Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Claude Ayers

Go down 
SzerzőÜzenet

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Claude Ayers   Pént. Nov. 23, 2018 8:30 pm


Claude Ayers

Adatok
Születési név: Claude Ayers
Megszólítás: Cloud
Születési dátum, hely: 1961. december 11. London
Vér: mugliszületésű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort & Hollóhát & hatodik évfolyam
Tevékenység: -
Csoport: Diák
Play by: Matthew Bell

Készségek
Ha hangszert fogna a kezébe, a vele egy légtérben lévő emberek számára evakuálást rendelnének el. Ha verssel próbálna hatni egy lány szívére, vagy vörös lenyomattal az arcán távozna, vagy a háta mögül hallatszódó nevetés kíséretében.
A csoda akkor kezdődik el, mikor rajzolni kezd. Olyan számára, akár a lélegzetvétel: az alkotóvágy élteti, átszövi minden egyes percét. Kiváló megfigyelő- és emlékezőtehetsége lehetővé teszi számára, hogy utólag is képes legyen papírra vetni a látottakat, mégis csak ritkán, különleges esetekben él vele, jobb szereti azonnal megörökíteni a pillanatot.
Memóriája és találékonysága a tanulmányaiban is segítségére van, ennél azonban jóval többről van szó. Elsősorban éles eszének, valamint örökös kíváncsiságának köszönheti, hogy egyetlen tantárggyal sem gyűlik meg a baja annak ellenére, hogy cseppet sem mondható tehetségesnek.
Tizenkét éves kora óta nem ült seprűn, és számára nézni is fárasztó a kviddics meccseket. Már maga a gondolat is hallatlan, hogy bármilyen fizikailag megerőltető tevékenységet végezzen. Hogy éli túl, ha megsérül a keze?
A Roxforttal párhuzamosan varázstalan tanulmányokat is folytat, hogy mindkét világban megállja a helyét.

Jellem

Edevis tükre: egy új sál
Mumus: eltörik a szemöldökcsipesze
Patrónus: veréb - a beosztási ceremóniára emlékszik vissza
Pálca: 12 hüvelyk hosszú, körtefából készült, főnixtoll-maggal bélelt
.
A fiú az utolsó padsorból. Egész álló nap mást sem hallani, csak a pennája sercegését. Ha órán ül, ha a folyosón bóklászik, ha fellökik a lépcsőn, és az étkezéseknél is. Mindig útban van, de legalább csendben is, hogy egész biztosan ne vedd észre, amíg hasra nem esel benne. Úgy érzed, hogy valaki figyel? Biztos lehetsz benne, hogy épp téged rajzol le, és csak remélni mered, hogy nem ruha nélkül.
A fiú, akinek be nem áll a szája. Hát, eddig tartott a csend. A csillagképekből való jóslásról, az átoktörésről és a legfrissebb tudományos felfedezésekről áradozik, arca lassan orgona lila színt vesz fel - mint egy anyák napi csokor -, ahogy elfelejt levegőt venni.
A fiú, aki... ki is ez egyáltalán? Csak mert sosem beszél magáról. Ami azt illeti, jelen sincs igazán, mintha nem ismerne mást a saját álomvilágán kívül.


Külső
Magas, nyúlánk alkatú. Sápadt arcát kisebb-nagyobb anyajegyek és halvány szeplők színesítik; mélyen ülő, égszínkék szemei és szépen ívelt ajkai sokakat ejtettek már kísértésbe. Fogsora közel sem olyan tökéletes, mint szeretné, ezért ritkán látni tőle igazi, felszabadult mosolyt.
Hiúsága messziről szembetűnő, kezdve a tökéletesen kiszedett szemöldökétől az élére vasalt talárjáig és a gondos precizitással befűzött nyakkendőjéig. Mikor elhagyhatja az iskolai uniformist, ruházata egyszerre sugall eleganciát és valamiféle sajátos lezserséget. Legalább tízféle sála van, de még mindig nem hagyta abba a gyűjtésüket.
Élesebb szemű diáktársai észrevehetik a hófehér inge alól kivillanó aranyláncot, pulóvere jótékony takarásának köszönhetően azonban nem láthatják a végén csüngő medált, mely nem más, mint egy időnyerő szerkezet.

Előtörténet
Egy bűvész sohasem árulja el a titkait.

Kiváltképp, ha a bűvész valójában egy négyéves varázsló, aki arra használja fel az erejét, hogy egyetlen fújásával falevelek százait repítse a magasba. Persze, egy ideje már csak a vele egykorú társai számára tartott ízelítőt a képességeiből - ők ugyanis értékelték ahelyett, hogy mindenféle nyakatekert magyarázatot próbáltak volna adni a történtekre, ahogyan azt az édesapja tette... vagy legalábbis megkísérelte. Míg Cornelia Ayers döbbenettel vegyes csodálattal fogadta Claude mágiájának első jeleit, Samuel, a keménykötésű, fekete-fehér látásmódú ügyvéd hallani sem akart ilyesfajta badarságokról. A roxforti felvételről szóló levelet azonban egyikőjük sem hagyhatta figyelmen kívül.

Senki sem ijedt még meg ennyire a Süvegtől, ezt biztosan évekig emlegeti majd.

Tizenegy év egy egész örökkévalóságnak felelt meg számára, mégsem érezte soha ennyire izgatottnak magát, mint ezekben a percekben. Mióta megkapta a levelet, másról sem tudott beszélni, mint a jövőbeli iskolájáról, majd - ahogy tüzetesebben utánanézett - Albus Dumbledore észveszejtő zsenialitásáról. Bár nem értette, hogy lehet egy embernek ilyen hosszú neve, úgy gondolta, ő is újabbakkal gazdagodik majd, ha megnöveszti a szakállát. Márpedig abban biztos volt, hogy amint kinő az arcszőrzete, esze ágában sem lesz leborotválni úgy, ahogyan az apja szokta. Olyan akar lenni, mint Dumbledore professzor!
Csillogó szemekkel és kipirult arccal hallgatta végig a beosztási ceremóniát beharangozó beszédét. Annyira a hatása alá került, hogy észre sem vette a névsorolvasás kezdetét, amíg meg nem hallotta, hogy (minden bizonnyal sokadszorra) őt szólítják a Teszlek Süveghez.
Szíve őrülten vert a mellkasában, ahogy kivált a tömegből és a süveg felé indult. Ugyan tisztában volt vele, hogy az idegességén mit sem javít majd az igazgató úr látványa, képtelen volt megállni, hogy vessen felé egy ártatlan pillantást. Hogyan is szalaszthatta volna el a pillanatot, mikor végre ennyire közel került hozzá?
Mind a mai napig tisztán emlékszik Dumbledore arckifejezésére, amint ráemelte tekintetét félhold alakú szemüvege mögül, majd bátorítóan elmosolyodott. (...) Ezután pedig semmi másra, ugyanis ájultan esett össze a kellemes megrázkódtatástól.

Kérem, Dumbledore professzor, csak most az egyszer!

Hangzott el a jól ismert mondat minden egyes alkalommal, mikor elérkezett a takarodó ideje - és hangzik el most, öt év elteltével ugyanolyan lelkesedéssel, akárcsak a legelső közös későre nyúlt teadélutánjukon.
Azóta kicsit megnőtt. Néha még mindig olyan benyomása támad az embernek őt szemlélve, mintha nem tudná hova tenni azt a két hatalmas lábat, mégis úgy igazgatja a hollóhátas nyakkendőjét, mint holmi nagykövet. Ha Dumbledore azt hitte, letudhatja a rajongását néhány tiszteletkörrel, hatalmasat tévedett. Azóta a nyakára jár, hogy édességgel kínálta azon az ominózus estén. Előfordul, hogy kutatnak valamilyen témában, máskor egyszerűen csak elmélkednek az élet nagy dolgain, mint a szakáll és a keresztnevek összefüggése.
Egy dolgot azonban senki sem vonhat kétségbe: azóta is a leghőbb vágya, hogy olyanná váljon, mint Albus Dumbledore.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

TémanyitásTárgy: Re: Claude Ayers   Pént. Nov. 23, 2018 10:20 pm


Kedves Cloud!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Játék előtt még fusd át az iskolák leírását és a tanárok-tantárgyak listáját is, ha még nem tetted volna.
Ha diákként valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.

PS:
Nem is tudom, milyen szavakat adjak neked, ami méltán leírja hálám a rajongásodért! Alig várom, hogy az irodámban beszélhessünk a részletekről... biztosan lesz valami harapnivalónk is Wink

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Claude Ayers
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: