Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Benedict Lestrange

Go down 
SzerzőÜzenet

Benedict Lestrange

Hivatás : Rejtély-és Misztériumügyi Főosztály dolgozója
Hozzászólások száma : 1
Benedict Lestrange Tumblr_omjzgd8dAE1r98xw9o4_r2_400

Benedict Lestrange Empty
TémanyitásTárgy: Benedict Lestrange   Benedict Lestrange Icon_minitimePént. Ápr. 12, 2019 2:20 pm


Benedict Lestrange

Adatok
Születési név: Benedict Hector Lestrange
Megszólítás: Benny, Lestrange
Születési dátum, hely: 1939. május 7. (Lancashire)
Vér: aranyvérű
Iskola & ház & évfolyam: Roxfort, Mardekár volt
Hivatás: Hallhatatlan, a Rejtély-és Misztériumügyi Főosztály tudományos főmunkatársa (a patrónus bűbájt kutató csoport vezetője)
Tevékenység: kényszerhalálfaló, legalábbis valami hasonló
Csoport: Halálfaló
Play by: Oscar Isaac

Készségek

Francia és latin nyelvtudás; a családja francia gyökerekkel rendelkezik, többen közülük még mindig Franciaországban élnek vagy oda házasodtak be egy-egy nagy aranyvérű dinasztiába. Érthető, hogy már egészen kicsi koruktól kezdve taníttatták a gyerekeket a francia nyelvre, emellé Benny önszorgalomból és szakmai érdeklődésből elsajátította a latint is.
Patrónus bűbáj átható ismerete; a Misztériumügyi Főosztályon, a Szeretet Termében dolgozik, ahol hosszú évek óta kutatja egy kisebb csapattal a patrónus bűbáj eddig feltáratlan részleteit. Kísérleteznek, próbálják tovább fejleszteni és egyben megérteni ezt az összetett és ősi mágiát. Nem meglepő, hogy kivételesen erős patrónus megidézésére képes.
Lehengerlő személyiség; bárkit levesz a lábáról és ezt nem csak a göndör fekete fürtjeinek köszönheti. Karizmatikus, intelligens, szórakoztató és mindig megtalálja a pimaszságnak azt a határát, ami még inkább lenyűgözi, nem pedig megbotránkoztatja az embereket. Olyan laza eleganciával és felsőbbrendűséggel mozog mások között, amire csak egy Lestrange lehet képes.
Ambiciózus; a Teszlek Süveg nem pusztán a neve miatt osztotta annak idején a Mardekárba. A céljai mindig is nagyratörőek voltak, semmiből sem elégszik meg a középszerűvel és szívesebben dolgozik vezető pozícióban, mint mások beosztottjaként.

Fejjel megy a falnak, meggondolatlan; képtelen hideg fejjel, megfontoltan cselekedni, ha valami kihozza a béketűréséből vagy felháborítja. Hajlamos előbb beszélni, mint gondolkodni és egyáltalán nem kell félteni, ha sértések kitalálásáról van szó. És valószínűleg máskor sem.
Makacs, mint az öszvér; ha valamit egyszer kitalált, akkor az úgy is lesz, még abban az esetben is, ha idő közben ráeszmél mekkora ostobaságba kezdett bele. Szinte senki sem képes hatni rá, csak a saját kárán tanul vagy még azon sem.
Csapodár, képtelen hűséges maradni; sosem remekelt a párkapcsolatokban. Ugyan házas ember, de aranyvérű körökben nyílt titok, hogy a kezdetektől fogva csalja a feleségét. Szereti a nőket, a nők is őt, nem érti, miért kéne megbarátkoznia élete végéig az elrendezett házasság monotonitásával. A gyerekeit viszont nagyon szereti, zsarolni lehet velük.
Arrogáns és hiú; nem kell a szomszédba mennie önbizalomért, ennek ellenére szereti és igényli az elismerést. Nehezen tűri a kritikát és nagyon kevés olyan ember létezik, akinek komolyan veszi a véleményét. Hajlamos tévedhetetlennek tartani magát és nem áll távol tőle mások leplezetlen lenézése. Mentségére szóljon, a vérminőség csak sokadrangú tényező, mikor megítél másokat.


Jellem

Edevis tükre: dicsőség - kitüntetések, kézfogás a mágiaügyi miniszterrel, fényképezőgépet kattogtató újságírók
Mumus: láthatatlanság
Patrónus: andalúz ló
Pálca: szilfa, főnixtoll, 12 és háromnegyed hüvelyk

Fönn van az életem egy fa tetején, senkinek le nem hozom...
Vagy imádni fogjátok vagy utálni, majd eldöntitek.


Külső
Magas férfi, akinek egész megjelenése arisztokratikus eleganciát sugároz, hiába nem tesz érte semmit. Sötét, göndör haja és barna szemei egyértelmű jelei származásának, tökéletesen beleillik a Lestrange család ezen ágába. Hangulatától függően szakállat vagy borostát hagy az arcán, noha az apja szerint egy igazi úriembernek gyakrabban kéne borotválkoznia.
Egész lénye magabiztosságot és erőt sugall, egyértelművé teszi, hogy nem jó ötlet ujjat húzni vele. Ha valaki ehhez nem lenne elég intuitív, annak csak elég tanulmányoznia az arcán ülő lesajnáló mosolyt és a tekintetében gyakran bujkáló gúnyt.

Előtörténet

Patrónusidézésre alkalmas emlékek:Patrónusidézésre alkalmatlan emlékek:Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen, ne kíméljetek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Benedict Lestrange
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Félkész/elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: