Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Iroda
Chat

Újdonságok
Módosításra került: Frissen létrehozott:
Részletek az aktuális híreink között.
Latest topics
» Noël & Mathys
by Mathys Garçon Vas. Márc. 17, 2019 6:52 pm

» Kay & Gust - Round 2
by Gustav Holmök Vas. Márc. 17, 2019 5:43 pm

» Noël & Zurie
by Noël Garçon Vas. Márc. 17, 2019 5:18 pm

» Saffi & Lyo ~ Egy különös meghívás
by Saffron Haugen Vas. Márc. 17, 2019 10:09 am

» Thy & Claude ~ Tiltott rengeteg
by Timothy Merchbank Szer. Márc. 13, 2019 8:36 am

» Timothy & Claude
by Timothy Merchbank Kedd Márc. 12, 2019 11:39 pm

» Alecto & Lucinda
by Alecto Carrow Kedd Márc. 12, 2019 8:33 am

» Edgar & Imogen
by Imogen Bones Szomb. Márc. 09, 2019 1:02 am

» Zurie & Mathys
by Mathys Garçon Szomb. Márc. 09, 2019 12:08 am

» Mayra & Jérôme
by Jérôme Richelieu Pént. Márc. 08, 2019 8:22 pm

Statisztika
"Demonstrate (katt):
 

Share | 
 

 Hírverő

Go down 
SzerzőÜzenet

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Hírverő   Pént. Ápr. 27, 2018 4:15 pmHíreink

Itt értesülhettek minden fontos újdonságról, legyen szó az oldallal kapcsolatos változásokról vagy akár egy új kaland meghirdetéséről.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Csüt. Jún. 14, 2018 8:29 am

Megnyitja kapuit az EFBB

A mai napon hivatalosan is megkezdődik drazséink toborzása, ízvilágunk színesítése. Mostantól rátok vár a feladat, hogy megtöltsétek élettel az oldalt és segítsetek megvalósítani elborult terveinket, ám annál is inkább, hogy megfűszerezzétek azokat a saját elborult ötleteitekkel.

Hogy mit is takar ez?

Mint a választott nevünk is mutatja, szeretnénk valami mást nyújtani nektek, mint amit a legtöbb Roxfort-témájú oldalon vagy bárhol máshol megszokhattatok.

A Mindenízű Drazsé elvén nálunk sem tudhatod, mit húzol ki a dobozból.

Nem fogunk egyetlen kikövezett ösvényen haladni, a világunk és a korszak minden oldalát be tervezzük barangolni, épp ezért nagy hangsúlyt fektetünk mind az európai varázslóiskolákra, mind a varázslóháború macska-egér játszmáira.
Nem számít, ki vagy, nálunk megtalálod a helyedet. Mindenkinek jut a rivaldafényből, kizárólag rajtad múlik, élsz-e a lehetőséggel.

Szándékunkban áll egy olyan közösség létrehozása, ahol mindenki otthonosan érzi magát és kiveszi a részét a történetünk alakításából úgy a kalandok, mint az egyéni játékok során. Elvégre a legnagyobb változások mindig a háttérben veszik kezdetüket...

Szóval, szeretnél egy kóstolót?


Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons és a Durmstrang jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Hétf. Jún. 18, 2018 5:28 pm

Kalandra fel!

Mivel lassacskán, de biztosan népesedünk, elérkezettnek látszik az idő, hogy a közeljövőben a lovak közé is csapjunk! Mindenki készítse elő a popcornt és a drazsét, kell majd az energia.
Mivel egyelőre a társaság elég vegyes és senkit sem szeretnénk kihagyni, két ötletet is előkaptunk a tarsolyunkból, ami remélhetőleg sokatokat megmozgat majd. A nyitásra való tekintettel ezek kisebb volumenű mesék, a nyárra való tekintettel viszont egy tanév végi, és egy tanév eleji lesz, ahol a társaság mégis nagyobb valószínűséggel verődik össze.
Bónusz jó hír: az első játékban senki sem veszíthet a babjai közül! (Ez egy egyedülálló és visszautasíthatatlan ajánlat, a legjobb, ha azonnal tárcsázza a...)

Évzáró kincskeresés

Despoina Compton, aki az 1976-77-es tanévben a Sötét Varázslatok Kivédése órákat tartotta, és nagy reményei szerint jövőre is marad, ezzel megtörve az átkot, minden harmadikosnál idősebb diák számára (kötelező jelleggel) kincskeresést hirdet! További részleteket a 6. oldalon találsz (odalapozok), vélemény írása a szerkesztőknek a 7. oldalon kitölthető űrlap visszaküldésével lehetséges június 20-ig (odalapozok).

Évnyitó kalamajka

A varázsvilágban semmi sincs rendben, eddig a Roxfort valahogy mégis megúszta. Augusztus végén azonban az Abszol úton kitör a frász néhány halálfalónak köszönhetően, és sajnálatos módon a felfordulás levét néhány diák is megihatja... További részleteket a 6. oldalon találsz (odalapozok), vélemény írása a szerkesztőknek a 7. oldalon kitölthető űrlap visszaküldésével lehetséges.

Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot, valamint a roxfortos diákokat, akik versenybe szállhatnak a kincskeresésen és mindenki mást, aki az Abszol Út közelébe merészkedhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Szomb. Jún. 30, 2018 10:43 am

Babfrissítés

Az elmúlt napokban eszközöltünk néhány változást, hogy igazodjunk az igényeitekhez.

Csökkentek a karakterlaphoz megadott minimum szószámok, hogy azok se érezzék magukat hátrányos helyzetben, akik kevésbé tartalmas előtörténetet tudhatnak a hátuk mögött vagy különös varázsképességük folytán tömörebben foglalják össze a mondandójukat. Ezen kívül az 1% kedvéért kibővítettük a készségekhez nyújtott leírást. >>

Minden egyes canonnál feltüntettük azokat a hozzá kapcsolódó karaktereket, akik máris elérhetőek az oldalon, továbbá az ezekről szóló hirdetéseket. >>

Beláthatatlan időre szüneteltetjük a multi karakterek létrehozását korlátozó szabályokat abban a reményben, hogy senki sem esik túlzásba... vagy ha kicsit mégis, legalább nem unatkozik, míg többen nem leszünk. Very Happy >>

Bár eddig nem hiányzott, a későbbiekre gondolván létrehoztunk egy topicot, ahol szólhattok, ha elkészültetek a karakterlapjaitokkal. Természetesen továbbra is szemmel tartjuk a chateket és az üzeneteket, ha mégis máshol jeleznétek. >>

A folyamatos bővítés és pontosítás jegyében kiegészítettük a Durmstrang leírását és feljegyeztünk számotokra pár lehetséges munkát az itteni tanulók számára.

Szökött babok

James Potter, Pandora Lovegood, Alice Longbottom és Poppy Pomfrey ismét megalkotójára vár. Az elkezdett karakterlapok az archívumba kerültek arra az esetre, ha visszatérnétek közénk.

Cseredrazsék

Durmstrangos diákok figyelem!

Ez az év a nemzetközi mágus kapcsolatok éve. Frida Radosnova igazgatónő ennek jegyében minden diáknak kötelező jelleggel levelező partnereket jelöl ki. A levelező partnert az európai varázsiskolákból kiválaszthatjátok azon leírások alapján, amit az évfolyam vezetőtöknél találtok. Ne lepődjetek meg, hogy név nélküliek a leírások! Azért, hogy elkerüljük az esetleges "érdek levelezéseket" első körben név nélkül választotok, csakis érdeklődés és személyiség alapján. Használjátok ki ezt a lehetőséget, és építsetek ki életreszóló kapcsolatokat még az iskola befejezése előtt!
Akinek nincs saját baglya az iskola biztosít számára egyet egész évre. A bagoly igénylést szintén az évfolyam vezető tanárnál tudjátok megtenni.

Ezen felül az év második felében cserediák programban vehettek részt önkéntes alapon. Ennek részleteit és a jelentkező lapokat később láthatjátok.

További eredményes napot!

Frida Radosnova igazgatónő

Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot, valamint mindenkit, aki az Abszol Út közelébe merészkedhet a következő kaland idején.

Ez elmúlt héten rengeteg keresett karakter került meghirdetésre, minden korosztályban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Csüt. Júl. 26, 2018 3:25 pmFejlődő infrastruktúra

Az elmúlt hónapban több apró változtatást is eszközöltünk az oldalon, ilyen például a minden oldalon jobb alsó sarokban maradó nagy chatbox, a multik közötti váltást megkönnyítő panel és a kis linkgyűjtemény bal oldalon.
Nagyobb újítást jelent a mindenki számára elérhető kapcsolat nyilvántartó fórum. Használjátok bátran! >>
A karakterek életében bármikor bekövetkezhet olyan változás, ami csoportváltást is von magával. Erre is létrehoztunk nektek egy kívánság-topicot. >>
Minden korábban felsorolt tantárgyhoz írtunk egy kis bemutatást, hogy könnyebben menjen majd a játék a tanév alatt is, meg legyen a közös alap. Lessétek meg mindenképpen! >>
A roxforti prefektus-rendszerről és a másik két iskola ennek megfelelő saját szabályairól is született leírás. A diákvezetők listáját is itt találod. >> Aki nem látja magát a listában, de szeretne posztot vállalni, jelentkezzen. >>
Igyekszünk mindent az igényeitekhez igazítani. Bármilyen kéréssel bátran forduljatok hozzánk a továbbiakban is! Wink

Mindenünk a játék

Mostantól bővebb információk állnak a rendelkezésetekre az iskolán belüli kviddicsről. >>
Aki nem látja magát a listában, de szeretne posztot vállalni, jelentkezzen. >>

Nem Játékos, de Karakter

Felmerült az igény olyan játékokra, melyekhez a fontos szereplők még nem érkeztek meg - ezen szeretnénk segíteni egy kicsit az NJK karakterek bevezetésével. Azok a karakterek, amelyek így is elvihetők, egy külön listába kerülnek. Ehhez Ti is hozzáadhatjátok a kis célokra hirdetett vagy kevés egyéb kapcsolattal rendelkező keresetteiteket. >>
A rájuk vonatkozó különleges törvények bekerültek a Szabályzatunkba. >>

Multitörvény

Frissítettük a Szabályzat multi karakterekre vonatkozó részét, és ezzel a korlátozás újra életbe lépett! >>

Mese

Három csoportra bővült a kalandorok száma. cheers
Ne felejtsétek, az Abszol utas játék már a küszöbön toporog! Wink >>

Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot, továbbá a Tekergők utolsó láncszemét, Peter Pettigrewt.

Még mindig rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Pént. Aug. 24, 2018 4:06 pm


Évnyitó kalamajka

Bízunk benne, hogy ti is legalább olyan töretlen lelkesedéssel vártátok a következő kalandot, ahogyan mi tettük - mind ezidáig, ugyanis elérkezett az ideje, hogy felrázzuk az oldalt a nyaralás-záport követően és felrázzunk titeket is, megbarnult kis babocskáink! Soha vissza nem térő intelem következik: tegyétek félre kicsit a túlzsúfolt napirend mellett összegyűlt tartozásokat és engedjétek meg, hogy visszarepítsünk titeket az Abszol Út bájos utcái közé, a tanévre való bevásárlás izgalmaihoz, ahol minden kezdődött, sokak számára viszont épp most ér véget...
Ki leszel? A gyilkos, a védelmező, vagy egy a rémült diákok közül, aki önként, mit sem sejtve sétált be a Sötét Nagyúr újabb csapdájába?
Most először a játék babra megy! Hétfőig várjuk a jelentkezőket, és eddig van lehetőségetek elkészülni a Nem Játékos Karakterekkel abban az esetben, ha a meglévő karaktereitekkel nem tudnátok részt venni a kalandban.
Tekintve, hogy időszűkében vagyunk, ezúttal kizárólag a körök közötti időtartamot bocsájtjuk szavazásra. >>
A részletekért lapozz a következő oldalra! >>

Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot, továbbá a Tekergők utolsó két láncszemét, Remus Lupint és Peter Pettigrewt.

Még mindig rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Pént. Szept. 21, 2018 9:34 am


Babpályázat

Keressétek elő a dobozból a híres Mindenízű Kreativitásotokat! Szeptembertől kezdve pályázatokat fogunk hirdetni, amik során nem csak az oldal világába csempészhettek új, friss színeket, de különféle ajándékokra is szert tehettek. Az első körben új varázslatokat hívhattok életre, és hogy mindannyiótok ízlésének eleget tegyünk, kilenc kategória közül választhattok.
A további részletekről a megfelelő topicban tájékozódhattok. >>

Drazsészavazás

Ahogy azt ígértük, szavazásra bocsájtjuk a Rowling által kevésbé kidolgozott fajok kapcsán felmerülő kérdéseket. A következő hetekben a vámpírok és az alig ismert fél-vámpírok sorsáról dönthettek majd. Természetesen minden új szavazásról tájékoztatunk majd titeket, ahogy a végeredményükről is.
Az első kérdést már meg is találod a szavazások topicjában. >>

A kezdetekhez

Létrejött egy kategória az új szerepjátékosok számára, ahol megismerkedhettek az frpg-s világ kulcsszavaival, valamint a karakteralkotás és a játék legfontosabb alapelveivel. >>

A babkérdés az ET minta részévé vált, így már a karakterek megalkotásakor dönthettek arról, mekkora kockázatot vállaltok a kalandok során.

Új karakteren gondolkozol? Netán van pár play by tipped a köz számára? Látogass el a Face Claim Help topicba, ahol kedvedre szemezgethetsz a felsoroltak közül, vagy bővítheted a gyűjteményünket. >>

Játéktér segédletek

Mindannyiunknak szüksége van néha egy kis keresgélésre, és bár a Harry Potter magyar fandom is nagyszerű infógyűjteményeket készít, a legtöbb forrás angolul található meg. Ezt a folyamatot megkönnyítve készítettünk nektek egy szótárat, amit folyamatosan bővítünk majd. Ti is adhattok hozzá elemeket vagy csak kívánhattok valamit, ha azt nem találjátok. >>

A kaland során igény támadt egy kis segítségre a kocka használatához, ezért ehhez is készítettünk nektek egy kis leírást. >>

Mivel a játékunk alapjait a szavak képezik, és szeretnénk, ha a helyesírással kapcsolatos gyakori kérdéseitekre nálunk (hosszadalmas guglizás nélkül is) választ találnátok, erre a célra is született egy topic. >>

A kapcsolataitok fontosak nekünk is, ezért már bárki listáját elérheted a profilján keresztül, keresgetés nélkül! Persze, csak ha az illető is így kívánja... Mire vársz még? >>

Megjelenés és oldalhasználat

Kérésetekre rendre utasítottuk a Ki van itt? részt is beállítottuk a Quick Reply opciót, amivel másodpercek alatt új hozzászólásokat hozhattok létre.
Mostantól kezdőbetű szerint keresgélhettek a taglistában és egyetlen kattintással kimásolhatjátok a kódokat is.
Az éjjeli baglyok számára személyre szabhatóvá tettük az oldal fényerejét. Az oldal bal alsó sarkában találod.

Kaland

Tizenkilenc karakter gyűlt össze, hogy életét kockáztatva velünk játsszon! Köszönjük nektek, és kérjük, bírjátok ki még egy kicsit... Wink

Átvehető karakterek

Severus Snape, Marlene McKinnon és Alecto Carrow ismét megalkotásra vár. >>

Kérdőív

Köszönjük mindenkinek, aki válaszolt! A kritikáitok, javaslataitok alapján igyekszünk a továbbiakban is kedvezni nektek. Amennyiben újabb dolgok jutnak eszetekbe, azt privátban és a Rivalló felületén is jelezhetitek nekünk (akár névtelenül). >>

Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot, továbbá a Tekergők utolsó két láncszemét, Remus Lupint és Peter Pettigrewt.

Még mindig rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Csüt. Okt. 18, 2018 2:56 pm


Halloween

Mivel babjaink többsége még a tanévkezdés előtti kalandban kő-papír-ollózik a halálfalókkal, úgy gondoltuk, ezúttal nem bocsátkozunk tartalmas mesélésbe - azt viszont mégsem hagyhatjuk, hogy csak úgy elsuhanjon felettünk a Halloween. Ezúttal rátok vár a feladat, hogy emlékezetessé tegyétek a karaktereitek számára a jelenlegi időszakot, és (ahogy eddig is) rajtatok múlik az is, éltek-e a lehetőséggel.
Az iskolák faliújságjára kikerült a hír, amit minden diák és tanár elolvashat. Ha úgy érzed, a karakterednek lenne kedve részt venni a rendezvényen / valamilyen kalandba keveredni, már csak egy játékostársat kell keresned és nincs mire várnotok!

Levelezés az iskolák között

Létrehoztunk számotokra egy témát, ahol a Durmstrang-Roxfort, illetve a Durmstrang-Beauxbatons levelezési cserekapcsolatokat tudjuk majd nyomon követni. Kérünk minden diákot, hogy válaszoljon a levélre, amit ezzel kapcsolatban kapott, így mindenki bekerülhet a nyilvántartásunkba, a szaporodó Durmstrangosok pedig választhatnak a partnerek közül. >>

Segítünk megírni!

Amennyiben a történet során bármikor szükséged lenne a Mesélőre, lehetőséget biztosítunk neked, hogy könnyen jelezhesd ezt nekünk. Már akkor is írhatsz, ha csak játszani szeretnél, de nem tudod, melyik karakterrel kezdhetnél, netalántán a partner már megvan, csak egy izgalmas kezdőszituációra lenne szükségetek. Ha pedig egy már futó játék közben lenne szükségetek mesélői beavatkozásra, azt is ugyanitt jelezhetitek nekünk - mi pedig a megmentésetekre sietünk, amint csak lehet! >>

Apróhirdetések

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot, továbbá a Tekergők utolsó két láncszemét, Remus Lupint és Peter Pettigrewt.

Még mindig rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Csüt. Dec. 13, 2018 6:49 pm


Vámpírok

A vámpírok leírása frissítésre került az általatok leadott szavazatok alapján. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a voksolásban. >>

Wolves

Érdeklődés hiányában a Falka csoport törlésre került.

Kihasználatlan topicok

Hogy felfrissítsük szegény, elhanyagolt topicok és fórumok létezését, íme egy rövid lista:
Face Claim Help: ahol segíthetünk egymásnak megtalálni a megfelelő arcot. >>
Kapcsolat Nyilvántartó: még ha most nem is vagyunk sokan, hamar bele lehet bonyolódni a kapcsolatok hálójába! >>
Tekergők térképe: nem lehet mindig mindenki ott a történések középpontjában, ezért jól jön egy kis összefoglaló. >>
Pulitzer Penna: ha valami hiányzik egy jó játékhoz, a Mesélő egy kis segítségre bármikor rávehető. A cserediák-időszakban különösképpen hasznos lehet! >>

Kaland infó

Nyilvánosságra hoztuk az eddigi kalandok eredményeit. Gratulálunk a babnyerőknek és sok szerencsét annak, akinek le kellett mondania az első életéről. Twisted Evil >>

Azok, akik nem vettek részt a kalandban, a Tekergők Térképét olvasva zárkózhatnak fel a történésekből, melyek hatással vannak a világunkra. >>

Az eddigi kalandokkal kapcsolatban létrehoztunk egy kérdőívet, amelyet olvasók és résztvevők egyaránt kitölthetnek, ezzel is segítve a további munkánkat. >>

Bálozás és Halloween

Halloween alkalmával mindhárom varázslóiskolába még több varázslat költözött. Bár ez az időszak már véget ért, a múltban még van lehetőségeket kijátszani az eseményeket. Részletek:
Beauxbatons >>
Durmstrang >>
Roxfort >>

Cserediák ütemezés

Mint azt már az év elején tudattuk veletek, az 1977-78-as tanév nagy újításokat tartogat a diákok számára. A csereprogramot a levelezés nyitotta, decemberben egy közös bállal folytatódik, januárban pedig elérkezik a várva várt utazás ideje!

Dumbledore megegyezett a két másik iskola fejével, és az együttműködés második részeként a Roxfortba invitálta az idegen iskolák diákjait. A karácsonyi szünet előtt minden kirándulni vágyót vár a brit varázslóiskola! A három napos vendégeskedés tetőpontja egy nemzetközi bál lesz, amelyen a diákok megismerhetik egymást a csereprogram előtt - akár még visszakozhatnak is...

Mielőtt januártól három hónapot a Roxfort falain belül töltenének. A kis lépések jegyében a Durmstrang és a Beauxbatons is 30 fős csoportot küldhet. Ez idő alatt betekintést nyerhetnek az ottani órákba, illetve ők is bemutathatják tudásukat az angol társaiknak. >>
Nem csak a levelezésben résztvevő diákok utazhatnak el, a lehetőség mindenki számára nyitott. Jelentkezni a Mesélőnek címzett levélben lehet. >>
A roxfortos diákoknak pedig lehetősége nyílik szorosabb kapcsolatot kialakítani egy-egy vendéggel, amennyiben kedvük és idejük ezt engedi. >>

Új helyszínek

„Kevesek által ismert, titkos kis búvóhely ez a diákok számára, tökéletes a magányos olvasásra, csendes beszélgetésre, vagy - ahogy az utóbbi időkben megjelenő párnák mutatják - romantikus légyottok lezavarására.”
Beauxbatons, Prefektusi szárny >>

„A vidámpark csupán évente egyszer, hat napra nyílik meg, és sokkal varázslatosabb, mint az iskola legkülönlegesebb helyszínei együttvéve.”
Merveille des Sorcières, Vidámpark >>

„Amint működésbe lép, arrébb csúszva egy titkos helyiséget fed fel. Szűkös és üres, azonban megad minden biztonságot és diszkréciót, amire egy ártatlan nebulónak csak szüksége lehet.”
Durmstrang, Fafnir szobra >>

Átvehető karakterek

Lily Evans és James Potter ismét megalkotásra vár. >>

Apróhirdetések

A legkitartóbb keresőnk jóvoltából: Stuart Meadowes
A legfrissebb keresettek: Walburga & Orion Black, Kreacher, Az elveszett Forsberg, Roche húgi
A legizgalmasabb keresés: Voldemort iskolatársai

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot.

A felsoroltakon kívül is rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Pént. Jan. 25, 2019 8:22 pm


Módosult a Szabályzat

Mostantól a saját karakterekkel regisztráló userek szintén két hetet kapnak az előtörténetük elkészítésére a korábbi egy hónap helyett. Ennek oka, hogy úgy tapasztaltuk, aki ez idő alatt nem készül el a karakterlapjával, később se fog. Természetesen ezentúl is lehetséges hosszabbítást kérni, ahogyan eddig.
>>

Kérdőív

Ezúton is kérünk titeket, töltsétek ki a kalandokkal kapcsolatos kérdőívünket, hogy a jövőben az eddigieknél is nagyobb játékélményt nyújthassunk számotokra.
>>

Activity Check

Újév alkalmából (még ha kissé megkésve is) kezdetét veszi az AC, mely során február 8-ig jelezhetitek az oldallal kapcsolatos szándékaitokat a megfelelő topicban. Bárki, aki nem reagál, első körben az inaktívak csoportjába, majd újabb egy hét elteltével törlésre kerül.
>>

Új canon karakterek

Rég fontolgatott terveket váltottunk valóra azzal, hogy a korábbi kalandban szereplő Nem Játékos Karaktereket felsorakoztattuk a többi canon között, illetve saját ötleteinkkel bővítettünk a már ismert beauxbatons-os és durmstrangos diákok és tanárok listáját.
Roxfortos diákok
Beauxbatons-os diákok
Durmstrangos diákok
Civilek
Minisztériumi dolgozók

Cserediákok a Roxfortban

Szemmel láthatóan kevesebb durmstrangos diák jelent meg az iskola kapujában, mint beauxbatons-os, ám ha ez az észrevétel kérdést is ébresztett néhányakban, mit sem csorbított a házigazdák és a vendégek izgalmán. Az első napon sor került a beosztási ceremóniára, hamarosan pedig az előadások időpontjai is egyeztetésre kerülnek.

Bár a program elkezdődött, továbbra is várjuk a jelentkezőket!

>>

Egyre csak nő a feszültség a Durmstrangban

Míg a durmstrangos szülők egy része méltányolja a jelenlegi igazgató, Frida Radosnova törekvéseit, a többségük egyre inkább ellenzi, hogy aranyvérű gyermekeiket arra bíztatják, hogy mindenféle jött-ment sárvérűekkel és torzszülöttekkel vegyék fel a kapcsolatot... és nincsenek ezzel egyedül. A kastély félreeső zugait elégedetlen professzorok pusmogása tölti be, és a diákok között is szerveződni látszik valami. Vajon képes lesz az igazgató csírájában elfojtani a problémát? Mi fogadja majd a Durmstrangba visszatérő diákokat?

Betörtünk a Facebookra!

Szeretnél azonnal értesítést kapni a legfrissebb hírekről? Nincs más dolgod, mint nyomni egy like-ot a facebook oldalunkra, hogy az idővonaladon kergethesd az újdonságokat.
>>

Apróhirdetések

A legkitartóbb keresőnk jóvoltából: Stuart Meadowes
A legfrissebb keresettek: Walburga & Orion Black, Kreacher, Az elveszett Forsberg, Roche húgi
A legizgalmasabb keresés: Voldemort iskolatársai

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot.

A felsoroltakon kívül is rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

TémanyitásTárgy: Re: Hírverő   Vas. Feb. 24, 2019 1:12 pm


Módosult a Világleírás

Nem csak az új, de a jelenlegi játékosaink számára is kedvez az új világleírás, melyben nem csak az oldal megnyitása óta történteket sorakoztattuk fel, de a közeljövő eseményeit is előrevetítettük.
>>

Lezárult az Activity Check

Amycus Carrow és Sasha karaktere ismét megalkotóra vár.
Köszöntünk mindenkit, aki visszatért köreinkbe, és hálásak vagyunk azoknak a tagoknak, akik továbbra is kitartanak mellettünk. heart2
>>

Játékvezető fórum

Miután (szerencsére) egyre csak bővülnek a profilban vezetett listák a játékaitokról, az átláthatóság kedvéért létrehoztunk egy fórumot erre a célra.
>>

Rox it!

A cserediákok érkezését követő második héten minden klubhelyiség hirdetőtáblájára kikerült az üzenet: hamarosan csapatverseny veszi kezdetét! A hirdetményben a csapatok beosztására is fény derült: a három-három főből mindenki másik iskola diákja. A verseny maga egy héttel később kerül megrendezésre, amikor a vendégek már az épület alapvető tulajdonságait megismerték, és a társaikat is megtalálhatták.
A próbák alatt a diákok különleges tudására lesz szükség, miközben a kastély rejtelmeit a roxfortos társuk fedheti fel előttük - némely esetben pedig mindannyiukat meglepheti, amit találnak. A játék célja az egymástól tanulás, a Roxfort megismerése és a csapatmunka erősítése.

A kaland technikai részleteit az Aktualitások között találjátok. >>
Jelentkezni pedig a Jelentkezés topic-ban tudtok. >>
A kaland kezdeti dátumát a beérkezett szavazatok határozzák meg, úgyhogy amennyiben részt szeretnél venni, a Szavazások közé is kukkants be. >>
Mindenkit várunk szeretettel!

Apróhirdetések

A legkitartóbb keresőnk jóvoltából: Stuart Meadowes
A legfrissebb keresettek: Az elveszett Forsberg, Roche húgi

Fokozottan keressük a Beauxbatons jelenlegi igazgatóját és a Mágiaügyi Minisztert, Harold Minchumot.

A felsoroltakon kívül is rengeteg keresett karakter vár megalkotásra! >>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hírverő   

Vissza az elejére Go down
 
Hírverő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Drazsé vs Bab Alkotmány-
Ugrás: