Every Flavour Beans Bole
Kedélyünk víg, de elménk oly híg, Háeszt szájtunkra tölts!
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Zurie Chapelle

Go down 
SzerzőÜzenet

Zurie Chapelle
Beauxbatons

Kor : 18
Hozzászólások száma : 246
Zurie Chapelle Tumblr_pg67yrE6zM1u5xh2so4_400

Zurie Chapelle Empty
TémanyitásTárgy: Zurie Chapelle   Zurie Chapelle Icon_minitimeSzer. Jún. 20, 2018 11:42 pm


Zurie Chapelle

Adatok
Születési név: Zurie Chapelle
Megszólítás: Zurie
Születési dátum, hely: 1959. szeptember 29. Toulouse
Vér: ismeretlen (aranyvérűnek vallja magát)
Iskola & évfolyam: Beauxbatons & hetedik évfolyam
Csoport: Diák, Beauxbatons
Play by: Kristina Bazan

Készségek

Erősségek: Bűbájtan, Átváltoztatástan, Elemi mágia, Repülés, Alkímia, Bájitaltan
Gyengeségek: Párbajozás, Mágiajog, Mágiatörténet, Hipnózis
Nem bírja a vér látványát

Jellem

Edevis tükre: Egy férfit látna a tükörben, akinek elmosódottak ugyan a vonásai, szeretetteljes mosolya azonban jól kivehető, ahogy Zurie-re pillant.
Mumus: Egy emlék elevenedne meg a szemei előtt: a szülei, amint a boszorkányságáról tudomást szerezve egyik pillanatról a másikra rideggé és bizalmatlanná válnak irányába.
Patrónus: kaméleon - Mindig az aktuális szerelmével kapcsolatos emlékeit idéz fel.

„ Honni soit qui mal y pense. ”
Szégyen arra, aki itt rosszra gondol.
Szelíd. Inkább megy bele egy számára kellemetlen szituációba vagy ad igazat a legostobább kijelentésnek is, ha azzal elkerülheti a rá váró vitát. Nem bírja elviselni az agressziót, de a legjelentéktelenebb konfliktushelyzeteket sem, így kimondottan frusztrálttá válik, mikor az elkerülhetetlennek bizonyul.
Jóhiszemű. Habár többnyire bizalmatlan másokkal szemben, nehezen veszi észre, ha valaki nem úgy bánik vele, ahogy kellene. Gyakran élnek vissza a barátságával és a segítőkészségével.
Befolyásolható. Nem kell különösebb manipulációs készség ahhoz, hogy rávedd valamire, elég kivárni a megfelelő alkalmat.
Kritikus. Magával, másokkal, ám mindenek előtt a legújabb ruhakollekciókkal kapcsolatban.
Határozatlan. Nehezen hoz döntést akkor is, ha van kitől tanácsot kérnie. Hiányzik belőle az akaraterő és a kitartás, ami leginkább az életmódváltásának ismétlődő kudarcba fulladásán mutatkozik meg, hiszen hiába szeretne megfelelni a szüleinek és saját magának, ha mások folyton arról győzködik, mennyire indokolatlan az aggodalma.
Hajlamos a pillanatnyi érzelmei szerint dönteni az ésszerűséggel szemben.
Kicsapongó. Sosem tud nemet mondani egy kis szórakozásra, kiváltképp, ha tilos. Azt viszont ne várja senki, hogy bármiért is vállalja a felelősséget.
Amilyen sértődékeny, olyan gyorsan illan el a haragja.
Romantikus. Az a lány, akinek mindig az aktuális lovagja a végzete és minden másnál könnyebben le lehet venni a lábáról néhány édes szóval vagy gesztussal. Ugyanakkor amilyen könnyen jön, olyan könnyen megy is: miután megkapott mindent, amire vágyott, rövid időn belül ráun az aktuális Nagy Ő-re és kiveti a hálóját a következőre.


Külső
Minden egyes reggel úgy lép ki a szobájából, mintha divatbemutatóra készülne - és nem is akármilyenre. Természetesen a ruhához tökéletesen illő kiegészítők sem maradhatnak el, a sminkről nem is beszélve. Mégis ügyel rá, hogy csak annyira tűnjön ki a tömegből, amennyire a barátnői teszik.
Állandóan rózsa és fahéj illat lengi körül.

Előtörténet
Zurie származása ismeretlen, titkosított örökbefogadás révén került nevelőszülőkhöz. Mintha csak a sors akarta volna úgy, hogy kárpótlásra leljen a valódi szülei elvesztéséért: sosem szenvedett hiányt semmiben, családjának minden egyes tagja saját véreként tekintett rá, egészen addig feltétlen szeretettel ajándékozva meg, amíg fény nem derült a képességeire. Miután szülei tudomást szereztek a varázsvilág létezéséről és a lányuk kilétéről, a családi ház sokkal inkább bizonyult jégveremnek, mint valódi otthonnak, Zurie pedig rettentően elveszetté vált.
Az iskolakezdést megelőző hónapok meghatározónak bizonyultak egész eddigi beuxbatonsos pályafutásában. Eleinte kizárólag az a cél lebegett a szemei előtt, hogy olyanná váljon, mint a többiek, és mindent meg is tett ennek érdekében. Naivitása és befolyásolhatósága folyton folyvást bajba keverték, nem egyszer téve őt nevetség tárgyává vagy a büntetőmunkák legfőbb alanyává. Idővel aztán sikerült elérnie, hogy diáktársai ne tegyenek különbséget közte és az általa nagyra tartott népszerű, ám épp olyan kevés jóindulattal és ésszel megáldott barátnői között. Mesteri érzékkel hanyagolta el tanulmányait és pazarolta el tehetségét, csak hogy úgy érezze, tartozik valahova.
Ki tudja, meddig folytatódtak volna hasonló mederben az események, ha egy lelkiismeretes professzor nem értesíti Zurie szüleit a lányuk siralmas eredményeiről és megfelelési kényszeréről. Mivel nem kellett messzire menni okokért, sem a lelkiismeret furdalásért, csupán idő kérdése volt, hogy kezdetét vegyék a különböző kísérletek a Zurie-ben esett kár és a hármuk közti kapcsolat helyrehozására. Jóllehet a próbálkozások nem voltak egészen visszhang nélküliek, maga a változás meglehetősen lassan következett be, a folyamat azóta is tart. A hírneve mind ezidáig feledhetetlennek bizonyult annak ellenére is, hogy a viselkedése rengeteget javult. Még mindig vonzza a bajt és a baráti társaságát sem hagyta egészen maga mögött, de már eljutott arra a szintre, hogy mások számára is elviselhetőnek bizonyul a modora. Ha nem épp valami új csínyen vagy az aktuális szerelmén jár az esze, szorgosan pótolja a tanulmányaival kapcsolatos hiányosságokat és igyekszik felérni ahhoz a tudáshoz, aminek a kétszeresét is megszerezhette volna, ha idejében nő be a feje lágya.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Mesélő Drazsé
Story Teller

Hivatás : Mesemondó
Hozzászólások száma : 285

Zurie Chapelle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zurie Chapelle   Zurie Chapelle Icon_minitimeSzer. Jún. 20, 2018 11:59 pm


Kedves Zurie!

Mivel a karakterlapod íze sokkal közelebb állt egy áfonyaízű drazsééhoz, mint egy fülviasz ízűhöz, ezenkívül a kellő egyediséget is felfedezni véltük benne, úgy döntöttünk, felvesszük a kínálat közé. Hogy bevezethessük eme termékbeli változtatást, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapokat:
Avatar Foglaló
Patrónus Foglaló

PS:
Minden szószámot túlteljesítettél, gratulálok! Very Happy
Nagyszerű tudni, hogy már a Beauxbatons sem teljesen üres, és egy ilyen csodálatos arcot találhatunk benne. Zurie nagyon valódi, nagyon kis mámoros romantikus, akár az utcán is elsétálhatunk mellette, megbeszélhetjük, mi éppen a trendi. Very Happy A története tette különlegessé, sok lehetőséget rejt a tisztázatlan múlt, a zavaros jelen... Lesz merre haladni! Mi pedig kíváncsian követjük majd minden lépését Wink

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://everyflavorbeansbole.hungarianforum.com
 
Zurie Chapelle
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Every Flavour Beans Bole :: Miniszteri Hivatal :: Karakter Kutató- és Ellenőrző Központ :: Karakterlapok :: Elfogadott karakterlapok :: Diák-
Ugrás: