Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Corabella A. Nott

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Anonymous


Corabella A. Nott Empty
TémanyitásTárgy: Corabella A. Nott   Corabella A. Nott Icon_minitimeVas. Dec. 02, 2018 6:00 pm


Corabella A. Nott

Adatok
Születési név: Corabella Amarra Nott
Megszólítás: Cora (barátoknak), Bella (családnak), Corabella (ha azt akarod, hogy gyűlöljelek), Amarra (a nagyinak)
Születési dátum, hely: 1960.05.30, Manchester
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort & Mardekár & 7. évfolyam
Tevékenység: A Roxfort Hercegnője
Csoport: Diák
Play by: Shay Mitchell

Készségek


Strengths/Stärken/Fortalezas/Forces/优势
Corabella A. Nott 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f716f30395a5253584e702d554c413d3d2d3630343137373635322e3135343161366561383863623064613537373633313234323634372e676966?s=fit&w=720&h=720
Nyelvek felsőfokú szinten: angol, német, spanyol, francia, kínai
Nyelvek középfokú szinten: orosz, cseh, arab, hindi, koreai
A csábítás művészete
Bűbájtan és rúnaismeret
A családjának hála sok sötétvarázslatot ismer, de csak legvégső esetben használja őket
Nagyon szeret táncolni

Weakness/Schwäche/Debilidad/Faiblesse/弱点
Corabella A. Nott C7f49beff3de05734c7cf128d9cb6038
Átváltoztatás, SVK, Bájitaltan, Mágiatörténet, Legendás lények gondozás, Gyógynövénytan
Fizikailag szép és karcsú, de gyenge
Fél a bogaraktól és mindenféle repülő rovartólJellem

Edevis tükre: A tükörben gyerekeket és gondtalan életet lát, méghozzá egy gazdag, odaadó férj mellett.
Mumus: A mumus a földönfutó Cora alakját mutatja, kócos hajjal és igénytelen öltözetben.
Patrónus: páva
A legszebb emléke az egyetlen emléke a kisöccséről, aki a nevét visítva futott felé.
Pálca: 8¾, Körte fa főnixtollal
Corabella A. Nott SIH0

Cora meglehetősen üresfejű libaként jelenik meg az évfolyamába járó lányok képzeletében. Ostoba egy nőszemély, aki soha nem tud válaszolni a tanárok kérdésére, csak szépen mosolyogva kitérni és kiédesgetni magának, hogy ne kapjon büntetést. De a legrosszabb, hogy bármit tesz is, a tanárok valahogy soha nem dühösek rá. Arról nem beszélve, hogy állandóan fiúk legyeskednek körülötte, mintha kötelező lenne. A lányok egymásközt csak a Roxfort kurvájaként utalnak rá.
A srácok viszont egészen másként vélekednek róla. Cora a legszebb és legédesebb lány, akit valaha láttak. Származzon a rajongó akármelyik családból, vagy házból, nem számít. Corának mindenkihez van kedves szava, vagy mosolya és ezt a szikrázó mosolyt még a mardekár házhoz való tartozása sem árnyékolja be. Ezért bár kezdetben csak a mardekár hercegnője volt, hatodévre már mindenki a Roxfort Hercegnőjeként utalt rá.
Igazából Corát a céljai éltetik és viselkedése abszolút ennek tudható be. Tud a lányok ellenszenvéről és kifejezetten örül neki, hogy ezzel a módszerrel távoltarthatja magát tőlük, mert eközben a fiúkkal még szorosabb kapcsolatot alakíthat ki. A tanulás nem érdekli és bár két kedvenc tantárgyáról nem tud lemondani, azon kívül csak a nyelvtanulás szórakoztatja. Igazság szerint nem buta, de mivel a férfiak azt szeretik, így ő is évek óta tettet. A legfontosabb feladatának pedig természetesen a csábítást tartja. Lehetőség szerint minél több fiút az ujja köré akar csavarni, hogy ezzel is növelje a saját értékét és így kifogja a leggazdagabb férjet, akit csak képes.


Külső

Cora sokat foglalkozik külsejével, ami meg is látszik rajta. Öltözéke mindig kifogástalan és divatos. Arca gyönyörű és bőre olyan selymesnek tűnik, hogy az ember keze akaratlanul is elindul, hogy végig simítson rajta. Haját legtöbbször kiengedve hordja és lehet bármekkora vihar, az ő frizurája elpusztíthatatlan. Ez valószínűleg a töméntelen szépészeti bűbáj és bájital hatása, amire nem sajnálja az időt és a pénzt. A körmei ápoltak és körömlakkjának színe tükrözi aznapi lelkiállapotát. Egy különleges bűbájjal azt is eléri, hogy minden helyzetben jó illata legyen. Sőt, a hetedévtől kezdve bevetheti új titkos fegyverét is a csábítás érdekében. El is fog kelleni a segítség, hisz ez Cora legfontosabb éve. Végre előtte a cél, amit minél hamarabb el kell érnie, és ehhez minden bájára szüksége lesz.

Előtörténet

A zuhogó esőben egy bagoly verekszi át magát a szélcsatornán, hogy fontos levelét célba juttassa. Kilencszáztizenöt másodperc kell, hogy eltűnjön a szemem elől. Merengésemből visszatérve nézek el az ablakból, hogy tekintetem végig hordozzam a mardekár klubhelyiségén. A kanapé most üres és csak a fotelban ül egy harmadéves, bájitaltan könyvét olvasva. A sarokban két lány sugdolózik, ha jól emlékszem negyedévesek. Ránézek a velem szemben ülő Arthurra, aki pirulva szegi le tekintetét, hogy folytassa az átváltoztatástan házidolgozatom írását. Eközben George végre rátalál arra a feszült csomóra a vállamnál és behunyt szemmel sóhajtok fel az érzésre.
- Igen, ott! – nyögöm szemérmetlenül. Nem kell kinyitnom a szemem, hogy tudjam Nigellus és Terry is felkapták fejüket hangomra. Mosolyogva nyitom ki szemem és nézek rájuk. – Már kész is a bájitaltan házitok? Ez gyors volt. - Élcelődésemre csak frusztrált sóhaj a válasz és újra elmerülnek a feladatukban.

Korábban, az órák végeztével Arthurral akartam eltölteni az időt, hogy segítséget kérjek tőle, de épp csakhogy leültünk megjelent George, akit nem sokkal később követett a két fiú. Arthur nem az a barátkozós fajta, ezért tanítás helyett inkább elkezdte megcsinálni a beadandómat. Mivel semmi rossznak nem vagyok az elrontója, hagyom, hogy így tegyen, hisz akkor később úgy érzi majd, tartozom neki. Arthur nehéz fogás. Egy mardekároshoz képest meglehetősen visszahúzódó és ártalmatlan. A jegyei viszont nagyon jók és ráadásul a családja is befolyásos körökben mozog. Talán ő az igazi, így nem hagyhatom kicsúszni a kezeim közül.

Miközben fejem újra az ablak felé fordítom, eszembe jut a nyár és a félelmeim. Mennyire rettegtem tőle, hogy így kell visszatérnem a Roxfortba! "Egy gyűrűvel az ujjamon." Azt hittem vége a Roxfort Hercegnője címemnek, de mint már oly sokszor, most sem csalódtam a srácaimban.
Persze ez talán épp vőlegényem személyisége miatt lehet így. Hisz az egyetlen, akit félelemből soha nem közelítettem meg, az épp Amyus Carrow volt. Jó okom van rá, hisz Amycus ikertestvére Alecto. Az a lány, aki még másodévben lett a legjobb barátnőm, akivel még a legféltettebb titkom is megosztottam, hogy aztán azt szétkürtölve a mardekárban egy teljes évre visszavesse a terveimet. Azóta úgy kerülöm őt és Amycust, amennyire csak tudom.

Erre a nyáron a mostohaanyám bejelentette, hogy nem mással, mint a Carrow családdal kötött egyességet a kezemre! Majdnem elájultam. Ő persze rögtön apámhoz szaladt, hogy elpanaszolja, milyen hálátlan vagyok. Azt hitte örülni fogok, hisz úgy tudja minden vágyam a gazdag férj. Igazság szerint majdnem eltalálta. Az én vágyam a gondtalan élet! Amycus Carrow gazdag és aranyvérű, de Alecto miatt a gondtalanság nem valószínű, hogy valaha is jellemző lesz a kapcsolatunkra. Arról nem beszélve, hogy ha tevékenyen csatlakoznak majd a halálfalókhoz, hamar özveggyé válhatok. Hol itt a gondtalan élet?
Vivivel, a mostoha anyámmal egyébként sem jövök ki túl jó. Már két gyereket is szült apámnak, de én még mindig idegennek érzem őt. Nyolc éves voltam, amikor az anyám meghalt, alig pár hónappal a kis öcsém, Fabian halála után. Nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy itt hagytak engem. Őket szerettem a világon a legjobban és apámmal soha nem jöttem ki túl jól. Ráadásul ő ezek után még inkább elfordult tőlem, és hamarosan elvette feleségül Viviennt. Clara és Thomas egyébként tündéri kis féltestvéreim. Szeretem őket, annak ellenére is, hogy néha szörnyen bosszantóak tudnak lenni. Különösen Thomasra nehéz úgy ránéznem, hogy ne Fabian jusson eszembe.

Mivel Vivi állandóan azon volt, hogy jobban megismerkedjünk, nagymamámhoz menekültem, hogy elkerüljem ezeket a baráti közeledéseket. Ő pedig boldogan fogadott engem és nevelt az általa helyesnek ítélt értékekre. Tőle tanultam, hogy egy nő legfontosabb értéke a szépsége, amit tovább kell örökítenie az utódjai számára. A legfontosabb feladatom pedig az, hogy fogjak egy gazdag, aranyvérű férfit, aki még ha nem is szeret, gyermekeket ad nekem. Mert egy nőnek csak így lehet teljes élete. Sok bűbájt és technikát megtanított arra vonatkozóan, hogyan tartsam a férfiakat közel, de mégis távol. Hogyan védjem meg az erényemet, miközben a férfiak a lábam nyomát is csókkal hintik be. A Roxfort tökéletes gyakorlópályának ígérkezett és nagyszerűen haladtam, hogy kikerülve az iskolából egy remek férfit fogjak magamnak.

Aztán jött Vivi és most nem tudom, vajon átok vagy áldás, amit rám szabadított. Már több mint egy hete elkezdődött az iskola és látszólag nem változott semmi. Én mégis úgy érzem tennem kellene valamit. Amycus a vőlegényem, akár akarom akár nem. Márpedig idővel el kell majd döntenem, hogy akarom-e.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen
Vissza az elejére Go down
 
Corabella A. Nott
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Félkész/elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: