Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Faliújság
by Albus Dumbledore Yesterday at 2:29 pm

» Saffron & Grisha
by Grigori S. Zima Yesterday at 2:13 pm

» deux de Richelieu
by Jérôme Richelieu Yesterday at 1:38 pm

» puncs puncs puncs
by Xenophilius Lovegood Hétf. Dec. 10, 2018 10:25 pm

» Sue & Théo
by Théo Garçon Hétf. Dec. 10, 2018 9:46 pm

» Suzie & Théo ~ Az igazság
by Théo Garçon Hétf. Dec. 10, 2018 9:30 pm

» Mathie & Théo
by Théo Garçon Hétf. Dec. 10, 2018 9:18 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Dec. 08, 2018 4:08 pm

» Anton Aleksandrov-készül
by Anton Aleksandrov Szomb. Dec. 08, 2018 3:38 pm

» Aubert & Zurie
by Aubert Richelieu Szer. Dec. 05, 2018 1:38 pm

Statisztika
DIÁK (20)
Griffendél 2
Hollóhát 3
Hugrabug 1
Mardekár 6
Beauxbatons 6
Durmstrang 2
FELNŐTT (16)
A falka 0
Civil 8
Halálfaló 4
Minisztériumi dolgozó 1
Rendtag 3
Nemek
18
18
Aktív User 14

Share | 
 

 Timothy & Claude

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Hollóhát

Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Timothy & Claude   Vas. Nov. 25, 2018 2:34 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
Már tegnap észrevette.
Ugyanitt állt a lépcső korlátjába kapaszkodva, mikor a hatalmas építmény - ez a bájosan egyszerű, mégis éppoly hasznos építmény - megkezdte fordulatát. Akkor a fény megtört, pont úgy, ahogyan a fák lombkoronái bírálják felül a Nap hatáskörét, majd olyan lágysággal omlott alá a lépcsősorok között, hogy Claude-nak a lélegzete is elállt a látványtól. Elhatározta, hogy a mai napon visszatér, s újraélve a tegnapi feledhetetlen élményt papírra veti a véletlen alkotta csodás összhangot. Már aznap este küldött egy levelet legdrágább igazgatójának, melyben tájékoztatta, hogy a másnapi diskurzusuk sajnálatos módon elmarad. Ritkán fordul elő, hogy önszántából lemondja a találkozóikat, ám valahányszor mégis, mindig úgy fogalmazza meg az üzeneteit, akár egy roppant elfoglalt díva.
Most, a második kört téve már kispekulálta, mely pontból nyílik tökéletes rálátása. Féltérdre ereszkedve, a fokok közepétől kissé lejjebb - micsoda megbotránkoztató asszimmetria -, na meg kicsit jobbra, igen, de mégis abban a fél másodpercben a legszebb az összhatás, ezért jó sok kört megy még, mire legalább az alapokat felvázolja. Mozgó rajzot szeretne, ami újabb kihívást jelent majd, még sincs kétsége afelől, hogy megbirkózik majd a feladattal, mielőtt megváltoznának a fényviszonyok.
Olyan ügyesen halad! Mielőtt és miután a lépcső túllendül azon a bizonyos ponton, izgatottan méri fel alkotása jelenlegi állapotát, hogy újra és újra megtervezze a folytatás menetét. Bárki is tartózkodott ezalatt a közelében, észre sem vette a jelenlétét, ezúttal viszont gondoskodnak róla, hogy tudomást vegyen a mögötte állókról, méghozzá nem is akárhogy.
- Ne! - kiált fel rémülten, mikor ceruzája a mélyben landol. Az meg sem fordul a fejében, hogy akár ő is lezuhanhatott volna, mint ahogyan az sem, hogy feltehetőleg szánt szándékkal taszították meg. Hogy fogja befejezni a művét, ha kitérőt kell tennie a szobájába?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Hugrabug

Kor : 18
Hivatás : diák
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Vas. Nov. 25, 2018 3:09 pm

Claude & Thy

[You must be registered and logged in to see this image.]
A zaj elviselhetetlen ma a klubhelyiségben. A tollak sercegése, az elsuttogott szavak, amiket a diákok egymás közt váltanak, hogy aztán egy óvatos pillantást vetve rám elhallgassanak. A bennem gyűlő harag pedig csak nő, és ha nem hagyom itt a szobát, újra megismétlődik, ami az utóbbi félévben már annyiszor. Dühösen fújtatva állok fel a kanapéról, mire többen is megugranak. Két lépessel szelem át a szobát és robogok végig a folyosón. Nem kell hozzá ott lennem, hogy tudjam, háztársaim megkönnyebbült sóhajokkal veszik távozásom. Kilépve a hordók mögül, elmegyek a konyha mellett és a lépcsők felé veszem az irányt.
Eleinte tetszett, hogy a háztársaim ilyen körültekintően kezelnek, miután az egyik kviddics edzés után félájultra vertem a nyomorult hajtóinkat. Képtelenek voltak követni az utasításaimat, ami igencsak próbára tette a törékeny türelmemet. Utána többször is megpróbálták átvenni az irányítást és kitenni a csapatból, de amint megismerkedtek a vérszomjammal, felhagytak a balga próbálkozásokkal. Az azóta tartó állapotok a hugrabugban, mind nekem voltak köszönhetőek, de kezdett ebből is elegem lenni. Senki nem volt a házban, aki egy kicsit is szimpatizált volna a halálfaló eszmékkel, ami azt eredményezte, hogy immár csak és kizárólag más házakból származó diákokkal értettem meg magam. Ők viszont, lévén hogy a parancsomnak megfelelően általam beszervezett tagok voltak, inkább tekintettek engem főnöküknek, mint barátjuknak.  

Miközben felfelé tartok a lépcsőkön, fintorogva lépek minél messzebb a mellettem elhaladó vidáman csivitelő, hollóhátas lánycsoport mellett. Barátság! Milyen álnok egy hazugság ez. Olcsó hazugság, a magány képzelt megoldása. Mindenki a maga ura. Amikor felérek a legfelső emeletre vezető lépcsőhöz, annak tetején meglátok egy hatodéves griffendéles csoportot. Ismerem őket, hisz a nagyjának előkelő helyen áll a családja a likvidálásra szánt emberek listáján. Igazi világos oldal párti köcsögök.  

- Óh, a fenébe bocs – hallom az egyik griffendélest megszólalni. Tekintetemmel lentről végig pásztázom az eseményeket, és a csoport előtt ácsorgó magas, hollóhátas srácon állapodok meg, aki meglehetősen közel áll a lépcső széléhez.  
- Miért kérsz bocsánatot Charles? Hisz ez csak creepy Claude.
A díszes társaság felvihog a becenévre, ami még csak nem is nevezhető igazán elmésnek. Ez felidéz egy pár pletykát. Régóta tudom, hogy van egy hatodéves hollóhátas, akit az évfolyam furcsának tart és kirekeszt, de még soha nem láttam. Jobban megnézve átlagos srácnak tűnik. Magas és látszik, hogy csak nem rég nyúlt meg ennyire, mert magasságához képest meglepően sovány.
- Nézz csak rá, egy igazi halálmadár. Nem akarsz megtanulni repülni fióka? - lök a fiún egyet az egyik „bátor” griffendéles. A srác meginog és térdre esik. Eközben a fülemet valami vérlázító hozzászólás üti meg.  
- Úgy tudom szimpatizál Voldemorttal. Talán már csatlakozott is a halálfalókhoz.
Ennyi bőven elég is. Elindulok a lépcsőn felfelé, és épp akkor érek oda, amikor a kekeckedő gyerek lehajol a hollóhátashoz. Bizonyára a ruháját akarja megfogni, amikor felemeli a kezét, de helyette az én szorításommal a csuklóján kell megbirkóznia.
- Látom valami nagyon érdekes van itt készülőben. Beszállhatok? – nyalom meg ajkaimat, ádáz tekintettel mustrálva a csapatot. Igazán élvezném az ökölharcot velük. Csak egy srác a hat közül vehetné fel velem a versenyt az izmok harcában, de látszik rajta, hogy a sporton kívül még sosem használta másra az erejét. Könnyű testedzés lenne.
- Mi a …
- Te maradj ki ebből, ez a mi dolgunk!
- Várj már, ez nem az a hugrabugos? Vérbanks?
- Nem érdekel, hogy az enyém, vagy a tiétek, de valaki vére hullani fog, ha még egyszer meghallom ezt a gúnynevet – villan meg tekintetem és elhallnak a szavak.
Egy néma másodpercig ácsorognak még, bizonyára felmérve a veszély valódiságát, mielőtt egymást húzva elindulnak lefelé a lépcsőn. Kissé csalódottan az elvesztegetett lehetőségtől fordulok a hollóhátas felé, aki még mindig a térdein zavartan néz fel rám.
– Jól vagy? – kérdezem unottan, miközben kinyújtom felé a kezem. Megszokott mozdulat ez és amint rájövök, hogy most tulajdonképpen kedves vagyok valakihez, felfordul a gyomrom saját cselekedetemtől, de ha már megtettem, nem fogom elhúzni a kezem.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Hollóhát

Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Szomb. Dec. 01, 2018 9:09 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
Mire Claude magához tér a ceruza elvesztése okozta sokkból, már nem hall mást, csak a mögötte állók nevetését. Gyanútlanul egyenesedik fel, hogy feléjük forduljon, ám mielőtt bármit is megsejthetne a rá leselkedő veszélyből, az egyik fiú taszít rajta egyet, s ő csak a korlátba kapaszkodva képes megőrizni az egyensúlyát annyira, hogy a térdeire essen és ne a fokokon induljon útnak.
- És ha igen? - kérdezi provokálóan, viszont bármennyire is magabiztosnak tűnik a hangja, tekintete olyan, akár egy riadt állaté, aki dacból mégis szembeszegül az erősebbekkel.
Ujjai máris talárjának rejteke felé indulnak, hátha némi intő szó segítségével elkerülheti a konfliktust, ám épp egy pillanattal azelőtt, hogy az inzultálóra szegezhetné a varázspálcáját, a srác keze megáll a levegőben.
Elképedve néz fel a megmentőjére, a nedvességtől csillogó ajkakra, majd az átható, megingathatatlan elszántságot sugalló szempárra. Fejében egymást kergetik az egymással ellentétes gondolatok: hogy vajon miért kapta ezt a gúnynevet, illetve, hogy egyáltalán nem kellene ezen tűnődnie, hisz sosem pártolta az emberek ehhez hasonló megnyilvánulásait.
Biztosan felfigyelt már rá korábban is. Túlságosan is ismerősek számára a vonásai, talán egy korábbi rajzán...
Észre sem veszi, hogy a társaság felszívódott, amíg a hugrabugos meg nem szólítja.
- Nagyszerűen - mosolyodik el szélesen, ahogy elfogadja a felé nyújtott kezet. Segítségével ismét felegyenesedik, ezúttal remélhetőleg tartósan. Így, hogy egy fokkal a fiú alatt áll, kis híján egy magasságban vannak, kellemes közelségben egymáshoz, ami lehetőséget biztosít számára, hogy tüzetesebben is szemügyre vegye.
- Az arcod - suttogja mohó áhítattal, ahogy tágra nyílt, égszínkék szemei újra és újra felfedezik magának. - Le kell rajzolnom. Ugye megengeded?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   

Vissza az elejére Go down
 
Timothy & Claude
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort-
Ugrás: