Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Noël Garçon

Go down 
SzerzőÜzenet

Noël Garçon
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Noël Garçon   Vas. Feb. 17, 2019 7:51 pm


Noël Garçon

Adatok
Születési név: Noël Louis Garçon
Megszólítás: -
Születési dátum, hely: 1959. június 29., Párizs, Franciaország
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Beauxbatons, 7. évfolyam
Hivatás:  -
Tevékenység: -
Csoport: Diák, Beauxbatons
Play by: Nicholas Hoult

Készségek

Erősségek:
+ Bájitaltan, Gyógyítás, Gyógynövénytan, Mágikus nyelv, Művészetek, meg úgy a többi, kreativitást igénylő tantárgy
+ kimondottan könnyen tanulok idegen nyelveket, az angol és az orosz ha nem is anyanyelvi szinten, de egészen jól megy, és a „Mágikus nyelv” tárgyon belül tanultakból is jó eredménnyel vizsgáztam
+ remek intuíciós képesség, még ha nem is mindig merek ráhagyatkozni, sajnos… pedig sokszor megkímélhetne a felesleges fejfájásoktól
+ jól játszok szaxofonon és zongorán
+ még főzni is tudok, ráadásul nem is rosszul!

Gyengeségek:
- Mágiatörténet, Mágiajog; meg a többi unalmas, száraz, magolós tantárgy, amiben a bátyáim olyan pengék, nálam meg kész csoda, hogy nem buktam még meg belőlük…
- Repüléstan, kviddicsben kimondottan csapnivaló vagyok, és a többi sport sem megy éppenséggel jobban, ez a balkezesek, meg a két ballábasok „átka”
- én és a párbajozás? Az három külön világ.
- az alkohol!!! Azt meg inkább ne is kérdezd…

Jellem

Edevis tükre: Megtalálni a helyem a világban, rátalálni a saját utamra, célomra, az életem értelmére.
Mumus: Csalódást okozni a családom számára.
Patrónus: sündisznó – Gyerekkorom nyári szünetei, amikor a bátyáim végre hazajöttek az iskolából, és végre együtt volt az egész család – nem mellesleg pedig a példaképeim nyakán is lóghattam reggeltől napestig!
Pálca: galagonya, unikornisszőr mag, 12"
”I hate that I’m still hoping.”

Kisebbként, pláne, miután bekerültem a Beauxbatons-ba, természetes volt, hogy mindenben a bátyáim nyomába akartam érni, még ha ez képtelenség is volt, hisz nem vagyunk egyformák, nagyon nem. Ennek ellenére kellett némi idő, mire erre rájöttem, kitapasztaltam és elfogadtam. Igaz, így, a suli végéhez közeledve ismét a hatalmába kerített némi dejà vu érzés, hogy mégis merre kéne tovább lépni, ha egyszer befejezem a tanulmányaimat. Menjek medimágusnak? Vagy Theo nyomdokait követve, inkább a Minisztériummal próbálkozzak, csak épp a Varázslény-Felügyeleti Főosztályon? Esetleg mint Mathys, maradjak tanítani? Legrosszabb esetben utcai zenésznek még mindig elmehetek, anyáék csak nem tagadnának ki érte, de remélem, mire eljön az idő, addigra az út is körvonalazódni fog számomra.
Nem mondom, hogy mindig nemet mondok a hülyeségre, nem lehet kihozni a sodromból, vagy nem szoktam néha túltolni a lelkesedést, de alapvetően egész nyugodt típusnak mondanám magam, magamtól ritkán keveredek bajba ( de ha társ kell, csak szólj, és szívesen megyek!!!) Fontos számomra a család, ők azok, akikben maradéktalanul megbízok, még ha az állandó ugratásaink alapján nem is feltétlenül ezt bizonyítják, de hé! Úgy szép az élet, ha zajlik, nem igaz?
És mint már említettem, a sportok nem az én világom, helyette sokkal szívesebben bújom a könyveket, zenélek, kotyvasztok valamit, vagy mozdulok ki a friss levegőre. Igyekszem mindenkiben meglátni a jót, nyitott lenni az újdonságokra, mindenkiről a jót feltételezni, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét, még ha valahol naivság is részemről, meg akadt már nem egy csalódás, pofára esés belőle. Ettől függetlenül, ha segítségre van szükséged, az elsők között sietek oda hozzád, ezt biztosra veheted. Az évek alatt egész jól megtanultam elrejteni az érzéseimet, gondolataimat mások elől, legalábbis amíg nem ragadok hangszert… amint az első dallamok felcsendülnek, az sajnos biztos lebukás, egyértelműen árulkodik az aktuális hangulatomról.


Külső
A kinézetemet tekintve le se tagadhatnám, hogy a Garçon család tagja vagyok – felnőtt koromra én is hasonló magasra nőttem, mint a bátyáim, és a már-már családi örökségnek számító, világos kék íriszeket is kipipálhatom. Igaz, amíg Theo és Math kimondottan jók voltak sportokból, addig nekem a sportokhoz való tehetségből már vajmi kevés jutott, szóval szívesebben ülök ki a kertbe egy jó könyv társaságában, mintsem edzeni járjak. Ruhák terén inkább kedvelem a kényelmesebb, mint az elegánsabb darabokat, igaz, ha épp egyenruhában kell megjelenni valahol, azzal sincs bajom, igaz, a végeredmény valahogy mindig szedett-vedettebbre sikerül, mint a bátyáim esetében. Lehet, hogy néha nem ártana megfésülködnöm mellé? Vagy legalább odafigyelni, hogy ne felemás zoknit vegyek ki reggel a fiókból… Színekből inkább a semlegesebb színeket preferálom, a túlságosan is figyelemfelkeltő darabokban valahogy nem tudom igazán jól érezni magam, tudva, mennyire vonzzák a tekintetet.

Előtörténet

Mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmas az ember élete, amikor 5 gyerekből pont harmadikként születik, ráadásul ilyen korkülönbséggel. Míg az első gyereknél betegre aggódják magukat a szülők minden apróságon, addig a harmadiknál már finoman szólva sem stresszelnek annyit… Képzelem, a lányoknál milyen lazára vehették a figurát Theóhoz képest. Ráadásul, mivel utánam még a húgik is jöttek a sorban, azt sem mondhatnám, hogy túl sokáig élvezhettem a rivaldafényt legkisebbként. Akkoriban még nem tudtam hová tenni ezt a különös érzést, mára viszont egyre többször jut eszembe, hogy olyan szerepet töltök be a családunkban sok esetben, mint valami „kapocs”. Amíg csak hárman voltunk „muskétások”, addig én voltam a legkisebb, miután azonban az ikrek megszülettek, Theo és Math pedig leléptek otthonról, középső gyerekből hirtelen rangidőssé léptem elő a tesók között a házban hosszú évekre. Talán ennek is köszönhető, hogy eléggé hangulatember vagyok, mindig igyekezve alkalmazkodni az aktuális helyzethez. Ha úgy van, tanácsért rágom a bátyáim fülét, ha kell, akkor a húgaimnak segítek a háziban. Ha a srácokkal vagyunk, én vagyok a kicsi, ha a lányokkal, én vagyok a nagy, ha meg mindenki jelen van, akkor sokszor, csak a háttérbe vonulva figyelem a többieket, mert ennyi ember között szóhoz jutni az nem kis teljesítmény… Ettől függetlenül viszont időről időre azért eljön az a pont, amikor besokallok és mindent megteszek azért, hogy végre nekem is jusson legalább egy kis szeletnyi a figyelemből. Néha összejön, néha nem, de már csak ilyen az élet.
Persze, miután a bátyáim után én is bekerültem a Beauxbatons-ba, jó ideig nem fájt a fejem ilyesmik miatt, hisz egy teljesen más világ nyílt meg előttem, nap mint nap újabb csodákkal, tapasztalatokkal! Új tantárgyak, varázslatok, tanárok, diákok, barátok, lehetőségek, később az első nagy szerelem, az első (és utolsó) alkoholizálás,első (és remélhetőleg utolsó) rendőri ügy és aztán az a bizonyos szakítás… És bár nem mondhatnám, hogy minden napom páratlanul csodálatos volt, vagy egyszer sem sokalltam be a tanulni valóktól, azért mégis örömmel emlékszem vissza az eddigi hat évre. Igaz, az első évet követően valahogy nem nagyon akart telni az idő, de mostanában visszagondolva mégis úgy tűnik, mint ha gyorsan elrepültek volna azok az évek. Egy kicsit összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy már nem sokáig fogom koptatni a padot, akkor meg különösen, ha meghallom a mostanában egyre többször elhangzó kérdést, miszerint tudom már, hogy hogyan tovább? Ó, ha én azt tudnám… De sajnos egyelőre gőzöm sincs. Pedig már anyát és apát is kifaggattam róla, ők hogyan döntöttek annak idején, és ha legközelebb találkozunk, Theót és Mathyst is tuti megkérdezem, hátha megszáll az ihlet, vagy mondanak valami okosságot, amitől megvilágosodok. Bár, hogy teljes legyen a névsor, lehet a húgaimat is kikérdezem majd a témáról, szerintük milyen állás illene hozzám?
Mindenesetre, ha már a napjaim meg vannak számlálva, még ha képletesen is, igyekszem a legtöbbet kihozni belőlük, amit csak lehet, legyen szó a különféle iskolai rendezvényekről, Zurie visszahódításáról vagy az olyan lehetőségekről, mint a cserediákprogram . Ki gondolta volna, hogy ballagás előtt még a Roxfortba is ellátogathatok, lehúzva pár hónapot az ottaniaknál? Igaz, ez utóbbi annyiból talán szerencsétlenül jött ki, hogy pont nem sokkal azután húzom el a csíkot Európa túlsó felére, amikor végre hosszú idő után a bátyám is visszatért, ráadásul tanárként. Mondjuk, ha annyi éven át nem nagyon hiányoztunk neki, akkor pár hónapot csak kibír ő is csodás társaságom nélkül, na meg addig is lesz jobb programja, mintsem a saját öccsét korrepetálja, hogy ne bukjon meg… Bár csak nem lenne szíve a saját öccsével kitolni, pont az utolsó éven, pláne, ha eddig is mindig megütöttem valahogy az elégséges szintet valahogy. Ugye, Mathys?

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Albus Dumbledore
The Order

Kor : 95
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 38
-

TémanyitásTárgy: Re: Noël Garçon   Vas. Feb. 17, 2019 8:42 pm


Kedves Noël!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

Játék előtt még fusd át az iskolák leírását és a tanárok-tantárgyak listáját is, ha még nem tetted volna.
Ha diákként valamilyen külön titulusra vágysz, azt itt jelezheted nekünk.

PS:
Hű, mit mondjak, amit még nem mondtam? Very Happy
Tetszik, hogy az előtörténet nem a megszokott lineáris vonalat követi, mégis minden kiderül belőle. Azt hiszem, egyik keresődnek sem lehet oka a panaszra Very Happy Habár a varázsháborúban nem foglaltál állást, biztos vagyok benne, hogy a roxfortban töltött idő alatt erre is sor kerül. Kíváncsi leszek, merre találja majd meg a fiúcskánk az útját, illetve hogy sikerül-e a visszahódítania élete szerelmét. Ugye tudod, hogy nem te vagy az egyetlen jelentkező a leányzó szívéért? Razz

És ne feledkezz meg az aktuális szavazásról sem! Wink

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Noël Garçon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: