Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Frida Radosnova

Go down 
SzerzőÜzenet

Frida Radosnova
Civilian

Kor : 37
Hivatás : igazgató
Hozzászólások száma : 33
Frida Radosnova Giphy

Frida Radosnova Empty
TémanyitásTárgy: Frida Radosnova   Frida Radosnova Icon_minitimeHétf. Jún. 18, 2018 12:01 am


Frida Radosnova

Adatok
Születési név: Frida Radosnova
Megszólítás: Radosnova Professzor (barátoknak csak Frida)
Születési dátum, hely: 1940.05.20, Bulgária
Vér: aranyvérű
Iskola: Durmstrang
Hivatás: A Durmstrang jelenlegi igazgatója
Tevékenység: Megfontoltan, pártatlanul figyeli az európai varázsló társadalom helyzetét. Új pozíciója megköveteli a nemzetközi kapcsolatok kialakítását, amit remek politikai érzékkel abszolvál is.
Csoport: Civil
Play by: Eva Green

Készségek

Pozitív készségek:
+ Animágia
+ Transzformáció
+ Manipuláció
+ Kártya jóslás
+ Legilimentor
+ Remek politikai érzék
+ Nagyon jó stratéga

Negatív készségek, hiányosságok:
- Borzalmas tájékozódás (mindig eltéved)
- Rossz időérzék (gyakori késések)
- Fél a macskáktól

Jellem

Edevis tükre: A tükörben önmagát látja, kezében egy csecsemővel, boldogan.
Mumus: A mumus egy rég nem látott férfi képét veszi fel, akitől épp annyira fél, mint amennyire gyűlöli.
Patrónus: Egy hatalmas mén
Legszebb emléke az, amikor ő és Sol kint játszottak édesanyjukkal a kertjükben. Igaz, hogy még csak öt évesek voltak, de Frida az emlékben hallja édesanyja hangját, amint nevetve a keresztnevén szólítja őt. Ezután szinte azonnal vált az emlék és egy tündérien szép arcocskát lát, ami életében először megszólal és azt mondja: "Fjida".

Frida személyisége olyan, mint animágus alakja. A holló köztudottan a legokosabb madár a földön, és ösztöneinek hála bármilyen körüleménnyel képes megbirkózni, épp mint Frida. Eszének és különleges képességének köszönhetően már egészen fiatalon tanítani kezdett, később pedig elnyerte a professzori címet is. Az igazgatónak csak 1977-ben nevezték ki, ami végülis egyáltalán nem lepte meg. Sőt, aki ott volt, szinte unott arckifejezést látott a mindenttudó arcon. Nyílt titok volt, hogy Frida gyakorlott kártyavető és minden újholdkor elhagyja a kastélyt, hogy a közeli szigetek felé vegye az irányt. Az oly vitatott mágia ágról azonban nem szívesen beszél másokkal.


Külső
Világos kék szemei olyanok mintha belelátnának az ember lelkébe. Néha jeges, metsző tekintete akkor a legveszélyesebb, ha hozzá síri csend is társul. Ilyenkor diákjai és kollégái is tudják, hogy ideje minél messzebb kerülni a rettegett igazgatónőtől. Vékony termetét senki sem gondolja gyengének, hiszen magabiztos kiállása és mindig pedáns öltözködése oly hatalmat sugall, amivel sokan szeretnének rendelkezni. Beszéde mindig kimért és diplomatikus, de aki ismeri, tudja hogy ez csak a felszín, ami egy igen szenvedélyes nőt takar. Sminkben és öltözködésben is az erős színeket preferálja, ugyanakkor nem feltűnősködik. Ruhatárában különlegesen szép, mélyen dekoltált, merészebb vonalú darabok is helyet kapnak, természetesen a jó ízlés határain belül.    

Előtörténet
Frida egy aranyvérű család második gyermekeként jött a világra és alig pár perccel később követte őt ikertestvére, Sol is. Édesanyja mindössze hat év múlva hagyta el őket, amikor belehalt utolsó gyermeke szülésébe. Két év múlva apja újra házasodott, hogy később újabb testvérekkel gyarapodjon a család. A sok testvérnek hála, valamiért Fridára soha nem jutott ideje egy dadának sem, így a kislány már korán megtanulta hogyan gondoskodjon magáról és Solról. Ennek hála derült fény arra is, milyen istenadta tehetsége van a diplomáciához.

A testvérek közül Frida rendkívüli tárgyaló képessége nagyon hamar megmutatkozott. A lánynak kilenc évesen már nem volt kihívás átvágni apját és úgy kiharcolni testvéreinek a későbbi takarodót, vagy a késő esti cukros tejet, hogy a férfi azt higgye eleve az ő ötlete volt az egész. Később, az iskolában már könnyűszerrel beszélte ki magát a bajból és szónoklataival elérte, hogy a diákok “Az iskola miniszterének” becézzék. Tizenhárom évesen még ő is elhitte, hogy egyszer politikus lehet belőle, de alig múlt el a következő nyár, amikor minden megváltozott.

Frida a következő évben már nem szólalt fel minden apró-cseprő dologért. Nem tartott beszédeket és nem osztogatta a kéretlen tanácsokat. Idejét a tanulásra fordította és arra, hogy kihúzza Solt a csávából. Családja örült a változásnak és úgy látták, Frida érett viselkedése mutatja, hogy a tizennégy éves lány felnőtt. Talán még Sol is elhitte ezt egy darabig. Két évvel később azonban Frida zilált külsővel rontott be az osztályterembe és kiabálva arra kérte a diákokat, hogy meneküljenek. A pánik eluralkodott és a tanár nem tudta megállítani a kiáramló gyermektömeget. Később Fridát a diákok előtt megszidták a csínyért, de aztán felütötte a fejét a pletyka, miszerint az esetet követően behívták az igazgató irodájába, és másnap az összes diáknak rendkívüli iskolaszünetet hirdettek ki.

Sol hiába faggatta Fridát, a lány nem beszélt arról, ami azon a napon történt.

Frida karrierje ettől kezdve úgy szárnyalt, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Tanulmányait kitűnő eredményekkel végezte el és később tanársegédként, majd Metamorfózis mágia tanárként kezdett a Durmstrangban. 1977-ben nevezik ki igazgatónak és bár nem lepte meg a felkérés, izgul az első tanév megnyitója előtt. Nehéz év vár rájuk, és csak reméli, hogy most kivételesen nem válnak valóra a látomásai.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

Frida Radosnova Empty
TémanyitásTárgy: Re: Frida Radosnova   Frida Radosnova Icon_minitimeHétf. Jún. 18, 2018 5:14 pm


Kedves Frida!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

PS:
Elsősorban hadd üdvözöljelek hivatalosan közöttünk, nagyon örülök, hogy Saffron keresettje máris megérkezett hozzánk és egy fontos posztot el is rabolt! Smile
Kivetnivalót egyáltalán nem találtam. Tetszik, hogy emberi maradt az elérhetetlen diplomata, a hiányosságaival abszolút kompenzáltál.
Habár a karakterlapod nagyon is tömör, és legalább annyi kérdést hagyott bennem, mint az unokahúgodé, összességében elnyerte a tetszésem és biztos vagyok benne, hogy remek játékaink lesznek, mint igazgató az igazgatóval. Very Happy Alig várom, hogy kiderüljön, milyen látomásokról szóltad el magad az utolsó pillanatban!
A foglalózás után már csak a játék vár rád, kívánom, hogy érezd jól magad nálunk! Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com
 
Frida Radosnova
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Felnőtt-
Ugrás: