Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Kay & Gust - Round 2

Go down 
SzerzőÜzenet

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Kay & Gust - Round 2   Kedd Dec. 25, 2018 5:51 pm

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
A hó ropog a bakancsom talpa alatt, ahogy frissiben taposom. Alig ért véget a november, máris beköszöntött a farkasordító hideg, rajtam ezúttal is csak a megszokott bőrdzsekim felszül. Miért született volna mágusnak az ember fia, ha nem az ilyen trükkök kedvéért? Bármilyen fontosnak is tartom a beilleszkedést, az efféle titokzatosság teremti meg a számomra oly csábító tiszteletet magam körül.
Nagyjából három hete tart a magáncélú nyomozásom, azonban szerencsém van a régi ismeretségeimmel, néhány ígéret és szép szó több segítséget hozott nekem, mint a magányos erőfeszítéseim. Ennek ellenére ez már a sokadik hely a héten, amit megnézek, mégsem veszítettem még semmit a magabiztosságomból. Túl egyszerű lett volna felhívni a meghagyott telefonszámot, nem igaz? Mindamellett, hogy a kapkodásommal enyhe károkat is szenvedett az a darabka zsebkendő, amit az ablakon kihajított táskámban rejtett el.
Bevallom, az első pillanatban még dühített a kialakult helyzet, de a második óta csak nevetni tudok az ügyön és azt várni, milyen édes is lesz a bosszú, ami az ellenem elkövetett rémtetteit követi. Természetesen csak azután, hogy megtaláltam az eltűnt lányt - ami legyen akármilyen nehéz is, bizakodó maradok.
Ezzel a reménnyel teli magabiztossággal állok meg a keresett cím előtt, azonban egy pillanatnál tovább bámulom a cégért. Több szórakozóhelyen és bárban is jártam már, még a fogadóról is kaptam fülest, hogy talán ott szállt meg a leírásomnak megfelelő lány - aki tényleg ott volt, csakhogy nem Kay volt -, azonban egy tetoválószalonra nem számítottam. Nem emlékszem egy jelre sem a bőrén, de talán túl mámoros voltam, az éjszaka pedig túl sötét. Mindenesetre, ezzel nem tántorítanak el, legrosszabb esetben is csak bővítem a saját mintáim sorát és keresek egy nyilvános telefont.
Addig is csak előre!

words: ~270 note: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Szomb. Jan. 26, 2019 1:06 pm

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]

Épp egy kísérlet kellős közepén tartok, mikor megnyikordul az ajtózsanér. A beáramló jeges levegő mintegy figyelmeztetésképp cirógatja meg a fedetlen vállamat, majd ugyanolyan hirtelen távozik, amint az ajtó bezárul mögöttünk.
Mivel a munkaasztalom a bejáratnak háttal helyezkedik el, kihelyeztem rá egy tükröt, hogy nyomban felmérhessem az ügyfelemet, amint az átlépi a szoba küszöbét. Nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket. Látva, ezúttal ki teszi tiszteletét az üzletemben, kifejezetten hálás vagyok az előrelátásomért.
- Van még szabad rész a bőrödön? - kérdezem anélkül, hogy felé fordulnék, miközben egyetlen pálcaintéssel tüntetem el a félkész munkát.
A helyiségben százával sorakoznak a különböző bájitalok és tinták; úgy tűnhet, csupán egy átlátszó, vékonyka üveg választja el a betérőket attól, hogy elemeljenek egyet-egyet, ám a vitrinekre varázsolt mindent a szemnek, semmit a kéznek felirat sejteti, hogy közel sem olyan könnyű bármit is meglovasítani a készletemből.
- Miben segíthetek?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Szomb. Jan. 26, 2019 1:45 pm

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]

Habár reméltem, igazán nem is hittem, hogy ilyen könnyedén találkozhatunk majd újra.
- Akad - felelem szórakozottan, ahogy a felém forduló alakra nézek. Hát végre sikerrel jártam! Nem volt könnyű menet, és biztos vagyok benne, hogy most sem pihenhetek még meg, azonban az első akadályt teljesítettem, nem is akárhogy! Valamilyen őrült módon szeretném, ha ezt ő is elismerné.
Egyébként bőven akad még hely, csak nem a jobb karomon. Talán ez ragadt meg a legjobban az emlékezetében, nem furcsállnám, viszont a közel sem hibátlan bőröm még több mintáért kiált. Talán azt hallotta. Persze, nem álmában, hiszen olyan sokat nem maradt mellettem.
Érdeklődve pillantok körbe, gyorsan szeretném végigmérni a terepet - egyedül van-e, mekkora itt a hely, több szoba van-e, akad-e hátsó kijárat -, azonban a szemem megakad egy kis szekrényen, amiben különféle üvegcsék és tégelyek sorakoznak. Valami azt súgja belül, hogy ez nem mind a szépségápoláshoz szükséges kencefice, még ha tudom is, hogy a friss tűszúrásokat jobb azonnal enyhítve kezelni - már azoknak, akik nem ismernek gyorsan gyógyító varázsigéket -, nem kellene belőle ennyi, nem ennyi féle.
Annyira leköti a figyelmem a vitrin és a titkai, hogy megvárakoztatom a válasszal; remélem, nem veszi sértésnek.
- Kerestelek. - Még mindig töprengve emelem rá a pillantásom, azt a lehetőséget latolgatva, hogy egy boszorkánnyal hozott össze a sors... Ebben az esetben már egészen biztosra venném, hogy nem volt véletlen a találkozásunk. Sokat tanultam a méregkeverőkről Sveától, és az biztos, hogy sunyi népség. Viszont elbizonytalanít, hogy mindene ki van pakolva a betérők elé - ha varázslat van a dologban, mit mond a mugliknak, akik ide tévednek? Még korai lenne bármit is szólnom erről, hátha vakvágány az egész. - Viszont most, hogy már tudom, mivel foglalkozol, talán lenne más is. - Mivel úgy ítélem meg, kettesben vagyunk, kibújok a dzsekimből, és a legközelebbi erre megfelelő helyre hajítom. Figyelmem újra a szobáé, ezúttal már nem csak a pillantásommal futom végig, hanem teszek néhány lépést a szekrények felé, egyszer még a kezem is felemelem, azt fontolgatva, hogy dacolok a kiírással - úgy mindenképpen kiderülne, milyen következményekkel jár a szabályszegés. Úgyis csak amolyan iránymutatás, nem igazi törvény, ugye?
- Megmutatnád, mit tudsz? - Fordulok felé kihívó vigyorral a képemen.

words: ~350 note: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Szomb. Jan. 26, 2019 8:52 pm

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]

Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen hosszan elidőzik a helyiség berendezésén. Fordított helyzetben az én érdeklődésemet is felkeltené a rengeteg titok, ami az üzletben lappang, nem véletlenül, hisz éppen ezt a célt tűztem ki magam elé, és mi bizonyulna hatékonyabb mércének, mint a saját kíváncsisági küszöböm.
- Remélem, a ruháidat hamarabb megtaláltad - válaszolok szórakozottan, igyekezvén visszafojtani a kárörvendő mosolyomat, ahogy magam elé képzelem a jelenetet. Azóta is bánom, hogy nem néztem végig valamelyik szomszédos házból, amint félig pucéran, feltehetőleg másnaposan menekül a tulajdonos elől.
- Nem javaslom - vetem oda figyelmeztetésként, mikor a vitrinek felé emeli a kezét. Utálok hullákat takarítani.
Csak vicceltem. Semmi sem maradna belőle.
Összekulcsolom a karjaimat a mellkasom előtt, ahogy kényelmesen az asztalnak dőlök. Bár mint említettem, nem szeretem a meglepetéseket, most kifejezetten üdítően hat rám, hogy nem kell felesleges számításokba bonyolódnom. Végre beszélhetünk az üzletről.
- Mit kapok cserébe? - kérdezem ugyanolyan kihívóan.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Szomb. Jan. 26, 2019 11:45 pm

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
Felhorkantok válasz gyanánt, abban a pillanatban nem találtam éppen szórakoztatónak a trükkjét, és még most sem érzem igazán őszintének a "reménykedését". Ha komolyabb bajom esett volna egy kis megaláztatásnál, valószínűleg nem maradtam volna meg ilyen úriember - de persze, ezt ő nem tudhatja, nem ismer még. Biztosan nem eléggé.
Annak már jobban örülök, hogy nem szakítja félbe a nézelődésem, bár tesz egy inkább kihívó, mint féltő megjegyzést, de egyelőre engedelmesen nem nyúlok semmihez, amihez nem lenne szabad. Minden titoknak van nyitja, engem pedig nagyon is foglalkoztat, hogy ezé hol rejlik.
Szórakozott mosoly húzódik az ajkaimra, amiért nem adja könnyen magát, de talán még jobb is így. Érdekel a lány is, nem csak a céljai, pedig most már egyre egyértelműbb, hogy a véletlen elkerült minket legutóbb.
- Nem gondolod, hogy először kiengesztelhetnél? Legalább egy kis idegenvezetéssel. - Jelentőségteljesen megforgatom a mutatóujjam, érdekelne minden szeglet története, hiszen ha a gyanúm megalapozott, egészen új szintre emelkedhet a kapcsolatunk. Még ha méregkeverőre nincs is szükségem, Svea nagyszerűen végzi el a kis szívességeket, amiket kérek tőle (és nem is kerül sokba, ami talán Kayről nem lenne elmondható), eggyel több boszorkány az ismeretségi körben sosem árthat.
Őszintén arra számítok, hogy visszautasít, mindenesetre, nem leszek hálátlan, ha kielégíti a kérésem.
- Kérhetsz bármit, és meglátom, tudom-e teljesíteni - nagylelkűen tárom szét a karjaim, ahogy közelebb lépek hozzá. Tetszik ez a feszültség kettőnk között, és pillantásom akaratlanul is végigvándorol a vonalain. Az üzlet szent, de azon kívül semmi más, én biztosan nem.

words: ~240 note: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Vas. Jan. 27, 2019 10:44 pm

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Ez nekem sajnos kevés - húzom el a számat közönyösen, majd vállat vonok. Ha mással is így üzletel, nem lesz hosszú pályafutása, márpedig ismeretségek nélkül nem veszem semmi hasznát. - Én sem mondhatom, hogy meglátjuk, életben maradsz-e, ha elkészítem a tetoválásodat. - Vajon hiányozna valakinek? Egyáltalán észrevennék, hogy eltűnt?
Ellököm magamat az asztaltól és leengedem a karjaimat, ahogy közelebb lépek Gustavhoz. Ezúttal rajtam a sor, hogy tetőtől talpig végigmérjem, akár egy eladásra kínált árut.
- Talán tehetsz értem valamit - szólalok meg kimérten több másodpercnyi hallgatás után, majd ismét némaságba burkolózva fordítok hátat neki, hogy visszatérjek az asztalomhoz. Most, hogy eltüntettem a félkész munkámat, szinte teljesen üres; csupán egy méregzöld könyv kap rajta helyet, így már azelőtt magára vonhatja a figyelmét, hogy érte nyúlnék. Szabad kezemmel intek, hogy csatlakozzon.
- Mit tudsz a rúnákról? - pillantok rá kérdően.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Vas. Jan. 27, 2019 11:43 pm

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kevés vagy sem, nem fogok teljesíthetetlen ígéreteket tenni neki, így amíg nem tudom, mire van szüksége, nem tudok ajánlatot sem adni. Sok mindenre használható lehetek, hasznos tagja vagyok a társadalomnak, csak ezt még nem tudja.
Ha így áll hozzá, nem is fogja megtudni.
Rezzenéstelenül állom a vizslatását. Kevés, bár egyre növekvő szakmai tapasztalatom azt súgja, ebben a pillanatban inkább az üzlettel kell foglalkoznom, mintsem a tetszésemmel - ehhez pedig éppen elég emlékeztetnem magam arra, hogyan hagyott hátra egy idegen házában. Ezúttal nem hagyom majd magam olyan könnyen csőbe húzni.
Pillantásom követi a mozdulatait, miközben elégedett mosoly kúszik az arcomra - hát persze, hogy tehetek érte valamit! Azt azonban még nem tisztáztuk, én mit kapok, így emlékeztetem magam, hogy nem szeretetszolgálat vagyok, hanem egy komoly cserebiznisz vezetője.
- Mindent! - csapom össze a tenyereim, majd még dörzsölgetem is őket, mielőtt az asztallapra nem támaszkodom a könyv fölé. Kíváncsi vagyok, de magabiztos is, hiszen kevés olyan dologban segítenék szívesebben, mint a rúnák oda-vissza fejtegetése. Nincs előttem titkuk! Úgy futtatom végig a tekintetem a könyvön, mintha már a borító elárulhatná nekem az összes rejtély megoldását, azonban ha arra számítana sem nyúlok még érte.
Fel sem fogtam, hogy éppen bevallotta a boszorkányságát, mindössze egy kérdéssel. Hihetetlen a csaj! Tehát varázsfőzetek vesznek minket körbe, és biztos vagyok benne, hogy a tetoválás közben sem a vérveszteség jelentené rám a legnagyobb veszélyt.
- Nem biztos, hogy egy tetoválással kiegyenlíted a számlát, legyen bármilyen ügyes is a kezed - hívom fel rá a figyelmét, hátha újabb nyulat ugrasztok ki a bokorból. Ha pedig mégsem... - Lehet mellé még egy kérésem? - szemtelenül figyelmen kívül hagyom a könyvet és csak a vonásait tanulmányozom. Nem hiszem, hogy a rúnák miatt keresett volna meg, és biztosan nem miattuk szánt rám egy estét. Ennél nagyobb dolog lehet a háttérben, viszont nem vagyok türelmetlen, úgy tűnik, magától is beavat majd a részletekbe.

words: ~300 note: Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 12:41 am

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nehezen bírom elfojtani a mosolyomat a lelkes válasz hallatán, részben épp azért, mert osztozom rajta: semmi sem fáraszt jobban annál, mint mikor hosszasan ecsetelnem kell az alapvető tudnivalókat, hogy egyáltalán hozzáláthassak az általam készített tetoválások ismertetéséhez. Túl sok időmbe és energiámba kerül. Ha minden egyes ügyfélnek előadást kellene tartanom a rúnákról, ugyanezzel az erővel elmehetnék akár professzornak is. Kevesebbet kapnék ugyan, de nincs az az összeg, amit elcserélnék a kísérleteimre szánt idővel.
- Remek. - Fél karral a könyvet ölelve huppanok fel az asztalra, hogy Gustav kényelmesen helyet foglalhasson a székemben. Mindössze pár lépés választ el minket a bőrkanapémtól, de jobb választásnak tűnik biztos távolságból lenézni rá, mint közvetlenül mellette ülni. A végén még megkísértené a legutóbbi esténk emléke.
Egyenlőre nem áll szándékomban átadni neki a könyvet, annál is inkább, mivel a bevezetőmet meg sem várva alkudozni kezd.
- Hallgatlak - felelem homlok ráncolva. Megjegyzem, kizárólag a kíváncsiságomnak köszönheti a készségességemet, hiszen önmagukban is túlontúl értékesek a tetoválásaim ahhoz, hogy engedjek a többi követelésének.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 12:54 am

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
Egyértelműnek veszem, hogy a széket nekem szánja, így teketóriázás nélkül foglalok rajta helyet, bár vissza kell fognom az ujjacskáimat, hogy a saját combomra simítsam őket a hirtelen gondolataim ellenére.
Csak egy pillanatig húzom az időt, ugyanolyan elgondolkozva bámulva rá, ahogy ő ráncolja a homlokát, de mivel az én kíváncsiságom is erős késztető erő (remélem nem az lesz a küldetés, hogy kikönyörögjem a kezeiből a könyvet), hagyom előre kiszélesedni a mosolyomat, mielőtt folytatnám.
- Vacsorázz velem - kérem egyszerűen. Már az is csigázza a fantáziámat, hogyan reagál egy ilyen semmiségre, és láthatóan jobban csigáz ez, mint aggaszt, hogy esetleg tönkreteszem az éppen megszülető megállapodást. Nem tűnt eddig sem könnyen eltántoríthatónak vagy zavarbahozhatónak, ezért a nyugalmamat könnyen megőrzöm.
- Átgondolhatod, amíg belenézek - nyújtom a kezem a könyv felé kedvesen együttműködve.

words: ~125 note: Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 1:22 am

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ez biztosan valami csapba lesz. Lehetetlen, hogy ne akarjon bosszút állni rajtam, miután olyan kellemetlen helyzetbe hoztam; már az is kétségeket ébreszt bennem, hogy egyáltalán komolyan gondolja-e az üzletet. Még azt sem tudja, mit kínálhatok pontosan... és azt is csak sejti, mit kérek cserébe, hozzáteszem: rosszul. Nem tűnik haragtartónak, ugyanakkor olyasvalakinek sem, akivel mindennemű következmény nélkül a bolondját lehetne járatni.
De sosem jövök rá, ha nem megyek bele a játékába, nem igaz?
- Legyen - vágok a szavába, és ahogy kinyújtja a kezét a könyv felé, finoman rácsapok.
- Mondták már neked, mennyire türelmetlen vagy? - kérdezem szórakozottan. Legutóbb egészen másról tanúskodott a viselkedése. A végén még azt kell hinnem, a hosszas keresésem emésztette fel a türelmét.
- Ebben a könyvben különböző szimbólumok találhatóak. Mind-mind más hatalommal ruházzák fel azt a személyt, aki a bőrén hordozza őket. Nincs más dolgod, mint eldönteni, mire van szükséged közülük. - Most már átnyújtom a könyvet, hogy végiglapozgathassa. Minden oldalon egy szimbólum szerepel, többségében rúnák, alattuk a jelentésükkel. Ugyan ebből csak következtetni lehet a tényleges hatásukra, ez is éppen elegendő ahhoz, hogy felmérhesse, mire lehet a leginkább szüksége.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 1:34 am

Szórakoztat. Legutóbb is tetszett nekem, hogy nem olyan egyszerűen megfejthető, hogy van valami a háttérben, valami titok, ami miatt talán minden egy nagy hazugsággá válik - viszont egy felettébb kellemes hazugsággá, amit bármikor megismételnék. Kivéve persze a reggeli kapkodást, de erről majd ráérek akkor gondoskodni.
Egyelőre letörölhetetlen a mosolyom, még ha most direkt gyengén is üt, nem teszem szóvá, csak rendes diákként várom, mikor osztja rám a munkát. (Egyébként nem, nem szoktak türelmetlenséggel vádolni.)
Annak milyensége azonban nagyon is meglep. Arra számítottam, a könyvnek köze lesz az alkunkhoz, de ez még mindig nem az igazi. Mi lehet olyan hatalmas titok, ami ennyi körítést igényel? Nem számít, amíg megkapom, amit akarok, tisztességes az egyezség.
- Honnan tudod, hogy teljesíteni tudom a kérésed cserébe? - Habár nagyon is lelkesít a varázstetkó gondolata, ezt még tisztáznunk kell, mielőtt belemélyedek a jelek világába. Olyan ez, mintha előre le akarna kenyerezni, ez viszont nem egészen tetszetős politika.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 10:28 am

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ajkaim ravasz mosolyra húzódnak, mikor nekem szegezi a kérdést.
- Eddig sem okoztál csalódást - felelem kitérően. Tekintetem alig észrevehetően az ajkaira rebben egy pillanatra, mielőtt újra a szemébe néznék. Egyenlőre nem szeretném, ha túl sokat időznénk el az üzlet rá eső részén, bőven lesz még alkalmam felvilágosítani. Addig is van időm kitalálni, hogyan állíthatnám magam mellé úgy, hogy az ne járjon túl nagy kockázattal. Elvégre ha képes lennék rábírni, hogy árulja el értem az üzlettársait, mi garantálná, hogy később nem teszi meg velem ugyanezt az üzlet kedvéért? A hűség sosem tart tovább a jobb kínálatnál, a magafajtáknál nem. Óvatosnak kell lennem.
- De ha nem érdekel... - húzom vissza a kezemben tartott könyvet szinte játékosan.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 10:55 am

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
Gondolhatnám, hogy meg akar vezetni, hiszen egyszer már meg is tette, azonban úgy döntök, ezt a kockázatot még képes vagyok vállalni. Nem is fogok neki csalódást okozni, a legjobbhoz fordul, igazi dzsinn leszek a kis boszorka kedvéért.
Talán attól is jobban tetszik, hogy tudom, eltitkolta előlem a tudását? Legalábbis eddig, most viszont készségesen nyújtja át nekem a tehetségét (mert hát biztosan tehetséges, ebben is), én pedig kapok az alkalmon.
- Nana - ellenkezek, és a könyv helyett a csuklóján simítom végig az ujjaim, ahogy közelebb húzom magamhoz. Persze, nem bízom magam teljesen a jóindulatára, hamar tovább is vándorlok és kihúzom a kezében a kötetet.
Az is megfordul a fejemben, hogy talán egy ilyen szívesség leple alatt akar eltenni láb alól - esetleg felbérelték rá -, de mivel a szimatom azt mondja, akar tőlem valamit, biztos vagyok benne, hogy élve több hasznomat veszi. Talán naiv vagyok. Talán megbánom. De biztosan boldog leszek az utolsó pillanataimban.
Legalább olyan boldog, mint a lapozgatás közben, hiszen eddig meg sem fordult a fejemben, hogy a varázsjelek közül bármelyiket is a bőrömön viseljem. Egy életre szól a hatás vagy csak egy időre? Egyáltalán hogyan találta ki az egészet a kis méregkeverő? Bízom benne, hogy lesz még időnk beszélgetni, a fájdalom hatására általában megindul a nyelvem.
- Ez jó lesz - fordítom felé a könyvet, ujjammal pedig a megfelelő jelre bökök. Raidho, a növekedés és a munka jele, amire nagy szükségem van, hiszen mind tudjuk, hogy az én munkaterületemen akkor lehet sikeres az ember, ha a kemény munka meghozza a gyümölcsét: még több ügyfelet. A cél az, hogy mindenkinek elég legyen csak engem ismerni, és bármire is van szükségük, és ismerjek valakit, aki majd elintézi. Ez nem megy egyik napról a másikra, de nem bánnám, ha ezentúl minden próbálkozásom sikeres lenne.
- Kezdhetjük is? - vonom fel a szemöldököm.

words: ~300 note: [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 2:05 pm

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
Olcsó húzás, de beválik: alighogy megmozdulok, Gustav ujjai máris a csuklómat simítják. Bár ezúttal szó nélkül hagyom a túlzottan bizalmaskodó érintését, tekintetem figyelmeztetően villan a keze felé. Az ő érdekében remélem, nem feltételezi, hogy a korábbi kalandunk bármire is feljogosítja. Ha nem vigyáz, hamar megütheti a bokáját.
Engedve a néma kérésnek átnyújtom neki a kötetet, és türelmesen várom, míg végiglapozza a választékot. Kíváncsi vagyok, mi lesz az első, ami felkelti az érdeklődését.
- És mit szeretnél tőle? - kérdezem a biztonság kedvéért. Jobb megelőzni a félreértésekből adódó elégedetlenséget, és aggodalomra ad okot, hogy egyetlen kérdést sem tett fel a rúna kapcsán. Mintha egyáltalán nem érdekelné a végeredmény, csupán tenni akarna egy próbát, hogy kielégítse a kíváncsiságát. Nem kedvelem, ha ennyire félvárról veszik a munkámat. - Nincsenek kérdéseid?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Hétf. Jan. 28, 2019 6:20 pm

Nem okoz komoly nehézséget a választás. Nincs szükségem semmi olyanra, amit nem tudok magamnak is megszerezni - habár a plusz védelem sosem árt, egyelőre nem olyan hosszú az ellenségeim listája, hogy emiatt komolyan aggódnom kelljen. Sokkal fontosabb, hogy a jövőben meglegyen a saját köröm - ellenségekkel és barátokkal egyaránt.
-Hogy sikeres legyen a vállalkozásom. - Nincsenek nagy elvárásaim, ez a fontos. Nem szeretnék egyik napról a másikra meggazdagodni, sőt, a pénz is csak egy bizonyos mennyiségig képes boldogabbá tenni. Nem, valójában a fontoskodás éltet. Egy kis szerencse pedig sosem árt.
-Szerinted nem kellene megbíznom benned? - kérdezek, ha már ezt szeretné. Azt gondoltam volna, örülni fog, hogy nem faggatom, de mintha frusztrálttá tenné az együttműködésem. Sosem voltam bőbeszédű, majd megszokja.
-Vacsora közben bőven lesz időnk csevegni - kacsintok rá. Habár a kíváncsiságom tombol, nem akaródzik megadnom neki, amit szeretne. Gyerekes vagyok.
Gyerekesen fel is emelkedem és egy mozdulattal megszabadulok a pólómtól. Nincs okom szégyellősködni előtte, nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Vas. Feb. 24, 2019 2:04 pm

gustav & sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]
Némán bólintok, majd anélkül, hogy átvenném tőle a könyvet, óvatosan megfordítom a kezében és rábökök egy másik rúnára, a Kenre.
- Ez esetben javaslom, bővítsük ki a kört. Míg a Raiðo mondhatni iránymutatóként funkcionál, a Ken megadja számodra a kellő sugallatot ahhoz, hogy értelmezni is tudd a jeleket.
Kérdése mosolyt csal az arcomra. Egyrészt kétlem, hogy bízna bennem, másrészt jobban tenné, ha a puszta gondolatával sem játszadozna el. Nem leszünk kompisok.
- Csak magadat hibáztathatod érte, ha nem tájékozódsz körültekintően - vonok vállat közönyösen.
Rosszallóan ingatom a fejemet, mintha a világon bárki mással szívesebben tölteném az estét, gondolatban viszont ismételten elkönyvelem magamban a sikert. Kezdetnek már az is ígéretes, hogy nem elégedett meg egyetlen éjszakával, ugyanakkor fent kell tartanom az érdeklődését, ha valóban azt akarom, hogy teljesítse az üzlet rá eső részét. Így is rengeteg időt vesztegettem el, míg rátaláltam.
- Hova szeretnéd? - Pillantásom szemérmetlenül fut végig a felsőtestén. Aznap reggel, mikor hátrahagytam, nem volt rá alkalmam, hogy tüzetesebben végigmérjem.

Minden ugyanúgy zajlik, akár egy közönséges tetoválásnál, leszámítva a tinta összetételét és a fertőtlenítést. Nem erőltetem a tényleges beszélgetést, miközben a dolgomat végzem, ám szépen adagolva megosztok vele mindent, amit tudnia kell a rúnáiról. Még ha őt nem is érdekli, az én lelkiismeretemre maradandó terhet róna, ha nem végeznék kielégítő munkát.
Miután elkészültem, pálcámat előhúzva aktiválom a jeleket - természetesen nonverbális varázslattal, hogy ezzel is védjem a technikám titkát -, majd egy kenőcsöt viszek fel a hegre, amitől mindössze perceken belül eltűnnek a friss tetoválásra utaló jelek.
- Így nem kell kezelgetned - magyarázom, miközben hátrébb gurulok a székemmel, hogy magamhoz vegyek egy törlőkendőt és leszedjem az ujjaimról a kenceficét. Ebben nincs semmi turpisság, egyszerű mugli gyártmány. - Készen is volnánk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Szer. Feb. 27, 2019 10:40 am

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Látom, érted. - Elmosolyodom a javaslaton, tetszik. - Bármennyi rúnát képes vagy ötvözni? - Ebben az esetben még összetettebb kéréseim is lehetnek - már ha beválik ez az újfajta varázslás, és nem tűnik el újra az éterben. Úgy gondolom, az egész boltot elköltöztetnie már nagyobb munka lenne, mint csak a hollétét titokban tartani, azonban a kis boszorkány is így elégszer átejtett már, nem kockáztatnék meg újabb alkalmat.
- Szeretem a kockázatot. - Tartanom kellene tőle, lehet oka rá, hogy keresztbe tegyen nekem, mégsem hiszem, hogy ez lenne a helyzet. [Tíz évvel később és több tapasztalattal már nem lennék ilyen naiv, pillanatnyilag viszont több bennem a vakmerőség, mint a bölcsesség.] Kalandként fogom fel a kis egyezségünket, még ha a pontos részletekről sem tudok - így csak még izgalmasabb!
Bevallom, sokkal jobban érdekel a lány, mint hogy olyasmiket aggódjak, meg akar-e átkozni. Már a pillantása is simogat, képes lennék megfeledkezni az egész tetoválós történetről, ha nem emlékeztetne rá, miért is méreget.
Jobbom a bal vállövemre simítom, a kulcscsontom környéke éppen megfelelőnek tetszik erre a feladatra. Nem csak azért, mert így hátat sem kell fordítanom a lánynak munka közben, de egyszerűen meg tudom majd figyelni mind a folyamatot, mind a későbbi viselkedést. A hátam közepét a legnagyobb jóindulattal sem látom soha, és ha mégis valami kellemetlen kórt aggat rám, arról mielőbb tudnom kell majd.
Vajon mire lehet szüksége?
Ritkán szólalok meg, a kissé zsibbasztó fájdalmat azzal próbálom kizárni, hogy a szavaira fülelek, pillantásom pedig a kezei és a szemei között vándorol. Édesnek találom, ahogyan koncentrál, és azt is megállapíthatom, hogy sokkal kellemetlen "beavatkozásban" is volt már részem. A jobb alkaromon feszülő szigony-minta hetekig sajgott és közel került az elfertőződéshez is, így a kellemes hűsítés és a puha érintés biztosít, hogy ezúttal minden rendben lesz.
- Ez jó hír. Köszönöm. - Nem vagyok ám olyan ősbunkó, mint amilyennek néha tűnök. - Ha mégis akad valami problémám, nálad reklamálhatok? - Erős túlzás lenne azt mondani, hogy mindenkivel kapcsolatban maradok, aki valaha tűt nyomott a bőrömhöz, azonban ezúttal örülnék, ha ez így lenne.
Felemelkedem a székből, és egy visszatükröződő felületen szemből is megcsodálom a művét. Ami azt illeti, a mugli lányok simán elhinnék, hogy ez valami ázsiai jel, és a többieknek sem kell tudniuk, hogy többet tud, mint hogy a szemet gyönyörködtesse.
- Mióta foglalkozol ezzel? - Nagyjából egyidősek lehetünk, plusz-mínusz egy-két év, ezért elég friss lehet ez a biznisz, hacsak nem családi hagyományt visz tovább vagy ilyesmi. Nem sokat tudok a mágusokra helyezett családi nyomásról, csak azért, mert én az apám nyomdokaiba léptem... Neki lehetnek saját ötletei az életével kapcsolatban. Sőt, egészen biztos vagyok benne, hogy itt ez lesz a helyzet. Hovatovább, akik hamar képesek megállni a saját lábukon - amellett, hogy ez hihetetlenül vonzó tulajdonság a szememben - nagy valószínűséggel nem egy palotából szabadulnak ki.

words: ~460 note: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Vas. Márc. 03, 2019 3:32 pm

Gustav & Sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]- Nem, illeszkedniük kell egymáshoz. Ha ez nem történik meg, vagy kioltják egymást, vagy... - Jobbnak látom félbehagyni a mondatot, úgy gondolom, a tekintetem magáért beszél. Cseppet sem lenne rá jó hatással, ha túl sok ellentétes mágiát hordozna a bőrén. Félő, akár bele is őrülhetne, akár egy rosszul elsült emlékezet törlésbe, tekintetbe véve a két rúna természetét.
De ha valóban szereti a kockázatot, elégedett lehet.
- Nálam jelezheted, igen - hangsúlyozom, mielőtt még gyökeret vetne az üres fejében a gondolat, hogy bármit is elronthattam. Ha bármi gondja adódik a tetoválásokkal, az csakis azért lehet, mert valamiféle külső hatás éri.
Figyelem az arcát, amint megcsodálja a munkámat.
- Elégedett vagy? - Nincs oka rá, hogy ne legyen, de vállalkozói szemmel azért megér egy kérdést. Végiggondolva talán nem is különbözünk egymástól annyira, ami a céljainkat illeti. Siker, fejlődés. Nekem nem ez a leghőbb vágyam, mégis fontos hányadát képezi az ambícióimnak, a mindennapjaimnak.
- Végzősként kezdtem. - Eltűnődöm, vajon milyen állapotban lehetnek azok az osztálytársaim, akiken akkor kísérleteztem. Enyhén szólva is kezdetleges volt még a projekt; könnyen lehet, hogy egy-egy szerencsét elősegítő vagy gyógyító rúna a visszájára fordult.
- Hamarosan megérkezik a következő vendégem - mondom futó pillantást vetve az órámra. - Hol vacsorázunk? - Ennél finomabban nem adhatom a tudtára, hogy ideje lelépnie. Mondjuk kezdetnek nem ártana az sem, ha visszavenné a pólóját.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Vas. Márc. 03, 2019 10:28 pm

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
Bevallom, ahogy munka közben beszél, egyre inkább felkelti az érdeklődésemet a szakmája üzleti része. A csodás vonásait figyelem, és néha eszembe jut, milyen hírnevet tudnék neki csinálni. Főleg, ha beválik a mágiája. De tudom, hogy működni fog, mert akar tőlem valamit... talán pont erről lenne szó? Még több vendégre van szüksége? Biztos vagyok benne, hogy széles körben sikereket érne el... Engem legalábbis könnyen meggyőzött. Azt pedig tudom, hogy a legjobb reklám a személyes példa és a jó tapasztalat. Máris mindkettőt megadhatom!
Jelzek vagy reklamálok, ez éppen mindegy. Remélem, semmilyen gondom nem akad majd, és így erre szükség sem lesz. Másrészről viszont ez a kötelék még bármikor jól jöhet, ha fel szeretném keresni - ez az ígéret köti, nem rejtőzhet el előlem újra. Bármennyire is élveztem a fogócskát, izgalmasnak találom azt is, amit találtam a végén.
- Igen - mosolyodom el, végigfuttatva az ujjam a mintán, tesztelve azt az állítását is, miszerint nem kell szenvednem az "utómunkálatokkal". Helyes. Gyors, kényelmes és még mindig élek! Máguskörökben ez már önmagáért beszél.
- Hol voltál végzős? - kérdezek újra. Azt sem mondta meg korábban, hogy boszorkány, most azonban van okom feltételezni, hogy a Durmstrang-ba járt. Ebben az esetben egyrészt sajnálhatom, hogy nem akadt meg rajta a szemem korábban, másrészt pedig a kirakós egy újabb darabját láthatom. Már nem tapogatóznék teljes sötétben a tudásával kapcsolatban, bár varázstetoválásról sehol sem oktatnak, amennyire én tudom.
- Remélem, nem fáradsz el nagyon - húzom féloldalas mosolyra ajkaim. Nem áll szándékomban feltartani, amennyiben valóban sok még a dolga, és nyilvánvalóan nekem is akad még egy-két elintéznivalóm erre a napra. Például megkereshetném a vacsoránk árát!
Hirtelen ötlettől vezérelve a zsebembe túrok, és magam elé emelve, leszerelem a kulcstartómat a csomóról. Ezt a fekete dobókockát adom a lány kezébe, ha már szeretjük az egymásrataláláshoz vezető fejtörőket.
- Kilenckor! - kacsintok rá. Bizakodó vagyok, hiszen addig bőven akad pár szabad óránk, ő megfejtheti a világ legegyszerűbb találós kérdését, én pedig tehetek valami szívességet Sveának, amiért cserébe ma estére a szobájába zárkózik. Ezúttal mehet minden olyan simán, mint ahogy elképzelem.
Ellépek a lánytól, előbb a pólómat kapom magamra, majd a dzsekimet kanyarítom a vállamra. Kezemmel megsimítom a pálcámat, majd egy búcsúintéssel távozom a szalonból.

Jó nap ez a mai. Ha kalóz lennék, ma biztosan jó szelet kapna a vitorlám - ehhez tudom a leginkább hasonlítani azt a könnyedséget, amivel nyerek és nyerek és... Élvezem a játékot, egészen elmélyedek benne, azonban azt egy percre sem felejtem el, mitől áll ilyen jól a szénám. Kay pozitív hatása a hangulatomra megmutatkozik, és valahányszor eszembe jut a sokat ígérő randevúnk, mosolyra rándul a szám sarka.
Fél kilenc is elmúlik már, mire az utolsó kártyámat is eldobom és kisétálok az épületből. Amíg várok a lányra, a Szerencsekocka cégére alatt füstölök, félig az árnyékba húzódva, a falnak dőlve. Nem venném a szívemre, ha nem találna meg, ezt azonban nem tartom valódi opciónak.

words: ~460 note: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sigrid M. Forsberg
Death Eater

Hivatás : Tetováló művész
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Kedd Márc. 12, 2019 4:23 pm

Gustav & Sigrid

[You must be registered and logged in to see this image.]- Na, hol? - kérdezek vissza, akár egy professzor, aki az általa egyértelműnek hitt információra próbálja rávezetni a tanulókat. Mégsem gondolhatja, hogy bármelyik környékbéli iskola kellő tudást biztosít a munkámhoz... Mondhatnám, hogy ahhoz sem, hogy ellássam a baját a ringben, de mint tudjuk, ez egyébként sem követel meg túl nagy erőfeszítést.
- Azt hittem, csak vacsorázni megyünk - mosolyodom el, hiszen akadnak ennél energia igényesebb tevékenységek is.
Kíváncsian figyelem, amint leakasztja a fémkarikáról a kulcstartóját, majd a tenyerembe ejti azt. Egy fekete dobókocka. Kaszinók hosszú sora elevenedik meg előttem, turistákkal és sötét alakokkal, a főutcán, egy kieső utcasarkon  és egy eldugott sikátorban, a lépcső alján… Tudom, hogy láttam már valahol ezt a jelet.
Három percbe is beletelhet, mire egyáltalán tudatosul bennem, hogy egyedül vagyok az üzletben, ám akkor már diadalittasan süllyesztem a zsebembe a feladvány tárgyát.

- Ugye számíthatok rád? - lengetem meg előtte a meggyújtatlan cigarettámat köszönés helyett. Mielőtt bármit is válaszolna, az ajkaim közé fogom a szálat és olyan közel lépek Gustavhoz, hogy egymáshoz érinthessem az égő és a szunnyadó véget, míg a sajátom lángra nem kap.
- Itt fogunk vacsorázni? - pillantok fel aztán a cégérre.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gustav Holmök
Civilian

Kor : 27
Hivatás : közvetítő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

Kay & Gust


[You must be registered and logged in to see this image.]
A titokzatos kis boszorkány továbbra is gyanús marad - eddig is biztos voltam benne, hogy többet tud rólam, mint amit elárultam neki, most azonban az a furcsa érzésem támad, hogy talán még korábbról is ismer. Hiszen, nagyjából egy idősek lehetünk, a találgatásom pedig csakis a Durmstranghoz vezet... Újra meg kell állapítanom magamban, hogy ha el is suhantam felette a korábbi évek valamelyikében, többet nem eshetek ugyanebbe a hibába.
- Mégsem aludhatsz el közben - vonom meg a vállam, de abba már nem megyek bele, mi közben - legyen ez az este meglepetése. Én nyitottan állok mindenhez: egy újabb kellemes estéhez, aminek a végén nem idegen emberek üvöltözése ébreszt fel, illetve egy jó kis tenyérdörzsölős megállapodáshoz is. Az adósa vagyok, ez pedig hiába kockázatos helyzet, a kíváncsiságom még mindig erősebb, mint az aggodalmam.

Nem árt egy kicsit lecsillapodnom, mielőtt találkozunk, a jó lapjárás mindig feldobja a kedvem annyira, hogy minden másban is azonnali nyerőnek érezzem magam, ami egy vacsora alatt kockázatos is lehet. Szeretek ilyen északon lakni, a hűvös levegő segíti elő a legjobb gondolatokat!
Hamar kiszúrom a közeledését, de megvárom, hogy odaérjen hozzám. Elmosolyodom, ahogy közelebb hajol, és természetesen (az udvariasság valóban a véremben van), segítek neki begyújtani azt a bizonyos gyárkéményt. Pillantásom most is elkalandozik a vonásain, ahogy a parazsat szuggerálja - annak sem lehetne akadálya, hogy a gondolataival gyújtsa meg a cigarettáját.
- Természetesen nem - nevetek fel. - Az italválaszték kiváló, adnak a minőségre, az ételt azonban nem tartják elég fontosnak. Csak vacsora után éri meg bemenni. - Vagy előtte, ami azt illeti. Mindenképpen a főétkezések között, ez a lényeg.
A lány dereka mögé teszem a kezem, ahogy elindulok és magammal terelgetem. Az étterem, amit választottam, a közelben van, alig két perc séta lesz az egész. Még ha ezen a környéken semmi sem valami puccos, a kockás terítőnek is megvan a maga varázsa, nem igaz?
- Sok vendéged van egy nap? - Mivel a délutáni gyors találkozónk alatt nem faggattam, az estére tartalékolva a kérdéseimet, most biztos lehet benne, hogy utat engedek a kíváncsiságomnak. Általában nem vagyok nag csacsogós, viszont ha muszáj beszélni, hát lássam közben a szemét és a reakcióit - nem szeretem, ha a másik fél egy tevékenység mögé bújik el, sokkal nehezebb úgy megfejteni a titkokat... Pedig biztos vagyok benne, hogy Kay-nek van belőle egy kalappal.

words: ~380 note: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom



TémanyitásTárgy: Re: Kay & Gust - Round 2   

Vissza az elejére Go down
 
Kay & Gust - Round 2
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Babnyerő-
Ugrás: