Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Faliújság
by Albus Dumbledore Yesterday at 2:29 pm

» Saffron & Grisha
by Grigori S. Zima Yesterday at 2:13 pm

» deux de Richelieu
by Jérôme Richelieu Yesterday at 1:38 pm

» puncs puncs puncs
by Xenophilius Lovegood Hétf. Dec. 10, 2018 10:25 pm

» Sue & Théo
by Théo Garçon Hétf. Dec. 10, 2018 9:46 pm

» Suzie & Théo ~ Az igazság
by Théo Garçon Hétf. Dec. 10, 2018 9:30 pm

» Mathie & Théo
by Théo Garçon Hétf. Dec. 10, 2018 9:18 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Dec. 08, 2018 4:08 pm

» Anton Aleksandrov-készül
by Anton Aleksandrov Szomb. Dec. 08, 2018 3:38 pm

» Aubert & Zurie
by Aubert Richelieu Szer. Dec. 05, 2018 1:38 pm

Statisztika
DIÁK (20)
Griffendél 2
Hollóhát 3
Hugrabug 1
Mardekár 6
Beauxbatons 6
Durmstrang 2
FELNŐTT (16)
A falka 0
Civil 8
Halálfaló 4
Minisztériumi dolgozó 1
Rendtag 3
Nemek
18
18
Aktív User 14

Share | 
 

 Frida & Saffron

Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Frida & Saffron   Hétf. Nov. 26, 2018 3:34 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]


Frida (&Sol) & SaffronMikor Frida megszakítja - na, mi mást - a Küzdősport órát, hogy kölcsön vegyen "egy pillanatra", hirtelen elgondolkozok rajta, hogy a tanár úr van elátkozva, vagy én. Amint kilépünk az ajtón, választ kapok a kérdésemre.
- Olyan jó végre újra látni! - von magához az édesanyám, hogy minden előzetes figyelmeztetés nélkül kiszoríthassa belőlem a levegőt. Sóhajtva viszonozom az ölelését, miközben igyekszek csillapítani a feszültségemen, mely mostanra a jelenléte megszokott velejárójává vált. Idejét sem tudom, mikor láttam utoljára, a felbukkanása viszont mind ezidáig sosem jelentett számomra semmi jót. Máris késztetést érzek, hogy megszidjam, akár egy felelőtlen kislányt, amiért visszaél a Fridához való hasonlóságával és ilyen könnyedén veszi az iskolán belüli rangját.
- Téged is, anya - mondom ehelyett. Valósággal fellélegzek, mikor végre elenged, mígnem ugyanezzel a lendülettel húzni kezd a folyosó vége felé.
- Hová...?
- Az irodámba - jelenti ki tekintélyt parancsolóan, ahogy diákok tűnnek fel velünk szemben. - Maguknak nem órán lenne a helyük? - Szinte látni vélem a tekintetében bujkáló nevetést.
Neked pedig emberektől elzárva - gondolom magamban sokadszorra, és mire elérünk Frida lakosztályáig, a rövid távolság ellenére is megfordul a fejemben, hogy további két anyával töltött perc után engem is beutalhatnak valamelyik pszichiátriára.
Mikor Frida behív minket az ajtón keresztül, némán int, hogy menjek előre. Olyan fájdalmas arckifejezéssel teszek eleget a kívánságának, hogy a nagynéném valószínűleg már azelőtt sejti, miről van szó, hogy anya kilesne rá a vállam fölött.
- Meglepetés! - Mire kettőt pislogok, a szoba belsejében találom magamat, az ajtó pedig - az egyetlen lehetőségem a menekülésre - bezárul mögöttem.
- Mit gondolsz, meg tudjuk oldani, hogy Saffron kihagyhassa a délutáni óráit? - kérdezi a legelbűvölőbb mosolyával az arcán. - Annyira régen töltöttem már vele egy egész hétvégét, hogy nem bírom kivárni, míg végez.
Kétségbeesetten keresem a Fridával való szemkontaktust, fejemben egy pillanatra sem halkul el a mantra: ne engedd, ne engedd, ne engedd!

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Civil

Kor : 37
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Frida & Saffron   Szer. Nov. 28, 2018 8:07 pm


Saffron & Frida

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]Feszült nyugalommal vetem ki újra a kártyát, miközben percenként a faliórára pillantok. Tegnap reggel óta egyre gyűlik bennem ez a kellemetlen érzés, ami olyan ritkán száll meg, hogy először fel sem ismerem a jelentését, de amint felfedezem az idegen jelenlétet a birtokon, minden világossá válik.
A kártyák semmi újat nem tudnak mondani, így inkább ott hagyom az asztalt, hogy egy kávéval üljek vissza az íróasztalhoz. Még épp van időm elolvasni egy franciaországból érkezett levelet, mielőtt megérkeznek. Már most fáradtnak érzem magam, pedig még csak az ajtó felé tartok. Amikor kinyitom, először Saffi szenvedő arcára esik tekintetem, de aztán ikertestvérem túlontúl ismerős arca vigyorog rám.
- Meglepetés! - kiáltja lelkesen. Felvont szemöldökkel jelzem, mekkora meglepetést okoz az itt léte. Habár, ezt ő pontosan tudja.
- Téged is jó látni - válaszolom, gondterhelt szemöldökráncolással. Más időpontban, más körülmények közt örülnék testvéremnek. Szeretem őt és örülök, ha látom. Ezenkívül Saffinak is szüksége van az anyjára, bármennyire szeretné letagadni. Néha kifejezetten örülnék, ha nem hasonlítana ennyire rám. Sol rugalmassága sokat segítene abban, hogy az elkövetkező nehézségekkel könnyebben tudjon szembe nézni, ezért minél több időt tölt az anyjával, annál nagyobb az esélye, hogy sikerül elsajátítani valamennyit, ebből az attitűdből. Ez a hétvége viszont koránt sem erről fog szólni.
- Úgy tudom lesz ma délután egy számonkérése - jelentem ki, miközben próbálok úgy mozdulni, hogy egy kis távolságot verjek közéjük. Nem mintha megállíthatnám a húgom terve végrehajtásában, de legalább adhatok egy kis időt Saffinak, hogy felkészüljön az anyjára. - Gondolom te sem szeretnéd, hogy negatívan értékeljék a távolmaradása miatt - mondom, miközben a karjárhoz érve kicsit bentebb terelem. - Kérsz egy kávét? Frissen őrölt.

[You must be registered and logged in to see this link.]|| Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ||[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Durmstrang

Kor : 18
Hivatás : Tanuló
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Frida & Saffron   Szomb. Dec. 01, 2018 6:21 pm

Érzem, ahogy az ujjai megfeszülnek a vállamon. Eddig azt hittem, egyszerűen csak türelmetlen, de most már kezdem sejteni, hogy Frida ellenkezésétől éppúgy tart. Nem mintha bárki is képes lenné őt megakadályozni, ha a fejébe vesz valami őrültséget.
- Csak azt ne mond, hogy nem lehet később bepótolni! - legyint kérlelhetetlenül. - Arról nem is beszélve, hogy ezt a lányt lehetetlen negatívan értékelni. - Úgy simít végig az arcomon, akár egy hatévesnek.
- Valójában minden pótló számonkérés kétszer olyan nehéz, mint amilyen az eredeti lett volna - vetem közbe, ahogy kitérek a keze elől, mielőtt még egy-két csipkedést is a számlájára írhatnék. Néha nem tudom eldönteni, hogy egy feledékeny nagymamára vagy egy szeleburdi kamaszlányra hasonlít inkább, de hát más esetben nem is lenne olyan furcsa a természete.
- Ami azt illeti, így is késésben vagyunk - hadarja, és a szemem sarkából látom, amint megfeszülnek a lábizmai, mialatt megpróbál ellenállni Frida húzásának. Kis híján felnevetek a jelenet komikusságán.
Persze, én sem adom meg magamat csak úgy, harc nélkül: hogy elfojtsak minden további kísérletet a szökésre, már el is indulok a kávéfőző felé, hogy segítsek Fridának előkészíteni a terepet, és persze lehetőségem adódjon arra is, hogy váltsak vele néhány szót kettesben, míg anya hallótávolságon kívül duzzog.
- Apa beszélt neked Grigoriról? - kérdezem szinte suttogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Frida & Saffron   

Vissza az elejére Go down
 
Frida & Saffron
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Skandinávia :: Durmstrang-
Ugrás: