Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 missed me? ~ Kay & Gust

Go down 
SzerzőÜzenet

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 31

TémanyitásTárgy: missed me? ~ Kay & Gust    Hétf. Nov. 26, 2018 10:15 pm

Kay & Gust


Már hetek óta kerestem a nyomát, a Durmstrangban azonban elárulta magát és megkönnyítette a dolgom. Nincs túl sok mágus ismerősöm, azonban az egyik éppen tudott nekem segíteni, és ez igazán jó érzéssel töltött el. Végtére is, újra kiderült, hogy a jó időben mindig a jó helyen vagyok, és amire szükségem van, azt meg is szerzem. Az információ birtokában már nem is nehezítette a dolgom több kihívás.
Bevallom, kicsit unatkozom. Már végigsétáltam a lakáson, megállapítottam, hogy tényleg becuccolt ide, egy tanárhoz, fintorogtam néhány ronda dísztárgyon, de már csak ülök itt az ajtóval szemben és várok.
Amikor megnyikkan az ajtó, már pattanok is, barátságos mosolyt varázsolva az arcomra. Ez azonnal lefagy, amint kiderül, hogy téves a riasztás.
Szerencsémre kettőnk közül én tudom, hogy itt vagyok, ő pedig nem, így a férfi olyan könnyedén esik össze az előszobában, hogy még bele sem fáradtam igazán. A szobájába lebegtetem a testét, és egy hosszabb hatóidejű altató bűbájt mondok rá, hogy biztosan ne legyen útban. Ééés újra unatkozom.
A következő érkezőre már nem állok fel. Biztos vagyok benne, hogy ő az, hacsak nem egy egész faluközösséggel él együtt, ami azért nem vallana rá. Persze, egy időben mindketten azt hittük, hogy ismerjük a másikat, mire kiderült, hogy mindketten hatalmas barmok vagyunk, viszont ez már olyan régi nóta, amit nem szeretnék folytatni. Egészen más miatt vagyok itt, bár nem kevésbé személyes a téma.
- Kay, olyan nehéz megtalálni, mint bármikor - szólítom meg, amint belép.
- Még mielőtt aggódnál, a barátod - Gaute, ugye? - csak lepihent egy kicsit. Nagyon készséges volt, egyébként. - Évek óta nem láttam és nem beszéltünk, most mégis kicsit sokat forog a nyelvem. Jobb lesz itt meghúzni a határt.
Leveszem a lábaim az asztalról, kibújok a dzsekimből és a szék háttámlájára hajtom. Nem hordok felesleges rétegeket, már csak a megszokott ing feszül rajtam, amit most gyors mozdulatokkal gombolok ki. Nem vagyok szégyellős, és egyébként sincs új, amit mutathatnék neki – hacsak nem esik le az álla a puszta ténytől, hogy milyen jól karbantartom magam most is. Továbbra sem ez a lényeg.
A lényeg, kérem, a jobb oldalamon végighúzódó heg körülötti minta. Nem kell bemutatnom neki, hiszen az ő keze munkáját dicséri, rá emlékezetet minden nap - kivéve, hogy újabban több bosszúságot okoz, mint hasznot. Szavak nélkül is láthatja, mi a gond: a korábban fekete tinta most vérvörös színben pompázik, és egyedül nem érthetem meg, mi okozta a változást.
Kíváncsian fürkészem az arcát, hátha hamarabb meglátom rajta a halálos ítéletemet, mint hogy kimondhatná.

words: 408 music: - note:  Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Civilian

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    Hétf. Nov. 26, 2018 10:56 pm

gustav & sigrid

❝ The past is never where you think you left it.

Három, talán négy nap is eltelt már azóta, hogy utoljára jártam Gaute lakásán. Annyira megszoktam, hogy a hétköznapokat a Durmstrangban tölti, hogy eszembe sem jutott értesíteni róla, hogy távol leszek egy darabig; talán mind ezidáig nem is tudatosult volna bennem, hogy nem csak hétvége, de iskolaszüneti időszak is van, ha nem épp egy fali naptár mellett kapok asztalt egy orosz étteremben. Akkor pedig már mindegy volt, nem igaz? Egyébként sem tartozok senkinek sem beszámolóval arról, merre járok, mikor és meddig. Tudja jól, hogy én vagyok az utolsó, akit bármitől vagy bárkitől féltenie kellene… és az utolsó, aki hozzá lenne szokva a gondolathoz, hogy valaki feltehetőleg ezekben a percekben is érte aggódik. Mert ő egyszerűen csak ilyen. Mindig is sokkal jobb ember volt nálam, épp ezért érzem rosszul magamat, amiért egyetlen üzenetre sem méltattam, holott gyakorlatilag a nyakán élek. Nyilvánvalóan itt az ideje változtatni ezen.

Először be sem merek nyitni. Kezem olyan sokáig időzik a kilincsen, hogy a hólepte fém jeges hűvössége egészen átszivárog a kesztyűmön. Ilyen lehet átölelni engem, jut eszembe nem kevés öniróniával, ajkaimra mégis mosoly lopózik, ahogy elképzelem, milyen szorosan tart majd a karjaiban Gaute, amint végre megbizonyosodhat az épségem felől.
Vajon hiányzom neki? Vagy már hozzászokott, hogy minden szó nélkül felszívódok?
De miért ácsorgok itt, mikor nyomban ki is deríthetném a választ?
Izgatottan nyitok be, ám a köszönésig sem jutok el, máris a látóterembe tolakszik az ismerős arc, mely még véletlenül sem Gaute-hez tartozik. Habozás nélkül rántom elő a pálcámat, hogy rászegezzem.
- Semmi keresnivalód itt - vágok a szavába a legfagyosabb hangomon. Egyetlen pillanatra sem veszem le róla a szememet, ellenkezőleg, olyan gyanakvóan méregetem, mintha attól tartanék, az első óvatlan pillanatban rám támad. Készen állok rá, hogy a kijáratig átkozzam, sőt, ha kell, egyenesen a pokolig, valami mégis arra késztet, hogy várjam ki, mit akar. Jobb, ha nem húzza az időmet, különben hamar meggyőződhet róla, hogy nem az iránta érzett szimpátiám int türelemre.
Amint meglátom a tetoválását, a szigorom némileg alábbhagy. Kíváncsian lépek közelebb hozzá, hogy mindenféle teketória nélkül végighúzzam az ujjaimat a hegen. Milyen régen is volt már! Ahhoz képest, mennyire kezdő voltam, egész szép munkát végeztem.
- Hatástalanították a mágiáját - jelentem ki szenvtelenül, ahogy eleresztem, majd miután tudatosul bennem, milyen közel vagyunk egymáshoz, a mellkasom előtt összekulcsolt karokkal lépek hátrébb, hogy a szemébe nézhessek. - Ezért törtél be?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 31

TémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    Hétf. Nov. 26, 2018 11:28 pm

Kay & Gust


Két dologban voltam biztos: hogy nem ugrik a nyakamba, amint meglát, és hogy azonnal rám teszi a kezét, amint bemutatom neki a találkozásunk témáját. Ennyire talán mégis sikerült megismernünk egymást, és nem is változott annyit, mint első pillanatra tűnik. Ugyanolyan nagy a szája, mint mindig, de a fenyegetőzés után sem érkezik támadás. Igaz, sok minden más - felnőtt, valószínűleg. Remélem, nem várta, hogy párbajba kezdünk egy ilyen szép napon egy ilyen rendes lakásban.
Nem figyelek, hogy megrebben-e a pillantása, amiért kéretlen sztriptízt tartok neki, még ha én végig is mértem, fordítva nem várom el a lelkes pillogásokat. Ezúttal nem is számít a személyünk, csak a tudásunk, és az üzlet, ami ennek nyomán létrejöhet.
Nem repesek a gyors diagnózistól. A hatástalanítás úgy hangzik, mintha szándékos lenne, és ha szándékos volt, akkor valaki tudta, hogy mit csinál. Rajtam és a velem szemben álló lányon kívül csak Svea tud a mágikus tetoválásokról, és mivel egyikünk sem köpött (hacsak nem jöttek elő Kay mazochista hajlamai és szerette volna, ha újra felkutatom), valakit kihagyok a számításaimból. Nem tetszik, hogy bárki is ilyen közel kerülhetett hozzám, az pedig főleg nem, hogy a védelmemet bombázza titokban.
Van ebben a helyzetben valami keserédes, mégis csak egy pillanatra kalandozom el a vonásain, mielőtt emlékeztetném magam az előbbi belső monológomra.
- Igen. - Túlvagyunk már azon, hogy a közös fejezetünket nyálazzuk át (még ha nem is újra, hiszen ez lenne az első alkalom, révén egy szó nélkül lépett le - de! nem vagyok dühös), és tényleg nem csacsogni jöttem. Örülök, hogy él, bár eddig is tudtam, hogy nem kell félteni, valóban nehéz volt a nyomára bukkannom. Jó ebben. Engem viszont csak az érdekel, amiben a legjobb, amiben pótolhatatlan.
- Mikor tudnád megcsinálni? Természetesen megfizetlek. - Nem várom el, hogy bármit is ingyen tegyen meg értem, főleg ne szívességből, mindannyian pénzből élünk, nem is sajnálom tőle. Ha újabb nyolc évre képes megoldani a problémát, addig valószínűleg nem is kell látnia újra. Értek a szóból és a menekülésből is.
Nekem persze a most azonnal felelne meg a legjobban, de ennyire nem leszek vele erőszakos. Csak a következő Telihold előtt legyen meg - elpuhultam ennyi év alatt és nem akarok újra szenvedni a kelleténél többet.
- Két holddal ezelőtt volt egy kis összecsapásom, okozhatta az a változást vagy csakis speciális átok lehetett? - kérdezem, ahogy a fejem tovább töröm, az ingemet pedig újra rendes fiúként begombolgatom. Még ma előállítok minden lehetséges elkövetőt, nem szeretem halogatni a megtorlást. Meg semmi mást sem.

words: 400 music: - note:  Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Civilian

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    Kedd Nov. 27, 2018 12:00 am

gustav & sigrid

❝ The past is never where you think you left it.

Úgy nézek rá, mint egy idiótára, pedig sokkal inkább megrémít, hogy ilyen könnyedén bejutott a házba és elintézte Gaute-t. Ha neki nem okozott gondot, mit tehetne olyasvalaki, aki hátsószándékkal érkezik?
Ha már itt tartunk, arra sincs semmi okom, hogy benne megbízzak. Ennyi idő távlatából ostobaság lenne azt hinni, hogy egy kicsit is ismerem őt, arról nem is beszélve, milyen körülmények között váltunk el egymástól... pontosabban én tőle.
- Előbb szeretnék megbizonyosodni afelől, hogy nem versz át. - Hiba volt elmennem, most már látom. Ha Gaute-nek egy haja szála is görbül, sosem bocsátom meg magamnak. - Csak utánad - intek a pálcámmal, mire kitárul előttünk az ajtó. Egy pillanatig sem vádolhat azzal, hogy nem bátorítom eléggé.
Ahogy elindul, körültekintően követem a lépteit. Még csak az hiányzik, hogy csapdába csaljon.
Vajon már kitűzték a fejemre a vérdíjat a brit nagyokosok? Nem lepne meg, ha Gustav rajtam kívánna hasznot húzni. Az üzlet az üzlet; ha emellett még bosszút is állhat rajtam, csak még kecsegtetőbb. Ki más hatástalaníthatná egyszerűbben a tetoválásba itatott mágiát, mint ő maga?
Amint ellenőriztem Gaute állapotát, visszaterelem a nappaliba és intek, hogy foglaljon helyet a kanapén, mielőtt én magam is csatlakoznék hozzá. Remélem, nem várja, hogy itallal és sütivel kínáljam.
- Ha egy vérfarkassal vagy egy vámpírral csaptál össze, meglehet, hogy az az oka - válaszolom meg a kérdését. - De lehet egy súlyosabb átok is. - Ez esetben köszönettel tartozik nekem, amiért egyáltalán életben maradt. Nem mintha egyébként nem könnyítené meg jelentősen az életét az általam készített tetoválás.
Akarom mondani: könnyítette.
- Meg tudom csinálni. A kérdés inkább az, meg is éri-e - vonok vállat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 31

TémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    Kedd Nov. 27, 2018 11:44 am

Kay & Gust


Nem értem, mi ez a drámaiság, nincs okom ártani neki. Megtehettem volna, nem igaz? A csávója eszméletlenül fekszik, bármilyen módszerrel végezhettem volna vele, kínozhattam volna... Mondjuk nem vagyok az ilyen nomád megoldások híve, inkább mással csináltatom a piszkos munkát. Viszont most egyedül vagyok. Én képes voltam védtelenül besétálni hozzá, mert nem félek tőle - ha ő mégis, az csak nekem megtisztelő.
Engedelmesen és nyugodtan indulok a mutatott irányba, hátha elkap valamit a higgadtságból és nem fog úgy pattogni, mint egy ideges gumilabda. A fickó él és virul.
- Ébreszd fel, ha nem hiszel nekem. - Habár megzavarta a terveimet, nem sokat oszt vagy szoroz a jelenléte. Természetesen mindkettőnknek jobb, ha az ismeretségünket tudatlan homály fedi, de én nem fogom szégyellni magam a tanárka előtt. Szívesen be is avatnám, honnan ismerem a lányt, sőt, hogy hogyhogy nem ismerem már.
Ezt valószínűleg nem akarja.
- Kutyadolog volt - vonom meg a vállam, ahogy kényelembe helyezem magam. Jobb is lenne nekem, ha csak ennyivel letudhatnám a dolgot: a másik farkas volt hatással a mágiára, megzavarta a rendszert és elmúlt a vágyott hatás. Nagyon nem szeretnék a körülöttem élők között kutakodni, hol lehet a fondorlat - nekem fontos a bizalom, nem szívesen vesztem azt el.
Abban is bízom, hogy a keze csak fejlődött, mit sem romlott, illetve, hogy hajlandó is lesz a szolgálataimra menni. Nem hangzik valami kedvezően, ahogy kéreti magát, de tárgyalásra kész vagyok.
- Mi kellene? - Mivel az előbb már kijelentetem, hogy a pénz nem akadály, úgy sejtem, valami másra vágyik a hölgyemény. Szerencséje van, bármit kérhet. Persze, ezt tudja, úgyhogy nem is tolom túl az üzleti rizsát. Haladjunk.

words: 251 music: - note:  Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Civilian

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    Pént. Nov. 30, 2018 11:35 am

gustav & sigrid

❝ The past is never where you think you left it.

Eszem ágában sincs felébreszteni Gaute-t, és biztos vagyok benne, hogy ezzel Gustav is tisztában van, ezért csak egy szigorú pillantást kap válasz gyanánt.
Nem mintha titkolózni akarnék. Nem tettem semmit, amit szégyellnem kéne és nem érzek semmit, ami tagadásra szorulna, egy ex felbukkanása azonban, aki kinyomozta a jelenlegi lakhelyemet és elkábította őt, cseppet sem hangzik kecsegtetően. Szívesen beérném helyette az ismeretlen pasival is, aki indokolatlanul betört hozzánk.
Miután ellenőriztem Gaute sértetlenségét, már hajlandó vagyok tárgyalni arról, ami a fejemre hozta a bajt. Úgy sem hagy békén, amíg helyre nem hozom a tetoválását.
A gond csak az, hogy nem akarom. Tíz év hosszú idő, de közel sem elegendő ahhoz, hogy elfeledtesse velem életem legnagyobb baklövését. Más sem hiányzik, minthogy az orrom alá dörgölje a jelenlétével. Nem véletlenül hagytam el búcsú nélkül, egyik napról a másikra. Kínálhat bármit - pénzt, információt vagy a legkülönlegesebb fekete árut a piacon -, nincs semmi, ami kárpótolhatna a rá pazarolt percekért.
Önkénytelenül is a falon lógó órára esik a pillantásom. Hogy mi kellene?
-Tűnj el innen - szólalok meg több másodpercnyi hallgatást követően, ezúttal teljes nyugalommal a hangomban. - Nincs szükségem semmire. Azt hiszem, világosan kifejeztem, hogy nem akarlak többé látni. Keress mást, aki foglalkozik a nyűgöddel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 31

TémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    Szomb. Dec. 01, 2018 1:37 pm

Kay & Gust


Tény, hogy sosem voltunk békés páros, most azonban mintha direkt akarna idegesíteni. Nem értem, mi baja van, és bizonyos mértékben engem is felháborít az ő viselkedése. Sosem állítottam magamról, hogy tökéletes férfi vagyok mellé, vagy akár csak az élethez, de nem is rémlik, hogy annyira megnehezítettem volna a mindennapjait, ahogy most ő teszi velem.
- Barátságtalan vagy - jelentem ki ugyanolyan hűvösen. Nem ilyen bánásmódot érdemlek, ebben biztos vagyok, még ha körberajongásra nem is számítottam.
- Szerintem korábban is elfogadtam a véleményedet és a döntésedet. - Szerinte világos volt? Szóval szerinte világos volt. - Ezért nem kerestelek eddig, de most csak te tudsz segíteni. - Ezt tényleg így gondolom és örülnék, ha magától is együttműködne. Nem akarom még véresebbé tenni a kapcsolatunkat, mint amilyen már most is. - Nincs más, amit még kérhetnék tőled, úgyhogy nem foglak zaklatni a jövőben sem. Tudod, hol találsz. És most már én is tudom, hol vagy... - Nem akarom fenyegetni, de biztos lehet benne, hogy visszajövök, ha nem keres fel magától.
Most viszont felállok, megigazítom az ingem, majd a dzsekimért indulok.
- Tényleg szükségem van a segítségedre - pillanatok vissza rá. Az sem érdekel, ha sajnálatból segít rajtam, csak tegye meg. Kérhetne bármit. - Kitalálok. - Nem vágyom könnyes búcsúra, úgyhogy további értelmetlen szócséplés helyett lépek le.

words: 210 music: - note: laters
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: missed me? ~ Kay & Gust    

Vissza az elejére Go down
 
missed me? ~ Kay & Gust
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Merengő :: Szellem Ízű Drazsék :: Játékok :: 1977-
Ugrás: