Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Molly Weasley

Go down 
SzerzőÜzenet

Molly Weasley

Kor : 29
Hivatás : családanya
Hozzászólások száma : 1
Molly Weasley BeOwjf

Molly Weasley Empty
TémanyitásTárgy: Molly Weasley   Molly Weasley Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2019 5:46 pm


Molly Weasley

Adatok
Születési név: Molly Prewett
Megszólítás: Molly, Mollywobbles
Születési dátum, hely: 1949. október 30., Anglia
Vér: aranyvérű
Iskola & ház: Roxfort & Griffendél
Hivatás: családanya
Tevékenység: háztartást vezet, szerető nej, ötök büszke koordinátora, és közben valahogy fél kézzel megköt egy nyakkendőt
Csoport: civil
Play by: Amy Adams

Készségek
[A Készségek résznél a következő szempontok alapján érdemes kiemelni a karakter erősségeit és gyengeségeit:
- Fizikai erősségek - Lényeges megemlíteni, ha a karaktered különösen otthon van egy küzdősportban vagy egyszerűen csak jó erőben van. Ez leginkább az aurorokra és a durmstrangos diákokra, illetve a korábban ott tanult felnőttekre érvényes, hiszen minden más varázsló és boszorkány nagy eséllyel kerüli a tényleges fizikai kontaktust. Ha mégsem, az mindenképp különlegesnek számít.
- Mágiával kapcsolatos erősségek - A bájitaltantól és a párbajozástól kezdve egészen a mágiatörténetig minden.
- Minden olyan elméleti erősség, mint pl. a nyelvismeret.
- Gyengeségek, hiányosságok - Olyasmi is lehet, amihez nincs tehetsége a karakterednek, alapjáraton mégsem veti őt hátra - nem úgy, mikor olyasvalakivel kerül szembe, aki kifejezetten hozzáértőnek minősül.

Ezek fényében lehetőleg kerüljétek azon személyiségből fakadó gyengeségeket, amik inkább a jellemhez sorolhatóak.

Leginkább azoknak a tulajdonságoknak van jelentőségük, amik előkerülnek majd a kalandok során vagy a privát játékokban, ha küzdelemre kerül a sor. Bár lesznek esetek, ahol kockát dobunk majd, hogy eldöntsük, ki kerekedik felül, előfordulhat, hogy a karakterlapodban szereplő adatokra kell hivatkozz, esetleg pont hogy a gyengeségeidet előhúzva teszünk próbára.

Igyekezzetek elkerülni a túlzásokat!]

Jellem

Edevis tükre: [Mire vágyik a legjobban?]
Mumus: szeretteinek holtteste
Patrónus: nőstény oroszlán
Pálca: 12 és negyed hüvelyk, fekete dió, főnixtollal

Molly Weasley BeUEF1

kibővíteni a konyhát
és a nappalit is
nem hagyni, hogy Gideon túletesse Fredet
✘ rájönni, miért tűnnek el Arthur kék zoknijai
✘ nem hagyni, hogy Gideon válassza ki George első szavát
✘ belefogyni a dísztaláromba
nem sírni a gyerekek előtt
✘ rájönni, miért dugdossa Charlie az ágya alá a csigákat
ajándékot venni Billnek
✘ kezdeni valamit a striákkal
egyeztetni anyósomékkal
✘ cumisüveg-melegítőt kötni
✘ megígértetni Fabiannal, hogy többet fog aludni
elhozni Charliet apáéktól
Nyugodt Álom Esszenciáját keverni Fabiannak
megkérni Arthurt, hogy masszírozzon meg
anyatej-álló melltartót szerezni
kidobni a régi függönyöket
✘ nem hagyni, hogy apa és Fabian az ebéd alatt vitatkozzanak
nagytakarítást tartani
✘ kiszedni a szemöldököm
✘ nem olvasni a Próféta rémhíreit
uzsonnát csinálni
✘ nem sírni Arthur előtt
felvarrni Gidi öltönynadrágját
rajtakapni Billt, mikor kilyukasztja a kocsi kerekét
✘ sokkal több vitamint enni
megfürdetni Percyt
✘ lányos anyának is lenni


Külső
[Add meg a karaktered egyedi külső jellemzőit. Fontos tudnod, hogy nem az avatarodon szereplő arc pontos leírását várjuk, hanem a karaktered egyedi vonásait, amik a playby-ra nem vonatkoznak / nem látszanak egyértelműen, de a játéktéren előkerülhet. Halálfaló vagy támogató esetén térj ki a tetoválásra is (nem mindegyiküknek van).]

Előtörténet
- Molly drágám...? - Csukott ajtón át is tökéletesen hallom az ominózus hangsúlyt. - George felébredt.
- ...és még?
- Sírt, szóval vettem szagmintát, tisztába tettem, de még mindig sír. Szerintem---
Körülbelül egy héttel ezelőtt, Arthur lelkesen nyomott a kezembe egy mugli női magazint. A tizenkettedik oldalon szépségápolási rutinokat taglalnak, a cikk címe, Öt perc magadra. Az írója itt sandít rám a kád széléről napok óta, és most már ellenállhatatlan vágyat érzek rá, hogy apró darabokra tépjem azt az oldalt, majd teleszórhassam vele a fürdővizemet. Rózsaszirmok helyett, mondjuk.
- Ott vagy? Bemegyek - nyílik az ajtó, George kétségbeesett sírása pedig betölti a fürdőszobát.

Úgy fest, mindig az aktuális, dudorodó pocak után húzzuk meg a vonalat. Ez már kislány lesz, Drágám, érzem! Egyszerűen tudom!, jelentettük ki valamiféle izgatott meggyőződéssel, újra meg újra, csakhogy, az ember lánya nem téved ekkorát, és főleg nem lepődik meg Fred és George érkezésén, sem Percy-én, sem Charlie-én, és talán még az elsőszülött Bill-én sem - mert tudvalevő volt annak idején is, ahh, szinte hallom anyám figyelmeztető hangját, A leendő férjed családjában már generációk óta csak és kizárólag fiúk követték egymást, Kincsem.

Olykor elhiszem, hogy szereztem némi rutint az évek tapasztalatával, amivel felvértezve képes vagyok egyszerre zsonglőrködni az öt percekkel, a rosszcsont fiaim hangos nyűgjeivel, rántottával a tűzön, és egy bögre forró kakaóval a kezemben, miközben a kerti törpénk önkényesen trappol keresztül a konyhán, a lábam alatt. Aztán hirtelen be kell látnom, hogy az ikrek - akik (egyelőre) így is a legjámborabbak a testvéreik között - után sem fanyalodhatok rá mugli magazinok női praktikáira. Hogy az a bizonyos öt perc ekkora seregnél értelmét veszti, és nem létezik: tulajdonképpen nem úgy, és ott, ahol mi eltervezzük, hogy legyen.
Mert minden felkészültségemet sutba vágja Arthur váratlan túlórája, Fabian és Gideon Ó, húgi, mi csak éppen erre jártunk!-típusú péntek délutáni látogatása. A cikk szerzője sajnos el sem tudja képzelni, mit jelent nálunk a kreatív rendetlenség, ami öt perce még háborítatlan, tiszta nappali volt, esetleg azt, hogy a háztartási bűbájok igába hajtásán sem feltétlenül nyerek magamnak néhány szusszanásnyi előnyt.
Ezek azok a dolgok, amikről csakis egy anyának lehet fogalma. Molly Prewettnek nem, hogy fogalma, de elképzelése sem volt.
Molly Prewett merőben más elképzeléssel kalibrálta magát tizenkilenc éves koráig, Molly Prewett nem hitte, hogy a langaléta, csodabogár Arthur Weasley valaha a két karral határolt otthonérzet lesz majd - és, hogy Weasleyként nem öt percekben kell gondolkodnia, hanem az örökkében. Nincs más mértékegység.

- Arthur! Örökké félrekötöd ezt a pelenkát!
- Molly... Mielőtt megnősültem, öt elméletem is akadt a gyereknevelésről. Most van öt gyerekem, elméletem viszont egy sincs.

Szeretnél-e babokat a karakterednek? Igen/Nem
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Molly Weasley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Félkész/elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: