Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott: Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Yesterday at 9:00 pm

» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Kedd Feb. 19, 2019 10:13 pm

» Frida & Saffron
by Saffron Haugen Kedd Feb. 19, 2019 7:56 pm

» Noël Garçon
by Albus Dumbledore Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Feb. 17, 2019 1:36 pm

» Leta & Claude
by Bernardine Roche Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

» Madison A. Blake
by Albus Dumbledore Pént. Feb. 15, 2019 9:41 pm

» Szavazás
by Mesélő Drazsé Csüt. Feb. 14, 2019 6:31 pm

» Mortal Kombat FRPG
by Vendég Szer. Feb. 13, 2019 8:02 pm

» Diák keresettek
by Lily Evans Vas. Feb. 03, 2019 9:29 pm

Statisztika
Demonstrate:
 

Share | 
 

 Leta & Claude

Go down 
SzerzőÜzenet

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Leta & Claude   Szomb. Jan. 26, 2019 5:05 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Leta & Claude
Mióta megjelentek a cserediákok, a szokásosnál is többet készülődik reggelente. Nincs az a makacs szemöldökszál, vagy elfeküdt hajtincs, ami meggátolhatná, hogy tökéletesen fessen. Rendszerint az sem számít, ha utána összekócolódik a frizurája (de), ha abban a pár percben, míg áthalad a Hollóhát klubhelyiségén, kifogástalan a külseje, hiszen bármelyik alkalommal előfordulhat, hogy magára vonja a figyelmét.
A mai nap más. Miután az egyik önkéntes lemondott a pozíciójáról - amihez természetesen Claude-nak semmi köze sincs -, első dolga volt, hogy felajánlja a szolgálatait. Nem kérdezte, mit kell tennie, bőven elég volt számára az ígéret, hogy közelebb kerülhet hozzá. Várakozásai végül egy roxmortsi körbevezetés keretében valósultak meg, melyre az első közös hetükben került sor.
Öltönyt húzott és csokornyakkendőt kötött a nyakába; felette ballonkabátja és a legkedvesebb sálja teszi teljessé az öltözékét. Bár többnyire feketében van, mellé igyekezett olyan színeket választani, amiket a lányon is látott már, hogy biztosan elnyerje a tetszését. Most pedig itt vannak, kis híján kettesben. Javaslatára a csapat háromfelé oszlott, így mindössze négy további személyre kell figyelnie rajta kívül, akik némi bátorítás után nekilátnak a Mézesfalás felfedezésének, míg ő...
- Találkoztál már vámpírral? - szegezi neki a merőben indokolatlan kérdést, miközben tolakodó módon, a háta mögül hajtja le a fejét, hogy a közel két méterével közelebb kerüljön Leta füléhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bernardine Roche
Beauxbatons

Kor : 16
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Szomb. Jan. 26, 2019 5:47 pm

To the King of the Clouds
[You must be registered and logged in to see this image.]
Pezseg. Minden új és vibráló körülöttem, minden tökéletes és érdekes, amivel nem tudok betelni. Már karácsonykor megmutatta nekem magát a kastély, az itteni élet, és egész szünetben erről ábrándoztam. Kisé furcsa érzés is most itt lenni, nem látni a megszokott arcokat, de látni minden nap újakat, olyasvalakiét, akinek eddig a hangját sem ismertem. Sosem mertem álmodni ekkora utazásról, most viszont a részese vagyok, és minden alkalmat megragadok, hogy kihasználjam.
Látom, hogy a többség velem együtt lelkesedik, néhanyaknak viszont nincs kedvük a kötelező programokhoz. Ki érti, minek jöttek akkor? Megtorpanok a Mézesfalás előtt, kesztyűs kezem a zsebemben, és a kirakatot tanulmányozom, mielőtt beljebb furakodnék én is a többiek után.
Eléggé meglep a közeli hang és a kérdés, mégsem zizzenek meg nemtetszésem jeleként. Nehéz engem kizökkenteni a komfortzónámból, így ennyivel nem is sikerülhet.
- Vámpíhr? - ismétlem utána a szót, inkább csak a kiejtésem csiszolása érdekében, minthogy tisztázzam a témát. - Pontozan nem tudom, de egyszer látok csuklyás fhérfi, aki csak az áhrnyékban jhár. Sajnoz nem mosolyog, nem látom a hegyes fogait. - Mindig szörnyen bosszant, hogy teljesen idiótának hallom magam hozzájuk képest, sőt, néhány beauxbatons-os társam is sokkal szebben beszéli az angolt nálam, mégsem szégyellem magam eléggé ahhoz, hogy csendbe burkolózzak. A gyakorlás minden tudás atyja, és ha már végre élőszót válthatok valakivel, nem fogom elpazarolni a lehetőségem. Egyet sem a három hónap alatt.
Azért most már szembe fordulok a kísérőnkkel, legalább azért, hogy megjegyezzem magamnak, ilyen közelről még sokkal magasabbnak tűnik. Eddig nem váltottunk talán egy szót sem, így még jobban meglep az indokolatlan kérdés, viszont tudom, hogy mindent el kell kezdeni egyszer... Szerencséjére nem vagyok bátortalan kislány.
- Te mutatsz nekem? - kérdezem kissé kihívóan, nem titkolt lelkesedéssel. Már az indulás előtt is sok anekdota kelt szárnyra közöttünk, és itt is már többen mondták, hogy az erdejükben sokféle lény él... Reméltem, hogy nem csak egy pletyka marad az egész.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Szomb. Jan. 26, 2019 7:23 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Leta & Claude
Pár másodpercig tűnődik, mielőtt válaszolna.
- Lehet, hogy csak szoláris urticariája volt. Én se mosolyognék. - Annál szélesebb mosolyra húzza az ajkait, mikor a lány szembefordul vele. Ebből a közelségből még gyönyörűbb, mint ahogyan a bálról emlékezett rá, pedig senki sem vádolhatná azzal, hogy nem véste alaposan az eszébe minden egyes vonását. Több rajzot készített róla, mint eddig bárkiről - igaz, egytől egyig meg is semmisítette őket, attól tartva, túlságosan pontatlanra sikeredtek. Elég jó a memóriája ahhoz, hogy utólag is megörökítse, csakhogy egy ilyen szép látvány nem érdemel kevesebbet a hibátlan ábrázolásánál, a legaprólékosabb, legtökéletesebb kidolgozásnál. A bőréről nem is beszélve. Rég foglalkoztatta valami ennyire, mint az ezzel kapcsolatos kutatás. Vajon mágikus eredetű, vagy természetes? Számtalanszor elképzelte, hol lelhetőek még fel a testén ezek a bájos kis foltok, ami azt illeti, ezúttal is éppen ebből az irányból kanyarodnak vissza a gondolatai a vámpírok felé.
- Ahhoz el kéne hagynunk az iskola területét. A vámpírok és a vérfarkasok nem kedvelik egymást. - Sajnos, hallani ki a mondata végéből. - Nálatok milyen lények élnek? - kérdezni kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bernardine Roche
Beauxbatons

Kor : 16
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Szomb. Jan. 26, 2019 9:05 pm

To the King of the Clouds
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Micsodája? - mosolyodok el bocsánatkérően, mivel nem értettem a kifejezést, amit használt. Sajnos ez is előfordul még velem néha, de szerencsére az egy általános beszélgetésben előforduló szavakat már ismerem. Nem gond, örülök, ha tud nekem tanítani valamit.
Sőt, annak még jobban, hogy a szavai ellenére kiszélesedik a mosolya, ezek szerint neki nincs olyan utiriciája. Megnyerőnek találom ezt a mosolyt, és ha szükségem lenne plusz bátorságra, ezzel biztosan megadná, de egyébként is vevő vagyok a kalandra.
- Káhr - vonom meg a vállam. - Ezek szerint véhrfahrkasok vannak a köhrnyéken? - Felcsillannak a szemeim, és körbe is pillantok, mintha éppen mellettünk lenne egy. - Esetleg te vagy? - kérdezem és játékosan összehúzom a szemeimet, mintha gyanakodnék rá. Vérfarkassal sem találkoztam még sosem, de a tanulmányaim alapján nem ilyennek gondolnám őket. Még emberi formájukban sem.
- Kentaurhok, sokféle tündéhr, doxyk, gnómok... Sáhrkányok! - néha kissé segítségkérő pillantásokat vetek a fiúra, mert nem vagyok biztos benne, hogy ismeri ezeket a lényeket (vagy hogy én ismerem az itteni nevüket). - A kedvenceim a tüzes szalamandhrák, olyan, mint az apró sáhrkányok. - A kezeimet előhúzom a zsebemből, hogy megmutassam, nagyjából mekkorák is ezek a lények. - Nem mintha valaha is fogtam volna egy is a kezemben, elég fohróak. Éhrdekel téged a mindenféle lény?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Vas. Jan. 27, 2019 9:52 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Leta & Claude
- Köznapi nyelven napallergia - válaszol készségesen. Ennyi kutatómunka után órákig tudna beszélni a különböző bőrbetegségekről és azok kiváltó okairól, azonban nincs egészen meggyőződve róla, hogy Leta méltányolná a jólértesültségét. A roxfortosok körében máris az a hír járja, hogy a homlokán lévő elszíneződés nem más, mint átok ütötte sebhely, márpedig kár lenne lerántani a leplet az igazságról, ha az fele olyan érdekes sincs, mint a köré font mese.
A feltételezés, miszerint Claude vérfarkas lenne, közel sem tartozik ebbe a kategóriába. El sem tud képzelni annál szörnyebb sorsot, minthogy elveszítse az öntudatát és mindazt a tudást, melyet hosszú éveken át gyarapított, még ha csak ideiglenesen is. A bolhákról és a rengeteg szőrről nem is beszélve... A gondolatba is beleborzong.
- Nos, rám is hatással van a telihold, de még sosem éreztem rá késztetést, hogy megugassam - suttogja árnyalatnyit közelebb hajolva a lányhoz, mintha titkot árulna el, majd kiegyenesedve, normál hangerőn teszi hozzá: - Állítólag a Tiltott Rengetegben él néhány példány. - Hogy ez csupán legenda, vagy van némi valóságalapja, ki tudja? Claude minden esetre nem veszi félvárról az efféle pletykákat.
Elmosolyodva bólint, valahányszor a lány ráemeli kérdő pillantását. Nagyon ügyesen beszél angolul, eddig még egyetlen mondata sem okozott fejtörést a fiú számára, de ha így is lenne is kárpótolná érte ez az elragadó akcentus.
- Érdekesnek találom az ábrázatukat. - Természetesen nem csak erről van szó, de ha bevallaná, hogy nem csak a benne élő művész csodálatát nyerik el, nagy eséllyel azt is fel kéne fednie, mennyire tart tőlük. - Téged érdekelnek? - kérdez vissza őszinte kíváncsisággal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bernardine Roche
Beauxbatons

Kor : 16
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Vas. Jan. 27, 2019 10:52 pm

To the King of the Clouds
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ó, éhrtem. Az visket? - Az én bőröm is elég érzékeny a Napra, nyaranta, de az év többi napsütéses napján is oda kell figyelnem rá, a legkisebb pirosságot is kezelnem. A maga módján elég fárasztó, viszont már annyira az életem része, hogy fel sem tűnik a rutin. Azt azonban nehezebben viselném, ha a legkevesebb fénytől is vakaróznom kellene.
Ugyanez akár elmondható lehet a vérfarkasságról is - biztosan nem egy kedvező, vágyott állapot, főleg nem a társadalmi megkülönböztetettség miatt. Engem alapvetően nem foglalkoztatnak az ilyen sémák, és az sem zavarna, ha a fiú itt és most színt vallana a milétéről, ez azonban tényleg csak vicc marad. Már az arcáról is heves ellenkezést olvasok le, a szavai azonban másik titokkal kecsegtetnek.
Már nem is érdekelnek annyira az erdei farkasaik.
- Akkohr milyen 'atás? - Most én vagyok az, aki közelebb húzódik, a kíváncsiságom tisztán érezhető, bár közel sem kerülhetek a füléhez. Már azt is szórakoztatónak találom, hogy ilyen magas.
Kiszélesedik a mosolyom a válaszát hallva, hiszen vicces lehet, ahogy farkasszemet néz egy farkassal, csak mert érdekesnek találja a képét. Nem is igazán értem, egy ilyen helyzetben hogyan lehetne álmélkodni, az viszont biztos, hogy a képzeletemben komikusan fest.
- Nem annyira - vonom meg a vállam. - A gnómok sok bajt tudnek okozni, példul... Meglesni őket izgalma', 'a elég veszélyes. - Újra megvonom a vállam, ezúttal azonban inkább csintalanság lakozik a mozdulatban, mint érdektelenség. Ha azt mondta volna, mutat nekem egy vámpírt, már régen úton lennénk. Mér a vérfarkasokat is szívesen meglesném, hiába tudom, hogy nem lenne éppen egy életbiztosítás. - Inkább a növényeket zeretem - osztom meg vele ezt a kis részletet. Egyébként a kutyákat is aranyosnak tartom, de azok talán már túl hétköznapiak az említéshez is.
- Leta vegyok - mutatkozom be egy széles mosollyal, ha már ilyen sok dolgot tudunk egymásról, talán a nevünket sem hülye ötlet megosztani.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Claude Ayers
Ravenclaw

Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Csüt. Jan. 31, 2019 2:50 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
♥️
[You must be registered and logged in to see this image.]
Leta & Claude
Azzal a fajta lelkesedéssel bólint, melyet általában a professzorok jellegzetes mondata követ: örülök, hogy megkérdezte!
- Akárcsak a csalánkiütés - olyannyira, hogy még a nevét is erről kapta, a csalán latin neve ugyanis urtica dioica. - Ennyi elég is az érdekességekből, legalábbis egy időre. Az említett növényről sokkal érdekesebb téma jut eszébe, és olyan hirtelen tereli másfelé a beszélgetést, hogy csoda, ha Letának egyáltalán pislogni jut ideje. - Te el tudod képzelni magadat idősként? - Ő igen, szinte látni véli, milyen sorrendben jelennének meg a ráncok a gyönyörű arcon. Elsőként biztosan a telt ajkak alatt és a szeme sarkában, a rengeteg mosolygástól; a homlokán még utolsó napjaiban is csak halvány csíkok jeleznék, hogy eljárt felette az idő. Claude-nak szent meggyőződése, hogy ugyanilyen bájosan festene, mint most, élete teljében. Bár alig ismeri őt, szeretne a szemtanújává válni ennek a jelenségnek.
- Ezt nehéz... szavakba önteni - feleli elgondolkozva, ahogy tekintete a lány szemébe mélyed.
Arcán mindent tudó mosoly ragyog fel a magyarázat hallatán. A vámpírok és a vérfarkasok iránt tanúsított reakcióiból tulajdonképpen már sejteni lehetett, hogy vonzza a veszély, azonban nehéz lett volna megtippelni, hogy az érdeklődésének tudható be, vagy puszta kalandvágynak.
- Van közöttük kedvenced?
A következő kérdés már a pályaválasztási terveivel lenne kapcsolatos, hisz a növények szeretetét számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb területen kamatoztathatná, kezdve a bájitalok előállításával egészen a tudományig... a bemutatkozás viszont kizökkenti a gondolatmenetéből, kétségkívül Leta nagy szerencséjére.
Kezet nyújt.
- Claude Ayers. Mit szólnál egy körbevezetéshez? - pillant a helyiség belseje felé. Nem szeretné, ha a lány úgy érezné, feltartják. Beszélgetni nézelődés közben is lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Bernardine Roche
Beauxbatons

Kor : 16
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   Vas. Feb. 17, 2019 11:21 am

To the King of the Clouds
[You must be registered and logged in to see this image.]
Okos. Már a fura szóhasználatából is következtethettem volna erre, vagy arra az ünnepélyességből, ami a hangjában bujkál, most viszont már egészen biztos vagyok ebben, és még egy fokkal jobban kedvelem ezért. Egyébként sincs sok ellenségem - nem vagyok az az utálkozós, távolságtartó fajta -, szóval nálam könnyű jó "pontokat" szerezni és hamar a szívembe költözni.
- Ez éhrdekes - mondom őszinte lelkesedéssel, azonban annyira mégsem izgat a téma, hogy újabb kérdést tegyek fel vele kapcsolatban. Talán ő is így van vele, mert alighogy erre a következtetésre jutok, ő máris egy újabb kíváncsi gondolatot vet fel. Pislogni azért van időm, mielőtt válaszolnék, de nem húzom sokáig a dolgot.
- Igen. Az anyai nagyanyámhra 'asonlítok, nagyon, mindig azt mondja, mintha tukörbe nézne ész fiatalnak látná megát. - Legalábbis amikor utoljára találkoztunk, pár évvel ezelőtt, még így volt, én pedig elhittem neki, és azóta is biztos vagyok az igazában. Mindazonáltal nem állítom, hogy komolyan elmélkedtem volna már azon, milyen leszek nagymama koromban. - Te nem zehretnél megöhregedni? - Vámpírok és öregség, gyanús nekem ez a fiú, a végén tényleg kiderül, hogy a véremre pályázik. Az lenne csak az igazi kaland!
A kíváncsiságomat tudja még tovább fokozni, a rezzenéstelen pillantásával sem hoz zavarba. Úgy érzem, mintha valami választ keresne bennem, bár a kérdést sem ismerem. Remélem, megtalálja.
- Meg iz mütathatod - vigyorodok el kihívóan. Ha már ő sem szégyellős, én sem fogok félni tőle. Egyébként is jó helynek tűnik ez a Roxfort, biztosan észrevennék, ha két diáknak nyoma veszne.
Vagy ha az egyik felfalná a másikat.
- Van egy különles növény, ami csak az Alpes 'egyei között no... A vahrázstalanok is ismehrik, de egy kis mázsiával gyógyszehrt és méhrzset is lehet belől' késíteni. És még szép iz! - Szeretem a szépet és a bájitaltant is, de már akkor megtaláltam magamnak a virágot, amikor mit sem tudtam a mágiáról. - Szokat kihrándultunk az apámmal, innen ismehrem - fűzöm hozzá. Szeretem a természetet, a csendjét és a nyugalmát, elég kontrasztos azzal, hogy egyébként mindig kerülöm az unalmas perceket. Néha kell a más is, a feltöltődés, és apával a csend állandó.
- Nagyon öhrvendek - rázom meg a kezét. - Mutasd az uta'! - biccentek az üzlet felé, ahol a többiek is eltűntek, kezdjük itt. Édes illata van, és amennyit a kirakatból már láttam, úgy gondolom, nem távozunk majd üres kézzel.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Leta & Claude   

Vissza az elejére Go down
 
Leta & Claude
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Átváltozástan :: Anglia :: Roxmorts-
Ugrás: