emlékszem, hogy mesélte volna, bár az is igaz, hogy a ruhákon túl még nem nagyon beszélgettünk a bálról. Zurie partnere esetében a fél iskola szóba jöhet - hiszen melyik srác ne akarna vele lenni? -, így az sem biztos, hogy ismerem a kiszemeltjét...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Szomb. Jan. 26, 2019 3:59 pm

Mayra & Zurie
Nagyon is örülök - ismétlem gondolatban, mintha elegendő mantrázással magamat is meggyőzhetném efelől, holott jól tudom, hogy valahol nincs rendjén. Ha Sasha vagy Ori hozakodna fel ugyanezzel, cseppet sem lepnék meglepve, olyanok, amilyenek, viszont Mayra az egyetlen épeszű lány az évfolyamunkon. Az utolsó, akiről feltételeztem volna, hogy bedől Jerome sármának, és nem csak engem, saját magát is azzal áltatja, hogy mindössze a csapat érdekeit nézi. Legszívesebben felkapnám őt és meg sem állnék az első ruhásszekrényig, amiben elrejthetem Jer és a többi hasonszőrű fiú elől. Ha elég erős lennék hozzá, talán meg is tenném.
Persze, ott van az érem másik oldala is. Szeretem Mayrát, nincs, aki ezt kétségbe vonhatná, de... pont ő? Utánam? És már most? Alig telt el pár hét, mióta szakítottunk!
- Nincs semmi gond a jellemével. - Nem tudom, miért védem, arra viszont ezernyi ellenérvet hozhatnék, miért is nem kéne. Ugyan jelen állás szerint mindketten a barátaim, Mayrát jobban féltem tőle, mint fordítva, és a fiú értékrendjét ismerve talán nem is egészen ok nélkül.
- Nyugi, nem probléma - erőltetek mosolyt az arcomra. El sem tudok képzelni ennél zavarba ejtőbb helyzetet, pedig ha csak a jelenlegi... "kapcsolatom" mentén indulnék el, minden bizonnyal akadna ennél cifrább is.
Némán bólintok, mikor a partneremről kérdez; olyan kétségbeesetten kergetik egymást a gondolataim, hogy fel sem fogom hirtelen, hogy ennél bővebb válaszra várt.
- Auberttel - nyögöm ki, miután végre észbe kapok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mayra Morel
Beauxbatons

Kor : 18
Hivatás : diák (Beauxbatons)
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Kedd Feb. 26, 2019 8:48 pm

Zurie & Mayra


[You must be registered and logged in to see this image.]

A nyelvemre kell harapnom (fizikailag), hogy ne csússzon ki valami csípős Zurie anyáskodó megjegyzése hallatán. Hiszen ő járt vele, nyilván jobban ismeri Jéróme-nak azt az oldalát, amit én sosem fogok látni. Viszont az, amit felém mutat... Hát, abban nincs túl sok bájos. Vagyis mostanában mintha akadna, de tuti, hogy csak sunyul valamit, azért teper ennyire, hogy kedvesnek látsszon. De hát amúgy sem számít, ez az utolsó évünk; legyen egy jó, erős kviddics csapatunk, a többi meg úgysem lesz maradandó.
A bólintása láttán értetlenül oldalra döntöm a fejem, néma grimasszal jelezve, "nem értek testbeszédül", ám ahogy kiböki a nevet, olyan meglepetten, már-már sikkantásként nyögöm vissza, hogy az még számomra is enyhén zavarbaejtő.
- Auberttel? - S mielőtt még csomót köthetnék a nyelvemre, már csúszik is ki a kéretlen riposzt. - Nem mentél messzire... - Valahogy szürreálisnak tűnik az egész helyzet. Zurie egy királynő, neki kéne a majmok királyával, Jéróme-mal mennie a bálba. Aubert rendes srác, de bájos egyszerűségével inkább az én kategóriámba illik. Groteszkül fogunk mutatni, mintha a sakktáblán felcserélték volna a királyi pár másik tagját parasztokra.
Talán az előbbi megjegyzésem túl őszintére bunkóra sikeredett, így igyekszem kissé enyhíteni rajta - utólag.
- Rendes srácnak tűnik, biztosan jól fogjátok magatokat érezni - mosolygok, majd mögé lépve gyengéden vállon ragadom. - Na jó, elég a fecsegésből! Ideje ruhát nézni, különben meggondolom magam és hazáig szaladok, haza alatt pedig Spanyolhont értem... - A ruhaüzlet felé tolom, remélve, nem ellenkezik nagyon és végre elterelhetjük a kínossá vált beszélgetésről a figyelmünket, belevetve magunkat több órányi ruhaválogatásba. Illetve, Zurie válogat, én meg túlélek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 240

TémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   Vas. Márc. 03, 2019 1:20 pm

Mayra & Zurie
Néha még mindig megdöbbent a szókimondóságával, nem vagyok hozzászokva, hogy valaki ennyire nyíltan a tudtomra adja a véleményét. Leszámítva Sasha csípős kritikáit, persze, a kettő azonban köszönőviszonyban sem áll egymással. Míg az utóbbitól kezdetben képes voltam órákig sírni egy csendesebb zugban, Mayra reakciója mélyről jövő, jóleső nevetésre fakaszt.
Egy pillanatra megkísért a gondolat, hogy eláruljam neki, nem véletlenül "nem mentem messzire" - mégis csak Jerome lesz a kísérője, és ki tudja, talán... Nem, az kizárt, hogy bármi is kialakuljon kettejük között. Ebben az esetben sem lenne indokolt figyelmeztetnem őt, hiszen csupán baráti célzattal szándékozom kibékíteni a két Richelieu-t, függetlenül attól, hogy ha nem kerülünk ennyire közel egymáshoz, bizonyára eszembe sem jut, hogy beleüssem az orromat a dolgukba.
Ha el is játszom a gondolattal, odáig már nem jutok el, hogy megvalósítsam, nyilvánvalóan mindkettőnk legnagyobb megkönnyebbülésére. Hagyom, hogy a ruhaüzlet felé toljon (nem hittem volna, hogy valaha is ennyire szürreális élményben lesz részem), és amint belépünk az első bolt ajtaján, egyszeriben minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Csak azért nem gyűjtök össze számára mindjárt egy halomnyi ruhát, mert egy estélyit jó esetben nem lehet csak úgy össze-vissza gyűrni és dobálni, bár akad pár darab, amit inkább eltépnék merő véletlenségből és kifizetném az árát, csak ne vegyék fel soha többé. Leplezetlen merénylet a nők és a transzvesztiták ellen.
Szóval még ha egyesével is, de elárasztom a gyönyörűbbnél gyönyörűbb báli ruhákkal, amiket aztán minden esetben kizárok valamilyen okból kifolyólag. Vajmi keveset foglalkozok a saját öltözetemmel, nem véletlenül, hiszen nem lenne meglepetés, ha bárki mással együtt vásárolnám/tervezném meg, inkább csak az ötleteimmel traktálom őt.
- Mit szólsz [You must be registered and logged in to see this link.]? - húzom oda az aktuális kiszemeltemhez, immár a negyedik üzletben. - Jer egész biztosan eldobná tőled az agyát. - Vajmi kevés jelentőséget tulajdonítok annak, hogy állítása szerint nem áll szándékában lenyűgözni. Egy párt alkotnak majd a bálon, tehát a szabály ezt diktálja, én pedig segítek neki betartani akkor is, ha bizarrabb szituációt el sem tudnék képzelni. (Valójában de, lehetne ennél sokkal durvább is, csak épp bele sem merek gondolni.)


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Zurie & Mayra - ruhavadászat   

Vissza az elejére Go down
 
Zurie & Mayra - ruhavadászat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Franciaország :: Merveille des Sorcières-
Ugrás: