Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Timothy & Claude

Go down 
SzerzőÜzenet

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 14

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeVas. Nov. 25, 2018 2:34 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
Már tegnap észrevette.
Ugyanitt állt a lépcső korlátjába kapaszkodva, mikor a hatalmas építmény - ez a bájosan egyszerű, mégis éppoly hasznos építmény - megkezdte fordulatát. Akkor a fény megtört, pont úgy, ahogyan a fák lombkoronái bírálják felül a Nap hatáskörét, majd olyan lágysággal omlott alá a lépcsősorok között, hogy Claude-nak a lélegzete is elállt a látványtól. Elhatározta, hogy a mai napon visszatér, s újraélve a tegnapi feledhetetlen élményt papírra veti a véletlen alkotta csodás összhangot. Már aznap este küldött egy levelet legdrágább igazgatójának, melyben tájékoztatta, hogy a másnapi diskurzusuk sajnálatos módon elmarad. Ritkán fordul elő, hogy önszántából lemondja a találkozóikat, ám valahányszor mégis, mindig úgy fogalmazza meg az üzeneteit, akár egy roppant elfoglalt díva.
Most, a második kört téve már kispekulálta, mely pontból nyílik tökéletes rálátása. Féltérdre ereszkedve, a fokok közepétől kissé lejjebb - micsoda megbotránkoztató asszimmetria -, na meg kicsit jobbra, igen, de mégis abban a fél másodpercben a legszebb az összhatás, ezért jó sok kört megy még, mire legalább az alapokat felvázolja. Mozgó rajzot szeretne, ami újabb kihívást jelent majd, még sincs kétsége afelől, hogy megbirkózik majd a feladattal, mielőtt megváltoznának a fényviszonyok.
Olyan ügyesen halad! Mielőtt és miután a lépcső túllendül azon a bizonyos ponton, izgatottan méri fel alkotása jelenlegi állapotát, hogy újra és újra megtervezze a folytatás menetét. Bárki is tartózkodott ezalatt a közelében, észre sem vette a jelenlétét, ezúttal viszont gondoskodnak róla, hogy tudomást vegyen a mögötte állókról, méghozzá nem is akárhogy.
- Ne! - kiált fel rémülten, mikor ceruzája a mélyben landol. Az meg sem fordul a fejében, hogy akár ő is lezuhanhatott volna, mint ahogyan az sem, hogy feltehetőleg szánt szándékkal taszították meg. Hogy fogja befejezni a művét, ha kitérőt kell tennie a szobájába?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Timothy Merchbank
Hufflepuff

Kor : 18
Hivatás : diák
Hozzászólások száma : 24
Timothy & Claude 1ed6189cb666b2972feebac31d1be5e1

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeVas. Nov. 25, 2018 3:09 pm

Claude & Thy

[You must be registered and logged in to see this image.]
A zaj elviselhetetlen ma a klubhelyiségben. A tollak sercegése, az elsuttogott szavak, amiket a diákok egymás közt váltanak, hogy aztán egy óvatos pillantást vetve rám elhallgassanak. A bennem gyűlő harag pedig csak nő, és ha nem hagyom itt a szobát, újra megismétlődik, ami az utóbbi félévben már annyiszor. Dühösen fújtatva állok fel a kanapéról, mire többen is megugranak. Két lépessel szelem át a szobát és robogok végig a folyosón. Nem kell hozzá ott lennem, hogy tudjam, háztársaim megkönnyebbült sóhajokkal veszik távozásom. Kilépve a hordók mögül, elmegyek a konyha mellett és a lépcsők felé veszem az irányt.
Eleinte tetszett, hogy a háztársaim ilyen körültekintően kezelnek, miután az egyik kviddics edzés után félájultra vertem a nyomorult hajtóinkat. Képtelenek voltak követni az utasításaimat, ami igencsak próbára tette a törékeny türelmemet. Utána többször is megpróbálták átvenni az irányítást és kitenni a csapatból, de amint megismerkedtek a vérszomjammal, felhagytak a balga próbálkozásokkal. Az azóta tartó állapotok a hugrabugban, mind nekem voltak köszönhetőek, de kezdett ebből is elegem lenni. Senki nem volt a házban, aki egy kicsit is szimpatizált volna a halálfaló eszmékkel, ami azt eredményezte, hogy immár csak és kizárólag más házakból származó diákokkal értettem meg magam. Ők viszont, lévén hogy a parancsomnak megfelelően általam beszervezett tagok voltak, inkább tekintettek engem főnöküknek, mint barátjuknak.  

Miközben felfelé tartok a lépcsőkön, fintorogva lépek minél messzebb a mellettem elhaladó vidáman csivitelő, hollóhátas lánycsoport mellett. Barátság! Milyen álnok egy hazugság ez. Olcsó hazugság, a magány képzelt megoldása. Mindenki a maga ura. Amikor felérek a legfelső emeletre vezető lépcsőhöz, annak tetején meglátok egy hatodéves griffendéles csoportot. Ismerem őket, hisz a nagyjának előkelő helyen áll a családja a likvidálásra szánt emberek listáján. Igazi világos oldal párti köcsögök.  

- Óh, a fenébe bocs – hallom az egyik griffendélest megszólalni. Tekintetemmel lentről végig pásztázom az eseményeket, és a csoport előtt ácsorgó magas, hollóhátas srácon állapodok meg, aki meglehetősen közel áll a lépcső széléhez.  
- Miért kérsz bocsánatot Charles? Hisz ez csak creepy Claude.
A díszes társaság felvihog a becenévre, ami még csak nem is nevezhető igazán elmésnek. Ez felidéz egy pár pletykát. Régóta tudom, hogy van egy hatodéves hollóhátas, akit az évfolyam furcsának tart és kirekeszt, de még soha nem láttam. Jobban megnézve átlagos srácnak tűnik. Magas és látszik, hogy csak nem rég nyúlt meg ennyire, mert magasságához képest meglepően sovány.
- Nézz csak rá, egy igazi halálmadár. Nem akarsz megtanulni repülni fióka? - lök a fiún egyet az egyik „bátor” griffendéles. A srác meginog és térdre esik. Eközben a fülemet valami vérlázító hozzászólás üti meg.  
- Úgy tudom szimpatizál Voldemorttal. Talán már csatlakozott is a halálfalókhoz.
Ennyi bőven elég is. Elindulok a lépcsőn felfelé, és épp akkor érek oda, amikor a kekeckedő gyerek lehajol a hollóhátashoz. Bizonyára a ruháját akarja megfogni, amikor felemeli a kezét, de helyette az én szorításommal a csuklóján kell megbirkóznia.
- Látom valami nagyon érdekes van itt készülőben. Beszállhatok? – nyalom meg ajkaimat, ádáz tekintettel mustrálva a csapatot. Igazán élvezném az ökölharcot velük. Csak egy srác a hat közül vehetné fel velem a versenyt az izmok harcában, de látszik rajta, hogy a sporton kívül még sosem használta másra az erejét. Könnyű testedzés lenne.
- Mi a …
- Te maradj ki ebből, ez a mi dolgunk!
- Várj már, ez nem az a hugrabugos? Vérbanks?
- Nem érdekel, hogy az enyém, vagy a tiétek, de valaki vére hullani fog, ha még egyszer meghallom ezt a gúnynevet – villan meg tekintetem és elhallnak a szavak.
Egy néma másodpercig ácsorognak még, bizonyára felmérve a veszély valódiságát, mielőtt egymást húzva elindulnak lefelé a lépcsőn. Kissé csalódottan az elvesztegetett lehetőségtől fordulok a hollóhátas felé, aki még mindig a térdein zavartan néz fel rám.
– Jól vagy? – kérdezem unottan, miközben kinyújtom felé a kezem. Megszokott mozdulat ez és amint rájövök, hogy most tulajdonképpen kedves vagyok valakihez, felfordul a gyomrom saját cselekedetemtől, de ha már megtettem, nem fogom elhúzni a kezem.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 14

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeSzomb. Dec. 01, 2018 9:09 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
Mire Claude magához tér a ceruza elvesztése okozta sokkból, már nem hall mást, csak a mögötte állók nevetését. Gyanútlanul egyenesedik fel, hogy feléjük forduljon, ám mielőtt bármit is megsejthetne a rá leselkedő veszélyből, az egyik fiú taszít rajta egyet, s ő csak a korlátba kapaszkodva képes megőrizni az egyensúlyát annyira, hogy a térdeire essen és ne a fokokon induljon útnak.
- És ha igen? - kérdezi provokálóan, viszont bármennyire is magabiztosnak tűnik a hangja, tekintete olyan, akár egy riadt állaté, aki dacból mégis szembeszegül az erősebbekkel.
Ujjai máris talárjának rejteke felé indulnak, hátha némi intő szó segítségével elkerülheti a konfliktust, ám épp egy pillanattal azelőtt, hogy az inzultálóra szegezhetné a varázspálcáját, a srác keze megáll a levegőben.
Elképedve néz fel a megmentőjére, a nedvességtől csillogó ajkakra, majd az átható, megingathatatlan elszántságot sugalló szempárra. Fejében egymást kergetik az egymással ellentétes gondolatok: hogy vajon miért kapta ezt a gúnynevet, illetve, hogy egyáltalán nem kellene ezen tűnődnie, hisz sosem pártolta az emberek ehhez hasonló megnyilvánulásait.
Biztosan felfigyelt már rá korábban is. Túlságosan is ismerősek számára a vonásai, talán egy korábbi rajzán...
Észre sem veszi, hogy a társaság felszívódott, amíg a hugrabugos meg nem szólítja.
- Nagyszerűen - mosolyodik el szélesen, ahogy elfogadja a felé nyújtott kezet. Segítségével ismét felegyenesedik, ezúttal remélhetőleg tartósan. Így, hogy egy fokkal a fiú alatt áll, kis híján egy magasságban vannak, kellemes közelségben egymáshoz, ami lehetőséget biztosít számára, hogy tüzetesebben is szemügyre vegye.
- Az arcod - suttogja mohó áhítattal, ahogy tágra nyílt, égszínkék szemei újra és újra felfedezik magának. - Le kell rajzolnom. Ugye megengeded?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Timothy Merchbank
Hufflepuff

Kor : 18
Hivatás : diák
Hozzászólások száma : 24
Timothy & Claude 1ed6189cb666b2972feebac31d1be5e1

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2019 5:25 pm

Claude & Thy

[You must be registered and logged in to see this image.]
Megzavar a fiú pillantása. Soha nem láttam még ilyen elragadtatott tekintetet. A legzavaróbb mégis ennek az érzésnek a nyílt felvállalása. Kérdése azonban kizökkent és azonnal haragot szít fel bennem.  
- Mégis mit képzelsz magadról kölyök? - teszek felé egy fenyegető lépést, arcomat az övéhez közelítve. - Azt hiszed szórakozhatsz velem? Nem tudod ki vagyok? - szűröm fogaim közt.
A pletykák már elterjedtek rólam, nem hiába ismerték azok a griffendélesek is a gúnynevem. Dühített a becenév ósdi hangzása, valahogy mégsem bántam. Apám vezetékneve nem érdemel többet, mint hogy ostoba gyerekek szetcincálva és újra fogalmazva játszadozzanak vele. Ha a srác nem ismer, akkor is rendkívül nagy ostobaság ilyen gúnyolódással megköszönni az előbbit. Még hogy lerajzolni az arcom! Nincs rajta semmi, csak vér és mocsok. Ostoba tett ilyesmivel húzni az időmet, de mégis én vagyok a legostobább, amiért még mindig itt állok és a válaszára várok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 14

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2019 6:33 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
Kis híján belepirul a fiú közelségébe. Időnként egyenesen taszítják a nálánál agresszívabb emberek, máskor azonban kifejezetten lélegzetelállítónak találja a fenyegető erőt, amely belőlük sugárzik. Nem kérdés, ezúttal melyik véglet áll fent.
- Szeretném megtudni - mosolyodik el lágyan, miközben tekintetét le sem veszi a fiú mélybarna szempárjáról. - De egyenlőre csak az anyajegyeid helyét sikerült memorizálnom. Először azt hittem, a nyakadon nincsenek. - Egy pillanatra úgy tűnik, mintha meg szeretné érintené az említett részt, ám ujjai még idejében megállnak a levegőben, majd visszavonulót fújnak, mielőtt a hugrabugos eltörhetné őket. Elég dühösnek tűnik; az arckifejezése, az intenzív érzelmi löket, ami belőle árad, papírért és ceruzáért kiált.
- Megengeded? - kérdezi a legőszintébb csodálattal. - Senkinek sem kell látnia, ha nem szeretnéd. - Bár mind ezidáig sosem kértek tőle hasonlót, el sem tud képzelni más ellenérvet, minthogy Tim esetleg nem bízik a tehetségében és attól tart, nem fest majd elég tökéletesen Claude rajzán. Fordított esetben őt is frusztrálná, ezért nem próbálkozik soha önarcképpel.
- Igazán jól áll a sárga szín - jegyzi meg mellékesen, ahogy tovább méregeti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Timothy Merchbank
Hufflepuff

Kor : 18
Hivatás : diák
Hozzászólások száma : 24
Timothy & Claude 1ed6189cb666b2972feebac31d1be5e1

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2019 7:34 pm

Claude & Thy

[You must be registered and logged in to see this image.]
Döbbenten hallgatom a fiút, akinek van képe elereszteni egy bájos mosolyt. Bájos? Egy srác mosolya? Dühöm pillanatok alatt magam ellen irányul, főleg, amikor a vizslató szürkés-kék szemek a nyakamra ugranak és én megingova hátrálok egy fél lépést. Még soha, semmi elől nem hátráltam meg, erre most elég egy alsóbb éves furcsa kijelentése, hogy megtegyem? Valami nagy baj van velem.
Úgy érzem, kezdem elveszíteni a helyzet feletti uralmat. Mit is kérdezett a kölyök? Hogy érti, hogy nem kell látniuk? A furcsa kijelentés és tekintetének súlya akaratlanul is értelmetlen gondolatsort indít el bennem.
Talán azért nem tudom értelmezni a szituációt, mert még nem voltam ilyen helyzetben. Hisz a srác tekintete egyértelmű kellene, hogy legyen, ha valaha is néztek volna rám így ezelőtt. Két évvel ezellőtig én voltam a házam mókamestere és ennek megfelelően kezelt mindenki. Egy bohóc nem túl jó pasi alapanyag. Persze kölyökként vágytam rá, hogy valaki a felszín mögé lásson, de ennek nem sok esélye volt. Hisz amennyire reméltem, hogy valaki rájön, épp annyira akartam eltitkolni mindent. Mostanra viszont megmutatkozott az igazi énem. Márpedig egy ilyen szörnyet senkinek nem lenne szabad így néznie.  
- Fogalmad sincs, miről beszélsz - jelentem ki ridegen, miközben hátra lépek. - Invito leesett ceruza - intek pálcámmal, mire a megnevezett tárgy fellebeg hozzám a mélyből. - Nesze - dobom neki a ceruzát egy hanyag mozdulattal. - Legközelebb használd valamire a túlértékelt agyad és védd meg te magad - vetem oda zsebre dugott kézzel, majd elfordulok tőle és fellépek a lépcsőn, hogy magányosan folytassam az utamat.
Nem tudom mi ütött belém, hogy megvédtem a srácot, de egy kis szerencsével soha többé nem kell látnom. Már pedig nincs értelme olyanon rágódni, ami soha nem következhet be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 14

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2019 7:39 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
Attól tartva, hogy lemarad a hugrabugos arckifejezésén végbemenő újabb és újabb változásokról, Claude pislogni sem mer; szemei egészen kiszáradnak, miközben a vonásait memorizálja, hiszen eddig aránytalanul nagy figyelmet szentelt az ámulatba ejtő, mélybarna tekintetnek. Pedig mennyi érdekesebbnél érdekesebb részletre lel, ahogy telnek a másodpercek! Egyszerre tűnik egy szempillantásnak és az egész örökkévalóságnak az a pár perc, amíg szemtől szemben állnak egymással.
Kis híján felhördül, mikor fiú megtöri a varázst és felé hajítja a leesett ceruzáját. Ügyetlen mozdulattal kap utána, ám természetesen nem jár sikerrel, a grafit halk zörejjel landol a lépcsőfokok egyikén, hogy aztán zavartalanul tovaguruljon. Alighanem soha, senki nem látta még olyan fürgén mozogni Claude-ot, ahogyan most lehajol érte, hogy aztán mihamarabb a titokzatos fiú nyomába szegődjön. Bárhogy is értette az elhangzottakat, sokkal inkább kíváncsivá teszi őt, mintsem eltántorítaná.
- Köszönöm a segítségedet - magasodik újból fölé, ezúttal közelebbről, mint illene, majd mellé lép, hogy kezet nyújtson. -  A nevem Claude Ayers.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Timothy Merchbank
Hufflepuff

Kor : 18
Hivatás : diák
Hozzászólások száma : 24
Timothy & Claude 1ed6189cb666b2972feebac31d1be5e1

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeSzer. Feb. 20, 2019 9:00 pm

Claude & Thy

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bosszant, hogy csak pár lépés kell neki, hogy beérve utamat állja. A magasság különbség szembetűnő, bár kevésbé zavaró, mint a lépcsőkön volt. Hiába azonban a pár centi, csak végig kell nézni a srácon, és azonnal világos hol lenne a helye egy esetleges harcban. Az áldozatok közt.
Talán arcom rándulása miatt, talán az ökölbe szoruló bal kezem látványára, de kitér utamból, hogy aztán kezét kinyújtva felém, bemutatkozzon. Nehéz kontrollálni szemöldököm, ami automatikusan fel akar szaladni homlokomon. Nem voltam elég egyértelmű percekkel ezelőtt? Miért beszél még hozzám? Továbbra is kifejezéstelen tekintettel nézek le kezére. A csend kézzel fogható teret képez körülöttünk. Egyedül vagyunk a lépcső tetejéből induló folyosón. A következő óra már valószínűleg elkezdődött azok számára, akiknek ma is vannak délutáni tárgyaik, így a néma másodpercek még nehezebbé teszik a levegőt.
- Timothy Merchbanks - mondom, miközben tekintetemet a csillogó kék szemekbe mélyesztem. Hátha a név majd segítségére lesz, hogy felidézze, amit rólam kellene tudnia. Kezemet még véletlenül sem veszem ki zsebemből. Nem kell, hogy a szükségesnél több interakcióba lépjek vele, így is túl kicsi a távolság köztünk. - És nincs szükségem a háládra. Nem tettem érted semmit – vonok vállat, miközben elnézve róla a folyosó végére szegezem a tekintetem. Nem mehetek tovább, amíg itt van… Claude. Még a végén fogja magát és velem tart. Már pedig senkinek nem kell tudnia hol a „búvóhelyem”. A lebukás veszélyétől feszülten húzom hátra vállaimat, hogy így kihúzva magam kevésbé legyen látványos mélyről jövő levegővételem. - Akarsz még valamit? - szűröm fogaim közt, megfeszült álkapoccsal. Ennél látványosabban már nem tudom kifejezni mennyire ellenemre van a társasága.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 14

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2019 7:07 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
to my hero ♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Timothy & Claude
- Kevesebb, mint egy perccel ezelőtt te magad világítottál rá, hogy megvédtél engem - hívja fel a figyelmét az ellentmondásra, noha tisztában van vele, hogy túlságosan szembetűnő ahhoz, hogy figyelmetlenségből eredjen. Timothy Merchbanks nem kér a társaságából, és semmi szükség rá, hogy a fogait csikorgassa ahhoz, hogy a tudtára adja - ezzel csupán a hangját torzítja el, büntetni kéne érte -, Claude enélkül is tökéletesen ért a jelekből, csak épp nem érdekli különösebben. Mindig így kezdődik. Bogaras, hibbant, perverz, tolakodó, rámenős, ijesztő, undorító, érdekes elnyújtott é betűvel, és még sorolhatná, miféle jelzőkkel illetik. Nyíltan, a háta mögött, az udvarias teremtések pedig az arckifejezésükkel. Semmi sem éri újdonságként, és sosem veszi a szívére a fogadtatást, hiszen tisztában van vele, hogy már a következő alkalommal is máshogy fognak tekinteni rá. Jó értelemben. Az iránta érzett pillanatnyi ellenszenv borítékolhatóan szimpátiába hajlik át bizonyos idő elteltével, és tudja, hogy Timmel sem lesz ez másképp.
- A kézfogáson kívül? - Jelentőségteljes pillantást vet a hosszú, grafittól csillogó kézfejére, majd vissza Thy-ra. Ha ez így megy tovább, el fog zsibbadni a karja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Timothy Merchbank
Hufflepuff

Kor : 18
Hivatás : diák
Hozzászólások száma : 24
Timothy & Claude 1ed6189cb666b2972feebac31d1be5e1

Timothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitimeKedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

Claude & Thy

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ritkán fordul elő mostanában, hogy valaki felkelti az érdeklődésemet. Persze korábban a hamis barátokkal szemben mindig megjátszottam magam és figyelemmel hallgattam az apró-cseprő ügyeikről szóló beszámolókat, hogy jó embernek tűnjek. Őszinte érdeklődéssel talán csak egy ember felé fordultam, és bár ő egyáltalán nem viszonozta érzéseimet a mai napig, ha meglátom elfog a kényszer, hogy odamenjek hozzá és társaságommal fárasszam. Mégsem teszem. Nem tehetem, hogy érdekeljen bárki is ebben az iskolában.
Ezért öltök most magamra egy undorodó fintort, miközben megfogom Claude nyirkos, meleg kezét. Különös kontraszt az én hideg, száraz kezemnek, valahogy mégsem kellemetlen.
- Fura egy figura vagy - mondom, miközben elhúzom kezem a rövid kézfogásból. - Most már kopj le - vetem oda búcsúzóul, amikor elfordulok tőle.
Hamarosan végre újra egyedül lépkedek a kihalt folyosón, bár már nem tűnik olyan fontosnak a cél. Egy pillanatra megtorpanok az ablak előtt és kiveszem zsebemből a jobb kezem. Nincs rajta semmi különös, valahogy mégis érzem tenyeremben Claud bőrének érintését. Elmerengve nézek vissza az üres folyosóra. Tehát Claude Ayers. Újra lenézek kezemre, amikor észreveszem, hogy mosolygok. Azonnal ökölbe zárom kezem és rendezve arcvonásaimat, sebes léptekkel indulok tovább. A falakról visszaverődő csörtetés visszhangjában fejemben csak egy szó ismétli önmagát, egyre nagyobb hangerővel túlharsogva zakatoló szívem zaját: „Kizárt!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTimothy & Claude Empty
TémanyitásTárgy: Re: Timothy & Claude   Timothy & Claude Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Timothy & Claude
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxfort-
Ugrás: